Hexarelin

Historia och översikt över Hexarelin:

Hexarelinegenskaper och åtgärder:

Hexarelin består av en kedja av aminosyror som, när de administreras till användaren, hjälper till att stimulera hypofysen att producera en stadig och ökad frisättning av GH i systemet. I skrivande stund förstår man fortfarande inte det faktiska sättet på vilket Hexarelin fungerar jämfört med GHRP-6. I bevisen sägs emellertid tydligt att det är en starkare effekt av dess användning.

Andra data har visat att användning av Hexarelin ger en ökning av kortisol- och prolaktinnivåerna i kroppen och i mycket större mängder än någon annan GH-medicin. Ökningen av prolaktin borde inte vara så betydande som det kan vara med andra vissa anabola steroider men kan ändå vara betydande i vissa fall. Till skillnad från GHRP-6 kommer inte Ghrelin-nivåerna i kroppen att öka oavsett det faktum att deras kemiska smink är ungefär densamma.

Hexarelin konstateras vara en av de snabbast fungerande GH som finns på marknaden, men det slutar också att fungera på kroppen efter att en viss tid har gått. Nivåerna av GH i kroppen bör öka snabbt under en period av cirka fyra veckor och visa sig vara fördelaktiga. Oavsett det faktum har studier visat att användning längre än 16 veckor ger liten eller ingen fördel. Vanligtvis används Hexarelin i cirka 8 – 12 veckor innan användningen avbryts i minst 6 veckor. Till skillnad från de som kompletterar med testosteron kommer hypofysen inte att sluta producera naturligt förekommande GH, men det har tyvärr ett kortlivat liv när det gäller att använda det.

Effekter av hexarelin:

Så mycket som är vanligt med alla tillväxthormonprodukter, kan Hexarelin ge många fördelar för individen som använder den. Det är ofta populärt bland idrottare på grund av dess förmågor att hjälpa till med en ökning av mager kroppsmassa och styrka. Det är också populärt för sin förmåga att hjälpa individen att upprätthålla låga nivåer av kroppsfett och öka återhämtningsgraden. De slutliga resultaten beror till stor del på dietens och träningsregimen för den person som använder den och det fungerar bäst när den kombineras med anabola steroider. När det gäller anabola effekter kommer liten eller ingen att upplevas när den används ensam.

Hexarelin 5 mg Endast forskning

De bästa effekterna av Hexarelin kan hittas i dess läknings- och återhämtningsegenskaper, av vilka data visar att det är den bästa GH för detta ändamål. Det är uppenbart att det inte är en idealisk långsiktig lösning på grund av den korta användningsbara perioden, men de återhämtningsfördelar det erbjuder är inte lätt att förbise. Dessa fördelar är följande:

  • Läkning av lederna – Inte när det gäller smärtlindring, utan i termer av verklig läkning.
  • Förstärkning och förbättring av nervsystemet.
  • Reparation av muskelfibrer och vävnad.
  • En ökning av benets täthet.
  • Skydd av hjärtat, inklusive ärrvävnadsläkning och tryckavlastning av vänster kammare.

Biverkningar från Hexarelin-användning:

Återigen, som med alla hormoner, är risken för biverkningar en mycket riktig sak. Hexarelin utgör en ökad risk för möjliga negativa biverkningar, och mer än andra tillväxthormoner. Men majoriteten av dem kommer att vara sällsynta och minimala som mest. Nedan visas de vanligaste biverkningarna i samband med Hexarelin-användning.

Östrogena biverkningar: Den vanligaste östrogena biverkningen som upplevs med Hexarelin-användning är vattenretention. Detta skapas emellertid inte av en ökning av östradiolnivåer och bekämpas vanligtvis lätt med användning av kost och motion. Medan GH inte aromatiserar, finns det en möjlighet att utveckla bröstvävnad, känd som gynekomasti. Som sagt är detta normalt bara en anledning till oro för dem som redan lider av tillståndet. Det måste sägas att de som använder

Androgena biverkningar: Hexarelin leder inte till androgena biverkningar och håravfall, akne och virilisering hos kvinnor kommer inte att uppstå genom användning av denna peptid.

Kardiovaskulära biverkningar: Hexarelinanvändning leder inte till några negativa biverkningar på kolesterolnivån eller blodtrycket hos individen och har faktiskt visat sig lova att förbättra hjärthälsan och dess allmänna funktion.

Hepatoxicitetsrisker: Användningen av Hexarelin har visat sig vara giftig för levern och utgör inga risker för individen när den använder den.

Testosteronbiverkningar: Återigen finns det inga kända biverkningar relaterade till Hexareli och undertryckande av testosteron eller dess naturliga produktion.

Kortisolrisker: Hexarelin kan leda till en ökning av nivåerna av kortisol i kroppen. Den producerade mängden och eventuella risker som är förknippade med den beror till stor del på individen. Det kan också påverkas av andra hormoner som individen tar. De som drabbas av en förhöjning av kortisolnivåerna kan drabbas av symtom som svårigheter att falla eller somna för att öka fettökningen och en minskning av immunsystemets funktion. Andra symtom kan inkludera humörsjukdomar som depression, en minskning av libido eller sexuell lust och ångest.

Administration och användning av hexarelin:

Hur Hexarelin levereras är via en subkutan injektion. Peptiden kommer som ett pulver, som sedan tillsätts till bakteriostatisk vatten. Vanligtvis fungerar en dosering på cirka 200 mg varje dag bäst för terapeutiska fördelar men kan vara så mycket som 400 mg varje dag. Data visar att det inte finns några fördelar med att använda mer än 200 mg per dag.

Köp Hexarelin Online:

Hexarelin köps oftast från kemikalieförsörjningsföretag på nätet och handlar om det enda stället du kan få det från. Det är faktiskt nästan omöjligt att hitta det utanför dessa leverantörer. Det är viktigt att notera att priset för Hexarelin är högt och även om det inte säljs av många försäljningsställen, men fortfarande är lätt tillgängligt i tillräckliga mängder. Att köpa Hexarelin online i USA är endast lagligt för forskningsändamål och att köpa det för personligt bruk är olagligt. Känner till landets lagar innan du riskerar åtal.

Slutsats:

I världen av tillväxthormoner verkar Hexarelin ha mycket potential. Kostnaderna tenderar att vara mycket lägre än för HGH och är definitivt mer fördelaktiga när det gäller de omedelbara fördelarna det ger jämfört med andra liknande produkter. Oavsett det är det fortfarande en nykomling i världen av GH-sekretagen, därför saknas fortfarande mycket av uppgifterna för det så det är inte lätt att ge ett exakt antagande om dess effektivitet och säkerhet.