Genotropin Köpa

Genotropin till salu – Köp äkta Genotropin HGH Online

Genotropin Köpa – Genotropin är ett genetiskt manipulerat artificiellt tillväxthormon som har en kraftfull effekt på metaboliska processer. Det stimulerar somatisk och skelettväxt, samt minskar fettmassan och ökar muskelmassan. Genotropinbehandling hjälper till att normalisera benens täthet och mineralsammansättning hos patienter med brist på tillväxthormon och osteoporos. Läkemedlet sänker också kolesterol och stimulerar syntesen av proteiner. Det hjälper till att öka storleken på muskelceller, timymkörtlar, lever, gonader, sköldkörteln och binjurarna. Genotropin ökar också fysisk uthållighet. [läs mer = ”Läs mer…” mindre = ”Läs mindre”]

Genotropin finns i form av injektionsvätska, lösning som innehåller somatropin som en aktiv substans. Läkemedlet påverkar metabolismens intensitet i benvävnaden. Det används för att normalisera kroppens struktur genom att minska fett och öka muskelmassan. Det används också för stimulering av skelett och somatisk tillväxt och normalisering av bentäthet.

Genotropinindikationer för användning: läkemedlet ordineras till barn med tillväxthämning på grund av otillräcklig produktion av tillväxthormon. Det används vid Turnersyndrom, såväl som kroniskt njursvikt. Vad gäller vuxna ordineras genotropinbehandling vid förvärvad eller medfödd tillväxthormonbrist (som en substitutionsbehandling).

Effekter av HGH: hur fungerar det?

Genotropin är en syntetisk analog till somatotropin (humant tillväxthormon). Detta läkemedel kan stimulera skeletttillväxt på grund av ökade metaboliska processer i benstrukturer. Dessutom hjälper det att öka muskelmassan, minska nivån på lågdensitet lipoproteiner och aktivera aminosyrametabolismen. Det bör noteras att syntetiskt somatotropiskt hormon inte påverkar kroppen direkt: det stimulerar bara vår organisme att producera olika ämnen som kallas tillväxthormoner. Som ett resultat börjar celler, benstrukturer och muskelfibrer växa och föröka sig. Sådan stimulering av celltillväxt används ofta för att läka sår och reparera benvävnad efter frakturer. Därför ökar hgh muskelaktivitet och fysisk uthållighet.

I medicinsk praxis används läkemedlet som en del av hormonersättningsterapi för barn med fysiska utvecklingsförseningar och tillväxthämning. Syntetisk analog av somatotropin används också för att återställa nivån av somatotropin hos vuxna. Dessutom inkluderar de viktigaste indikationerna för detta syntetiska tillväxthormon benfrakturer, långsamma läkande sår, ulcerös matsmältningsstörningar, osteoporos (som en del av komplex behandling) och störningar i lipidmetabolismen.

Idrottare (särskilt viktlyftare) använder ofta hgh-injektioner för att bygga muskler. Nya studier visade att detta läkemedel inte stimulerar produktionen av antikroppar, vilket innebär att det kan användas under en lång tid (mer än sex månader). Dessutom finns det flera positiva punkter att använda hgh:

 • Hyperplasi av muskelvävnad – naturlig tillväxt av muskelceller. Detta är det främsta skälet till att kroppsbyggare väljer hgh-terapi.
 • Snabb fettförbränning – normalisering av metaboliska processer och kolesterolnivåer leder till en minskning av fettmassan. Sådana effekter kan uppnås parallellt med att bygga muskler.
 • Minimala risker och nästan fullständig frånvaro av farliga biverkningar (under vissa förhållanden: med korrekt användning av läkemedlet).

Genotropins farmakologiska effekter

Genotropin är ett rekombinant somatotropiskt hormon som främjar skelett och somatisk tillväxt. Detta läkemedel stimulerar benmetabolism och benväxt. Genotropin kan öka muskelmassan och därmed normalisera kroppens struktur.

Genotropinbehandling hos patienter med otillräcklig produktion av tillväxthormon och hos patienter med osteoporos hjälper till att normalisera mineralsammansättning och bentäthet. Dessutom hjälper läkemedlet att sänka nivåerna av kolesterol.

Genotropin hjälper till att öka storleken på muskelceller (såväl som lever, sköldkörtel, sköldkörtlar och binjurar). Genotropin blockerar dessutom utsöndring av insulin och försenar utsöndringen av kalium, natrium och fosfor.

Vad ska du veta om Genotropin kontraindikationer?

Genotropin är kontraindicerat i följande fall:

 • Överkänslighet mot somatropin och ytterligare komponenter i läkemedlet;
 • Graviditet och amning;
 • Hjärntumörer;
 • Maligna neoplasmer;
 • Patienter efter operationen;
 • Patienter med akut andningsfel.

Genotropin ska administreras med försiktighet vid intrakraniell hypertoni, diabetes, hypotyreos.

När du tar Genotropin, se till att detta läkemedel kan påverka effektiviteten hos andra hormonläkemedel (vid samtidig behandling). Strukturerar därför din behandlingsplan noggrant om du tar anabola steroider, östrogener, gonadotropin eller sköldkörtelhormoner.

Hur man tar Genotropin: doseringsregim

Övning visar att den högsta hastigheten för läkemedelsleverans till kroppens celler uppnås genom subkutan injektion. Genotropin-injektioner bör användas en gång om dagen, vanligtvis före sänggåendet. Patienter bör regelbundet byta injektionsstället för att förhindra förekomst av lipoatrofi.

Doseringar för patienter beräknas individuellt beroende på svårighetsgraden av hgh-brist, kroppsvikt och terapivirkning. Därför rekommenderas inte självadministrering av detta hormonella läkemedel (utan att konsultera en endokrinolog).

Otillräcklig produktion av tillväxthormon hos barn: doseringen är 0,16-0,24 mg per kg kroppsvikt per vecka. Behandlingen bör påbörjas så tidigt som möjligt och fortsätta till puberteten. Behandlingen ska stoppas när önskat resultat uppnås.

genotropin-köpa

genotropin-köpa

Otillräcklig produktion av tillväxthormon hos vuxna patienter: den initiala dosen av Genotropin är 0,15-0,3 mg per dag.

Turnersyndrom, kroniskt njursvikt hos barn åtföljt av tillväxtfördröjning: den rekommenderade dosen är 50 mcg per kg kroppsvikt per dag.

Lägre doser används hos äldre patienter.

Symtom på överdosering

Akut överdos kan först leda till hypoglykemi och sedan till hyperglykemi. Symtom på överskott av tillväxthormon noteras vid en långvarig överdos: gigantism, akromegali, hypotyreos, låga kortisolnivåer. Terapin bör avbrytas vid överdosering.

Vilka är biverkningarna förknippade med Genotropin-terapi?

Genotropin kan orsaka biverkningar som ökat intrakraniellt tryck, hyperglykemi, hypotyreos symtom, leukemoidreaktioner, myalgia, artralgi, vätskeansamling med perifert ödem, tunnelsyndrom. Som regel är alla ovanstående symtom dosberoende. Allergiska reaktioner som klåda och hudutslag är möjliga.

Andra reaktioner inkluderar: klåda, smärta, svullnad, hyperemi och lipoatrofi på injektionsställena.

Läkemedlets aktiva substans kan leda till följande biverkningar:

 • Pankreatit (illamående, kräkningar och buksmärta);
 • Trötthet och trötthet;
 • Svaghet;
 • Svullnad i optisk skiva (främst hos patienter med Turners syndrom);
 • gynekomasti;
 • Hörselnedsättning och otitis media;
 • Subluxation i höft hos barn;
 • Progression av skoliose.

Genotropin blockerar utsöndring av natrium, fosfor och kalium från kroppen. Som ett resultat är det nödvändigt att ändra dina dietpreferenser eller använda multivitaminkomplex. Samtidigt kan vissa patienter drabbas av kalciumbrist. Det är nödvändigt att inkludera kalciumhaltiga livsmedel eller vitaminer.

Vad ska jag veta om genotropininteraktion med andra läkemedel?

Glukokortikoider minskar den stimulerande effekten av somatropin på tillväxthormoner.

Läkemedlets effektivitet kan minskas genom samtidig behandling med andra hormoner (gonadotropin, östrogener, anabola steroider, sköldkörtelhormoner).

Vad ska jag veta om speciella instruktioner?

Patienter med diabetes mellitus kan behöva ändra doseringen av hypoglykemiska läkemedel. Dessutom kan lätt sköldkörtelfel diagnostiseras. Tecken på hypertyreos kan förekomma hos patienter som använder tyroxin.

Det är nödvändigt att sluta använda Genotropin vid ödem i synnerven.

Vad ska jag veta om lagringsförhållandena för Genotropin?

Läkemedlet förvaras på ett mörkt ställe vid en temperatur av 2-8 ° C. [/ Läs]

Genotropin Köpa Referenser

 1. http://www.chicken.org.au/media-releases/
 2. https://science.sciencemag.org/content/125/3253/884
 3. https://www.bloomberg.com/politics?pid=newsarchive&sid=awlswGxIiU5c&refer=home
 4. https://www.accessdata.fda.gov/drugsatfda_docs/label/2017/021148s049lbl.pdf