Anadrol Köpa

Liksom de flesta anabola steroider har produktion och tillverknig av Anadrol genomgått en ojämn resa i början av 1990talet där läkemedeltillverkare bytte hand och själva produkten stoppade produktionen ett tag och återupptogs några år senare. Detta är en vanlig trend bland anabola steroider på grund av det upphettade politiska klimatet som omger dessa ämnen i slutet av 1980talet och början av 1990talet. Många anabola steroider har fått sin produktion helt upphört utan att återuppta produktionen någonsin igen.

Dianabol är en sådan anabola steroider där nordamerikansk (eller någon västerländsk) farmaceutisk produkt inte finns någonstans att hitta. De som vill köpa Anadrol kommer emellertid gärna att höra att Anadrol i farmaceutisk kvalitet fortfarande är allmänt tillgänglig på marknaden, även om underjordiska laboratorieprodukter kan vara mycket vanligare.

Även om Anadrol fortfarande tillverkas och marknadsförs i Nordamerika, är internationella läkemedelsprodukter (som Anadrol från Thailand) fortfarande mycket vanligare för dem som vill köpa Anadrol på grund av att internationella produkter i allmänhet är lättare att få fram snarare än amerikanska läkemedel Anadrol.

Anadrol anses vara en av de anabola steroiderna som inte är extremt populära men samtidigt är de inte sällsynta eller sällan används. Det tenderar att landa i mellersta marken när det gäller popularitet och tillgänglighet. Således kommer den som vill köpa Anadrol vanligtvis att hitta det med lätthet på marknaden, och merparten av tiden borde det vara en av de många produkter som listas på en säljares listade lager och lager.

Farmaceutisk kvalitet kontra underjordiska laboratorier

Läkemedelsprodukter kommer att vara de enda undersökta produkterna här, eftersom underjordiska produkter är mycket stora och mångsidiga. Hundratals, om inte tusentals, underjordiska laboratorier finns över hela världen i bokstavligen varje land och många av dem stänger av och springer upp snabbare än vindarna förändras. Det är på grund av detta att det är omöjligt att kunna lista och beskriva de olika underjordiska produkterna på marknaden.

Farmaceutisk klass oxymetolon

Först tittar på internationell farmaceutisk klass Anadrol, användare som vill köpa Anadrol kommer att hitta några vanliga produkter i Asien. Speciellt i Thailand finns det British Dispensary’s Androlic, som levereras i mörka plastflaskor med silverlock och ljusgröna etiketter. Androliska tabletter är sexkantiga och färgade gröna. Stämplad på surfplattan är British Dispensarys emblem av en orm. Kina är hem till Jinan Pharmaceuticals, som tillverkar Anemoxic.

Anadrol Köpa

Anadrol Köpa

Anemoxic förpackas i plastfolierade remsor som innehåller 20 tabletter per remsa. Varje låda bör innehålla ett hologramsäkerhetsdekal på baksidan. Korea är ett annat asiatiskt land, som är hemmet till Han Seo, Han Bul, Korea United och Dongindang som tillverkar generiska Oxymetholone. Den vanligaste och populära produkten är den som tillverkas av Han Seo. Koreanska Anadrolprodukter har varit kända för att vara förfalskade ganska ofta, och många anser koreanska Anadrol vara högköpsköp.

I Mellanöstern kan Anadrol hittas i Iran där generisk oxymetolon tillverkad av Alhavi är mycket vanligt. Den generiska Oxymetholone levereras i 50 mg tabletter i mörka bärnstensfärgade glasflaskor, med flaskan förseglad med remsor av holografisk tejp som innehåller bilder av företagsnamnet. Iran Hormone ligger också i Iran, som producerar en annan generisk Anadrolprodukt, förpackad i plastfolierade remsor som innehåller 10 tabletter per remsa. Personer som vill köpa Anadro i närheten kommer gärna att upptäcka att Anapolontabletter är vanliga i Turkiet.

Dessa tabletter finns i folieblisterremsor med 20 tabletter vardera och 1 remsa i varje låda. På baksidan kommer det att läsa ”Anapolon Tablet, Oksimetolon 50 mg” i svart bläck. Varje tablett har en vitgulaktig färg. Det är viktigt att vara medveten om att det finns många förfalskningar av denna produkt, och förfalskningar upptäcks vanligtvis som helt vita tabletter såväl som misstag som gjorts på logotypen som finns på produktförpackningen. Bokstäverna AI bör beröra varandra i logotypen, vilket ofta missas av förfalskare.

På andra ställen kan man hitta en grekisk produkt som kallas Oxybolone, som borde ha ett apoteksklistermärke fäst på den som kommer att avslöja dolda bilder under svart ljus som säkerhetsåtgärder mot förfalskning. Paraguay i Sydamerika är där Landerlan producerar Oxitoland, som är en mycket populär produkt, och förfalskningar av det har inte varit kända för att vara ett problem som en extra bonus.

De som vill köpa Anadrol med ett amerikanskt ursprung kan bli lite besvikna över att finna att även om Anadrol fortfarande tillverkas i Nordamerika, kommer mycket få av dessa produkter att finnas på marknaden. Detta beror på det mycket höga priset i apotek såväl som den höga nivån av kontroll över distributionen av läkemedlet.

Det rekommenderas starkt att potentiella köpare undviker alla produkter som påstår sig vara amerikanska, såvida man inte är helt säker på att den är äkta, och dess historia kan spåras till ett apotek eller läkare. Förfalskningar är, som man kan förvänta sig, en massiv fråga med nordamerikanska läkemedelsklass Anadrol. Förfalskningar har faktiskt blivit en sådan fråga i USA att till och med falska Anadrolprodukter har kommit in på apotek. För dem som vill veta hur amerikansk läkemedelsklass Anadrol50 ser ut är alla tabletter vita och präglade med följande på dem: “0055 ALAVEEN”.

Typisk prissättning av Anadrol

Personer som vill köpa Anadrol, som med alla anabola steroider, kommer vanligtvis att stöta på tre källtyper: personliga källor (även känd som ”gymgolv eller gymkällor” eftersom de vanligtvis finns i gym), och internetkällor som kan kategoriseras ytterligare i två typer: 1. Internet / webbplatskällor som inte har några minsta beställningsgränser, och 2. Internet / webbplatskällor som begränsar kunderna att placera ett lägsta orderbelopp innan en beställning kan slutföras.

Skillnaden mellan de två typerna av internetkällor råkar vara distinkta prisskillnader. Webbplatser som inte fastställer minsta ordergränser tillåter individer att köpa Anadrol (och / eller andra anabola steroider) i mycket små mängder (beställningar av en enda flaska etc.), och eftersom leverantören tenderar att göra små försäljningar i motsats till stora mängder försäljning, priser blåses ofta upp för att kompensera för de logistiska kostnaderna för små beställningar. Det finns sällan några prisskillnader mellan minsta beställningsgräns för internetkällor och personliga källor.

Anadrol som säljs av kända personliga källor och internetkällor med lägsta ordergränser kommer först att hitta läkemedelsklass Anadrol till cirka 1,30 dollar per 50 mg tablett (beroende på varumärke, priserna kan ibland variera med stor marginal). För samma produkt av farmaceutisk kvalitet kommer internetkällor som inte lägger lägsta ordergränser vanligtvis att Anadrol är prissatt till $ 2,50 per 50 mg tablett. Underjordiska labbproduktspriser kan variera mycket, där man kan stöta på personliga och minsta beställningsgränser för internetkällor som säljer dem inom intervallet $ 0,75 1,00 per 50 mg tablett.

Källor som tillåter små beställningar utan minsta beställningsgränser har varit kända för att sälja underjordiska labbprodukter i intervallet cirka $ 1,75 $ 2,22 per 50 mg tablett.

Anadrol Köpa Referenser

  1. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12646793/
  2. https://books.google.com.tr/books?id=0vXTBwAAQBAJ&pg=PA924&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
  3. https://books.google.com.tr/books?id=5GpcTQD_L2oC&pg=PA779&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false