Ansomone Köpa

Ansomone till salu – Köp äkta Ansomone HGH online

Ansomone är ett farmakologiskt medel som är identiskt med tillväxthormon som produceras av människokroppen. Ansomone är ett rekombinant humant tillväxthormon som produceras artificiellt av Ankebio . Ansomone är mest kraftfullt anabola hormon som används för att bygga muskelmassa och öka din muskeltäthet.(Ansomone Köpa)

Insomoninjektioner hjälper kroppen att öka produktionen av IGF-1 (insulinliknande tillväxtfaktor) , vilket i sin tur orsakar följande positiva effekter:

 • Förbättrad proteinsyntes;
 • Förbättring av läkningsprocesser efter skada;
 • Minskad mängd “dåligt” kolesterol;
 • Accelererad tillväxt av muskelvävnad;
 • Läkemedlet stärker broskceller;
 • Det blockerar effekterna av skrumplever och andra allvarliga sjukdomar;
 • IGF-1 normaliserar syreförbrukningen;
 • Det stärker fettförbränningsprocesser;
 • Hgh har en föryngrande effekt (påverkar positivt hud, naglar och hår);
 • Läkemedlet stärker ditt immunsystem.

Ansomone kan användas i olika situationer. Det hjälper till att få följande positiva effekter:

 • Minskad mängd fett i kroppen på grund av förändringar i ämnesomsättningen. Ansomone hjälper dig att bränna fett och bygga muskelvävnad mycket mer effektivt .
 • Ansomonterapi hjälper dig att må bättre och minska risken för ytterligare hälsoproblem.
 • Tillväxt av muskelmassa. Detta är särskilt viktigt för kroppsbyggare och personer som är intresserade av att bygga en attraktiv kropp.
 • Läkemedlet stärker dina ben. Ansomone innehåller somatotropin för att stärka dina ben under hela kursen och efter det.
 • Ansomonterapi har en gynnsam effekt på sår, skador och brännskador. Ansomone låter dig aktivera kroppens regenerativa processer.
 • Snabb tillväxt av muskelmassa. Processen för bildning av nya celler startas under ansomone-terapi. Således bildas nya broskvävnader.

Var kan jag köpa Ansomone?

Vi kan rekommendera en officiell auktoriserad återförsäljare av Ansomone där du kan köpa Ansomone 100IU version och Ansomone 40IU version. Du kommer att kunna kontrollera serienumren på den officiella AnkeBio-webbplatsen.

Mänskligt tillväxthormon

Hormoner är små kemiska medel som hjälper vår kropp att utföra olika uppgifter. Hormoner produceras av de endokrina körtlarna och skickas över hela kroppen. Till exempel används insulin (ett av de mest kända hormonerna i vår kropp) för att förse olika celler med glukos. Tillväxten av vävnader, ben, såväl som matsmältning, reproduktion, sexuella funktioner – alla dessa processer regleras av vissa hormoner.

Mänskligt tillväxthormon (somatotropin) är en av de viktigaste medlen i vår kropp. Det produceras av hypofysen i hjärnans centrala del. somatotropin innehåller 191 aminosyror.

Somatotropins huvudfunktion är stimulering av kroppens tillväxt . Koncentrationen av detta hormon i blodet är extremt hög hos barn, vilket gör att de växer snabbt. Men med åren, lägre nivåer av HGH produceras. Vanligtvis slutar en persons tillväxt i åldern 20-25. Ändå produceras somatotropin av hypofysen under hela livet, eftersom det är viktigt för kroppens vitala aktivitet. Människans tillväxthormon spelar en viktig roll i de regenererande processerna: det påverkar tillväxten av muskler, stärker våra ben, förbättrar ämnesomsättningen etc.

Ansomone Effects

Låt oss titta närmare på fördelarna som Ansomone kan ge oss. Den naturliga nivån av hgh hos en medelålders person ökar 5-10 gånger med endast 5 IE Ansomone. Naturligtvis är hög koncentration av somatotropin inte naturligt för en vanlig person.

Effekter av ansomone:

 • Ökad muskelmassa (anabol funktion) uppnås främst på grund av hyperplasi, det vill säga en ökning av antalet muskelceller. Det är värt att notera att det är nästan omöjligt att öka muskelmassan utan administrering av exogent tillväxthormon, eftersom dess baskoncentration är så liten att den inte kan orsaka allvarliga förändringar i skelettmusklerna.
 • Förebyggande av förstörelse av muskler (anti-katabolisk funktion). Den största toppen av destruktiva processer för våra muskler sker under dålig näring. I den här situationen, HGH stimulerar flödet av glukos från fettceller.
 • Fat0burning effekt. Somatropin är en mycket kraftfull naturlig fettförbrännare. Det hjälper till att använda reservenergi och reducerar därmed mängden subkutant och visceralt fett i kroppen.
 • Tillväxt av ben och andra bindvävnader. Dina ben kommer att bli starkare under HGH-terapi .
 • Ansomone är ofta användbart vid läkning av skador. Många idrottare från hela världen väljer detta läkemedel för dess uppfriskande effekter.
 • Allmän förbättring. Tillväxthormon hjälper till att jämna rynkor och öka vital energi. Många endokrinologer rekommenderar hormonersättningsterapi för att stärka immuniteten.
ansomone-köpa

ansomone-köpa

Vad ska jag veta om biverkningar av Ansomone?

Det finns några negativa biverkningar associerade med Ansomonterapi :

 • Hyperglykemi (överskott av socker i blodet). Denna effekt observerades hos 1% av patienterna. Hyperglykemi kan försvinna när du bestämmer dig för att avsluta behandlingen.
 • Det finns en risk för produktion av antikroppar associerade med Ansomone-terapi.
 • Obehag: lätt stickningar, svullnad samt smärta i leder och muskler.

I de allra flesta fall försvinner alla biverkningar när du bestämmer dig för att avsluta behandlingen.

Hur ska jag använda Ansomone?

De viktigaste medicinska indikationerna för kursen är tillväxtproblem hos barn (på grund av brist på naturligt somatotropin i kroppen). Dock används läkemedlet ofta för att uppnå följande mål:

 • Fettförbränningseffekt;
 • Massvinstplan;
 • Korrekt funktion av ditt immunsystem;
 • Ökad libido.

För att bereda lösningen är det nödvändigt att lägga till 1 ml sterilt vatten för injektioner i flaskan. Rotera injektionsflaskan smidigt tills läkemedlet upplöses helt. Skaka inte drogen.

Ensomon för barn med tillväxthormonbrist: läkemedlet administreras dagligen i en mängd av 0,1-0,15 IE / kg . Behandlingsperioden är från 3 månader till 3 år. Din läkare kan ändra läkemedlets doser.

Ensomonbehandling av svåra brännskador: läkemedlet administreras dagligen subkutant i en dos av 0,2-0,4 IE / kg . Behandlingsperioden är 14 dagar.

Ansomone muskeltillväxt: dagliga injektioner rekommenderas i mängden 5-10 IE under 3-6 månader . Insomone-injektioner bör användas på morgonen och efter träning.

Ansomone fettförbränning effekt: Kursen varar högst 6 månader. Den optimala tiden för injektioner är minst en timme före en måltid (på morgonen). Det är bättre att äta bara proteinmat till frukost för att öka effektiviteten av Ansomone-terapi. Den andra injektionen bör göras 20 minuter före träning.

Ansomone återhämtning efter skada: en enda daglig injektion är av 5 IE under 1-3 månader . Ät mer proteinmat. Det rekommenderas att lägga till speciella kosttillskott (glukosamin, kondroitin, kollagen).

Ansomone anti-aging terapi: det är bättre att konsultera en läkare och lyssna på din läkares rekommendationer. Låga doser rekommenderas: 1-2 IE dagligen på natten. Kursens längd i detta fall kan pågå från 2-3 månader till flera år.

Du bör konsultera en läkare innan du börjar kursen. Endast din läkare kan välja rätt dosering och mångfald av injektioner.

Kontraindikationer för ansomone

Läkemedlet har ett antal kontraindikationer, som bör studeras noggrant. Således rekommenderas inte Ansomone för användning hos personer med aktivt växande tumörer, personer som lider av allvarliga infektionssjukdomar, patienter med nedsatt pinealfunktion.

Även om du inte har alla ovan angivna kontraindikationer, bör du använda injicerbart tillväxthormon med stor försiktighet.

Ansomone Försiktighetsåtgärder

Personer med diabetes bör ändra doserna av hypoglykemiska läkemedel för att undvika hypoglykemisk koma.

Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt sköldkörtelfunktionen. Personer med hypotyreos bör välja behandling med sköldkörtelmedicin (om det behövs).

Kontakta en läkare omedelbart om du har störningar i det endokrina systemet under ansomone-kursen.

Tillväxthormon kan leda till en ökad sekretion av insulin. Därför är det nödvändigt att noga övervaka dina glukosnivåer.

Undvik överdoser av ansomone. Höga nivåer av somatotropin i kroppen kan orsaka hypoglykemi eller akromegali (dysfunktion i den främre delen av hypofysen).

Du bör också byta injektionsstället regelbundet för att undvika subkutant fettatrofi.

Ansomone Köpa Referenser

 1. http://www.chicken.org.au/media-releases/
 2. https://science.sciencemag.org/content/125/3253/884
 3. https://grg51.typepad.com/steroid_nation/2008/03/review-from-sta.html
 4. https://quackwatch.org/related/hgh/
 5. http://www.fsis.usda.gov/fact_sheets/chicken
 6. https://www.uspoultry.org/faq/faq.cfm_from_farm_to_table/index.asp