Ipamorelin

iPamorelin Historia och översikt:

iPamorelin är mycket lik GHRP-6 när det gäller dess förmåga att få kroppen att utsöndra mer ghrelin. Ghrelin är ett hormon som utsöndras när kroppen upptäcker tom mage, och det stimulerar kroppen att äta mer. Detta gör det till ett mycket kraftfullt tillväxtmedel. Ipamorelin arbetar också för att stimulera en mycket exakt tillväxthormon. Men det skiljer sig från GHRP-6 genom att det inte finns en verklig filteffekt av ökad hunger som ofta finns med GHRP-6.

Det bör också noteras att det inte påverkas kortisol och endast på plasma-GH-nivåer. Detta gör det annorlunda från andra peptider som Hexarelin, och det finns inte heller något starkt brott mot desensibilisering. Som ett resultat är det ingen mening där doseringen misslyckas med att förbättra din naturliga produktion eller utsöndring av tillväxthormon.

Bortsett från att ha mycket kraftfulla effekter på utsläpp av tillväxthormon i kroppen, är det också mycket kraftfullt och långvarigt. När du tar iPamorelin orsakar det inte en enorm, omedelbar topp av GH, utan snarare en lång stadig och långvarig frisättning av den under en lång tidsperiod. Detta betyder att det kan vara mer gynnat mot fettförlust under veckan och inte passar muskeltillväxt.

Effekter av iPamorelin

Effekterna av Ipamorelin är relativt grundläggande. Det ökar din naturliga produktion av tillväxthormon. Det är ökningen av detta tillväxthormon i din kropp som kommer att resultera i en massa positiva fördelar för en idrottsman eller till och med den genomsnittliga personen. Du kan förvänta dig att ökade nivåer av tillväxthormon kommer att leda till en förbättrad ämnesomsättning, vilket gör att en individ kan bränna fett eller bibehålla fettnivåer samtidigt som han ökar kalorin.

Men viktigast av allt kommer de förbättrade nivåerna av tillväxthormon att betyda mycket snabbare återhämtning, vilket är absolut kritiskt för de flesta idrottare, särskilt de som deltar i kampsporter. Oavsett om vi skär eller bulkar, är det återhämtningsstadiet där de flesta kommer att hitta fördelar. Återhämtning är ovärderlig när vi tillåter vår kropp att generera ny mager vävnad och reparera och skydda vävnad som redan finns.

De flesta användare av iPamorelin kommer att upptäcka att de kommer att sova mycket bättre och snabbare. De flesta användare rapporterar också anekdotiskt att de mår bättre när det gäller deras humör och känslos stabilitet. Detta är troligen direkt korrelerat med det faktum att de får mer sömn, och precis som allt som kan förbättra våra tillväxthormonnivåer kan det också ha anti-aging fördelar.

GH är så kraftfull att allt från din muskel, till ben, nervsystem, hud och till och med ditt hår kommer att få förbättringar och förändringar. Tillväxthormon kallas ofta fontänen för ungdomshormon, och när du först har förstått dess effekter ser du varför. När vi träffar 30-talet tenderar våra naturliga tillväxthormonnivåer att sjunka snabbt och när vi åldras ytterligare fortsätter de att minska. Med förhöjda nivåer kan vi inte sluta åldras permanent, men vi kan åtminstone bromsa hans effekter till vår fördel.

Biverkningar av iPamorelin

Liksom de flesta läkemedel på marknaden finns det alltid biverkningar, men tack vare iPamorelin är effekterna mycket begränsade.

När det gäller östrogena biverkningar behöver man inte oroa sig för gynekomasti eller något liknande. Det har inga effekter på kroppens delar. Det kan vara något mindre vattenhållning och svullnad i vrister och fötter, men det är vanligtvis endast i början doseringar av denna förening.

Det finns inga androgena effekter av detta läkemedel, så det är säkert att använda av kvinnor och män behöver inte förvänta sig några förändringar i sina känslor som de flesta androgener brukar göra.

Det finns inga kardiovaskulära biverkningar, och faktiskt kan vissa användare faktiskt rapportera förbättrade kardiovaskulära markörer efter att ha använt denna förening.

Det finns ingen anledning att oroa sig för hepatoxicitet eftersom det inte är giftigt för levern.

De flesta mindre biverkningar av denna förening förekommer i de mycket tidiga stadierna och kan inkludera möjliga lätt huvudvärk, ömma injektionsställen och förhöjda halter av prolaktin. Men det förhöjda prolaktinet kan hanteras tack vare Cabergoline. I närvaro av testosteronbaserade anabola steroider som aromatas, kan gynekomasti ses indirekt.

Administration av iPamorelin

Du kan hitta IPamorelin i frystorkad pulverform, men den måste rekonstitueras i bakteriostatiskt vatten. När detta är gjort måste det kylas. Förbered det därefter och injicera det antingen intramuskulärt eller via den subkutana metoden. De flesta kommer att upptäcka att SubQ är bäst eftersom det kan doseras 2-3 gånger om dagen. Använd en liten insulinspruta.

För doseringsintervall, använd 200-300 mg 2-3 gånger per dag. Om du vill kan du kombinera det med andra tillväxthormon som släpper hormoner för en större synergistisk effekt. 8-12 veckors dosering är lämplig, och den kan användas på obestämd tid.

Tillgänglighet, laglighet och priser för iPamorelin

Det är lite svårt att hitta, men du kan säkert hitta det på forskningskemiska webbplatser för $ 15- $ 25 per 2 mg dos, men kom ihåg att det är olagligt för konsumtion. Köp endast för forskningsändamål.

Många kinesiska källor och HGH-leverantörer kommer att lagra iPamorelin, men deras kvalitet är kanske inte lika bra som USA tillverkar och onlinebutiker.

Sammantaget är detta ett fantastiskt alternativ till de flesta tillväxthormon som släpper peptider / hormoner, och det är mycket billigare också. Att köpa 2 mg plus injektionsflaskor innebär flera injektioner på 100-300 mg per injektionsflaska.

Ipamorelin

Ipamorelin

Ipamorelin Referenser

  1. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17520591/
  2. https://eje.bioscientifica.com/doi/10.1530/eje.0.1390552
  3. http://www.eurekaselect.com/55894/article