Dianabol Effekt

Dianabol används för atletisk prestanda och förbättring

Dianabol är den ledande anabola steroiden och det första valet för dem som deltar i idrott på både professionell och amatörnivå. Sanningen ska sägas, det är den säkraste och mest eftertraktade oralt administrerade anabola steroiden. Detta är delvis beroende på dess användarvänlighet, men också på grund av dess säkerhet och effektivitet. Dess åtgärder ligger i att bygga stark och solid muskelmassa, vilket i sin tur resulterar i bättre atletisk prestanda. Även om det finns en mängd information tillgänglig om effekterna av Dianabol, fortfarande många tolkar och missförstår hur det fungerar på kroppen.

Dianabol har den positiva effekten av att bygga muskelmassa under en kort tidsperiod och lägger även till individen nästan omedelbart. I kombination med en perfekt utformad kost och träningsplan kan en ökning av muskelmassa och styrka enkelt uppnås.

Dianabols primära effekter

Primärt är Dianabol en massa och styrka 17aa steroid. Individen kommer att märka snabba ökningar i vikt och storlek, så mycket som 20 kg på två veckor. Av denna anledning används den vanligtvis mot början av bulkmoment kur som ett medel för att inducera tillväxt och kraftökningar. Hur det fungerar är snabbare än med injicerbara steroider, främst på grund av att injicerbara steroider tar tid att samlas i systemet och träda i kraft.

För att Dianabol ska kunna fungera korrekt i kroppen måste individen öka sin kaloriförbrukning. Dessa överflödiga kalorier är bränsle till musklerna och möjliggör kemiska reaktioner för optimal tillväxt och effektförstärkning. För ökad hållfasthet ger konsumtion precis ovanför de brännkrav för underhåll tillräckliga resultat. Även om det vanligtvis används mot början av bulkin gkur, kan det också visa sig vara fördelaktigt för dem som har träffat en platå och lätt kan pressa dem igenom den.

När muskelmassan ökar, gör också förmågan att öka styrkan, varför de flesta väljer att använda den. Som nämnts ovan är det inte ovanligt att en individ lägger 20 kg till sin ram, men det bör noteras att dessa vinster inte kommer att vara ren muskelvävnad. Dianabol är östrogen i naturen och aromatiserar i kroppen, därför kommer mycket av den ackumulerade vikten faktiskt att vara vattenvikt. Vattenvikt kan naturligtvis kontrolleras genom användning av en aromatas inhibitor (AI) såsom Exemestane.

När individen upphör med användning av Dianabol är det ganska normalt att kroppsvikten minskar på ett dramatiskt sätt. Detta beror främst på att vattenretention frigörs. Medan muskelmassan kan bli minskad är det inte alltid fallet och alla muskelvinster kan bevaras genom att följa några enkla steg. De som vill hålla fast vid sina vinster bör använda Dianabol tillsammans med en annan anabola steroider, som börjar med Danabol och användas kontinuerligt före upphörandet av Dianabol. Det är också möjligt att använda Nandrolon föreningar, såsom Deca Durabolin tillsammans med Dianabol och en exogen testosteron, såsom Testosterone Enanthate.

Som en atletisk förstärkare kan Dianabol leda till betydande vinster i vikt, styrka och mager vävnad. För dem som behöver kontrollera sin vikt för vissa kategorier, kanske Dianabol inte är det bästa alternativet. Detta beror på de oregelbundna viktökningsmöjligheter som den har för individen. I kombination med ett formulerat diet och träningsregime kan det ge idrottare en konkurrensfördel.

Effekterna av Dianabol på män

Dianabol har några märkbara effekter på män, vilket kan vara gynnsamt och ibland farligt. Det är på grund av dessa farliga biverkningar som Dianabol klassificeras som ett olagligt ämne i de flesta länder runt om i världen av idrottsorgan. Det förnekar inte att det har några fantastiska effekter, till exempel:

 • Stora ökningar av kväveretention, vilket placerar individen i tillstånd av hypertrofi.
 • En minskad trötthet som gör det möjligt för individen att träna längre och mer intensivt.
 • Förbättrar mängden gratis testosteron i individens system.
 • Ökar och förbättrar blodflödet till muskelvävnaderna för bättre tillväxt och reparation.

Det är för dessa effekter som de flesta män använder Dianabol. När de kombineras skapar de en idealisk atmosfär för att bygga styrka och muskler snabbt. Även om det är känt för sina kroppsbyggande fördelar, är det bättre känt för sina negativa biverkningar, som ibland kan visa sig vara farliga. Dessa inkluderar:

 • Vattenretention, vilket kan leda till högt blodtryck.
 • Gynekomasti, eller tillväxten av manlig bröstvävnad.
 • Akne och håravfall, men bara för de som tappade håret redan.
 • Leverskada och ökad risk för att utveckla levercancer.
 • Krympning av testiklarna och en minskning av spermiernas produktion.
 • Testikulär atrofi och en oförmåga att naturligt producera testosteron.
 • En ökad risk för att försvaga hjärtat.
 • Ökade nivåer av aggression och ojämn humörsvängningar.

Effekterna av Dianabol på kvinnor

Dianabol användning hos kvinnor kan orsaka symptom på virilisering. Virilisering är när en kvinna utvecklar mer maskulina funktioner och attribut. Om Dianabol fortsätter när virilisering inträffar kan de resulterande biverkningarna bli permanenta. Dessa inkluderar:

 • En minskning av bröststorleken och mängden vävnad.
 • Oregelbundna perioder, som kan komma eller inte återkommer.
 • Ökningar i ansikts och kroppshår.
 • En fördjupning av rösten och en förstorad klitoris.
 • Högt kolesterol och skador på senor och ligament.
 • Håravfall och en ökad risk för sömnlöshet.

Typiskt, när de används i små doser under en kort tidsperiod, tycker många kvinnor att Dianabol är fördelaktigt. 5 mg varje dag i högst sex veckor leder vanligtvis till muskeltillväxt samtidigt som man undviker någon av de hårdare viriliserings biverkningarna. Den kvinnliga kroppen producerar inte så mycket testosteron som den manliga kroppen gör, därför krävs mycket mindre doser för resultat. Detta betyder också att kvinnor är mer benägna att uppleva biverkningar, även om dosen är så liten

Dianabol Effekt

Dianabol Effekt

DIANABOL Köpa

Dianabol Effekt Referenser

 1. https://books.google.com.tr/books?id=tsjrCAAAQBAJ&pg=PA177&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
 2. https://www.drugs.com/international/metandienone.html
 3. https://www.gov.uk/government/publications/controlled-drugs-list–2/list-of-most-commonly-encountered-drugs-currently-controlled-under-the-misuse-of-drugs-legislation