Anavar Kur Resultat

Oxandrolone är det kemiska namnet på Anavar, som är en av de mest använda orala anabola steroiderna som någonsin har använts och fortfarande används idag. Innan du använder anabola steroider är en vanlig fråga; vad blir resultaten? Detta fråges vanligtvis både om positiva vinster och även om användaren kan uppleva biverkningar och vad dessa kan vara. Men detta är en svår fråga att besvara på grund av många faktorer som påverkar varje individ. Kön, ålder, tidigare erfarenhet, genetiskt svar, androgenkänslighet, kost och tidigare och nuvarande träningsupplevelse kommer alla att avgöra vilka Anavar resultat steroidanvändaren faktiskt kommer att uppleva. Detta är i stort sett okänt men en idé kan formuleras och vissa biverkningar kan uteslutas helt.

Anavar resultat för Bulking

Som diskuterats i andra delar av Anavarsteroidprofilen klassificeras Oxandrolone som en mild anabola steroider jämfört med andra, som Dianabol, Anadrol och Trenbolone. Detta bekräftas av dess milda beskaffenhet och den allvarliga goda säkerhetsprofilen. Oxandrolon aromatas inte och får estorgennivåer att klättra vid användning och är en dihydrotestosteron (DHT) baserad anabole steroid. Att vara säker betyder dock inte alltid att den nämnda anabola steroiden är bra under bulkringsKur eller travar. Några av de mer giftiga och hårda anabola steroiderna är bäst att packa på muskler och det är något Anavar saknar. Sätt mot en annan oral steroid, som Dianabol eller Anadrol, Anavar kan inte jämföras för bulking, men större doser på 80100 mg varje dag kommer att leda till en större mängd total muskeluppsättning.

Anavar är en utmärkt androgen som används för styrka vinster och används i stor utsträckning av idrottare som också vill ha hastighetsökningar. Snabb och kraftsport är där Anavar verkligen visar sina riktiga färger. Inte så mycket del av en säsong eller bulking fas. Muskelvinsterna från Anavar kommer att vara av hög kvalitet utan vattenretention på grund av att det är en DHThärledd steroid och inte strukturellt kan aromatas. Att vara i DHTfamiljen innebär också att det kommer att minska SHBG (Sex HormoneBinding Globulin) vilket kommer att frigöra mer tillgängligt gratis testosteron så att det hjälper till att bygga och bevara muskelvävnad och påskynda fettförlust.

När det gäller Varresultat för kvinnor är Anavar förmodligen de mest övervägande använda anabola steroiderna där ute. På grund av dess säkerhetsprofil kan kvinnor använda Anavar för bulking på 1015 mg varje dag med mycket låga fall av virilisering eller andra negativa biverkningar. Om biverkningar eller symtom uppstår, sluta använda omedelbart eller sänk dosen och sök en läkare.

Anavar resultat för skärning

Förutom att öka och påskynda den hastighet med vilken vi förbränner överskott av fettvävnad, kommer Anavar också att hjälpa kroppen att hålla muskelmängden före och under kalorirestriktion. Effekterna av Anavar kommer ganska snabbt på grund av den korta halveringstiden för Oxandrolone på 9 timmar. Bantning görs dock inte på några dagar, det görs i veckor och månader och att få bra Anavar resultat här är inget undantag.

Kvinnliga Anavar effekter vid skärning är också av god kvalitet. Precis som hos män kommer Anavar att upprätthålla muskelvävnadsnivån eller hjälpa till att upprätthålla den genom anabola stöd. Det är vanligt att kvinnor har svårare att bränna fett och även bevara muskler under kaloriunderskott, men Anavar används ofta och av goda skäl.

Negativa Anavar resultat

Var är en av de säkraste anabola steroiderna där ute, för män, kvinnor och de under 21 år. Oxandrolone är en DHTbaserad anabole steroid, vilket betyder att den inte kan aromatas och hjälper faktiskt att minska cirkulerande östrogennivåer hos användare. Ingen ökning av estorgen innebär att en mängd biverkningar inte vanligtvis kommer att upplevas, dessa inkluderar gynekomasti, vattentätning, akne, humörförändringar och förlust av libido.

Anavar Kur Resultat

Anavar Kur Resultat

Det är inte allt bra men eftersom Anavar kan orsaka ganska allvarliga negativa effekter på kolesterol (lipidprofil). Blodtryck verkar inte vara ett vanligt problem hos Anavaranvändare, men när doserna överstiger 80100 mg varje dag, kan biverkningar som inte generellt finns börja dyka upp. Anavar är också en C17alphaalkylerad medicinering (17aa) anabola steroider, vilket betyder att den har en strukturell förändring som hjälper om överlever den ”första pass” levermetabolismen, vilket kommer in i blodet efter intag. Denna förändring orsakar dock betydande hepatoxicitet så begränsar dess användning till 46 kontinuerlig användning. Blodtestning bör utföras före, under och efter Anavaranvändning eller vid användning av stora doser eller med Oxandrolone under längre perioder.

Anavar Kur Resultat Referenser

  1. https://www.degruyter.com/view/journals/jpem/4/4/article-p249.xml
  2. https://link.springer.com/article/10.2165%2F00003495-200464070-00004
  3. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/15025546/
  4. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26051296/