Anavar Pris

Anavar till salu priser

Vi har vagt berört det faktum att läkemedelsklass Anavar till salu är dyrare än UGLklassificerad Var. Råvarupriserna på Oxandrolone är höga oavsett vilket land det kommer från, men billigare råpulver kan erbjudas för en mindre kvalitet, precis som alla köp du gör i allmänhet. Farmaceutisk kvalitet Anavar utvecklad endast för mänsklig användning är dyrare.

Detta beror på de långa och extremt strikta tillverkningsprocesser som miljarder dollar läkemedelsföretag måste genomgå för att få licenser för konsumtion av FDA och för att behålla denna licens.

Råpulver av högre kvalitet används och produktionsmaskiner rymmer hundratusentals dollar vilket eliminerar sannolikheten för att en dålig produkt produceras eller reducerar denna risk enormt. Jämför detta med UGL: er som kan skaffa rått Oxandrolon pulver från en kinesisk leverantör som använder ingenting annat än en epostadress,

Western Union och en $ 20 kapselmaskin och några fyllmedel, du kan förstå varför mänsklig kvalitet Anavar är dyrare och ofta ett bättre kvalitetsköp. Läkemedelsklass Anavar kan variera från $ 120 $ 150 för 60 tabletter vid 10 mg till $ 70 $ 100 för 60 tabletter på 1020 mg för UGL.

Anavar Pris

Anavar Pris

Anavar Pris Referenser

  1. https://books.google.com.tr/books?id=5GpcTQD_L2oC&pg=PA767&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
  2. https://academic.oup.com/jcem/article-abstract/22/9/921/2716724?redirectedFrom=fulltext