Anavar Kur

Som tidigare nämnts, råkar Anavar vara en anabola steroider som har mer mångsidighet i dess användning och Anavar Kur än vad som först skulle inträffa för de flesta individer. Det har också möjlighet till mer mångsidighet än de flesta, om inte alla, andra orala anabola steroider. Anavar är känt för att vara mindre hepatotoxiskt än de flesta andra orala anabola steroider, vilket visas i olika studier. För det första har originalrekommendationer från tillverkaren angett att Anavar i själva verket inte metaboliseras av levern i så stor utsträckning som för andra orala anabola steroider, vilket leder experter att tro att detta är en av de främsta faktorerna som bidrar till dess lägre påverkan på hepatotoxicitet.

Studier har också visat att i jämförelse med följande orala anabola steroider Metyltestosteron, Norethandrolone, Fluoxymesterone och Methandriol, har Anavar visat de lägsta markörerna av sulfobromophthalein (BSP), som är en markör för leverstam / toxicitet. Denna ”milda” natur av Anavar när det gäller hepatotoxicitet, gör att Anavar kan användas som mer än bara en kickstartingförening till en cykel där den faktiskt kan köras under perioder som är mycket längre än till exempel Anadrol50. Anavar Kur (specifikt användningen av själva Anavar) kan säkert utvidgas till 8 10 veckor, även om användarna alltid ska vara medvetna om riskerna i samband med levertoxicitet och att alltid komplettera med lämpliga leverstödsprodukter som har visat sig fungera.

Anavars mångsidighet sträcker sig också till dess användning, inte bara som ett effektivt skärmedel för användning i fettförlustKur, utan också som en effektiv förening för masstillägg eller bulking (vilket framgår av dess anabola styrka på minst 3 gånger testosteron ). I Anavar Kur tenderar det vanligtvis att staplas med andra anabola steroider som tenderar att ha liknande egenskaper (noll / låg vattenretention, ingen östrogenomvandling, etc.) såsom Masteron eller Trenbolone. Hur som helst, en Anavar Kur bör alltid innehålla någon form av testosteron i det för att åtminstone bibehålla normal fysiologisk funktion i frånvaro av adekvata nivåer av endogent naturligt testosteron.

Anavar utropas ofta som en anabola steroider med mild undertryckning av Hypothalamic Pituitary Testicular Axis (HPTA), men detta är i själva verket bara fallet med de lägsta vanliga medicinska receptbelagda doserna (dvs. 5 mg dagligen ges till barn). Kroppsbyggande doser (som de doser som tidigare rekommenderats för användning av Anavar) visar faktiskt stora mängder av endogent naturligt testosteronsuppression.

En studie utförd på användningen av Anavar hos 6 unga manliga testpersoner hade visat att testosteronnivåerna hos testpersonerna minskade signifikant med dag 5 från 449 ng / dl till 282 ng / dl efter endast 5 dagars administrering av Anavar på bara 15 mg dagligen en 37% reduktion av testosteron på 5 dagar. Med en sådan signifikant undertryckning efter 5 dagar på endast 15 mg dagligen kan man bara fördjupa den mängd undertryck som är resultatet av användning av kroppsbyggande doser (30 mg minst eller mer per dag). Detta är mycket indikativt att Anavar i själva verket är en mycket undertryckande förening på HPTA, vilket kräver användning av testosteron i alla VarKur.

Nybörjare Anavar Kur

Denna nybörjare Anavar Kur introducerar Anavar i en nybörjardos i intervallet 30 40 mg dagligen (för totalt 210 280 mg per vecka). Observera här att Anavars totala användningslängd är 8 veckor, vilket överskrider den typiska körtiden för de flesta andra orala anabola steroider. Detta beror på dess mildare effekter på hepatotoxicitet, vilket gör att Anavar kan köras i 8 10 veckor snarare än det typiska 4 6 veckors fönstret med de flesta andra orala anabola steroider. Testosteron i form av en lång ester används på grund av det faktum att långa estererade anabola steroider ofta används av nybörjare för att underlätta dosadministrering och tidtagning. Den totala Kur längden är något längre (12 veckor) som ett resultat.

Testosteron är fortfarande en viktig del av cykeln, körs i en dos i intervallet 300 500 mg per vecka och fungerar som en huvudanabol vid sidan av Anavar. Det är viktigt för en att förstå att eftersom Testosteron körs med en högre kroppsbyggnadsdos, är chanserna för att vattenretention genom östrogenomvandling inträffar mycket högre, och därmed kan det resultera i en mjuk / puffig snygg fysik tillsammans med de erfarna vinsterna. Hur som helst bör detta vara en cykel som är bäst lämpad för mager masstillägg och / eller bulking.

Mellanliggande Anavar Kur

Intermittent Anavar Kurexempel (12 veckors total cykeltid)
Veckor 112:
Testosteron Enanthate vid 100 mg / vecka
Veckor 18:
Anavar på 70 mg / dag

Denna mellanliggande Anavar Kur introducerar testosteronkörning vid en TRTdos (Testosteron Replacement Therapy) på 100 mg varje vecka, helt enkelt för att upprätthålla normal fysiologisk funktion. Testosteron körs i detta fall som en stödjande förening snarare än som ett primärt muskelbyggande medel i cykeln. I ett sådant fall ökas Anavars dos för att ta upp jobbet med att agera som det primära anabola medlet i cykeln. Dosen här är 70 mg dagligen, kommer ut till 490 mg per vecka vilket är en rejäl dos med tanke på Anavars styrka på minst 3 gånger testosteron. En Anavar Kur som denna är inte bara lämplig för tillsats av mager massa, utan passar också fettförlust och fragmentering på grund av den låga TRTdosen av testosteron som begränsar mängden östrogenomvandling.

Anavar Kur

Anavar Kur

Avancerad Anavar Kur

Avancerat Anavar Kurexempel (8 veckors total cykeltid)
Veckor 18:
Testosteronpropionat vid 25 mg varannan dag (100 mg / vecka)
Trenbolonacetat vid 100 mg varannan dag (400 mg / vecka)
Anavar på 100 mg / dag

Avancerade Anavar Kur som denna introducerar de kortestrade anabola steroiderna som Testosteronpropionat och Trenbolonacetat, där deras syfte är att uppnå högsta blodplasmanivåer av hormonerna långt tidigare än längre estererade anabola steroider. Resultatet är en cykel som är kraftfull, snabbverkande och slående. Återigen är Testosteron förflyttad till sin stödroll som en TRTdos medan Trenbolone och Anavar fungerar som de primära muskelbyggande anabola steroiderna. Både Trenbolone och Anavar är föreningar som inte har någon östrogen aktivitet eller någon aktivitet med aromataszymet, och därför kan man uppleva rent magra vinster från denna cykel utan vattenretention eller fettökning / retention. Denna cykel är väl lämpad för alla mål: bulking, mager massa eller fettförlust / fragmentering. Styrkan i detta Anavar Kur och de starka föreningarna som är staplade i den möjliggör manipulation mot valfritt mål (förutsatt att individens diet justeras för att göra framsteg i en sådan riktning).

Anavar Referenser:

  1. https://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0305417915002594
  2. https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0305417915002594?via%3Dihub
  3. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26454425/
  4. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3576016/