Masteron Enanthate Köpa

Masteron Enanthate, som borde vara mer känt som Drostanolone Enanthate, är en lång esterad variant av Drostanolone. Drostanolone marknadsfördes ursprungligen på receptbelagda läkemedelsmarknaden under varumärket Masteron, som var Drostanolonepropionat (en kort esterad variant av Drostalonone. Handelsnamnet Masteron fångades mycket snabbt över kroppsbyggande cirklar, och de båda bör verkligen kallas ” Drostanolon propionat ”och“ Drostanolon Enanthate ”På grund av det faktum att varumärket Masteron verkligen är en deskriptor för Drostanolone Propionate, ochendast Drostanolon propionat.

Men Masteron handelsnamnet har fastnat permanent på läpparna av kroppsbyggare och idrottare överallt, och därför kallas nu Enanthatevarianten av Drostanolone hela tiden som Masteron Enanthate. Kemiskt sett är skillnaden mellan Masteron Propionate och Masteron Enanthate mycket exakt samma som skillnaden mellan Testosteron Propionate och Testosterone Enanthate. Bashormonet, som i detta fall är Drostanolone, anbringas på en Enanthateester på dess 17betahydroxylgrupp.

Ursprunget till Masteron Enanthate är inte särskilt tydligt alls. Det är emellertid helt klart att detta inte och aldrig har varit en farmaceutisk produkt av human kvalitet alls. Till skillnad från liknande produkter som Trenbolone Enanthate som kan spåras tillbaka till sin första tillverkning under specifika underjordiska laboratorier (British Dragon), har Masteron Enanthate en mycket mer täckt historia. Det är för närvarande okänt vilka underjordiska laboratorier, om några, som ursprungligen introducerade denna produkt på den svarta marknaden. Det finns en del rykten om att ett underjordiskt laboratorium med namnet Dpharm ursprungligen förde det till marknaden, men det finns väldigt lite fakta som bevisar dessa små rykten.

Dessutom är det inte ens helt käntnärMasteron Enanthate träffade den svarta marknaden, men det var troligt under de tidiga 2000talet. Detta kan vara logiskt, med tanke på att början av 2000talet var en period där en handfull underjordiska laboratorier (UGL: er) försökte ta sig fram till att utveckla anabola steroider som ligger utanför tillämpningen av läkemedelsapplikationer. Det är uppenbart att den allra första Masteronprodukten (Masteron Propionate) kom in i bodybuilding och atletisk värld genom att sminka ner från den farmaceutiska miljön, men Masteron Enanthate verkar vara ett derivatresultat av den svarta marknaden och underjordiska världen.

Masteron Enanthate listas inte ens ofta i många anabola steroid referens böcker, vilket visar hur sällsynt och sällsynt statusen och historien är för detta läkemedel. Eftersom det aldrig någonsin har utvecklats eller testats i den farmaceutiska läkemedelsvärlden, finns det bokstavligen noll kliniska data, och det finns heller inget omnämnande i någon vetenskaplig litteratur om detta läkemedel. Masteron (Drostanolone Propionate) utvecklades 1959 av Syntex och omedelbart efter utsläpp till receptmarknaden användes det nästan uteslutande för behandling av kvinnliga bröstcancerpatienter.

Det drabbade så småningom kroppsbyggande och steroidanvändande kretsar mot 1970talet 1980talet, och följaktligen drogs alla former av Masteron på 1980talet från receptmarknaden och avbröts. Masteron Propionate idag tillverkas inte längre som en pharmcaceuticalprodukt, och Masteron Enanthate var aldrig ens på listan över läkemedel som producerats av något läkemedelsföretag, någonsin. Masteron Propionate fick betydande popularitet mot 1980 och 1990talet och framåt, vilket kanske är anledningen till slutet av 2000talet Masteron Enanthate kom till. I slutändan inträffade samma sak med många liknande anabola steroider som började som kortesterade föreningar och senare erbjöds som långa esterföreningar av underjordiskt ursprung (som Trenbolone).

Fram till idag förblir dock propionatvarianten av Masteron den mest använda och mest populära varianten, även om antalet anabola steroidanvändare som nu använder Masteron Enanthate har ökat kraftigt sedan inträdet av denna produkt i början av 2000talet på den svarta marknaden .

Masteron Enanthate Köpa

Masteron Enanthate Köpa

Vad är Masteron Enanthate och varför är det så populärt?

Som leder oss till nästa viktiga egenskap hos Masteron: det har visat förmåga att vara en måttlig aromatashämmare, och eventuellt agera för att blockera östrogen på receptorplatser i bröstvävnad. Detta är perfekt meningsfullt när vi ser hur propionatvarianten av Masteron uteslutande användes inom medicin för att behandla östrogenberoende bröstcancer hos kvinnor. Genom sin aktivitet som aromatashämmare kan den verkligen orsaka en minskning av vatten genom antiöstrogen verkan.

Detta är verkligen anledningen till att kroppsbyggare i mycket låga kroppsfettprocent upplever en ”mejsel” och 3D ”rippad” look på den fysik som nästan är unik med Masteron. Slutligen, förutom de kemiska modifieringarna, har Masteron Enanthate anbringats på Enanthateestern på dess 17betahydroxylgrupp, som tjänar till att förlänga läkemedlets halveringstid till cirka 7 10 dagar i kroppen. Detta är i kontrast till Masteron Propionate, som är anbringat på Propionateestern och förlänger dess halveringstid till en kortare varaktighet: 4,5 dagar.

Anledningen till varför DHTderivat är så populära och användbara i världen av bodybuilding och friidrott beror på att de inte kan omvandla (aromatisering) till östrogen. DHT erkänns inte som ett lämpligt substrat för aromatasenzym i kroppen, och därför kommer alla hormoner som härrör från DHT att ha samma egenskaper. Det enda konstiga undantaget från denna regel skulle vara Anadrol50 (Oxymetholone), som uttrycker tunga östrogena effekter, men fortfarande inte aromatiserar. Å andra sidan, inga östrogena effekter som någonsin borde upplevas med användning av Masteron Enanthate i någon dos som används alls. Detsamma gäller för alla andra föreningar som ingår i DHTderivatfamiljen (med undantag för Anadrol, naturligtvis).

Hur fungerar Masteron Enanthate och hur används det bäst?

Masteron Enanthate är en lång estererad (och därför långverkande) variant av Masteron, och används därför bäst i samband med längre cykellängder (upp till 10 12 veckor eller längre). Det används bäst i klippKur, och ännu bättre för cyklar före tävlingen för konkurrerande kroppsbyggare. De som letar efter några betydande styrkvinster eller att samla på Masteron Enanthate kommer att bli mycket besvikna, eftersom det här är en anabola steroider som inte anses vara mycket imponerande inom området anabolstyrka och i vissa fall kan vara svagare i styrka än testosteron.

Masterons anabola betyg är 63 130. Testosterons anabola betyg i jämförelse är 100. Vi ser här att Masteron är i värsta fall, cirka 30% svagare än Testosterons anabola förmågor, och i bästa fall är den 30% starkare än Testosteron i detta avseende (när det gäller receptorbindningsaffinitet). Så även om man definitivt skulle kunna uppleva tillfredsställande resultat från Masteron Enanthate, skulle det inte på något sätt framkalla ett imponerande eller någonstans nära dramatiskt svar hos en individ. Dessutom används Masteron Enanthate bäst i samband med andra anabola steroider. Enbart ensam användning kan ge användaren besvikelse, särskilt om individen inte är en nybörjare eller första gången anabola steroider.

Doskraven för Masteron Enanthate behöver inte vara så höga, men det rekommenderas att börja (och normalt bibehålla) cirka 400 mg varje vecka. I slutändan är det nästan fullständigt beroende av vad individen vill vinna på cykeln och föreningen själv. Nybörjardosering med Masteron Enanthate börjar normalt i den ovannämnda zonen 400 mg / vecka, även om många kroppsbyggare som använder den endast för dess antiöstrogena eller före tävlingseffekter lätt kan använda 200 mg / vecka ovanpå andra föreningar.

Om individens kroppsfettprocent är tillräckligt låg i det här fallet bör det vara betydande estetiska fördelar för kroppen även i doseringsområdet 200 mg / vecka. Mellanprodukt och avancerad Masteron Enanthate doser så höga som 600 mg / vecka eller högre (800 mg / vecka eller mer) kan användas, men är nästan helt onödiga. De som vill vinna betydande mängder styrka och storlek från Masteron Enanthate skulle behöva våga sig så högt, men med tanke på den dyra naturen hos denna förening och dess kapacitet, skulle det vara ett slöseri att använda Masteron Enanthate för ett syfte som massa och styrka få. Dessutom förstås kapaciteten hos Masteron av nästan alla kroppsbyggare att vara en estetisk förbättring en inte en betydande prestanda förbättring en, och verkligen inte en betydande storlek och styrka som får en heller.

Att stapla andra anabola steroider med Masteron Enanthate innebär normalt användning av andra liknande föreningar, ofta skräddarsydda och inriktade på samma mål och syften. Som en allmän regel bör naturligtvis testosteron användas tillsammans med vilken anabole steroid som helst. Naturligtvis skulle det bästa valet att använda med Masteron Enanthate vara Testosteron Enanthate av uppenbara skäl.

För de som inte är medvetna om varför gör kombinationen av två Enanthatebaserade anabola steroider bara administration och timing av injektioner mycket mer bekväm och mycket enklare. Efter detta, om några individer vill kasta en tredje förening i bunten, finns det några stora val att göra. En tredje förening kan vara en oral anabola steroider, såsom Winstrol eller Anavar båda väl lämpade för samma typ av mål som Masteron också är. Alternativt kan användningen av en tredje injicerbar vara föredragen för de som är särskilt allvarliga eller konkurrenskraftiga.

Det bästa och mest effektiva valet att köra tillsammans med Testosterone Enanthate och Masteron Enanthate skulle vara Trenbolone Enanthate. Denna ’Enanthatetrio’ av Testosteron / Drostanolone / Trenbolone betraktas av många som toppcykeln för konkurrenskraftiga kroppsbyggare och före tävlings Kur. Uppenbarligen väljs alla Enanthatevarianter på grund av deras stora kompatibilitet, och de intensiva anabola effekterna av Trenbolone bidrar fantastiskt till Masterons estetiska förbättrande effekter på kroppen. Varken Trenbolone eller Masteron aromatiserar till östrogen i någon dos som används. Detta, tillsammans med de fysiska förändringseffekterna av Trenbolone och Masteron, gör det möjligt för individen att effektivt transformera sin fysik inom rekordtid och utöver allt som kan föreställas, varför det ofta används som en pretävlingscykel.

Masteron Enanthate används mycket sällan i bulking eller styrka cykelstaplar, och om det är gjort, används normalt för dess antiöstrogena aromatas hämmande egenskaper. Även med sådana fördelaktiga egenskaper skulle många dra slutsatsen att en sådan användning för Masteron är ett slöseri med pengar, eftersom mycket starkare antiaromatasförmåga kan erhållas för mycket billigare genom att köpa och använda något av de vanligt använda aromatas inhibitorerna.

Masteron Enanthate Biverkningar

Masteron Enanthate är känt för att ha en ganska positiv säkerhets och toleransrekord, även om det är en anabol steroid av naturen, det finns några Masteron Enanthatebiverkningar att vara medvetna om och se upp för.

Först och främst är det viktigt att nämna att det inte finns någon risk för någon östrogenrelaterad biverkning från Masteron Enanthate ensam. Som nämnts tidigare undviker Masteron Enanthate inte bara aromatisering till östrogen helt utan fungerar till och med som ett antiöstrogen i många fall. Därför undviks de typiska östrogena biverkningarna som är resultatet av användning av aromatiserbara anabola steroider. Detta inkluderar: uppblåsthet, vattenretention, blodtryck ökar (som ett resultat av vattenretention), akne och gynecomastia. På grund av Masterons antiöstrogena egenskaper kan det faktiskt hjälpa till att förhindra eller mildra dessa biverkningar om de uppstår från andra anabola steroider som aromatiserar.

Androgena Masteron Enanthate Biverkningar är en oro och kan vara mer så med Masteron än andra anabola steroider. Som ett DHTderivat har Masteron förmågan att vara något på den mer androgena sidan, och de som är känsliga för androgena biverkningar bör ha detta i åtanke. Androgena biverkningar inkluderar: ökad fet hud, akne, ökad aggression / irritabilitet, godartad prostatahyperplasi (BPH) och håravfall hos män om den genetiska predispositionen för den finns hos individen.

En viktig anmärkning här är att 5 alfa reduktas hämmare som Proscar, FInasteride, Dutasteride eller Propecia kommer absolut inte göra något för att förhindra att androgena Masteron Enanthatebiverkningar uppstår på grund av det faktum att Masteron Enanthate inte genomgår reduktion till en mer androgenisk form i kroppen.

Som en anabola steroid kommer Masteron Enanthate att undertrycka och eventuellt stänga av HPTA (Hypothalamic Pituitary Testicular Axis) genom den negativa återkopplingsslingan. Detta resulterar i minskad eller helt stoppad endogen naturlig testosteronproduktion hos individen och kan kvarstå även efter att cykeln har stoppats. Om den inte behandlas kan den lämna individen med ett tillstånd som kallas hypogonadism, varigenom testosteronproduktionen försämras på obestämd tid. Att utföra ett ordentligt PCTprogram kan öka chansen att detta inte utvecklas och att HPTA återgår till normal funktion igen efter att cykeln har upphört.

Negativa kardiovaskulära problem är verkligen en del av Masteron Enanthatebiverkningar, och kan vara ett ännu större problem med Masteron Enanthate med tanke på dess antiöstrogena egenskaper. Speciellt påverkar detta nivåerna av HDL (bra) och LDL (dåligt) kolesterol, vilket gynnar en högre nivå av LDL jämfört med HDL kolesterol, vilket ökar risken för att utveckla hjärtkärlsjukdomar. Tyvärr har minskningen av östrogennivåerna också visat sig påverka reduktionen av HDL och ökning av LDL ännu mer, och användarna bör därför vara försiktiga när de använder Masteron för att säkerställa att deras östrogennivåer inte sänks för väsentligt för att resultera i kraftigt förändrade HDL: LDLförhållanden. Tillägg med korrekt hjärt och kärlstöd rekommenderas starkt också.

Masteron Referenser:

  1. https://books.google.com.tr/books?id=5GpcTQD_L2oC&pg=PA377&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
  2. https://books.google.com.tr/books?id=tsjrCAAAQBAJ&pg=PA106&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
  3. https://www.accessdata.fda.gov/scripts/cder/ob/docs/index.cfm