HGH Kur och doser

HGH Kur produceras i kroppen hela dagen. Den största mängden produceras efter att du lagt dig (efter djup sömnfasen). injicerade HGH börjar arbeta inom 3 timmar . Ändå beror tiden för användning av HGH på din ålder och individuella egenskaper.

Naturlig HGH produceras i tillräckliga mängder mellan åldrarna 28 och 45. Därför är den bästa tiden att använda läkemedlet tidigt på morgonen (2 IE). Det bästa alternativet är att göra det så snart du vaknar. Dela upp dosen i två injektioner och använd omedelbart efter att du vaknat upp.

Detta ämne blir mer och mer intressant bland ett stort antal professionella och icke-professionella idrottare. HGH-injektioner blev populära inom bodybuilding ungefär i slutet av 80-talet. Sedan dess är det ingen hemlighet att de inte klarar sig utan läkemedel av steroid i kroppsbyggande på hög nivå. När det gäller HGH har inte alla råd: det är ganska dyrt.

Som de flesta droger, somatotropin (HGH) användes ursprungligen uteslutande för medicinska ändamål. Men de började använda det i bodybuilding ganska snabbt. Så detta peptidhormon används av idrottare för att öka muskelmassan.

Effekter av att använda humant tillväxthormon:

 • Undertryckande av katabolism;
 • Stimulering av muskelmassa tillväxt;
 • Fettförbränningsprocess;
 • Sårläkning;
 • Föryngring;
 • Vävnadstillväxt;
 • Benväxtstimulering;
 • Stimulering av immunsvaret.

Kroppsbyggande och HGH

Trots att HGH förbjöds 1989, används det ganska ofta idag i kroppsbyggande, tillsammans med andra anabola läkemedel som hjälper till att bygga muskelmassa och minska andelen fett. HGH-injektioner hjälper också till att öka muskelvolymen och stärka dina ben och bindväv.

Tillväxthormon används i kroppsbyggande för att förbättra kroppens form. Det hjälper till att öka antalet muskelceller: detta är praktiskt taget oerkligt med naturlig träning. Det är mycket effektivt för en vacker kropp och har därmed få biverkningar. I synnerhet hjälper detta hormon att öka muskelmassan, vilket är oerhört viktigt i kroppsbyggande.

HGH Kur och doser

Det finns olika scheman för att använda HGH, beroende på dina mål. Detta läkemedel används inte bara inom sport: det hjälper också att minska andelen fettmassa och läka vissa sår. Låt oss börja med det faktum att HGH mål uppnås mycket långsamt. Vill du få 10 kg mager muskel på några veckor med bara ett par injektioner? Vi måste svika dig. Naturligtvis har hormoner många positiva effekter, men detta är till en början ganska lång process. En Kur är 20-30 veckor. Men det finns vissa individer som får snabba resultat. Ändå måste den överväldigande majoriteten av människor veta att HGH bör användas under lång tid för att uppnå önskade resultat.

Om du använder HGH för åldrande terapi, då 2-3 IE per dag kommer att räcka för dessa ändamål. 1,5-2 IE anses vara en tillräcklig dos för personer i medelåldern och äldre. Den mest acceptabla dosen för de flesta är 4-5 IE per dag .

Om du vill få maximala effekter vid kroppsbyggnad bör du också använda testosteron, insulin och sköldkörtelhormoner (i en låg dos).

Oavsett dina mål, huvudregeln för HGH Kur är att börja använda injektioner långsamt för att undvika (eller åtminstone minimera) olika biverkningar, såsom ledvärk, uppblåsthet och svullnad. De flesta människor tolererar en dos på upp till 2 IE – detta är det bästa alternativet för att starta programmet. Detta är den maximala initiala dosen för de flesta som vill använda HGH för allmän hälsa. Vid överskridande 2,5-3 IE rekommenderas det starkt att dela upp dosen med två per dag.

Så här gör din HGH Kur ska se ut:

Vecka 1-4 = 2 IE vid en injektion;

Vecka 5 = 2,5 IE vid en injektion;

Vecka 6 = 3 IE uppdelat i två injektioner på 1,5 IE vardera;

Vecka 7 = 3,5 IE uppdelat i två injektioner på 1,75 IE vardera.

Detta är det mest optimala sättet att uppnå önskad effekt.

Om du upplever en outhärdlig ledvärk, minska dosen med 25% inom de kommande två veckorna. Om smärtan kvarstår, minska dosen igen och använd lägre doser inom två veckor. Detta hjälper dig att undvika de flesta biverkningar.

Om du använder HGH regelbundet ska du administrera läkemedlet inom 5 dagar med en paus på 2 dagar. Således kan du skydda din kropp från negativa biverkningar.

Ett annat alternativ är att använda HGH varje dag i två månader. Detta hjälper till att höja nivån av IGF-1 och uppnå den maximala anabola effekten. Läkemedlet ska injiceras i 5 dagar med en två dagars paus efter två månader.

HGH används ofta i professionella sporter . Dosen för professionella idrottare varierar från 4 till 8 IE per dag , som är det första steget i att få muskelmassa. Uttalad anabola effekt, muskelfiberhyperplasi – dessa effekter förekommer endast under relativt långvarig användning av HGH. 4-8 IE per dag räcker för sportentusiaster. 8-12 IE per dag räcker för professionella idrottare. Kursens varaktighet ska vara minst 3 månader ( 12-16 IE per dag , 2-3 injektioner). Sådana doser kommer att leda till en betydande hypertrofi av muskelceller.

Det bör komma ihåg att våra receptorer kan vänja sig HGH-injektioner ganska snabbt. Därför bör HGH tas i större doser inom 3-4 månader följt av a 3-4 månader ha sönder. Naturligtvis kan man använda HGH i ett halvt år eller mer, men bara i små doser ( 2-4 IE per dag ).

En helt annan behandling bör användas om du injicerar insulin parallellt med HGH. Insulin ska injiceras omedelbart efter träningen. HGH och insulin (om de används tillsammans) gör ett utmärkt jobb för produktion av IGF-1 i kroppen. Dessutom bör du använda insulin om dina doser av HGH är riktigt höga. Saken är att överskott av HGH i kroppen kan orsaka hyperplasi av bukspottkörtelceller, vilket leder till diabetes mellitus. Ändå är det nödvändigt att påminna om att du bara får diabetes med extremt höga doser HGH. Det är osannolikt att a 3-4 månaders Kurlängd kommer att leda till diabetes. Hur som helst är användning av insulin obligatoriskt för maximal muskelökning. Insulin hjälper till att förhindra inflammation i bukspottkörteln under påverkan av HGH. Därför är det effektivt att använda insulininjektioner före varje måltid ( 6-8 IU ).

hgh-kur-och-doser-6

Så om du vill få lite muskler med HGH-injektioner måste du komma ihåg att du verkligen kan stimulera muskeltillväxt med större doser. Du måste också använda andra hormoner eller tillsatser.

HGH är en fantastisk och kraftfull substans. Hur som helst, lita inte på någon verklig muskeltillväxt när du använder doser av 4 IE per dag . Det är också viktigt att använda HGH med andra läkemedel för att uppnå höga resultat och undvika biverkningar eller kroniska sjukdomar.

Referenser

 1. https://journals.physiology.org/doi/full/10.1152/ajpendo.00122.2002
 2. https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1002/elps.200800221
 3. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2904392/
 4. https://www.nytimes.com/1998/04/12/style/anti-aging-potion-or-poison.html
 5. https://www.law.cornell.edu/uscode/text/21/333