HGH fördelar

HGH fördelar – Hormoner produceras av de endokrina körtlarna. Mänskligt tillväxthormon produceras av hypofysen, som också producerar andra hormoner som ansvarar för reglering av tillväxt, metabolism och reproduktion.

Människans tillväxthormon når sin högsta topp i tonåren, när tillväxten är snabb. Med åldern sjunker tillväxttakterna. Vid 60 års ålder producerar hypofysen bara 50% av detta ämne per dag.

Minskad nivå av tillväxthormon orsakar rynkor, slapphet, muskelsvaghet. De som använder ytterligare källor till tillväxthormon kan vända åldringsprocessen. Hgh-terapi stoppar den biologiska åldringsprocessen på cellnivå. Människor som använder detta hormon har en hög livskvalitet. Tillväxthormon verkar på hela organismen och ger full föryngring.

Så här är listan över positiva effekter när du använder HGH:

 • Ökning i muskelmassa utan träning (med i genomsnitt 9% inom sex månader);
 • Hgh stimulerar muskeltillväxt och blockerar förstörelse av muskelvävnad;
 • Fettförbränning utan diet (med 15% i genomsnitt inom sex månader);
 • Energiförstärkande förändringar;
 • Hgh kan hjälpa till att hålla vårt immunsystem starkt;
 • Förbättring av hjärta och njurfunktion;
 • HGH-terapi hjälper till att sänka ditt blodtryck;
 • Kolesterolindex förändras med en ökning i nivån av lipoproteiner med hög densitet och en minskning av lipoproteins låg densitet;
 • Hgh kan hjälpa till att hålla våra ben starka;
 • Acceleration av sårläkning;
 • Acceleration av metaboliska processer;
 • Föryngring: hgh kan öka hudregenerationen;
 • Försvinnande av rynkor;
 • Återväxtlösning av hår;
 • Hgh kan användas för att förbättra sömnen;
 • Förbättring av minnet.

Hgh används i bodybuilding som ett läkemedel som främjar muskeltillväxt. Dessutom hjälper det till att blockera onödig fettansamling. Dessutom kan hgh-terapi resultera i snabb vävnadsregenerering.

De över 35-40 år kan definitivt använda hgh injektioner (om test visar hgh brist ). Observera att det också finns vissa biverkningar. Om du bestämmer dig för att prova hgh-terapi, är det nödvändigt att konsultera en läkare och välja dos. Dessutom måste du välja rätt diet, vitaminer och fysiska övningar för att undvika oönskade konsekvenser.

Mänskligt tillväxthormon som en åldrande behandling

Föryngrande effekter av tillväxthormon är helt enkelt fantastiska. Detta ämne hjälper till att öka ditt immunsystem. Dessutom hjälper det att föryngra de funktionella funktionerna i alla kroppens system. Det hjälper till att återställa regelbundna rytmer i hjärtat, levern, njurarna och lungorna. Läkemedlet föryngrar din hud och ben genom att stimulera produktionen av hudproteiner – kollagen och elastin. Således är effekten märkbar efter några veckors hgh-terapi. Din hud blir elastisk och fuktig igen. Du kommer inte att uppnå detta genom att använda andra medel mot åldrande medel eller förfaranden (kirurgiska lyft, olika kosmetiska produkter etc.).

Effekten av hgh på viktminskning

Det finns många läkemedel, metoder och dieter för att bekämpa fetma, men ingen av dem har lyckats i kontrast till tillväxthormon. Hgh-terapi hjälper till att återställa ämnesomsättningen och bli av med fett runt problemområdena (buken, låren). Det vill säga att din kropp ser ut och känns yngre.

Människor som lider av fetma är mycket mer benägna att kardiovaskulära sjukdomar, åderförkalkning, diabetes. Dessutom minskar fett runt midjan och buken produktionen av tillväxthormon och därigenom främjar åldringsprocessen.

Sexualitet

Sexualitet är en integrerad del av vårt liv medan en person är ung. Både en man och en kvinna känner behovet av att se bra ut och vara attraktiva. Läkare som använder hgh-analoger i sin praxis säger att förändringar som sker både i den manliga och den kvinnliga kroppen är fantastiska. Hgh-terapi hjälper till att öka libido och förbättra erektion.

 

Övergripande hälsa

Vår kropps förmåga att bekämpa virus och skadliga bakterier försvagas vanligtvis med åldern. Kroppen kan inte längre reglera kolesterolnivån och filtrera ut gifter. Som ett resultat blir många infektioner kroniska. Tillväxthormonterapi påverkar både ditt immunsystem och alla kroppsfunktioner. Dessutom kan det stoppa nedbrytningen av de fysiologiska processerna i vår försvagade organisme.

Vid ung ålder återhämtar sig våra ben snabbare efter sprickor. Och allt detta kommer från det faktum att tillväxthormonet har sitt högsta värde. Om en person använder detta hormon kommer hela återhämtningsgraden att vara lika snabb som tidigare. Personer som försöker hgh-terapi kommer definitivt att känna dess helande kraft (god sömn, utmärkt minne, hög energinivå). Dessutom kan tillväxthormon förhindra farliga sjukdomar – Parkinsons och Alzheimers sjukdom.

Hgh nackdelar

Det bör noteras att hgh-terapi inte är förknippat med farliga biverkningar. Vissa biverkningar kan dock uppstå om tillväxthormonpreparat används i doser som överskrider den föreskrivna normen eller oavsett expertens rekommendationer. Glöm inte de enskilda egenskaperna och reaktionerna på läkemedlet.

HGH-fördelar

HGH-fördelar

Här är listan över de mest kända biverkningarna:

 • Tunnelsyndromet är förknippat med domningar och smärta i extremiteterna. Effekten kan mjukas upp om du använder lägre doser av läkemedlet.
 • Uppsamling av vätska – i allmänhet är detta fenomen inte en bieffekt, eftersom dina muskler blir elastiska och ökar i storlek. Dessa effekter försvinner emellertid efter att behandlingen är över.
 • Det är naturligt att blodtrycket stiger när man använder hgh-injektioner. Du måste sänka doserna av läkemedlet.
 • Sköldkörtelens funktioner kommer att undertrycks. Hgh-terapi kan också leda till en ökning av sockernivån (hyperglykemi).
 • Akromegali kan visas om du tar höga doser av läkemedlet. Dessutom kan hypertrofi i hjärtat och andra organ visas om du använder läkemedlet under lång tid. Du kan kombinera hgh-terapi med kosttillskott som innehåller arginin och glutamin. I detta fall kommer ytterligare tillskott att öka effekterna av detta läkemedel.

Om du vill prova hgh

Den optimala doseringen av hgh är 5-10 IE per dag. Ju högre dos du använder desto bättre fettförbränningsegenskaper får du. Små doser på mindre än 5 IE per dag fungerar endast för ligamentreparation. Naturligtvis är det värt att tänka på att alla människor är olika och var och en svarar på vissa doser på sitt eget sätt. I allmänhet ger en dos på 5 IE per dag en utmärkt fettförbränningseffekt.

Kursens längd är i genomsnitt 3-6 månader. Naturligtvis är dessa rekommendationer för dem som just beslutat att börja använda hgh. Det är inte mycket meningsfullt att använda solokurs, eftersom det fungerar bäst i kombination med anabola steroider (till exempel kan du prova testosteron-enanthat plus tillväxthormon). Du får maximalt resultat om du kombinera hgh-injektioner med anabola steroider .

Den dagliga dosen ska delas upp i två doser (om du använder 10 IE eller mer). Som regel rekommenderas det att du använder en halv på morgonen och den andra en halvtimme före träningen.

Förutom alla fördelarna som anges ovan har hgh-terapi vissa nackdelar. Till exempel kan läkemedlet orsaka diabetes, högt blodtryck samt störning av sköldkörtelfunktionen. Därför måste du väga alla för- och nackdelar innan du använder någon medicin, inklusive HGH.

HGH fördelar Referenser

 1. https://web.archive.org/web/20060328121242/
 2. http://www.brandweek.com/bw/news/spotlight/article_display.jsp?vnu_content_id=1002199768
 3. https://science.sciencemag.org/content/125/3253/884