Ibutamoren (MK677) Kur

Vad används Ibutamoren Kur?

Ibutamoren används oftast av kroppsbyggare som vill få en tunn kroppsmassa och producera större muskler på kort tid.

Föreningen levererar genom att öka proteinsyntesen och kväveretentionen i muskeln. Användaren blir mer fullständig och mer pumpad och kommer att återhämta sig snabbare från träningen.

Äldre patienter med höftfrakturer har också varit föremål för Ibutamoren-test för att förhindra muskelavfall på grund av trauma eller sjukdom.

Föreningen bidrog till att minska antalet fall som dessa patienter lidit. Att använda steroiden har också visat sig sänka proteinförlust och muskelavfall hos personer med ohälsosamma dieter eller livsstilar.

Dessutom har MK677 hjälpt äldre vuxna att producera starkare ben genom ökad mineraltäthet och snabbare benomsättning.

Denna effekt bekräftades genom en studie med kvinnor efter menopaus, där föreningen visade sig vara effektiv för att förhindra osteoporos.

Vissa människor har också använt föreningen för dess nootropa effekter, det vill säga som en kognitiv förstärkare.

Ibutamoren kan göra det indirekt genom stimulering av ghrelinreceptorn, vilket förstärker REM-sömnvaraktighet och insulinliknande tillväxtfaktor (IGF-1).

Detta kan vara effektivt för att öka minnet och lärandet. Empiriska bevis har dock ännu inte stött detta påstående.

Slutligen har Ibutamoren, MK677 använts för sårläkning och vävnadsregenerering, en annan effekt av tillväxthormonökning. Vetenskap har dock ännu inte bestämt om föreningen kan leverera till det syftet.

Det som är känt om denna särskilda fördel beror fortfarande främst på anekdotiska bevis.

Vilka är effekterna av en Ibutamoren, MK677-Kur?

Som sagt har Ibutamoren (MK677) Kur tillåter idrottare att snabbt bilda muskler.

I en fråga om en Kur (vanligtvis 4-5 veckor) kan användare få mellan 10 och 15 pund mager kroppsmassa.

Vidare kommer föreningen att omdirigera ett kaloriöverskott för att få muskelvinster. Det skulle vara omöjligt att uppnå på ett naturligt sätt.

Hur påverkar Ibutamoren (MK677) Kur din kropp?

Ibutamoren (MK677) Kur påstår sig kunna ”förvandla” din kropp, och det gör det på många sätt. Efter förtäring beordrar föreningen hypofysen att utsöndra mer GH.

När GH släpps ut i blodomloppet stimulerar i sin tur IGF-1-utsöndring i levern.

Även om det inte har bevisats ännu hos människor, tros det att ytterligare mängder IGF-1 kan orsaka cellulär hyperplasi, det vill säga myofiberpartition i två, för att skapa nya muskelfibrer.

Konsekvensen är att man producerar 6-8 helt nya pund muskler, som kan bli mycket mer när de kombineras med en lämplig diet och hissKur.

Fördelarna med Ibutamoren (MK677) Kur

Även om ytterligare vetenskaplig forskning fortfarande behövs för att fullt ut förstå potentialen för Ibutamoren, MK677, är dess viktigaste kännetecken utan tvekan ökningen i produktionen av tillväxthormoner.

Detta kommer i samband med vissa fördelar. Följande:

 • Det ökar proteinsyntesen och kväveretentionen i musklerna. Resultaten är en mer omfattande muskulatur och en snabbare återhämtning efter träningen. Denna dygdiga Kur förstärker sig själv: följande träningspass och generering av kroppsmassa, perioden efter vilken idrottaren kan komma tillbaka på den minskar avsevärt.
 • Något som alltid stör kroppsbyggare är slutet på ett ämnes Kur eftersom effekterna som uppnåtts under fortsatt konsumtion tycktes gå förlorade. Ibutamoren å andra sidan gör det möjligt för idrottare att förbli pumpade även under en diet: under minimikalorier intar MK677 kroppen att bränna fett istället för glykogen och muskler.
 • Det är uppenbart att människokroppen vid en viss ålder slutar naturligt producera tillväxthormon. Hearsay-bevis om Ibutamoren, MK677 hävdar att eftersom det ökar utsöndringen av GH till osynliga nivåer, ger det anti-aging fördelar, såsom mjukare och friskare hud och hår, samt tuffare ben. Användare uppger att de mår bättre med sina kroppar totalt sett.
 • Stimuleringen av ghrelinreceptorn förstärker REM-sömnens varaktighet, vilket resulterar i bättre klara och icke-klara drömmar och dessutom en känsla av att vara väl vilad. Precis vad alla idrottare behöver: en god återuppbyggnad av sömn för att hålla rutinen igång och inte bli överväldigad av den.

Biverkningar av Ibutamoren (MK677) Kur

Ibutamoren, MK677proponents hävdar att ämnet orsakar milda till inga biverkningar alls, men sanningen är att det inte har gjorts uttömmande kliniska studier för att stödja den påståendet.

Vidare avslutades en studie på grund av allvarliga biverkningar. Biverkningar som oftast nämns inkluderar följande:

 • Individer klagar över muskelsmärta och domade händer. Denna ömhet kan göra det svårt för idrottare att hålla jämna steg med sin rutin på ett regelbundet sätt.
 • Människor har upplevt viktökning bortsett från ökningen i mager kroppsmassa, särskilt när intaget av produkten inte åtföljs av en grundlig diet. Ibutamoren, MK 677 ökar aptiten, så det är normalt för användare att öka kaloriförbrukningen utöver vad de kan bränna.
 • Konsumtion av Ibutamoren, MK677 leder till vätskeansamling, vilket i sin tur kan leda till lätt ödem (svullnad) i nedre extremiteter.
 • På lång sikt kan användningen av denna produkt leda till insulinresistens, ett patologiskt tillstånd som är direkt relaterat till högre blodsockernivåer och eventuellt typ 2-diabetes.
 • Ibutamoren, MK677 kan också öka blodtrycket och orsaka hjärtsvikt, även om studien som gav dessa resultat inkluderade äldre patienter som redan drabbats av dessa sjukdomar.
 • Liksom alla produkter som ökar tillväxthormonet är denna förening strängt förbjudet för cancerpatienter, eftersom det främjar utvidgningen av tumörer.
 • Biverkningarna är desamma hos kvinnor. Till skillnad från produkter som innehåller manliga könshormoner har MK677 inga androgena effekter, vilket innebär att det inte kommer att virilisera kvinnliga idrottare.

Hur mycket kostar en Ibutamoren (MK677) Kur?

För att svara på denna fråga måste vi först hitta gemensam grund för hur länge en Ibutamoren, MK677-Kur varar.

Vissa förklarar att eftersom föreningen inte påverkar testosteronproduktionen i kroppen och följaktligen inte kommer att undertrycka den naturliga tillverkningen av hormonet, skulle användarna inte behöva cykla det.

Det finns rapporter om individer som har tagit det i flera år utan negativa effekter.

Andra, mer försiktiga, rekommenderar att man tar föreningen i 10-12 veckor, även om det finns rapporter som säger att resultat inte kan ses på så kort tid.

För de mer engagerade skulle det bästa steget vara 6-månadersKur, med tanke på att de skulle behöva en lägre dos under de första veckorna. Efter det skulle en 50-dagars PCT fungera.

Vissa idrottare undviker Ibutamoren helt under skärKur på grund av ökad aptit, vilket gör det svårt för dem att upprätthålla en diet.

Det genomsnittliga marknadspriset för föreningen är $ 58,90 för en flaska som innehåller 90 kapslar på 15 mg.

Med tanke på att den genomsnittliga dosen är 25 mg per dag (vissa tar mer; vi kommer in på det på en minut), skulle en person som tar detta i sex månader spendera cirka 200 dollar.

Ibutamoren (MK677) Kur

Ibutamoren (MK677) Kur

Vilken är den rekommenderade doseringen?

Föreningen kan hittas i kapsel eller flytande form och tas oralt utan ytterligare protokoll.

När den används av nybörjare är den rekommenderade dosen 20-25 mg per dag under 10-12 vecke Kur (men som sagt har många hävdat att en så kort tidsperiod inte kommer att ge stora resultat).

För längre Kur, till exempel 6 månader, kännare är 10 mg dagligen under de första veckorna och 15 mg per dag för resten av serien.

Vissa experter på kroppsbyggare tar upp till 50 mg per dag. De använder Ibutamoren, MK677 i kombination med andra ämnen för en bra skärKur.

Till exempel innebär ett vanligt recept dagligt intag av 25 mg Ibutamoren, 20 mg Cardarine och 25 mg Andarine under 10 veckor.

För att undvika slapphet under öppettiderna rekommenderar användare att ta den önskade doseringen före sänggåendet, oavsett om du är nybörjare eller inte.

Ibutamoren (MK677) Kur Referenser

 1. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29183075/
 2. https://www.fda.gov/news-events/fda-brief/fda-brief-fda-warns-against-using-sarms-body-building-products
 3. https://www.sbnation.com/college-football/2015/10/12/9510055/florida-qb-will-grier-suspended-for-rest-of-2015-due-to-ncaa
 4. https://www.nytimes.com/2017/03/25/sports/basketball/knicks-joakim-noah-suspended-for-failing-a-doping-test.html