Deca Kur Kaufen

Vad används Deca Kur för?

I USA är det godkänt för behandling av kronisk njursjukdom och anemi. I Storbritannien föreskrivs det att behandla osteoporos och postmenopausala symtom. Off-label används det för att bevara muskelmassa hos patienter som lider av avfallssyndrom och HIV / AIDS. Det är också en effektiv bulkingförening.

Professionella kroppsbyggare använder den som en lågsäsong som inte är säsong på grund av dess långsamt verkande natur. Det förbättrar styrka, minskar svaghet och förhindrar muskelförlust. Effekten är långsam men ändå hållbar.

Du kan använda Deca Durabolinin på många sätt. Men många föredrar att använda injektionsformen eftersom det ger resultatet snabbare än tablettformen. Men både tablett- och injektionsformer ger samma resultat.

Det hela lägger sig på hur snart du kommer att märka resultatet. När det gäller dosering beror det på dina kroppsbyggande mål, hur länge har du använt steroiden och din kropps svar. Tänk på att effekten av Deca Durabolin har något att göra med ditt kön, sjukdomshistoria och kroppens biokemiska sammansättning.

Vilka är effekterna av Deca Kur?

Effekterna av Deca Kur beror främst på dina kroppsmål. Vissa använder Deca Durabolin ensamma medan andra staplar det med testosteron enanthat eller Dianabol .

Människor som använder det ensamma märker inte mycket muskelmassa eftersom Deca Durabolin inte är en så stark steroid. Om du vill maximera effekten av Deca Durabolin, måste du stapla den med andra steroider. Lyckligtvis kan du enkelt använda Deca Durabolin som en del av steroid kur. Du kan kategorisera det enligt dina kroppsmål.

Hur påverkar Deca Kur din kropp?

Även om Deca är en långsam steroid, har den fått legendarisk status i den atletiska världen. Det kan förbättra benmineraltätheten avsevärt och öka syntesen av kollagen. En låg dos av Deca Durabolin kan lindra ledvärk och ledband. Effekten på kroppen är samma som smärtstillande medel men inte lika giftig som smärtstillande medel.

Vilka är fördelarna med Deca Kur?

 • En signifikant ökad aptit observeras. När du äter mer kommer du att kunna få mer massa.
 • Muskelns storlek och styrka kommer att förbättras dramatiskt. Efter en enda Kur märker folk oftast upp till 30 pund ökning i massa.
 • Personen som tar läkemedlet märker att muskel- och ledvärk inte är så mycket problem.

Biverkningar av Deca Kur

Deca Durabolin, även om det är en mild anabola steroider, kan orsaka biverkningar. Svårighetsgraden av biverkningar varierar från en person till en annan. Nedan visas de märkbara biverkningarna när du använder Deca Durabolin:

 1. Östrogen – Deca Durabolin har en stark progestinart och orsakar biverkningar som uppblåsthet, gynekomasti eller onormal förstoring av bröstet.
 2. Androgen – Vissa människor som använder Deca Durabolin upplever ökad hårväxt i olika delar av kroppen. Vissa har akneutbrott medan andra upplever håravfall. Kvinnor rekommenderas starkt att sänka dosen av läkemedlet för att undvika eller minimera dessa symtom.
 3. Kardiovaskulär – det kan avsevärt öka nivån på dåligt kolesterol och sänka nivån för bra kolesterol. Så när du använder Deca Kur är det viktigt att begränsa ditt intag av kolesterolrika livsmedel och leda en hälsosam livsstil.
 4. Andra biverkningar – Frekvent urinering, bröstet blir öm, järnbrist och anemi, vattentäthet, svullnad i lederna, humörsvängning, ökad aggression och fluktuerande libido.

Ett lagligt alternativ till Deca Kur

Anabola steroider har rykte att orsaka intensiva biverkningar, särskilt när de tas i en stor dos. Det är anledningen till att det är förbjudet i vissa delar av världen. För att helt undvika otillbörliga biverkningar bör du försöka byta till säkrare alternativ. De kanske inte är lika kraftfulla som Deca Durabolin, men de orsakar inte allvarliga biverkningar som de som vanligtvis upplever när man använder steroider. Balkan Pharma har det bästa urvalet av steroidersättningar. För Deca Durabolin är Balkan Pharmas alternativ Decandrol.

Deca Durabolin är en anabola steroider som vid korrekt användning kan öka sin styrka och totala prestanda. Det är anledningen till att Deca Durabolin ofta används av idrottare och kroppsbyggare. Kvinnor kan också använda Deca Durabolin eftersom det är mindre troligt att det orsakar virilisering. Det finns dock fortfarande chanser att uppleva biverkningar. Även om graden av svårighetsgrad varierar från en person till en annan. Om du vill njuta av fördelarna med Deca Durabolin minus biverkningarna, bör du leta efter ett säkrare alternativ. Kom ihåg att mer än förväntat resultat bör din säkerhet alltid komma först.

Om du ska använda Deca Kur annat än det medicinska syftet, skulle du ha svårt att hitta legitima källor. Om du är en idrottsman eller kroppsbyggare och vill utnyttja fördelarna med Deca Durabolin, är det bästa att göra lagligt alternativ . De som erbjuds av Balkan Pharma kan hjälpa dig att nå dina mål minus biverkningarna. Du kommer att kunna öka muskelns storlek och styrka och totala prestanda. Du kommer inte heller att ha problem för att använda ett reglerat ämne.

Hur mycket kostar en Deca Durabolin Kur?

Normalt varar nybörjaren Deca Kur cirka 12 till 16 veckor. Sedan kan du fortsätta till måttlig Kur. Måttlig Kur varar cirka 12 veckor. För att få fler fördelar på kort tid påbörjar kroppsbyggare en avancerad Kur som kan vara ungefär 16 veckor. Ett rått pulver av Deca Durabolin kostar cirka $ 1 till $ 2 / gram. Så nybörjarKur kan kosta 6 $ -12 $ och 10 $ till 18 $ för den måttliga Kur. Den avancerade Kur kan kosta 12 $ -20 $.

Deca Kur Kaufen

Deca Kur Kaufen

Krävs en postKurterapi (PCT)?

Att ta Deca Durabolin kan öka testosteronkoncentrationen och andra kemikalier i kroppen kraftigt. Det får kroppen att tro att den inte längre behöver testosteron. Så vad kroppen kommer att göra är att det kommer att stoppa produktionen av testosteron.

När du går utanför Kur sjunker testosteronnivån så att du känner dig sjuk. För att hålla din hormonbalans måste du ta läkemedel som avsevärt kan öka testosterons funktion. Det är därför postterapi är nödvändig.

De vanliga läkemedlen att ta under postKur är Nolvadex, Clomid och Human Chorionic Gonadotrophin.

Vad är Deca Cykeldosering?

För nybörjare

Om du precis börjar Deca Durabolin bör du börja med cirka 250 mg till 500 mg i veckan under en Kur på 12 till 16 veckor. Om ditt syfte att använda läkemedlet är för terapeutisk effekt, kan du börja med en lägre dos – 100 mg till 150 mg per vecka under totalt 12 veckor.

För måttliga Deca-Kur för bulking

Måttliga Kur involverar stapling – kombinera Deca Durabolin med andra läkemedel, som vanligtvis varar i 12 veckor. Under de första sex veckorna bör du ta Deca Durabolin 400 mg per vecka och testosteron enanthate 500 mg per vecka.

För att upprätthålla den naturliga testosteronproduktionen bör den kombineras med Dianabol 30 mg och Arimidex 0,5 mg. på veckor 7 till 10 stoppas Dianabol men samma doser av Deca Durabolin, testosteron-enanthat och Arimidex fortsätter. På veckorna 11 och 12 avbryts Deca Durabolin men Kur avslutas med samma doser av Arimidex och testosteron-enanthat.

För avancerade Deca-Kur för bulking

Målet med den avancerade Kur är att få fler vinster på bara en kort tidsperiod. Den använder olika steroider för stapling. Det består av Deca Durabolin, testosteronscypionat, Arimidex, Dianabol och humana tillväxthormoner. Cykeln varar i 16 veckor.

Under de första sex veckorna bör du ta testosteronscypionat 200 mg, Deca Durabolin 500 mg per vecka, Dianabol 50 mg, Arimidex 0,5 mg och HGH 4iu. Den sjunde till 14thveckor upphör Dianabol. På 15thoch 16thvecka avbryts Deca Durabolin. Cykeln avslutas med endast tre kvarvarande läkemedel kvar.

Obs: Se till att du använder rätt dos för att avsevärt minska biverkningarna i samband med Deca Durabolin-användning. Vanligtvis är biverkningar ett resultat av att man tar en onormalt stor mängd läkemedel.

Deca Kur Kaufen Referenser

 1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4837307/
 2. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27141449/
 3. https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/0022473185902936?via%3Dihub
 4. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/4021486/