Dianabol Online Köpa

Was für ein Steroid ist Dianabol Online Köpa ?  

 • Methandrostenolone (AKA Dianabol)
 • Kemiskt namn: 17ametyl17bhydroxi1,4androstadien3on
 • Halveringstid: 4,5 6 timmar
 • Upptäckningstid: 5 6 veckor
 • Anaboliskt betyg: 90 210
 • Androgenbetyg: 40 60

Hur man köper Dianabol

Den juridiska statusen för Dianabol varierar beroende på institutionen. I Storbritannien är innehav för personligt bruk inte olagligt, men det är olagligt att sälja det. I USA är både försäljning och innehav av Dianabol olagligt. Vissa stater klassificerar det som en förseelse. Kanada, precis som Storbritannien, avkriminaliserar personlig användning men förbjuder distribution och försäljning. Men många länder förbjuder inte Dianabol på något sätt. Därför är det mycket viktigt att känna till lokala lagar.

Dianabol köpes och säljs genom många olika underjordiska vägar och subenyer. De två mest framstående vägarna är: personliga återförsäljare och internet. Internet är den överlägset mest populära och mest använda vägen idag, vilket gör äldre metoder (som postorder) i allmänhet föråldrade. Förresten, den gamla metoden för postorder har nu på många sätt förvandlats till epostorder, som är en av internetmetoderna för att köpa Dianabol. Denna metod innebär att köparen kontaktar en säljare som gör försäljning och bearbetar betalningar via en epostadress. Andra och mer populära internetkällor inkluderar webbplatser och mindre kända ehandelswebbplatser

Det finns två typer av Dianabol som shoppare kommer att stöta på oavsett var de ser: farmaceutisk kvalitet Dianabol och underground lab (UGL) Dianabol. Som namnen antyder är läkemedel av farmaceutisk kvalitet de som tillverkas av fullt licensierade och FDA godkända läkemedelsföretag som tillverkar dessa läkemedel till försäljning på receptmarknaden. När det gäller offlabel användning för bodybuilding och atletiska ändamål, är dessa läkemedel ofta avled clandestinely till den svarta marknaden. UGLprodukter tillverkas helt enkelt av olicensierade, otillåtna och ofta amatörunderjordiska laboratorier som säljer sina produkter för mycket billigare än motsvarande farmaceutiska kvaliteter.

I detta område, DBol priserna kan variera mycket. Det är i allmänhet svårt att kvantifiera priser på grund av den enorma variationen (t.ex. finns Dianabol ofta tillgängligt i 5 mg, 10 mg, 50 mg och till och med 100 mg tabletter och förpackas också i olika antal per flaska / paket). Underjordisk kvalitet Dianabol säljs vanligtvis i intervallet $ 1 $ 1,50 per 50 mg tablett ($ 0,02 $ 0,03 per 1mg). Farmaceutisk kvalitet Dianabol säljs ofta för $ 2,8 per 50 mg tablett (0,056 $ per 1 mg). Det finns inte mycket variation i prisskillnaden mellan farmaceutiska och underjordiska Dianabol produkter i detta fall, vilket beror på det faktum att Dianabol är extremt lätt att tillverka, och det tillverkas av nästan varje underjordiskt laboratorium och olika europeiska och mellersta Östliga läkemedelstillverkare som gör det till en extremt vanlig produkt att komma med på marknaden.

De som vill köpa Dianabo l borde inte ha några problem att hitta den relativt andra anabola steroider. Även om något läkemedel på den svarta marknaden utgör potentiella hälsorisker och användare bör alltid se upp för dessa potentiella skador. Laglighet är en annan fråga och användare bör alltid kontrollera sina jurisdiktionslagar innan de bedriver ett drog.

Dianabol historia och översikt

Dianabol har en halveringstid på 4,5 6 timmar, innehåller en måttlig nivå av östrogena effekter i kroppen och har mindre omvandlingshastighet till en starkare androgen metabolit via 5 alfa reduktas enzym. Det är av dessa skäl som Dianabol tenderar att gynnas av kroppsbyggare och idrottare i jakten på massa och styrka framför allt annat.

dianabol-online-kopa-5

Kemiska egenskaper hos Dianabol

Dianabol är metylerad vid kol 17alfa på sin struktur (detta är helt enkelt tillsatsen av en metylgrupp vid 17)thkol). Denna process, känd som C17Alpha Alkylation, gör att den anabola steroiden kan administreras oralt och fortfarande har en mätbart stark effekt på kroppen. Utan denna modifiering är det omöjligt för någon anabola steroider att överleva levermetabolismen i tillräckligt stora mängder för att främja mätbara effekter i kroppen resultatet är att extremt små mängder av den anabola steroiden når blodomloppet för att utföra sitt jobb.

Dianabol har också en dubbelbindning mellan kol 1 och 2. Denna modifiering är i synnerhet vad som ger den en “mildare” androgen styrka jämfört med dess moderhormon Testosteron. Denna dubbelbindning är vad som begränsar Dianabols affinitet att binda till androgenreceptorn i olika vävnader i jämförelse med Testosteron. Det är dessa ändringar som också tillåter Dianabols halveringstid att överskrida testosteron (Dianabols halveringstid är 4,5 6 timmar). En ytterligare fördel med dessa kemiska modifieringar är Dianabols lägre affinitet för bindande proteiner för att binda till det, till exempel Sex Hormone Binding Globulin (SHBG). Dessa bindande globuliner (i detta fall SHBG), som är proteiner, binder till könshormoner som testosteron, östrogen, Dianabol, etc. och gör dem tillfälligt inaktiva.

Vad som är resultatet är i huvudsak ett bundet hormon som flyter runt i blodomloppet och inte gör någonting det kan inte binda till receptorer eller göra någonting och är väsentligen värdelöst. Dessa är de kemiska egenskaperna hos Dianabol som ger det dess status att vara en betydligt potent anabole steroid. En intressant punkt att notera är dock att Dianabol har en svagare interaktion med androgenreceptorn i jämförelse med Testosteron och många andra anabola steroider, men det är dock ett mycket starkt och potent hormon i jämförelse. Det spekuleras därför att mycket av Dianabols aktivitet är av ickereceptormedierad aktivitet. Med detta sagt är Dianabols anabola betyg känt för att vara en rating på 210 i motsats till Testosterons anabola betyg på 100. Vad som kan ses här är att Dianabol har något över det dubbla testosterons anabola styrka, och det är på grund av det beskrivna strukturella modifieringar den har.

Effekterna av Dianabol (DBol)

Dianabol innehåller måttlig östrogen aktivitet och är en förening som utsätts för aromatisering av aromataszymet, som är det enzym som ansvarar för att omvandla androgener till östrogen. Därför är Dianabol vanligtvis känt för sina östrogena biverkningar av vattenretention, risk för gynekomasti, förhöjd blodtryck (ofta till följd av vattenretention) och möjlig fettretention / vinst på grund av östrogen.

Det har redan nämnts att Dianabol uttrycker mycket mindre androgen styrka och aktivitet än Testosteron, men det är viktigt att förstå att androgenrelaterade biverkningar och problem fortfarande är ett problem med Dianabol, även om de inte är så uttalade som Testosteron. Dianabol har en androgen klassificering på 4060, och jämfört med Testosterones androgena betyg på 100, kan vi se att det är en ganska betydande minskning risken för androgena biverkningar kan dock fortfarande vara framträdande, särskilt hos de personer som är känsliga för androgen sida. effekter.

Androgena biverkningar kan inkludera: ökad risk för håravfall hos män (MPB) om individen har den genetiska egenskapen som är ansvarig för det, ökad sebumsekretion (fet hud) och tillhörande akne och ökad ansiktshår och kroppshårtillväxt. Dessutom interagerar 5Alpha Reductaseenzymet som är det enzym som ansvarar för att omvandla Testosteron till det mycket starkare androgenet Dihydrotestosteron (DHT) också med Dianabol. I detta fall skapas inte Dihydrotestosteron utan istället är Dianabols egna mer androgena metabolit resultatet. En positiv anmärkning i denna fråga är dock att Dianabol har en lägre bindningsaffinitet för 5Alpha Reductaseenzymet

Dianabol Biverkningar

Dianabols bieffektprofil är variabel. Den mest signifikanta Dianabol biverkningen är den av östrogenrelaterade effekter, även om studier har visat att Dianabols verkan på aromataszymet (CYP19) är måttligt.

Detta inkluderar vattenretention och uppblåsthet vilket innebär att denna orala steroid kommer att öka blodtrycket samt akne och gynecomstia (utveckling av bröstvävnad). Den mest framstående Dianabol biverkningen tenderar att vara uppblåsthet och vattenretention, följt av gynekomasti. Dessa biverkningar mildras ibland genom användning av antiöstrogener såsom aromatashämmare Exmestane (Aromasin) och Arimidex, östrogenblockerare (SERMs) Nolvadex (Tamoxifen Citrate) och Clomid.

Utöver de östrogena biverkningarna kan Dianabol också ge androgena biverkningar (även om de är mindre uttalade än testosteron). Det finns risker för akne, fet hud, håravfall hos män och godartad prostatahyperplasi.

Den näst mest berörda Dianabolbiverkningen är dess ökade stress som påförs leversystemet (dvs levern). Cykellängder som överstiger 4 6 veckor kan vara extremt lever för levern. Komplettering med evidensbaserade leverstödföreningar, undvikande av höga doser och andra läkemedel som stressar levern kan minska risken för skada.

Slutligen är Danabol mycket känt för sin starka inhiberande natur på HPTA (Hypothalamic Pituitary Testicular Axis). Kliniska studier har genomförts på Dianabols testosteroninhiberande verkan hos människor, och de har visat att doser så låga som 15 mg per dag under 8 veckor orsakade att de totala plasmatestosteronnivåerna sjönk med 69%.

Bortsett från dessa biverkningar ålägger Dianabol de biverkningar som också är typiska för alla anabola steroider. Dessa inkluderar negativa kolesterolförändringar, negativa kardiovaskulära effekter och störning av HPTA (Hypothalamic Pituitary Testicular Axis).

Dianabol Kur och användning

Dianabol Kur är mycket enkla i de flesta fall av dess tillämpning. Användningen av Dianabol sker normalt under perioder med bulking och styrka som ökar där kroppsbyggaren eller idrottsman inte är alltför upptagen av vattenhållning och uppblåsthet. Dessa typer av Dianabol Kur är därför normalt under “lågsäsong” perioden där kroppsbyggare är i mitten av att uppnå detta mål, och det cyklas normalt med någon form av injicerbar anabole steroider som uppnår liknande resultat normalt en variant av testosteron, såsom Testosteron Enanthate.

De flesta av dessa Dianabol Kur involverar dess användning som en kickstartingförening, där den endast används under de första 4 6 veckorna av cykeln för att uppleva styrka och storleksförstärkningar medan användaren väntar på den längre verkande injicerbara föreningen (dvs. Testosteron Enanthate ) för att uppnå sina fulla effekter och “kick in”. Det skulle vara mycket skadligt att använda Dianabol längre än 4 6 veckor på grund av dess natur som en C17 alfaalkylerad förening, som har negativa effekter på levern (och särskilt kolesterolnivåer). Detta är ett ytterligare skäl till varför Dianabol Kur vanligtvis är kickstarterKur på högst 4 6 veckor.

Dianabol Online Köpa

Dianabol Online Köpa

Kortera Dianabol Kur görs ibland, i samband med en kortesterad (snabbverkande) basinjicerbar testosteron. Med hänvisning till testosteron i detta fall skulle det mest sannolika valet för användare vara testosteron propionat. Emellertid skulle Dianabol Kur i dessa fall fortfarande vara giftiga längre än 4 6 veckor (medan testosteronpropionatet, till exempel, ofta förlängs långt utöver denna längd om så önskas).

Dianabol används mycket sällan som ett skär eller fettförlustmedel, även om det görs av vissa användare. Det är i allmänhet oönskat att göra det på grund av Dianabols negativa östrogena effekter (som vattenhållning och uppblåsthet). På grund av detta kan fysikens definition under bantning vara svår att mäta eftersom vattentillståndet gör det oskarpt. Dianabol Kur avsedda för skärning eller fettförlust är i allmänhet springa inte annorlunda än tidigare beskrivna Kur, eftersom fettförlust först och främst uppnås genom idrottarens diet och näringsintag och inte bestäms av vilken anabole steroider som används

Dianabol doseringar och administration

Eftersom Dianabol anses vara en mycket potent anabola steroider när det gäller anabolism (uppbyggnad av muskelvävnad) behöver doserna inte vara lika höga som många andra orala anabola steroider som vanligtvis används. Dianabol doseringar måste övervägas noggrant, särskilt när det gäller negativa effekter på levern, eftersom den högre doseringen används är det en motsvarande ökning av de negativa effekterna här.

Dr. Ziegler utfärdade ursprungligen riktlinjer för recept på 5 mg per dag under högst 6 veckor. Eftersom 5 mg är i den lägsta änden av doseringsspektrumet, är mer moderna nybörjar Dianabol doser mellan 15 30 mg per dag. Denna Dianabol dosering, särskilt den högre änden, är ganska betydligt stark med avseende på anabola effekter och kräver inte en ökning utöver det även efter år av Kur. Mellanprodukter och avancerade doser för Dianabol ligger i området 30 50 mg per dag, och det är allmänt accepterat att toxiciteten är drastiskt högre när de överskrider dessa doser. Trots det faktum att vissa mycket avancerade användare är kända för att våga sig långt in i 80 mg eller högre räckvidd (speciellt kraftlyftare före möten).

Det bör också nämnas att skillnaden mellan nybörjare, mellanliggande och avancerade användare inte är att öka Dianabol doseringarna, och att många avancerade användare tenderar att använda en låg nybörjardosering på 15 mg per dag med liknande fördelar.

Som sagt, vissa studier har tittat på de negativa biverkningarna av 100 mg per dag och visade sig inte ha visat några allvarliga komplikationer i hälsan.

När vi tittade på denna studie mer detaljerat innebar 100 mg per dag under 6 veckor total testosteron minskade 40%, LH sjönk till 80% av sitt ursprungliga basvärde, FSH minskade 33%, humant tillväxthormon (hGH) steg 30% och fettfri massa ökade också från 27 kg.

Kvinnliga Dianabol doseringar är relativt okända på grund av det faktum att Dianabol inte är en vanligt använd anabola steroider av kvinnliga idrottare på grund av dess olämplighet som ett resultat av hårdare viriliseringseffekter på kvinnlig fysiologi. De kvinnor som satsar på Dianabol användning har varit kända för att använda 2,5 5 mg per dag och 10 mg dagligen är den översta gränsen. Dessa doser kan ge mycket dramatiska resultat för de få kvinnliga användare som finns.

DANABOL DS Farmaceutisk kvalitet 10 mg flikar

Dianabol Referenser:

 1. https://books.google.com.tr/books?id=afKLA-6wW0oC&pg=PT444&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
 2. https://books.google.com.tr/books?id=w4ZUJAdleTsC&pg=PA358&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
 3. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/2079979/
 4. https://web.archive.org/web/20080528195958/
 5. http://www.la84foundation.org/SportsLibrary/JSH/JSH1993/JSH2001/jsh2001b.pdf