Kräver SARMs terapi efter Kur

Kräver SARM: er en PCT?

Frågan om att gå för en efter Kurterapi efter att du har använt SARM kommer aldrig att besvaras klart, eftersom så många av SARM har ett annat syfte och de agerar annorlunda än varandra.

Som vissa är mindre allvarliga medan andra har hög toxicitet och därför inte kräver att du går igenom PCT.

Det finns emellertid vissa SARM som fortfarande är under feldetekteringsläge och fram till nu är det oklart om det är det bästa alternativet att gå för en PCT efter avslutad SARM-doseringar.

Normalt kräver SARM: er en PCT men de som inte har några sådana begränsningar för dem kan inte helt betraktas som SARM: er.

Det skulle vara bra att säga att de kanske har en bråkdel som kvalificerar dem som SARM men det kan bara inte vara din ursprungliga SARM.

Så för att förstå vilken SARM som passar dig bäst måste du veta om din kropp eftersom du inte har råd att ge dig själv fel dosering.

Eller så måste du självklart betala ett mycket tungt pris för det. Vi vill att du ska vara väldigt snäll mot dig själv och alltid gå på recept från din läkare.

De flesta SARM är som anabola steroider och de uppmuntrar till en högre testosteron i kroppen. Eftersom kroppen får mycket testosteron så sänker den sin egen produktion.

Så när du är klar med din dosering blir din kropp typ av vanligt att få det överskottet testosteron och därför kan det ta veckor att komma tillbaka till det normala och är den främsta orsaken till att du lider av många biverkningar.

Återigen kommer du att se människor runt omkring dig som hävdar att det inte kommer att behöva dig att gå till en PCT efter att du har slutfört doseringskursen, men du måste vara försiktig och lyssna på bara dina instinkter att det du känner för kommer att hända om du gå inte för en.

Allas kropp fungerar annorlunda, samma piller som fungerar för någon på bästa sätt kanske inte fungerar precis som du.

Då säger människor också att om du är klar med att ta Ostarine, elimineras behovet av att ta en behandling efter Kur. Vi rekommenderar att du inte luras så lätt av vad de säger.

Även om du är helt fit efter doseringarna kommer du fortfarande att behöva någon form av PCT.

Lista över SARM: er och kräver en PCT

  1. LGD 4033

LGD 4033 är en SARM som är mer som Ostarine men mycket kraftfull så mycket som 12 gånger med en dosering av endast 1/3.

Ligandrol används mest för bulking och har en halveringstid på cirka 24-36 timmar så att doseringar dagligen borde vara tillräckligt. I en viss studie fann man att män som tog en daglig LGD-dosering av den enda 1 mg fick tre kilo massa på bara tre veckor.

Och inga sådana negativa förändringar noterades. Varje organ och alla nivåer förblev nästan normalt och fungerade som normalt.

Vid denna dosmängd behövs ingen PCT men om du ökar den kan du behöva en.

  1. MK 677

Det är en icke-peptidisk och är mycket effektiv, höjer tillväxten av IGF-1-nivån och har nästan ingen effekt på kolesterol.

MK 677 är typ av icke-hormonell och kräver ingen PCT efter avslutad Kur. Den bästa tiden att konsumera detta är att precis innan du lägger dig.

Dess doseringsKur går normalt under en period av tre månader, med ett intag på 25 mg dagligen.

Kräver Sarms Terapi Efter Kur

Kräver Sarms Terapi Efter Kur

  1. ARBETE 140

ARBETE 140 är en ny typ av SARM, det är därför inte mycket känt om det ännu. Men det verkar mycket effektivt och har testats på många individer och har levererat tillfredsställande resultat hittills att utan biverkningar.

Den har en halveringstid på 16 timmar så det bör tas två gånger dagligen.

Även om det hittills har visat sig vara den perfekta SARM kan vi inte säga säkert att det är tillräckligt säkert för att inte gå för PCT. För att stanna på den säkra sidan rekommenderas PCT.

  1. Ostarine

Det mest kända av alla SARM: er, kanske du inte ens behöver bli introducerad till det här, men eftersom vi talar om SARM: er så måste det inkluderas i den här listan.

Ostarine kan effektivt bevara din muskelmassa medan du måste tappa dina kalorier. Det kan enkelt undertrycka testosteronnivåerna om högre doser smälts.

Så att gå efter en PCT efteråt blir viktigt för dig.

Cykellängden som varar i genomsnitt är någonstans mellan sex till tio veckor, och tar läkemedlet i en dos av 10 mg till 25 mg.

Kräver Sarms Terapi Efter Kur Referenser

  1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2040238/
  2. http://jpet.aspetjournals.org/content/304/3/1334