Clenbuterol Pris

Ungefär som att jämföra anabola steroider av farmaceutisk kvalitet med UGL: er, jämförelse av humankvalitet Clen till försäljning till forskningsgrad kommer att visa en skillnad. Produkter av högre kvalitet är ofta dyrare på grund av sina råvarukostnader, tillverkning och varumärken och höga rykte jämfört med mindre kända motsvarigheter. Men det är inte att säga Clenbuterol för farmaceutisk kvalitet är inte överkomligt. En 50 flikar låda med 20mcg Sopharma Clen bör prissättas till mellan $ 40-80 beroende på var du köper. Onlineleverantörer erbjuder ofta ett bredare sortiment av produkter, vilket kommer att sänka detaljhandelskostnaderna. Gym återförsäljare kanske prissatt ganska högre, men bör inte överstiga $ 80-90 för samma totala mcg belopp.

Clenbuterol i forskningsklass är ofta billigare på grund av att den produceras i stor omfattning och är så lättillgänglig. En enkel Google-sökning visar en 60ML-flaska flytande Clenbuterol till 200 mg per ml till 85 dollar. Det är betydligt billigare än Clenbuterol av humankvalitet, men kan också vara av mycket hög kvalitet.

Oavsett var du bestämmer dig för att köpa Clenbuterol till salu, förstå att dess kvalitet kommer att variera och det kommer också att vara lagligheten om det fångas med det. Många onlinekällor som lagerför Clenbuterol kommer också att lagra Albuterol på grund av att de tillåter försäljning för ”forskningsanvändning. Som tidigare nämnts är detta köp inte garanterat för mänskligt bruk, så det finns risker.

Farmaceutisk klass Clenbuterol till salu

Även om många stimulanter i denna klass av föreningar kan användas som fettförbränningsmedel, är deras användning medicinskt och hur de härstammar mycket olika. Många av dessa läkemedel, inklusive Clenbuterol och Albuterol, används medicinskt för att behandla astma. Vid aktivering av Beta-2-receptorer i kroppen möjliggör detta bronkial dilatation, som expanderar luftvägarna i halsen, lungorna och näsan. Detta gör det möjligt för användaren att motverka den restriktiva effekten av astma.

Även om farmaceutisk klass Clen är svårare att få i Nordamerika är Albuterol nu den primära ingrediensen som används i astmamedicinering, men det är fortfarande tillgängligt. Clenbuterol måste vara den vanligaste av alla fettförlustmedel och pillerform av farmaceutisk klass Clen finns. Sopharma eller NIHFI tillverkar en produkt av 0,02 mg per tablett 50 flikar från Bulgarien som ofta finns i USA och Europa. Detta är den vanligaste Clen-produkten på farmaceutisk kvalitet på marknaden idag.

Clenbuterol-produkter för forskning

Clenbuterol och andra stimulanter i denna kategori används så mycket på grund av ett lagligt kryphål som tillåter deras försäljning för “forskningsanvändning”. Detta innebär att föreningar, såsom Clenbuterol, Efedrin, Cabergoline och Tadalafil (Cialis) kan säljas och köps lagligt i USA, men inte användas som livsmedel. Dessa produkter är märkta med ”Inte för mänskligt konsumtion” och ”Ej för mänskligt bruk” men ignoreras ofta av majoriteten och används för exakt det. Dessa företag annonserar ju på bodybuilding och steroidwebbplatser!

Liksom alla företag som säljer produkter kommer kvaliteten att variera från företag till företag. Leverantörer av råpulver regleras inte här, ungefär som Underground Labs (UGL: er) utan lagliga och säljande till allmänheten. Dessa kommer att variera, ungefär som UGL: er och även tillverkningsprocesser. Dessa är bokstavligen storskaliga lagliga UGL: er. Vissa kommer att använda utrustning värd tiotusentals dollar för att tillverka sina flytande produkter, medan andra kommer att göra sina produkter i kök och garage. De större kända forskningsföretagen har funnits i årtionden nu och erbjuder anständigt högkvalitativ Clenbuterol till salu.

Clenbuterol Pris

Clenbuterol Pris

Om dessa forskningsföretag använder råvaror av hög kvalitet och använder utmärkt tillverkningsutrustning kan Clenbuterol till salu köps lagligt och enkelt. Det bör anges att för att köpa Clenbuterol för försäljning lagligt, gör du det för forskningsbruk (på dina gnagare) och om du bestämmer dig för att använda det du köper själv, gör du på egen risk.

Clenbuterol Pris 8

Clenbuterol Pris Referenser

  1. https://www.tsn.ca/leafs-ashton-suspended-20-games-for-violating-ped-policy-1.127003
  2. http://news.chosun.com/site/data/html_dir/2015/03/25/2015032501502.html
  3. https://en.wikipedia.org/wiki/The_Chosun_Ilbo
  4. https://web.archive.org/web/20130215014754/