Biotropin Köpa

Biotropin till salu – Köp äkta Biotropin HGH Online

Biotropin är namnet på läkemedlet som innehåller rekombinant humant tillväxthormon. Den aktiva substansen är identisk med det naturliga tillväxthormonet. Biotropin föreskrivs i medicinen vid tillväxthormonbrist, tillväxtbrist på grund av njursvikt eller Turners syndrom. Detta läkemedel används vid kirurgi och traumatologi för behandling av brännskador och sår (kirurgiska eller traumatiska sår). Dessutom främjar Biotropin fettförbränningsprocesser, främjar muskeltillväxt och ökar libido. [läs mer = ”Läs mer…” mindre = ”Läs mindre”]

Biotropin finns i form av vitt lösligt pulver för injektioner. Detta läkemedel främjar tillväxten av broskceller och påskyndar proteinsyntesen.(Biotropin Köpa)

Biotropin används effektivt efter brännskador, operationer och skador. Det ökar kroppens motståndskraft mot olika infektioner. Biotropin minskar också proteintätheten och reglerar hjärt- och njurfunktionen, liksom fettmetabolismen hos vuxna.

Viktig information om Biotropin-indikationer

Inom medicinen används Biotropin för att behandla tillväxtfel, tillväxthormonbrist hos vuxna, vissa störningar associerade med kronisk hjärtsvikt (förebyggande av aneurysmer och hjärt-ischemi), samt vid kronisk emfysem, hjärttransplantation, kroniska lung- och hjärtsjukdomar , brännskador, skador, allvarliga infektioner. Samtidigt hjälper Biotropin-terapi att reglera vikt och förbättra fysiska färdigheter.

Idag används Biotropin aktivt och framgångsrikt inom kosmetologi. Biotropininjektioner används för att förbättra hudens elasticitet och muskelelasticitet, samt för att minska rynkor. Läkemedlet gör det möjligt att bevara hudens ungdomlighet utan kirurgiskt ingripande. Det finns goda skäl till varför hgh kallas ett skönhetshormon i hela världen. Att användas ensamt eller i kombination med andra medel, väcker tillväxthormon metabolism och regenerering av hudceller. Som en följd av hgh-terapi blir din hud dessutom mer elastisk. Och viktigast av allt: tillväxthormon har absolut inga farliga biverkningar.

Biotropin i sport

Biotropin (tillväxthormon) är ett polypeptidhormon som består av 191 aminosyror. Det produceras naturligt av hypofysen. Hgh kan också syntetiseras artificiellt. Faktum är att Biotropin är en syntetisk version av tillväxthormon.

Tillväxthormon (hgh, somatotropin, somatropin) är ett peptidhormon i den främre loben i hypofysen, som används i sport för att lägga till mer muskelmassa. Tillväxthormon främjar linjär tillväxt (främst på grund av tillväxten av långa rörformade ben i extremiteterna).

Den vanliga koncentrationen av tillväxthormon i blodet är 1-5 ng / ml.

Hgh-effekter:

 • Anabolisk effekt – somatropin orsakar muskeltillväxt;
 • Anti-katabolisk effekt – somatropin stoppar förstörelsen av musklerna;
 • Somatropin hjälper till att bränna fett;
 • Hgh stärker benen och orsakar benväxt hos ungdomar upp till 25 år;
 • Somatropin kan påverka blodsockernivåerna.

Vissa effekter av somatropin är associerade med insulinliknande tillväxtfaktor 1 (IGF-1), vilket stimulerar tillväxten av inre organ. Praktiskt taget alla effekter av hgh i sport är associerade med IGF-1.

Hgh-injektioner är mycket populära inom sport (främst på grund av förmågan att snabbt minska mängden subkutant fett). Dessutom har studier visat att somatotropin leder till en ökning av muskelmassan på grund av vätskeansamling.

Dessutom är minskning av förekomsten av skador ett annat exempel på användbara effekter av somatotropin. Hgh-injektioner hjälper till att stärka ben och bindväv (senor, brosk) efter trauma.

Syntetiska versioner av tillväxthormon har en stark anabola effekt. Således orsakar Biotropin ökad syntes av protein, vilket leder till tillväxt av muskelcellstorlek. Ett annat stort plus är att Biotropin förbättrar fettförbränningsprocesserna avsevärt. Det gör att din kropp använder mer fett för att producera energi. Dessutom stärker det ligament och broskvävnad.

Biotropineffekter

Biotropin orsakar en ökning av nivån av somatotropin vid hgh-brist. Dessutom stärker detta läkemedel immunitet, stimulerar lymfoidbildning, förbättrar hjärtmuskelns sammandragning, reglerar fettmetabolismen etc.

Andra fördelar med Biotropin: läkemedlet ökar mentala och fysiska färdigheter, bränner effektivt fett, förbättrar sexuell libido.

biotropin-köpa

biotropin-köpa

Enligt vissa studier har Biotropin några av följande kosmetiska effekter:

 • Huden blir slät;
 • Biotropinbehandling hjälper till att uppnå snabbare tillväxt av hår och naglar;
 • Biotropinbehandling hjälper till att minska fettmassan;
 • Läkemedlet främjar muskeltillväxt.

Snabb muskeltillväxt med Biotropin beror på många faktorer, inklusive fysisk aktivitet, kost, ålder, kvalitet och sömn varaktighet, livsstil, etc. Det kan ta flera veckor innan du känner effekten av Biotropin terapi. Resultatet kommer gradvis: öka dina chanser att få ett positivt resultat genom att använda Biotropin varje dag.

Biotropin effektiva doser

De flesta idrottare tar från 4 till 16 IE per dag. Minsta dos är 4 IE per dag. Mängden beror på vissa villkor – träning, sömn, stress etc.

Biotropininjektioner ges ofta i buken.

Rekommenderade doser för idrottare: du bör använda tillväxthormon på morgonen före måltiderna, 2 timmar efter måltiderna och en halvtimme före måltiderna, under eller omedelbart efter träningen. Med andra ord, injektioner bör ges när du har lågt blodsocker. Du måste använda läkemedlet på samma tid varje dag.

Varaktighet och dosering: kursens varaktighet är från 2 till 6 månader, och doserna varierar från 5 till 25 IE per dag. Doseringar över 10 IE per dag är endast för yrkesverksamma. Solokursens längd är 2 månader. Långvariga kurser (i 4-6 månader) bör undvikas.

Det bör noteras att Biotropin-terapi är en långsam process. Om du vill få muskelmassa eller bränna fett på två eller tre veckor, är botemedel värre än värdelös. Biotropin är ett av de starkaste medlen: det har ett antal unika positiva effekter. Naturligtvis är effekten individuell: den beror på många faktorer (aktiv livsstil, kost, etc.). Men i de flesta fall är det nödvändigt att vänta i flera månader för att uppnå önskat resultat.

Läs mer om biotropinbiverkningar

Biotropin kan orsaka vissa biverkningar. Vissa av dessa biverkningar kan förekomma extremt sällan. Var noga med att kontakta din läkare omedelbart vid allvarliga biverkningar.

Vanliga biverkningar av detta läkemedel: övre luftvägsinfektion, gastroenterit, öroninfektioner, buksmärta, artralgi, huvudvärk, gynekomasti, överdriven svettning.

Biotropininteraktion med andra läkemedel

Effekten av Biotropin-terapi kan vara lägre om du tar andra läkemedel eller tillskott samtidigt med detta läkemedel. Berätta för din läkare om andra läkemedel, vitaminer och kosttillskott du använder för att undvika negativa interaktioner. Biotropin ska inte användas tillsammans med följande läkemedel och produkter: kortikosteroider, glukokortikoider, antikonvulsiva medel, cyklosporin, insulin.

Somatropin har en synergistisk effekt. Det kan användas med vissa typer av sportnäring, liksom produkter som främjar muskelmassa. Därför rekommenderas en integrerad strategi för att få maximal effekt.

Biotropin Köpa Referenser

 1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3079864/
 2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2657499/
 3. https://www.semanticscholar.org/paper/Growth-hormone-pulsatility-profile-characteristics-Nindl-Hymer/7abe4979d86fe03cde64309f3540379582631ac9