Halotestin Kur


Vad används Halotestin Kur för?

Halotestin användes ursprungligen för att behandla och hantera bröstcancer, speciellt för palliativ behandling av östrogenreceptorpositiv bröstcancer. Men dess styrka och muskelbyggande förmåga har lockat många kroppsbyggare, gymnastikare och idrottare att ta Halotestin.

Halotestin Kur är en kraftfull steroid och har ett anaboliskt betyg på 1900. Det har ett androgeniskt betyg på 850. Om du kommer att jämföra det med testosteron, kommer du att märka att testosteron bara har ett anaboliskt betyg på 100. Det gör Halotestin 19 gånger mer potent än testosteron. Det är också 8,5 gånger mer androgen än testosteron.

Det otroliga antalet förklarar varför även Halotestin är förbjudet av FDA fortfarande använder många människor inom bodybuilding-industrin det. Det misslyckas aldrig med att leverera de bästa kroppsbyggande resultaten på bara en kort tidsperiod. Men med tanke på att det är förbjudet på grund av allvarliga biverkningar, är det bara de mycket erfarna kroppsbyggare som kan använda den.

Vilka är effekterna av en Halotestin-Kur?

Halotestin används ofta av kroppsbyggare när de förbereder sig för en tävling. Med tanke på det faktum att det är en anabola steroider, förbättrar Halotestin styrkan och laddar kroppen med energi. Dessutom förbättrar det också utvecklingen av mager muskelmassa. Det blir av med fett och lämnar dig med en perfekt slet kropp; precis som kroppsbyggare borde vara.

Halotestin används i skärKur på grund av dess förmåga att bli av med extra fett. Fettavsättningen i kroppen bryts ned och används som ett bränsle för att fortsätta träna. När fett förloras utvecklas musklerna gradvis och blir mer uttalade. Resultatet är inget annat än för otroligt. Men om du har svåra fettavlagringar, är det bäst om du ska ta Halotestin tillsammans med andra läkemedel. En annan bra sak med Halotestin är dess förmåga att öka din energi och förbättra kroppens totala styrka. Om bulking är ditt primära mål, måste du ta Halotestin tillsammans med andra droger.

Hur påverkar Halotestin Kur din kropp?

Det uppmuntrar normal tillväxt och utveckling av manliga könsorgan. Det är också ansvarigt för utvecklingen av sekundära egenskaper som mognad av prostata, pungen och penis, hårtillväxt i olika delar av kroppen, förändringar i röst, fettfördelning och muskulära funktioner.

Om kroppen saknar testosteron påverkas de normala förändringarna som kan äga rum hos män. Därför används Halotestin. Det är en androgen anabola steroider, som hjälper till i rollen som endogena androgener. Det gör ett fantastiskt jobb med att stärka benen, uppmuntra syntesen av protein, öka syresättningen av muskelceller och vävnader och främjar produktionen av röda blodkroppar.

Vilka är fördelarna med Halotestin Kur?

Halotestin-Kur kan ge dig flera fördelar:

 • Det hjälper till att bygga mager muskelmassa.
 • Det förbättrar muskelstyrkan och uthålligheten.
 • Det förbättrar prestanda.
 • Det ökar libido- och testosteronnivån.
 • Det förbättrar produktionen av hemoglobin, vilket är väsentligt i strukturen för röda blodkroppar. Förbättrad nivå av röda blodkroppar gynnar vävnader och muskler.
 • Det ger god tid för kroppen att återhämta sig från stress och sjukdom.
 • Det ger kroppen att driva hårdare och fortsätta träna.
 • Det hjälper till med fettförlust under skärKur. Det ökar kroppens fettförbränningsförmåga och skyddar musklerna från spill. Som ett resultat kommer du att vara härdad, mejlad och mager.

Biverkningar av Halotestin Kur

Med tanke på det faktum att Halotestin är en anabola steroider, har det biverkningar. Först är det giftigt för levern, särskilt när det tas i en hög dos. Om det inte tas på rätt sätt kan det leda till allvarliga biverkningar inklusive hjärtrelaterade sjukdomar, leversjukdomar, stroke och missbruk och beroende. Även om du följer doseringen och tidpunkten för användning av Halotestin finns det fortfarande en möjlighet att uppleva följande biverkningar:

 • Illamående med eller utan kräkningar
 • Akneutbrott
 • Håravfall
 • Huvudvärk
 • Förändringar i libido – vissa förlorar sitt intresse för sex medan andra upplever ett lyft i sexdrift.
 • En betydande förändring i hudens färg
 • Humörsvängningar
 • Menstruationsproblem
 • Virilisering som kännetecknas av överdriven hårväxt i vissa delar av kroppen, utvidgning av klitoris och fördjupning av rösten.
 • Gynekomasti eller ovanlig förstoring av bröstet hos män
 • Erektil dysfunktion
 • Långvariga och smärtsamma erektioner
 • Ödem sekundärt till vattenretention
 • Sänkt blodsockernivå
 • Sömnproblem

Om biverkningarna blir störande, till den grad att de stör ditt dagliga liv, bör du informera din läkare. Tänk på att även om vissa biverkningar är hanterbara, kan vissa vara allvarliga och kan leda ditt liv i fara.

Halotest är ett lagligt alternativ till Halotestin

Även om Halotestin anser vara bra för att hjälpa till med din träning, kvarstår sanningen att användningen avbryts på grund av faran det kan orsaka, särskilt när den tas i hög dos. Om du fastnar när du köper detta läkemedel kan du hållas ansvarig. Det är olagligt att köpa Halotestin. Om du vill njuta av samma fördelar med idrotts- och kroppsbyggande, måste du leta efter en lagligt steroidalternativ .

Balkan Pharma har ett lagligt alternativ för Halotestin i form av Halotest . det är 100% lagligt och tillverkat av naturligt testosteron. Det är effektivt för att förbättra den naturliga testosteronnivån i kroppen. Förutom testosteron innehåller den också zink, vitamin B6, D och K1 och magnesium. Dessa viktiga vitaminer gör ett underbart jobb med att förbättra testosteronnivån.

Halotestin är en otrolig steroid men bara om den används på rätt sätt. Det är inte ens avsett för alla. Nybörjare och mellanliggande fitness buffs klarar inte mycket av den här typen av steroid. De flesta av dem hamnar i liv. Lyckligtvis har Balkan Pharma ett lagligt alternativ för skadliga steroider som Halotestin.

Halotestin Kur

Halotestin Kur

Hur mycket kostar en Halotestin-Kur?

Om du ska använda Halotestin för bulking, är stapling nyckeln på Halotestin enbart är inte så effektiv för bulking. Även om det har testats och visat sig vara effektivt för att förhindra muskelavfall och främja utvecklingen av mager muskelmassa. För tävlingsändamål för bodybuilding kan du cykla ut det.

Optimala resultat på bara en kort tidsperiod kan uppnås medan Halotestin endast är i slutet av skärKur. Vissa kroppsbyggare använder det i åtta veckor. Men du måste komma ihåg att användning av det längre än fyra veckor kan öka möjligheten att uppleva biverkningar.

Den vanliga dosen är 10 mg till 20 mg per dag. Om du har försökt använda Halotestin tidigare och effekten är ganska säker kan du öka dosen till 30 mg till 40 mg per dag. Men om doseringen är hög, bör du inte ta allt på en gång. Du måste dela upp doseringen – helst på morgonen och eftermiddagen. Den bästa tiden att ta Halotestin är minst 30 minuter till 1 timme före träning.

Primär eller mellanliggande halotestinKur kan kräva 10-20 mg / dag under 4 till 6 veckor. Om någon vill ha det för mer avancerad Kur kommer dosen att vara 30-40 mg / dag under 6 till 8 veckor. En flaska som innehåller 50 tabletter med 5 mg Halotestin kostar cirka 110 dollar. Liksom andra steroider rekommenderas det att använda PCT efter avslutad Kur.

Halotestin Kur 5

Vad är doseringen av Halotestin Kur?

2 till 4 veckor mot slutet av skärKur med en dos på cirka 10 mg till 20 mg per dag. Dosen kan höjas till 30 mg till 40 mg per dag.

Vissa kan följa denna Kur – 20 mg Halotestin per dag under 2 till 3 veckor. Under den sista veckan, öka doseringen till 40 mg per dag.

Vad kan du stapla Halotestin Kur med?

Stapling görs för att få det bästa av det Halotestin har att erbjuda.

Testosteron är en av de vanligaste steroiderna som staplas med Halotestin. Börja den fyra veckors Kur med ett skott av minst 2 ml testosteron varje vecka och 10 mg Halotestin varje dag.