Anavar Effekt

På marknaden för anabola steroider finns det de som fungerar bäst för att skära Kur (förlora kroppsfett) och de som är bättre lämpade för bulkingcykeln (bygga muskelmassa och storlek). Men inte alla steroider kan korsa ganska så lätt, medan andra kan göra det med lätthet. När vi tittar på Anavar upptäcker vi en steroid som fungerar på två olika sätt mellan könen. På män har Anavar en skärande effekt, vilket leder till ökade kroppsfettförluster, medan kvinnor har en mer muskelbyggande effekt. Eftersom det är så milt är det en av de få steroider som finns tillgängliga som de flesta kvinnor kan använda med lite till noll biverkningar. Detta gör Anavar till en mycket populär steroid, och tyvärr en som ofta förfalskas på grund av dess stora efterfrågan.

Anavar, även känd som Oxandrolone är en oral tillskott av DHT, eller Dihydrotestosteron och är en anabol steroid som fungerar mycket snabbt efter att ha konsumerats. Eftersom detta händer betyder det att Oxandrolone har en kort livslängd på cirka nio timmar, vilket innebär att män måste använda den flera gånger under dagen för att få verkliga fördelar. Detta kan göra att använda Anavar till ett dyrt val på lång sikt för de flesta män, och därmed gör det till ett oundvikligt val.

Genom att titta närmare på Oxandrolone hormonet kan vi se hur de terapeutiska effekterna av Anavar fungerar till förmån för prestationsidrottaren. Steroiden har förmågan att hjälpa kroppen att hålla fast vid sin magra muskelmassa, speciellt för de med muskelavfallsförhållanden. Faktum är att läkande och reparerande egenskaper hos Oxandrolone hormon gör det till ett första behandlingsalternativ för dem som lider av svåra brännskador. Det bör noteras att Anavar är en av få steroider på marknaden som inte leder till stora viktökningar från vävnadstillväxt, så även om individen kommer att uppleva vissa tillväxtmängder kommer den att vara begränsad men fast och ren muskelmassa .

Anavar effekter på kroppen

Det är här Oxandrolone kommer in för att spela, eftersom det inte bara förbättrar metaboliska funktioner utan också hjälper kroppen att hålla fast vid sin magra muskelmassa under tider med diet och skärning. Anavar kommer att skapa en behaglig och tonad look på den manliga kroppen och kan leda till det snidade utseendet så många män försöker uppnå. Män måste använda cirka 80 mg varje dag, vilket är dyrt om man tänker på att 10 mg kostar cirka $ 2,00. Detta gör det därför till ett dåligt val för de flesta män.

Anavar effekter på kvinnor

För många idrottare och kroppsbyggare kallas Anavar vanligtvis ’tjejsteroid’. Det har fått detta smeknamn på grund av fördelarna som Oxandrolone har för kvinnlig figur och form. Hos män är effekterna vanligtvis milda och syftar mer till att skära. För kvinnor kommer Anavar att leda till en förbättrad kroppsbyggnad och förmågan att packa på kilo fast och mager muskelvävnad. Faktum är att kvinnor behöver ungefär 10 mg Anavar för att skörda maximala fördelar med det, vilket gör det till en överkomlig och fördelaktig steroid för dem.

Anavar är en av de mest använda steroiderna i kvinnliga fitnesscirklar, och du kan satsa din lägsta dollar på att din favorit sportstjärna som gracerar magasinomslagen har använt Anavar för att få den fysik hon har idag. Anavar är utmärkt för att hjälpa män att skära kroppsfett och få en mer tonad och riven look på dem, medan kvinnor kommer att dra nytta av dess förmåga att hjälpa dem att bygga mager och solid muskelmassa.

Anavar Effekt

Anavar Effekt

Anavar Effekt Referenser

  1. https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0305417915002594?via%3Dihub
  2. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26454425/
  3. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3576016/
  4. https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1517/14656566.2012.738195?journalCode=ieop20