GHRP-2

När det gäller några av de bästa muskelbyggande tillskotten är ett av de bästa som finns ett peptidhormon som kallas GHRP-2, även känt som Growth Hormone Releasing Peptide-2. Det är en mycket kraftfull peptid, och det möjliggör en enorm muskeluppbyggnad, men den måste också staplas med ett liknande peptidhormon som MGF, som kallas mechano-tillväxtfaktor. Det är en mycket kraftfull peptid i sin egen rätt, men återigen är dess största egenskaper när den staplas med andra. Pralmorelin och GHRP Kaken 100 är två av de mest populära formerna av hormonet som finns tillgängliga på marknaden.

GHRP-2-funktioner och åtgärder:

Denna peptid fungerar i huvudsak för att få kroppen att göra mer mänskligt tillväxthormon. Det är byggt med över sex olika aminosyror, och det fungerar för att stimulera centraliserad GH-produktion tillsammans med ett ämne som kallas ghrelin. Ghrelin är ett neurologiskt hormon som i princip berättar för kroppen när du är hungrig, och den har också vissa reglerande funktioner i matintag och absorption, utöver utsöndring av matsmältningssyror. Det finns en korrelation mellan högre nivåer av GH och högre nivåer av ghrelin.

Så när du har ett ämne som GHRP-2 kommer du helt enkelt att få mycket mer när det gäller massuppbyggnad och reparationsmöjligheter med en samtidig ökning av båda ämnena. Dessutom arbetar GHRP-2 för att undertrycka somatostatin, som är ett hormon som hämmar frisättningen av GH i kroppen. Så i själva verket är det besläktat med att ta bort guvernören från din bil, så att den kan dra ut med hög hastighet.

Eftersom ghrelinnivåer som är mycket höga leder till extrem hunger, är vissa peptider inte lika tillrådliga på grund av denna biverkning. I själva verket är systerhormonet till GHRP-2, GHRP-6 en skyldige när det gäller att orsaka högre nivåer av hunger. I stället för att ta GHRP-6, är GHRP-2 ett bättre val eftersom det stimulerar mycket liknande effekter sans den extrema ghrelinökningen som leder till hunger. Men detta är inte att säga att det inte kommer att finnas lite ökad hunger. Du kommer definitivt att känna hunger på denna peptid än utan den, men effekterna på kroppen är enastående. Det är bara bra att ha mer GH genom hela systemet.

Effekter av GHRP-2:

När det gäller de främsta fördelarna med peptiden är det mest uppenbara det faktum att det kommer att höja dina GH-nivåer i kroppen, vilket är mycket viktigt för att ha långsiktig framgång om du är en idrottsman. Om du kan använda det här ämnet med andra prestandaförbättrare kommer de alla att arbeta tillsammans mycket mer effektivt. Detta beror till stor del på att GH-nivåerna höjs kommer att orsaka en mycket mer synergistisk effekt i kroppen i totalitet.

Att använda GHRP-2 i sig är inte ett bra val eftersom det i sig självt inte är så effektivt. Men staplingsfunktionen som den erbjuder gör det till ett fantastiskt val om du letar efter maximal prestanda. Det är också ett bra val för en idrottare som planerar att återhämta sig och återkomponera under lågsäsongen. Nämnda idrottare kommer att kunna upprätthålla en lägre nivå av kroppsfett till stor del för att de inte kommer att behöva samma kalorikrav som en annan typ av person med tanke på mängden ökad GH de skulle njuta av tack vare GHRP-2.

Biverkningar av GHRP-2:

Denna peptid aromatiserar inte, men det bör noteras att om du är väldigt känslig och har befintlig gyno, är det möjligt att få gyno från GHRP-2. De som är känsliga för prolaktin kan också uppleva gyno. När det gäller andra negativa biverkningar som skulle vara androgena, kardiovaskulära eller relaterade till undertryckande av testosteron finns det inga.

Dessutom är denna peptid ingen hepatoxic så din leverhälsa bör vara absolut bra att gå. Det finns emellertid andra mindre biverkningar såsom irritation som tenderar att inträffa vid hormonets injektionsställe. Detta är mycket, mycket vanligt och bör inte på något sätt vara orsak till larm. Det finns också risken för ökad kortisol, som är ett stresshormon, men det är väldigt löpande och inte alls ovanligt. Vissa huvudvärk kan dock förknippas med detta, och några av de typiska symptomen på GH kan också förväntas eftersom varje ökad nivå av GH i kroppen kommer att orsaka.

GHRP-2

GHRP-2

Administration av GHRP-2:

GHRP-2 säljs vanligtvis i ett pulver, men för att använda det måste du rekonstituera det i bakteriostatiskt vatten. När denna process är klar kan du injicera den subkutant, men den måste också kylas upp efter användning. Doseringen ska vara cirka 100-300 mg och bör göras två gånger om dagen på tom mage via subkutana injektioner.

Köp GHRP-2 online:

Det bör noteras att ett recept krävs vanligtvis för GHRP-2 men det säljs av kemiska webbplatser för forskning och kan köpas. Men det måste noteras att det endast kan användas för forskningsändamål, all annan användning av den är olaglig enligt amerikansk lag. Se till att du känner till dina lagar innan du köper.

Sammantaget är GHRP-2 mer eller mindre en synergistisk effektförening, förvänta dig inte mirakulösa vinster eller mind-blowing resultat, men det är utmärkt för anti-aging protokoll.

Referenser

  1. https://journals.prous.com/journals/servlet/xmlxsl/pk_journals.xml_summary_pr?p_JournalId=3&p_RefId=2990&p_IsPs=Y
  2. https://books.google.com.tr/books?id=xmLeBgAAQBAJ&pg=PT1366&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
  3. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4443295/