Deca Durabolin Kur

Deca Durabolin har berörts som en mycket mångsidig förening när det gäller dess Kurapplikationer och hur den kan användas. Nandrolone tjänar som primärt en massförstärkande förening där snabba och dramatiska massförstärkningar inte krävs men istället upplevs stabila kvalitetsvinster av användaren. Många föredrar detta attribut från Nandrolone, särskilt i Deca Durabolin på grund av dess längre och långsammare verkande natur. Det är ett välkänt faktum att människokroppen inte svarar särskilt bra på snabb viktökning (oavsett om det är från fett eller mager muskel), och om den snabba viktökningen är den av mager massa kan det vara en mycket svår kamp för att upprätthålla dessa vinster efter slutet av en Kur även med korrekta PCT protokoll (Post Kur Therapy) och en fast närings och träningsplan.

Därför är Deca Durabolin Kur på många sätt mer gynnsamma för kroppen på grund av dess vinstgrad som är förknippad med den som gör att kroppen kan smidigt och långsamt anpassa sig till denna nya muskelmassa som har skapats. Det är inte ovanligt att snabba och dramatiska massbyggare, såsom Anadrol50, chockerar kroppen och resulterar i nästan en fullständig förlust av den extra massan i slutet av Kur. Deca Durabolin tenderar att tillhandahålla motsatsen till detta, men det är inte alls en svag anabola steroid och bör inte behandlas som sådan.

Andra föreningar staplas ofta i Deca Durabolin Kur för att förstärka massvinsten, ofta under bulkringsKur. Som tidigare nämnts är den mest populära Kur Kuren i all historia Testosteron / Nandrolone / Dianabol Kuren som ursprungligen utformades, pionjäriserades och populariserades av guldålders kroppsbyggare på 1960 och 1970talet.

Denna speciella Kur rekommenderas ofta för alla nivåer av användare (nybörjare, mellanprodukter och avancerade) eftersom det är en tidlös Kur som ger kvalitetsvinster för alla användare oavsett erfarenhet. Särskilt en Deca Durabolin Kur måste faktiskt köras under Kurlängder längre än genomsnittet. Detta beror på användningen av den mycket långa Decanoateestern som är ansluten till Nandrolone, vilket ger läkemedlet en mycket lång halveringstid och en lång förlängd frisättningstid. Som ett resultat uppnås de högsta optimala blodnivåerna inte förrän flera veckor efter Deca Durabolin Kur. Det är därför ”kickstarting” föreningar, som Dianabol eller Anadrol, ofta ingår i Deca Durabolin Kur, för att ge användaren anabola effekter medan Deca Durabolin långsamt bygger i användarens system. När kickstartingföreningen avbryts (vanligtvis vara vecka 4 6) är Nandrolones effekter i full kraft. En andra metod för att övervinna den långa kickinperioden med Deca Durabolin är att ladda ämnet (detta är praxis att administrera dubbla hela dosen under den första veckan i Kur).

Nybörjare Deca Durabolin Kur

Detta är en typisk nybörjare Deca Durabolin Kur, där det minsta antalet föreningar används medan de fortfarande ger en effektiv Kur. Denna Kur kan användas för tillsats av mager massa eller som en fullständig bulkingKur. Med införandet av en aromatashämmare för att kontrollera testosteronaromatisering är det mycket möjligt att denna Kur också kan användas som en skärKur under perioder med fettförlust. Som man också märker, är den typiska Kurlängden för denna Kur 14 veckor lång.

Detta är för att rymma Deca Durabolins långsamma och stadiga handling, eftersom den genomsnittliga användaren på en sådan Kur vanligtvis inte börjar se några betydande vinster förrän ungefär 5thveckumärke. De flesta Deca Durabolin Kur tenderar att ligga inom intervallet 12 14 veckors Kur maximalt. Det är inte ovanligt att se användare som vågar sig över den rekommenderade Kurlängden, men man måste förstå att detta kommer att öka sannolikheten för negativa biverkningar, minskade vinster och ökad potentiell skada på HPTA (Hypothalamic Pituitary Axis).

Mellanledande Deca Durabolin Kur

Intermediär Deca Durabolin Kurexempel (12 veckors total Kurtid)
Veckor 1 12:
Testosteron Enanthate vid 100 mg / vecka
Deca Durabolin vid 600 mg / vecka
Veckor 1 4:
Dianabol vid 25 mg / dag

Denna mellanliggande Deca Durabolin Kur introducerar ett par förändringar från nybörjarKur. Den första märkbara förändringen är tillsatsen av den orala anabola steroiden Dianabol vid 25 mg dagligen. Detta är för att ge en kickstart till Kur under de första fyra veckorna medan Nandrolonnivåer långsamt stiger till optimala målnivåer i kroppen.

När Dianabol avbryts bör Nandrolones effekter vara nästan redo att börja. Den andra förändringen är minskningen av testosteron till 100 mg per vecka, vilket är en TRTdos (testosteronersättningsterapi), som endast tjänar till att upprätthålla normal fysiologisk funktion av testosteron under en period där endogent naturligt testosteron inte fungerar eller undertrycks. Testosteron är inte avsett att vara en primär anabola förening i denna Kur och är istället förflyttad till en stödjande position. Den tredje förändringen är den totala tiden på en 12 veckors Kur istället för 14 veckor. Detta är för att visa att inte alla Deca Durabolin Kur måste vara i den övre ändlängden på 14 veckor, eftersom det ofta är en Kur som länge kan leda till ökad potential för HPTAskador.

Avancerad Deca Durabolin Kur

Avancerat Deca Durabolin Kur exempel (12 veckors total Kurtid)
Veckor 1 12:
Testosteron Enanthate vid 100 mg / vecka
Deca Durabolin vid 600 mg / vecka
Veckor 1 4:
Anadrol vid 100 mg / dag

Det finns inte mycket variation i denna avancerade NandrolonKur jämfört med mellanKur. Den enda stora förändringen är tillägget av den ständigt kraftfulla orala anabola steroiderna Anadrol, som tjänar till att göra denna Kur endast till en bulkingKur. Anledningen till detta är att Anadrol inte omvandlas till östrogen men ändå uppvisar betydande östrogen aktivitet i kroppen. Resultatet är uppblåsthet och vattenhållning som inte kan hanteras, och som sådan passar en bulking och ren styrka som ökar Kur.

Kur inkluderande föreningar såsom Anadrol anses typiskt vara riktade mot avancerade användarKur. Detta beror på att Anadrol funktion är mycket komplex och måste förstås fullständigt innan den används.

Deca Durabolin Kur

Deca Durabolin Kur

Referenser

  1. https://academic.oup.com/endo/article-abstract/114/6/2100/2538442?redirectedFrom=fulltext
  2. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/6539197/
  3. https://eje.bioscientifica.com/view/journals/eje/110/3_Suppla/acta_109_Suppl_271_004.xml
  4. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/10435281/