Anavar Köpa

Anavar kemiskt namn Oxandrolone, är en av de mest populära orala steroiderna och mest använda anabola steroider idag och detta har varit fallet i årtionden. Anavar är känt för att vara en relativt säker anabola steroider jämfört med andra, eftersom den används av de som genomför första Kur, kvinnor och av dem som är mycket mer erfarna och tävlar regelbundet på bodybuilding stadier. Med ett allomfattande gott rykte för magra bulkingKur, skärning och användning i låga doser för kvinnor, kan man förstå varför det är så populärt i steroid som använder världen.

För att först förstå Anavar måste vi veta dess ursprung. Anavar utvecklades först och publicerades 1962 för medicinsk behandling av muskler och viktförlustsjukdomar. Även om Oxandrolone inte är en perfekt anabola steroider, är den negativa inverkan på kroppen mycket mindre än andra anabola steroider. Några år efter publiceringen 1962 föddes varumärket Anavar av GD Searle & Co Laboratories (som inte är känt som Pfizer Inc.) och handelsnamnet som ges till Oxandrolone i USA och västra marknader och; Lonavar, Lipidex, Antitriol, Anatrophil och Protivar var varumärken som gavs till andra marknader.

Medicinskt var Anavar en bra och effektiv förening för dess användning av främjandet av mager viktökning under kataboliska perioder (såsom sjukdom, bekämpning av infektioner), återhämtning av trauma som ett komplement till långvarig kortikosteroidterapi, ökningen av kollagensyntes i benen av patienter som lider av osteoporos. Anavar är fortfarande medicinskt förskrivet idag till män, kvinnor och till och med barn på grund av dess goda säkerhetsprofil.

Farmaceutisk kvalitet Anavar till salu

Farmaceutisk kvalitet Anavar är en av de svåraste anabola steroiderna att få från alla produkter av humankvalitet. Searle stoppade sin produktion i början av 1990talet och sedan dess har andra läkemedelsföretag producerat Anavar, men det är fortfarande knappt. Oxandrolon i farmaceutisk kvalitet säljs under följande varumärken eller varumärken:

  • Bonavar Body Research, Thailand
  • Oxanol Xenion Pharm Co
  • Oxandrin Savient Pharmaceuticals, USA
  • Oxandrolon Balkan Pharmaceuticals, Moldavien
  • Oxandroland Landerlan Pharmaceutical, Paraguay

Att hitta mänsklig kvalitet Anavar till salu kan vara problematiskt. Först på grund av mängden Anavar som är till salu för mänsklig användning är så sällsynt. För det andra är det ofta extremt dyrt jämfört med andra Anavarprodukter och slutligen på grund av förfalskningar och falska produkter som erbjuds. Förfalskningar finns på grund av det höga priset på rått Oxandrolonpulver, även om tillverkningen är billig (tabletter).

Anabola steroider av farmaceutisk kvalitet, oavsett om det är injicerbara eller orala produkter kommer ofta med ett antal säkerhetskontroller. Dessa kan inkludera batchnummer som kan verifieras med steroidleverantören via epost eller online och säkerhetshologram på produkter som är manipuleringssäkra som sett på Anvarox 15 av Anabolic Phrama.

Underground Lab Anavar till salu

Anavar är en av de mest populära orala steroiderna som används idag, främst på grund av tillgängligheten av Underground Labs (UGL: er) eftersom farmaceutisk kvalitet Anavar är så svårt att få, och om det eventuellt finns, är förfalskningar vanliga. Efterfrågan på Anavar är hög på grund av dess mångsidighet. Används av första tidtagare, unga män, kvinnor och av de mycket mer erfarna och till och med professionella kroppsbyggare finns det fortfarande ett stort utbud och efterfrågan på legitim Var. Anavar kan tillverkas i både piller / tabletter eller fyllda kapslar med moderhormonet (Oxandrolone) och fyllmedel ganska enkelt. Det erbjuds också av UGL: s i flytande form ofta upplöst i någon slags högalkoholbaserad suspension eller lösning.

Anavar Köpa

Anavar Köpa

Nyligen har injicerbar Anavar också setts av vissa UGL: er men detta listas som dyrare generellt än orala format av Anavar. Det är inte att säga att det är bättre och mer effektivt, dess svårare och dyrare i de flesta fall för tillverkare av injicerbara ämnen än det är att göra en tablett eller kapsel som innehåller samma steroidförening. Oxandrolonpulver är dyrt jämfört med Dianabol eller Oxymetholone (Anadrol), så oavsett om det erbjuds i tablett, kapsel, flytande eller injicerbart format, det är aldrig billigt. På grund av dessa högre priser har UGL också varit kända för att blanda en eller flera steroidhormoner och överlämna dem som legit Anavar, även om de inte till exempel innehåller Dianabol och små mängder Winstrol. Så vet och litar på din steroidleverantör.

Var kan jag köpa Anavar till salu?

På grund av Anavars mångsidighet och utmärkta säkerhetsprofil bör det inte vara svårt att hitta. Nästan alla steroidkällor kommer att erbjuda något märke av Anavar till sina kunder. Du kan hitta Anavar till salu av lokala gymhandlare i de flesta länder där steroidanvändning är uppenbar. Lokala gymförsäljare prissätts ofta högre än andra försäljningsvägar, som online. Gymförsäljare kommer att erbjuda färre varumärken än leverantörer online, totalt sett innehar mindre lager. Detta innebär att dina val reduceras jämfört med att köpa Anavar online eller när du söker efter Anavar till försäljning online. Det finns också den extra risken att inte vara anonym eller ha något lager av anonymitet när du köper Anavar i verkligheten av en gymkälla. Helt enkelt, du vet inte vem denna person är och i USA har DEA varit kända för att sälja anabola steroider till personer som driver stingoperationer där det är lagligt.

Om du hittar Anavar till salu på nätet, är det här alternativet utan tvekan en säkrare och snabbare väg. Anavar till salu är utbredd på Internet och Googlesökningar kan ofta leda till vissa legitima källor, medan andra är bedragare. Om du använder kända, betrodda webbplatser och sponsorer avgör du om du köper Anavar online och får riktigt Oxandrolone, ingenting och förlorar dina pengar eller någon form av billigare ersättare. Att använda ett kreditkort eller ett förbetalt kort kan igen skydda dig som konsument.

Anavar Köpa Referenser

  1. https://www.thieme-connect.de/products/ejournals/abstract/10.1055/s-2007-972681
  2. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/9414081/
  3. https://www.fda.gov/regulatoryinformation/legislation/ucm148726.htm
  4. https://laws-lois.justice.gc.ca/eng/acts/C-38.8/page-15.html