Anadrol Online Köpa

Anadrol är en oralt aktiv anabole steroid som ofta används i bulkringsKur. Även känd under det kemiska namnet Oxymetholone. Anadrol har använts i decennier medicinskt och används också ofta av idrottare och kroppsbyggare. Anadrol är känt som ett kraftigt bulkingmedel, men inte klassificeras som en mer avancerad anabole steroid att använda. Anadrol är en härledd från Dihydrotestosteron (DHT), liksom Winstrol, Anavar och Primobolan. Oxymetolon kommer att lägga till stora mängder massa till användarramen, med viss tillsats av vattenretention och kan också ge några allvarligare biverkningar.

Uppgifter om Anadrol publicerades först 1959, där de sedan introducerades till USA som marknadsfördes av Syntax under varumärket Anadrol50. En kort tid efter detta tillverkade och sålde Parke Davis & Co. under varumärket Androyd. Anadrol togs ursprungligen ut på marknaden för medicinskt bruk. Dessa inkluderade behandling; försvagande geriatriska tillstånd, muskulär atrofi relaterad till sjukdom eller funktionshinder, viktminskning, bevarande av massa under sjukdomar eller behandlingar och anemi.

Farmaceutisk klass Anadrol till salu

Ett läkemedelsföretag i USA måste följa strikt kvalitetskontroll på tillverkning, råvaror och stränga tester. Steroidtillverkare i Moldavien och Thailand kan vara ”human grade” av deras länder äger FDA, men det betyder inte att de är av hög kvalitet. Oftare än inte kommer dessa mindre legala steroidtillverkningsverksamheter att uppnå kvalitet, jämfört med miljarder dollar som Schering, Jelfa och Organon.

Även om farmaceutisk kvalitet Anadrol till salu kommer att vara av högsta kvalitet, betyder det också att förfalskningar finns. Kopierade produkter utan aktiv Oxymetholone kommer att säljas eller under doserade produkter som erbjuds till försäljning.

Underground Lab Anadrol till salu

Det finns tusentals underjordiska laboratorier (UGL: er) runt om i världen som har satt upp sin egen steroidproducerande operation för kontanter. Råvaror kan köpas från Kina eller Östeuropa för billiga priser, och färdigproducerad kan tillverkas i kök och badrum. Fancy webbplatser kan konfigureras och förfalskade recensioner publiceras av ”kunder” och du har en fullständig, funktionell UGLoperation.

Det är inte att säga att UGL inte är av god kvalitet, för vissa är det, men du vet helt enkelt inte hur dessa färdiga produkter tillverkas. Lyckligtvis finns Anadrol i form av piller eller tabletter och inte injicerbar (även om vissa UGL: er erbjuder det), så sterilitet är ett problem, men är inte nödvändigt som injicerbara steroidprodukter. Många onlinekällor erbjuder Anadrol till salu, liksom verkliga gymkällor. Anadrol som säljs för försäljning av UGL: er kan vara under dosering, men det är osannolikt att källan kommer att ersätta det råa pulvret med något billigare eftersom Oxymtholonpulver inte är mycket dyrt jämfört med andra orala anabola steroider.

Var hittar jag Anadrol till salu?

Adrol är en av de mest populära orala anabola steroiderna så det är ofta tillgängligt av din steroidkälla för försäljning. Aandrol är kanske känt som den mest potenta av alla orala steroider så att olika märken bärs och erbjuds.

Lokala gymsteroidleverantörer kommer vanligtvis att bära en Anadrolprodukt eller märke, men det finns risker när man köper steroider som detta i verkligheten. Ofta är priserna uppblåsta och du riskerar att köpa steroider från en DEAagent. Även om detta är extremt osannolikt eftersom brottsbekämpning är intresserad av återförsäljaren och inte slutanvändaren, har du ingen anonymitet när du överför dina dollar för hand, i motsats till online.

Onlinesteroidhandlare som erbjuder Anadrol till försäljning medför också risker. Vi föreslår inte kabeldragning med internationella överföringstjänster och att använda kreditkort där det är möjligt. Online steroidkällor innehåller ofta enorma mängder av produkter och märken, medan deras rykte kan verifieras. Priserna på Anadrol är cirka $ 0,5 $ 1 per flik vid 50 mg beroende på kvaliteten på källan och märket.

Anadrol Online Köpa

Anadrol Online Köpa

Anadrol Online Köpa Referenser

  1. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18500378/
  2. https://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/ja01511a041
  3. https://adisinsight.springer.com/drugs/800010476