Bästa steroider för nybörjare

Många känner till de bästa steroiderna för bulking, skärning och förstärkning; men vad är de bästa steroiderna för nybörjare?

Om du är en nybörjare förklarar jag allt du behöver veta för att packa på muskler så snabbt och så säkert som möjligt; håller dig i gymmet, istället för sjukhussängen.

Att ta steroider är som att lära sig simma.

Om du hoppar rakt i djupet, utan någon erfarenhet av vad du gör, kan du riskera ditt liv. Men om du tar det långsamma tillvägagångssättet och lär dig repen, när du så småningom hoppar i djupet, kommer risken för att något dåligt ska hända minskas massivt.

Läkare förstår att steroider kan tas på ett förnuftigt sätt eftersom de gärna ordinerar steroider till miljontals patienter dagligen. De vet att om de håller dem på en låg till måttlig dos och inte administrerar dem för länge så är riskerna för biverkningar mycket mindre. Läkare övervakar också patienter regelbundet när de tar läkemedel och gör hälsokontroller för att se till att det inte finns några underliggande problem.

Så om du planerar att köra en steroid kur för första gången, se till att du regelbundet kontrollerar med din läkare, och se till att ditt blodtryck eller att dina levervärden inte är för höga under din Kur.

Den typ av steroider du väljer kommer också att påverka hur många biverkningar du kommer att uthärda. Om det till exempel är din första Kur och du börjar injicera megadoser av anadrol och trenbolon i fyra månader i rad ber du om problem.

De bästa steroiderna för nybörjare är milda steroider , som är mindre hårda på kroppen.

Genom att använda milda steroider kommer du att underlätta din väg, hjälpa din kropp att tolerera måttlig AAS innan du går över till hårdare anabola.

Hård anabola: anadrol, trenbolone, injicerbar dianabol

Mild / måttlig anabola: anavar, testosteron, deca, oral dianabol

Som tumregel kommer de flesta människor att använda orala steroider för sin första steroid kur, till exempel dianabol eller anavar. Detta beror på enkel administration och minskar risken för att en nybörjare injicerar på fel plats. Den främsta nackdelen med oraler är att de bryts ned av levern istället för att gå rakt in i din blodström; vilket innebär att du kommer att uppleva mindre biverkningar.

En sådan levertoxicitet är emellertid endast tillfällig, där leverfunktionen ofta återgår till det normala efter en Kur. Med oraler kan dina vinster vara något mindre jämfört med att sticka en nål i rumpan; men om du är nybörjare kommer du att få fantastiska vinster oavsett (om du tar oralt eller injicerbart material).

På orala steroider kommer du att uppleva de flesta av vinsterna jämfört med om du injicerar steroider, så det är ingen enorm skillnad.

Här är 4 steroid kur som är vanligt hos många kroppsbyggare.

Notera : Alla dessa steroider tas i oral form för maximal säkerhet. Många nybörjare injicerar inte korrekt och även när de gör det kan den omedelbara leveransen av föreningen i din blodström vara för mycket för dem att hantera som nybörjare.

Kur med låg budget

 • 8 veckors testosteron

ELLER

 • 6 veckor med dianabol

Om du har en låg budget kan en testosteron-endast eller endast dianabol-intresse intressera dig.

Att stapla steroider tillsammans är ett standardprotokoll för kroppsbyggare, men för din första Kur kommer du att kunna ta en steroid och fortfarande ha STOR vinster. Denna Kur är idealisk för dig som vill ha vinster, men inte har någon betydande budget.

Den hälso-medvetna Kurn

 • 8 veckor testosteron
 • 6 veckor av Anavar

Om du är extremt försiktig med din hälsa under din första Kur kan du ta en steroid kur, som vanligtvis är testosteron, eftersom den är mer mild än dianabol.

Testosteron är inte bara en extremt effektiv steroid för att bygga muskler, utan det är också en av de bästa steroiderna på marknaden när det gäller biverkningar. I allmänhet kommer du inte att märka alltför hårda biverkningar på testosteron (förutsatt att din dos är låg till måttlig), medan på andra steroider kan du känna att din kropp stängs helt av.

Om du är mer bekymrad över fettförlust, i motsats till att bygga muskler, kan du ta anavar (oxandrolon) istället för testosteron. Eller så kan du köra det tillsammans med testet för ännu fler vinster.

I-WANT-GAINS-Kurn

 • 6 veckor med dianabol, 8 veckor med deca-durabolin

ELLER

 • 8 veckor testosteron och deca-durabolin

Om du är angelägen om enorma muskelvinster under din första Kur staplar kroppsbyggare ofta dessa bulkingsteroider tillsammans.

Som nybörjare, om du staplar steroider tillsammans, kan du uppleva fler biverkningar än att bara köra en förening. Men genom att kombinera olika steroider tillsammans kommer dina vinster att bli mycket större.

Dessa två Kur (ovan) ger dig mer muskel- och styrkavinster jämfört med de andra Kurna som beskrivs i den här artikeln. Deca är en otroligt kraftfull bulkingsteroid när den används med ämnen som dianabol eller testosteron; ytterligare öka proteinsyntesen och få dina muskler att verka tjocka och fulla.

Arnold’s Stack: Passar nybörjare

 • Dianabol
 • Barn

Som tidigare nämnts, ansågs dianabol och deca vara två av de viktigaste steroiderna i Arnold Schwarzeneggers Kur som hjälpte honom att förvandlas från en ödslig österrikisk tonåring till en Mr Olympia-legende (okej dåligt var lite hårt).

 

Rich Pianas första steroid kur

Testosteron och deca var de två föreningarna i Rich Pianas första Kur någonsin, som han beskrev som sin ”bästa någonsin Kur”.

Han sa att trenbolon och anadrol var de bästa steroiderna han någonsin har tagit; vilket indikerar hur väl hans kropp svarade (på ännu svagare steroider) under sin första steroid kur.

Typiska steroidvinster för en nybörjare

Hur mycket muskler kommer du att få från din första steroid kur?

Detta är en bra fråga, och svaret beror på vilka steroider du tar, hur mycket du tar, hur länge din Kur varar och din genetik.

Men förutsatt att du använder steroiderna som nämns i den här artikeln, ta dem för den tid som nämns OCH du har standardgenetik; du kan förvänta dig att vinna 20-30lbs .

Det mesta av denna vikt är troligtvis i form av muskler, varvid vissa är vätskeansamling. Oral dianabol och deca durabolin kommer att orsaka mest vattentetention av steroiderna som anges i denna artikel. Testosteron kan också orsaka vätskeansamling, men om du gör en endast anavar-Kur får du inte vatten, eftersom det har diuretiska egenskaper.

Det är värt att notera att vissa användare kan ta testosteron med anavar och bara få vinst 10 Ibs . De kan se fantastiska ut i spegeln och känna sig som om deras kropp har förvandlats av 10x över, men har bara 10 kg att visa för det på vågen. Detta kan hända när en användare får 15 kg muskel och bränner 5 kg fett. Detta är en dramatisk omvandling, men om du bedömer dina vinster utifrån antalet på dina skalor – kan du bli lite besviken.

Att titta i spegeln och ta före / efter foton är ett mycket effektivare sätt att övervaka dina vinster än genom att stå på vågen. Särskilt om du kör steroider tillsammans som har både muskelbyggande och fettförbränningsegenskaper.

Behöver du PCT?

PCT står för efter Kurterapi, som är den fas där kroppsbyggare försöker desperat upprätthålla den muskelmassa och styrka de fick från sin Kur.

Efter Kurn sjunker din testosteronproduktion till onormalt låga nivåer. Som ett resultat har din kropp nu skiftat från att vara extremt anabol, till nu katabol.

Kataboliskt = muskelavfallstillstånd

Ett knep kroppsbyggare implementerar ofta för att hjälpa deras testosteronnivåer att återhämta sig under denna period är att ta läkemedel som clomid eller nolvadex. I huvudsak är dessa anti-östrogener, så genom att sänka det kvinnliga könshormonet börjar T-nivåerna växa igen.

Men dessa läkemedel kommer att göra mycket lite, om några steroider fortfarande finns i ditt system. Därför måste du notera halveringstiden för steroiderna du tar, så att du kan beräkna när de helt har lämnat ditt system. Så snart de har kroppsbyggare kommer att börja ta Clomid / nolvadex för att förhindra muskelförlust.

Tanken är att du kör dessa läkemedel under flera veckor (vanligtvis 2-3 veckor) och i slutet av denna tid kommer din naturliga testosteronproduktion att vara mycket högre jämfört med att bli kallt kalkon efter en Kur.

HCG kan också användas under denna period för att hjälpa till att återställa testikelstorleken. HCG stimulerar leydigcellerna, vilket i sin tur orsakar en ökning av spermvolym (och större testiklar). Testikulär krympning är nästan garanterad med alla steroid kur.

Det är viktigt för nybörjare att driva en effektiv PCT, inte bara för att hjälpa till att cementera sina vinster, utan för att förhindra att deras hormonnivåer kraschar (vilket kan påverka dig fysiskt och mentalt).

Kan du säkert ta steroider?

Det är värt att nämna att även om det är de vanligaste steroiderna som används av nybörjare (på grund av deras milda natur), är de fortfarande olagliga och kan orsaka allvarliga biverkningar.

Således är ingen anabola steroider ”100% säker”, trots vad en saftig kroppsbyggare kan berätta för dig.

Det är detsamma som om någon vill gå på alkohol i två månader. Kommer du att vara okej? Förmodligen ja, men det är inte hälsosamt och rekommenderas verkligen inte av en läkare.

Nyckeln till att hålla sig så frisk som möjligt på anabola steroider är att ta låga till måttliga doser och under korta tidsperioder.

På så sätt kommer kroppen att ha god tid mellan Kur för att återhämta sig och återställa en homeostas. Människor som gör mest skada är de som tar mega steroid doser och kör dem alltför länge. De ger inte sina kroppar tillräckligt med tid att återhämta sig efter en Kur. När en användare gör allt detta ökar risken för långvarig (irreversibel) skada.

Om en användare är ung (fortfarande genomgår puberteten) ökar riskerna för biverkningar eftersom en ung person troligtvis inte är lika utbildad som en äldre och mer erfaren kroppsbyggare. Således kommer större doser sannolikt att användas och ett mindre än tillräckligt (eller inget) PCT-protokoll är ofta fallet hos yngre användare.

Dessutom utvecklas en användare under 21 år fortfarande, så att AAS i denna ålder kan störa deras kropps naturliga utveckling, vilket påverkar dem till vuxen ålder.

Juridiska steroider

Ett säkrare alternativ skulle vara att ta ”legala steroider”, även känd som ”steroidalternativ”. Dessa är FDA-godkända anabola som syftar till att härma de positiva effekterna av steroider, men de kommer inte med de hårda biverkningarna. Så om du är nybörjare och funderar på att ta anabola steroider kanske du vill testa steroidalternativ eller prohormoner först (som är lättare på systemet). På så sätt kommer du inte att äventyra din hälsa / ditt liv.

Även med ”lagliga steroider” är de billigare än anabola steroider OCH du kommer inte att bryta lagen, så du kan sova bekvämt på natten utan att behöva oroa dig för att du inte har råd med din hyra, eller att polisen kommer att byta ner dörren.

Sammanfattning

Så det är helt upp till digvilka steroiderdu använder under din första Kur, men de fyra bästa steroiderna för nybörjare anses vara:

 • testosteron
 • Oral dianabol
 • Anavar
 • Barn durabolin

Föreningar som clenbuterol är också lämpliga för nybörjare att ta, eftersom det är ett milt ämne och inte stänger testosteronnivåerna. Clenbuterol är emellertid främst en fettförbrännare och används för skärande ändamål; kommer därför inte att ge några betydande muskelvinster.

Anavar tros vara densäkraste steroiden kroppsbyggare kan ta.

Många första gången steroidanvändare kommer att avstå från att använda injicerbara tills deras kropp börjar tolerera oraler; så att hålla sig borta från giftiga steroider som: anadrol och trenbolone eftersom dessa är för hårda för en nybörjare. Ta inte heller steroider om du har några hälsoproblem, eller några tillstånd som löper i din familj, eftersom detta kommer att sätta dig mer risk att utveckla allvarliga biverkningar.

Slutligen ger din första steroid kur ofta de bästa muskelvinsterna i ditt liv; så se till att träna som ett lejon och äta som en kung under denna period för att maximera dina vinster.