Jintropin Köpa

Jintropin till salu – Köp äkta Jintropin HGH Online

Jintropin – Tillväxthormon (somatropin) är ett av de hormoner som utsöndras och produceras av den främre hypofysen. Detta hormon är viktigt för alla människor och särskilt för äldre. Många destruktiva processer är blockerade i människokroppen tack vare dessa hormoner. Dessutom stimulerar somatropin regenerativa processer. Det hjälper till att bygga starka ben, omvandla fett till muskelmassa, öka immunförsvaret, förbättra hudfärgen och hårtillväxten, förbättra mentala förmågor, etc. Således har äldre människor möjlighet att föryngra sin kropp under påverkan av tillväxthormon.(Jintropin Köpa)

Jintropin blir också mycket populärt bland idrottare . Hittills, Jintropin är bland de bästa och mest pålitliga läkemedlen som är utformade för att bygga muskler . Somatropin påskyndar metaboliska reaktioner. Dessutom har det en fettförbränningseffekt. Det är dock nödvändigt att konsultera en läkare innan du använder Jintropin eller andra HGH-analoger.

Jintropin-effekter

Jintropin stimulerar skelett- och somatisk tillväxt och aktiverar metaboliska reaktioner och regenereringsprocesser i kroppen. Det bromsar syntesen av fetter och stimulerar muskeltillväxt.

Jintropin påverkar positivt kroppens körtelfunktioner – tymus, könsorgan, sköldkörtel, binjur, etc. Detta läkemedel undertrycker produktionen av vissa enzymer och stimulerar insulinliknande tillväxtfaktor. Dessutom stimulerar det produktionen av kollagen i hud, hår, ben och andra vävnader.

Ytterligare fördelar inkluderar ett litet antal biverkningar. Oönskade biverkningar uppstår när du ändrar dosering och injektionsschema (i de allra flesta fall). Det är värt att komma ihåg att långvarig Jintropin-behandling kan leda till hypotyreos.

Ändå är läkemedlets effektivitet helt enkelt fantastiskt. Jintropin används ofta i medicin för behandling av ett antal olika störningar. Trots det höga priset använder ett stort antal både amatörer och professionella idrottare detta mycket effektiva läkemedel för att bränna fettavlagringar och muskeltillväxt. Milda biverkningar gör det möjligt att kombinera Jintropin med ett stort antal andra läkemedel, vilket ger ett verkligt fantastiskt resultat.

Var kan jag köpa Jintropin?

Vi kan rekommendera en officiell auktoriserad återförsäljare av Jintropin där du kan köpa Jintropin 100IU version och Jintropin 200IU version. Du kommer att kunna kontrollera serienumren på den officiella GenSci-webbplatsen.

Jintropin i sport och medicin

Jintropin används effektivt för medicinska ändamål för att behandla tillväxtfördröjning hos barn . Det föreskrivs för att behandla njursvikt i vissa fall. Dessutom används Jintropin för att behandla brist på tillväxthormon hos vuxna.

Jintropin stimulerar linjär tillväxt hos barn med låga nivåer av tillväxthormon . När det gäller vuxna med hormonbrist minskar Jintropin mängden fett och hjälper till att få lite muskler. Detta läkemedel stimulerar sårläkning hos patienter som lider av svåra brännskador, liksom hos patienter som genomgår allvarliga operationer.

När det gäller sport- och fitnessbranschen är den första och förmodligen den viktigaste fördelen med Jintropin är dess starka anabola effekt (ökad syntes av proteiner, muskelhypertrofi och muskelhyperplasi). Den andra fördelen är att somatropin stärker senor och ben och stimulerar vävnadsreparation.

De viktigaste fördelarna med Jintropin för idrottare:

  • Minskning av överdrivna mängder fett i kroppen (särskilt magfett). Minskning av magfett är den starkaste och mest synliga effekten av Jintropin.
  • Ökad muskelmassa. Du kan också förbättra din fysiska styrka när du utövar sportaktiviteter.
  • Minskning av antalet rynkor tillsammans med andra positiva effekter på huden.
  • Ökad bentäthet.
  • Immunsystemstimulering.

Jintropin kan hjälpa till att förbättra hjärnfunktionen . Observera att det är förbjudet att använda detta läkemedel under graviditet, amning. De som lider av diabetes eller cancer bör också undvika att använda Jintropin.

Det kan vara några biverkningar förknippade med Jintropin. De vanligaste inkluderar låga blodsockersymtom (det vill säga det finns en risk för diabetes). I sällsynta fall kan Jintropin påverka sköldkörtelns arbete negativt. Men som regel orsakar inte detta läkemedel någon skada om du följer alla rekommendationer. Det rekommenderas att använda Jintropin i minst tre månader.

jintropin-köpa

jintropin-köpa

Hur ska du använda Jintropin?

Tillväxtbrist på grund av låg utsöndring av tillväxthormon: 12 IE / m2 / vecka eller 0,6 IE / kg / vecka . Veckodosen bör delas in i 3-6 injektioner (på kvällarna).

Otillräcklig tillväxt hos patienter med Turners syndrom: 18 IE / m2 / vecka eller 0,6-0,7 IE / kg / vecka . Veckodosen ska delas in i sju injektioner. I vissa fall kan det vara nödvändigt att öka doserna under det första behandlingsåret.

Jintropin för idrottare: 10 till 16 IE bör administreras i kombination med insulin- och steroidpreparat för att uppnå maximal effekt. Det rekommenderas att dela upp den dagliga dosen i flera doser per dag. Terapin måste fortsätta i en månad efter att du har avslutat anabola och steroider.

Glöm inte att det är möjligt att använda Jintropin i kombination med insulin. I det här fallet kommer du att kunna få 7 till 8 kg muskelmassa på 5 till 6 veckor, men fettförbränningen blir minimal.

Det rekommenderas att använda 4 IE per dag för att förebygga led- och ligamentskador. I det här fallet kommer den anabola effekten att vara låg, men dina leder kommer att skyddas under träningsperioden. 4 till 10 IE bör användas varje dag för att uppnå föryngrande och hälsoförbättrande effekt.

För att bereda lösningen, rotera försiktigt injektionsflaskan (utan att skaka) tills innehållet är helt upplöst. Lösningen ska vara tydlig. Det bör inte innehålla partiklar av olöst läkemedel.

Läkemedlet absorberas väl; dess maximala koncentration kan uppnås på tre till sex timmar efter administrering. Hormonet utsöndras av njurarna.

Jintropin kontraindikationer

Läkemedlet rekommenderas inte för patienter med hjärntumörer. Terapin bör stoppas om tecken på cancer upptäcks.

Använd inte detta läkemedel under någon form av anticancerterapi (strålning, kemoterapi).

Läkemedlet ska inte administreras till barn för att stimulera tillväxt om epifysiska tillväxtplattor är stängda.

Behandlingen bör inledas av en kvalificerad läkare.

Doseringen av insulin bör ändras hos patienter med diabetes mellitus.

Det är nödvändigt att testa för njurproblem innan du börjar Jintropin-terapi . Det är oacceptabelt att använda detta läkemedel efter njurtransplantation.

Vad ska du veta om Jintropin-biverkningar?

Denna medicinering är inte helt säker för användning. Jintropin kan orsaka några negativa reaktioner: huvudvärk, trötthet eller svaghet, smärta i låret och knäet, perifert ödem (under de första veckorna av behandlingen), artralgi, myalgi, ökat intrakraniellt tryck (svår och frekvent huvudvärk, illamående, kräkningar), pankreatit (buksmärta, illamående, kräkningar), otitis media och hörselnedsättning (hos patienter med Turnersyndrom), gynekomasti, karpaltunnelsyndrom, vätskeretention, leukemoidreaktion, skoliose.

Allergiska reaktioner: hudutslag, klåda.

Jintropin Specialinstruktioner och försiktighetsåtgärder

Patienter med tillväxthormonbrist förknippade med intrakraniella skador bör genomgå regelbundna undersökningar för progression eller återfall av sjukdomen.

Det är nödvändigt att periodiskt ändra injektionsområdet för att undvika lokal atrofi av subkutant fett.

Behandling av otillräcklig sekretion av tillväxthormon bör påbörjas så tidigt som möjligt och fortsätta tills puberteten eller tills det önskade resultatet har uppnåtts.

Patienter med diabetes bör vara under strikt medicinsk övervakning under behandlingen.

Fundoskopi rekommenderas för att upptäcka ödem i synnerven och intrakraniell hypertoni (före och under behandlingen, vid svår huvudvärk, synskada, illamående, kräkningar). Det är nödvändigt att avbryta behandlingen vid intrakraniell hypertoni.

Jintropin Köpa Referenser

  1. https://web.archive.org/web/20060328121242/
  2. http://www.brandweek.com/bw/news/spotlight/article_display.jsp?vnu_content_id=1002199768
  3. https://www.vanityfair.com/style/2012/03/human-grown-hormone-hollywood-201203
  4. https://www.bloomberg.com/politics?pid=newsarchive&sid=awlswGxIiU5c&refer=home