Deca Durabolin Köpa

Deca Durabolin är den näst mest populära och näst mest använda anabola steroiden någonsin. Det är näst efter Dianabol i popularitet, och Winstrol är den tredje mest populära anabola steroiden bland idrottare och kroppsbyggare. Därför är det inte en ovanlig anabola steroid på marknaden och det faktum att det är en av de enda anabola steroiderna som fortfarande produceras och marknadsförs på den amerikanska receptmarknaden idag sprider dess tillgänglighet ännu mer.

Deca Durabolin Köpa

Deca Durabolin Köpa

Personer som vill köpa Deca Durabolin kommer gärna att möta stora variationer och varumärken av Deca Durabolin, både läkemedelsprodukter och UGLprodukter.

Med sin enorma popularitet finns det emellertid ett överflöd av förfalskade förfalskade produkter (särskilt Deca Durabolinprodukter i farmaceutisk kvalitet). Samtidigt resulterar den stora mängden popularitet hos denna förening också i massor av legitima produkter som översvämmar marknaden.

Farmaceutisk kvalitet kontra underjordiska laboratorier

Alla anabola steroider faller till slut under två kategorier av produktkvaliteter: farmaceutiska produkter och underground lab (UGL) produkter. Potentiella användare som vill köpa Deca Durabolin är inget undantag för detta och kommer alltid att konfronteras med dessa två val när de shoppar runt för anabola steroider. Produkter i farmaceutisk kvalitet är produkter som tillverkas av alla FDA (eller motsvarande) godkända läkemedelsföretag, och som sådan finns det noggrann kvalitetskontroll och övervakning av tillverkningen av läkemedel. Resultatet är en produkt av humankvalitet som är korrekt doserad och garanterad renhet och sterilitet.

Avvägningen med perfektion är kostnaden: läkemedelsprodukter är i allmänhet mycket dyra och mycket dyrare jämfört med underjordiska laboratorieprodukter. Skälen till detta beror på en kombination av kompensation för FoUkostnader i läkemedelsutveckling och avancerade tillverkningsprocesser och utrustning som används av läkemedelsföretag. Underjordiska labb är laboratorier som körs i varje enskild region och land i världen, och beroende på vilket land de är etablerade i, drivs ofta olagligt. Anläggningarna under vilka underjordiska laboratorier fungerar kan variera var som helst från källare / badrum / garagelaboratorier till läkemedelsanläggningar. Det finns dock ingen garanti för vilka villkor produkter tillverkas i, och detsamma kan sägas för kvaliteten på produkterna själva. De flesta underjordiska laboratorier tenderar att producera ganska exakta och anständiga produkter, men även om produkterna är sterila och korrekt doserade finns det ofta problem med metaller och vissa oavsiktliga tillsatser i produkter. Den enda fördelen här är att lägre kostnader jämfört med humanläkemedel.

Deca Durabolinprodukter i farmaceutisk kvalitet kommer endast att täckas här, eftersom underjordiska laboratorier är så många (i tusentals) att det är omöjligt att kunna lista i detalj varje UGLmärke. Utöver detta installeras och stängs underjordiska laboratorier snabbare än vindarna förändras och det vore värdelöst att lista produkter som har utvecklats av ett labb som inte kommer att existera om två månader eller 2 år från och med nu.

Farmaceutisk klass

Det är viktigt att notera för dem som tänker köpa Deca Durabolin att även om denna anabola steroid fortfarande tillverkas och säljs på den amerikanska marknaden, är Organon inte längre det farmaceutiska företag som ansvarar för tillverkning och försäljning av den. Tidigare tillverkare av Deca Durabolin inkluderade också Watson Labs och Chein Pharmaceuticals, som också avbröt sin generiska produktion av denna förening för ett tag sedan. På grund av det faktum att FDA har minskat den medicinska användningen av Deca Durabolin till endast två applikationer, är produktionen av detta läkemedel i USA extremt liten och begränsad till den punkt där inga individer bör söka några Deca Durabolinprodukter hävdar att de är amerikanska från sitt ursprung, eftersom kontrolllagarna är mycket snäva på drogen och potentiella köpare troligen kommer att stöta på förfalskningar.

I Östeuropa kan Deca Durabolinprodukter lokaliseras i Moldavien, där Balkan Pharmaceuticals tillverkar denna förening under varumärket Nandrolona D. Nandrolona D finns i 1 ml ampuller och förekomsten av förfalskade Nandrolona Dprodukter är av låg förekomst. Individer kan också köpa Deca Durabolin i Sydamerika, som ligger i Paraguay tillverkat av Landerlan Pharmaceuticals. Deras tillverkning av denna förening är faktiskt ganska nyligen och förpackas i 10 ml flerdosflaskor.

I Grekland tillverkar Norma Hellas en 100 mg / ml produkt i 2 ml injektionsflaskor och detta anses vara ett mycket högkvalitativt läkemedel av många. Problemet med denna produkt är dess höga förfalskningsgrad, och Norma Hellas har nyligen påbörjat produktioner av en fotokromisk etikett för att bekämpa massförfalskningen. Detta innebär en metallisk holografisk märkning med företagets logotyp på den. Detta sägs vara en förfalskningsåtgärd som är extremt svår att kopiera. I alla fall rekommenderas det alltid att alla som vill köpa den här produkten ska se till att få sin ursprungliga vita låda med originalpapper. Grekland är också ursprungslandet för Organon, som fortfarande producerar Deca Durabolin utomlands men dessa plågas med en hög frekvens av förfalskningar. Problemet här är att det är förpackat i flerdosflaskor, vilket är ett mycket enkelt mål för förfalskade operationer jämfört med andra former av inneslutning (till exempel glasampuller). Alla individer som vill köpa Deca i detta märke bör se till att ha den ursprungliga lådan tillsammans med den ursprungliga antiförfalskningsIDklistermärken, som ska visa ett unikt dold märke när de utsätts för UVbelysning.

Indien är där PB Labs producerar sina produktmärkta DecaPronabol 200. Det är förpackat i 1 ml ampuller som doseras till 200 mg / ml. Problemet med den här artikeln är att det är mycket sällsynt just nu, delvis på grund av att Indien inte är ett land där många leverantörer på marknaden får anabola steroider från. AlphaPharma of India tillverkar också Deca Durabolin, som finns i 2 ml flerdosflaskor med en koncentration av 100 mg / ml.

Typisk prissättning

Prissättningen av alla anabola steroider slutligen faller under tre kategorier av leverantörer eller källor:

”Personliga”, ”personliga kända” eller ”gymgolv” källor
Källor på internetwebbplatser som begränsar köpare till ett minimibeställningsbelopp
Källor på internetwebbplatser som inte begränsar köpare till lägsta orderbelopp och tillåter istället små beställningar med en flaska

Priserna varierar inte mycket mellan de två första listade källtyperna, men alla individer som försöker köpa Durabolin på internet kommer att märka distinkta prisskillnader mellan webbplatser som sätter minsta ordergränser jämfört med de som inte gör det. Webbplatser som inte fastställer minsta ordergränser tillåter individer att köpa Deca Durabolin i mycket små mängder (enstaka flaskbeställningar etc.), och eftersom säljaren tenderar att göra små försäljningar i motsats till stora mängder försäljning, uppblåser priser ofta för att göra upp för de logistiska kostnaderna för små beställningar.

Typisk prissättning av Nandrolone från källor som inte fastställer minimibeställningsgränser kommer i allmänhet att hitta priser på läkemedelsprodukter i intervallet 18 23 USD för ett enda 2 ml injektionsflaska som innehåller 100 mg / ml (vanligtvis ett exempel på Norma Hellas Grekland eller Organon Greece produkter). Underjordisk produkt från samma typ av källa sträcker sig från $ 130 $ 145 för en enda 10 ml injektionsflaska som innehåller 200 mg / ml.

Källor som sätter minsta ordergränser såväl som personliga källor kan hittas som säljer farmaceutiska Deca Durabolin för ungefär $ 11 $ 14 för ett enda 2 ml injektionsflaska som innehåller 100 mg / ml (vanligtvis ett exempel på Norma Hellas Grekland eller Organon Greece produkter). Underjordisk produkt från samma typ av källa landar i intervallet $ 90 $ 120 för en enda 10 ml injektionsflaska som innehåller 250 mg / ml.

Deca Durabolin Köpa Referenser

  1. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/16112947/
  2. https://bjui-journals.onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1111/j.1464-410X.2011.10131.x
  3. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21682835/
  4. https://academic.oup.com/jcem/article/81/12/4218/2650419