Anavar Online Köpa

Anavar är en mycket populär anabole steroid, med mycket av sin popularitet på grund av dess status som en mycket ”mild” anabola steroid när det gäller biverkningar, och för dess förmåga att ge en viss anabol styrka med mycket lite i vägen för oönskad sida effekter. Det är av detta skäl i synnerhet dess mycket eftertraktade, särskilt av nykomlingar i den anabola steroidvärlden som vill köpa Anavar. Detta tenderar att bero på frågan om nykomlingar som ägnar sig åt stora mängder läsning och forskning, och innan de har fått en fullständig förståelse av anabola steroider har nykomlingar till området anabola steroidanvändningar en vanlig vana att omedelbart tvinga sig till ”säkrare” och ”mildare” anabola steroider såsom Primobolan.

Detta är av den missuppfattade missuppfattningen att anabola steroider som Testosteron är ”hårdare” eller ”värre” än Anavar, men detta är en mycket vanlig missförståelse. Ändå är detta en av de viktigaste orsakerna till populariteten för Anavart.

Anavar är dock välkänt för att vara en av de dyrare anabola steroiderna på marknaden. Det är kanske den dyraste anabola steroiden bredvid Primobolan, där man skulle ha en ännu mer extrem prisskillnad med tanke på det faktum att Primobolan är en extremt svag anabola steroid (i själva verket ännu svagare än Testosteron själv, medan Oxandrolone råkar vara minst 3 gånger så stark som testosteron). Därför, när det gäller kostnad: nyttaförhållandet, är Oxandrolone det lämpligare valet, men de som vill köpa Anavar på marknaden kommer att finna att priserna är mycket högre än för andra vanliga anabola steroider som Testosteron eller Trenbolone.

Farmaceutisk kvalitet kontra underjordiska laboratorier

Sanningen är att kostnaderna för att producera Anavar inte är så dyra som många hävdar, men det är de läkemedelsprodukter som tenderar att vara de dyraste på grund av kostnader som täcker FoU och andra faktorer. Underjordiska laboratorieprodukter (UGL) är mycket billigare, men tenderar fortfarande att vara i den höga änden av anabola steroidernas prisintervaller jämfört med andra anabola steroider. Dessa är de två val som potentiella användare kommer att möta när de försöker köpa Anavar: läkemedelsprodukter och UGLprodukter. Skillnaden mellan de två är ganska enkel: läkemedelsprodukter är produkter som tillverkas av ett FDAgodkänt (eller motsvarande) farmaceutiskt företag, medan underjordiska laboratorier är anabola steroider tillverkade av olagligt drivna (till största delen beroende på vilket land i vilket det är inrättat) laboratorier som nästan uteslutande producerar anabola steroider.

Produkter av farmaceutisk kvalitet är produkter av mänsklig kvalitet designade för mänskligt bruk, och som sådana ger garanterad renhet, dosering, koncentration och sterilitet på grund av kvalitetskontroll. Med dessa garantier är också högre priser jämfört med UGLprodukter. UGLtillverkade produkter kan produceras i ett laboratorium som sträcker sig i kvalitet var som helst från läkemedelsnivåanläggningar till källarlaboratorier som är inrättade i en persons hem. Därför är kvalitet, dosering, renhet och sterilitet ofta okontrollerad och det finns inga garantier på grund av praktiskt taget helt brist på kvalitetskontroll. Det beslut som en användare kommer att besluta om eller inte köpa Anavar som läkemedelsprodukt av läkemedelsklass eller underjordiska produkter beror till slut på individen och där deras prioriteringar och preferenser ligger.

Läkemedelsprodukter kommer endast att täckas här, eftersom UGLprodukter är mycket stora och mångsidiga. Hundratals, om inte tusentals, underjordiska laboratorier finns över hela världen i bokstavligen varje land. Det är därför att det är omöjligt att kunna lista de olika underjordiska produkterna på marknaden, särskilt med tanke på att underjordiska laboratorier tenderar att stänga av och öppna mycket ofta.

Farmaceutisk klass Oxandrolone

Anavar har alltid varit i begränsat utbud sedan den första avvecklingen av tillverkningen av Searle i början av 1990talet. När produktionen återupptagits flera år senare har fler läkemedelsprodukter gått in i marknadskretsen för dem som vill köpa Oxandrolone, emellertid förblir emellertid artiklar av farmaceutisk kvalitet ganska knappa. Alla läkemedel i Anavar som finns på marknaden är också mycket dyra till att börja med, som vi snart kommer att se.

Anavar Online Köpa

Anavar Online Köpa

Atlantis läkemedel, beläget i Mexiko, marknadsför en Anavarprodukt känd som Xtendrol. Xtendrol består av 2,5 mg tabletter, med 30 tabletter per låda. Detta är en produkt som främst är mexikansk, och är känd för att vara mycket vanligt, belägen i nästan alla apotek i Mexiko. De som vill se till Asien för att köpa Anavar kommer att vara nöjda, eftersom Thailand är hem till Body Research, som producerar Bonavar. Varje låda med Bonavar innehåller 50 tabletter, med varje tablett doserad vid 2,5 mg. Myanmar är en annan plats där Xenion Pharma Co. tillverkar Oxanol, som innehåller 5 mg per tablett och innehåller 60 tabletter per låda. Dessa tabletter är färgade vita och stämplade med OXA på ena sidan av varje tablett, med Xenion Pharmalogotypen på andra sidan. De förpackas i plastfoliefolier med 20 tabletter vardera.

 

Amerikanska produkter inkluderar Savient läkemedel Oxandrin, som tillhandahålls i 2,5 mg tabletter men användare måste vara medvetna om att detta är en extremt sällsynt produkt och det finns stora mängder förfalskningar (som är fallet med de flesta amerikanska farmaceutiska anabola steroidprodukter). Beläget i Östeuropa i Moldavien ligger läkemedlet Balkan, som tillverkar Oxandrolon, som innehåller plast och folierade remsor om 20 tabletter vardera (varje tablett innehåller 10 mg). En låda Oxandrolon bör innehålla tre remsor med 20 tabletter vardera för totalt 60 tabletter per låda.

De som letar någon annanstans för att köpa Anavar kommer också att hitta läkemedelsprodukter i Paraguay, tillverkade av läkemedlet Landerlan som Oxandroland. Detta är känt för att vara en ganska vanlig produkt, särskilt i Sydamerika, och är förpackad i flaskor som innehåller 100 tabletter per flaska. Varje tablett bör innehålla 5 mg Anavar.

Typisk prissättning

Allmän prissättning har täckts mycket kort ovan, men individer som vill köpa Anavar kommer vanligtvis att hitta liten variation i prissättningen. De som vill köpa Oxandrolone kan hitta leverantörer både personliga ’gymkällor’, såväl som den mer populära metoden i dag: internet. Priserna skiljer sig inte för mycket mellan de två, men alla som försöker köpa denna muntliga steroid på internet kommer att märka distinkta prisskillnader mellan webbplatser som sätter minsta ordergränser jämfört med webbplatser som inte gör det. Webbplatser som inte fastställer minsta ordergränser tillåter individer att köpa Anavar i mycket små mängder (beställningar av enstaka flaskor osv.), Och eftersom säljaren tenderar att göra små försäljningar i motsats till försäljning av stora mängder, uppblåser priser ofta för att kompensera för de logistiska kostnaderna för små beställningar.

Priser per källor som inte sätter minsta beställningsgränser kommer vanligtvis att gå in i farmaceutisk kvalitet Var i intervallet $ 120 $ 150 för 60 tabletter vid 10 mg vardera, medan underjordiskt laboratorium Oxandrolone kan ses i intervallet $ 300 för 100 tabletter vid 10 mg vardera. Som man ser tenderar dessa priser att vara extremt dyra. Internetkällor som lägger lägsta beställningsgränser ligger vanligtvis i intervallet (för läkemedelsklass) $ 70 $ 80 för 60 tabletter vid 10 mg vardera och (för underjordiska laboratoriekvalitet $ 50 $ 70 för 50 tabletter till 10 mg vardera. Dessa samma priser (internetkällor med minsta beställningsgränser) är i allmänhet exakt samma som ”gym” och ”personliga” källor.

Anavar Online Köpa Referenser

  1. https://books.google.com.tr/books?id=0vXTBwAAQBAJ&pg=PA911&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
  2. https://books.google.com.tr/books?id=5GpcTQD_L2oC&pg=PA767&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
  3. https://academic.oup.com/jcem/article-abstract/22/9/921/2716724?redirectedFrom=fulltext
  4. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24776783/
  5. https://medlineplus.gov/druginfo/meds/a604024.html