Masteron Köpa

Was für ein Steroid ist Masteron Köpa ?  

  • Masteron (Drostanolone, Dromostanolone)
  • Kemiskt namn: 2alphametylandrostan3on17betaol, 2alphametyldihydrotestosteron
  • Half Life: 4,5 dagar (propionat), 10 dagar (Enanthate)
  • Upptäckningstid: 2 veckor
  • Anaboliskt betyg: 62 130
  • Androgenbetyg: 25 40

Översikt och historia av Masteron

Masterons detaljer (som Drostanolone) släpptes först och publicerades 1959. Ursprunget till denna förening är ganska intressant, eftersom Syntex hade syntetiserat och utvecklat denna anabola steroid. Syntex var också känd för utvecklingen av andra populära anabola steroider också, såsom Anadrol och Methyldrostanolone (AKA Superdrol). Det var först tio år senare efter publiceringen av dess detaljer att Masteron slutligen skulle släppas på marknaden.

masteron-kopa-4

Lilly och Syntex hade arbetat tillsammans i utveckling och marknadsföring av olika läkemedel, och båda företagen hade en överenskommelse om att båda enheterna skulle dela resurser och kostnader för forskning och utveckling (FoU) med den avvägning att ett av företagen skulle få rättigheterna till drogen. Det var Lilly som slutade marknadsföra Masteron under varumärket Drolban på den amerikanska marknaden. Syntex marknadsförde också denna anabola steroid, bara de skulle se efter dess marknadsföring och distribution på den internationella marknaden istället.

masteron-kopa-7

Masteron godkändes först av FDA som ett antineoplastiskt medel vid behandling av kvinnliga bröstcancerpatienter. Masteron passade i synnerhet mycket bra in i denna roll, eftersom dess lägre och svagare androgenstyrka i jämförelse med Testosteron kan visa sig vara mycket fördelaktigt hos kvinnliga användare, eftersom förekomsten av viriliseringssymtom skulle vara mindre framträdande med Masteron än många andra anabola steroider som är kända för att ha stark androgen styrka. Till och med receptinformationen och riktlinjerna förklarade detta faktum och konstaterade att det är mycket mindre sannolikhet för att utveckla virilisering med Masteron i jämförelse med lika stora testosteronpropionatdoser. Problemet här var emellertid att de ursprungliga receptbelagda riktlinjerna för kvinnor var de för 300 mg varje vecka av Masteron, vilket uppenbarligen visade sig vara för hög för en dos för kvinnor, vilket bevisades av det faktum att virilisering inträffade hos många patienter i den dosen. Virilisering hade också blivit ett problem hos kvinnliga patienter som hade administrerats masteron i längden.

masteron-kopa-3

Kemiska egenskaper hos Masteron

Det specifika namnet för Masteron är faktiskt Dromostanolone (Drostanolone var ett något mer förkortat namn som gavs till föreningen strax efter det att det släpptes). Som nämnts tidigare är det ett modifierat derivat av DHT (Dihydrotestosteron), vilket placerar det i familjen av DHTderivat och analoger. Masteron är en modifierad form av DHT, där en metylgrupp vid 2ndkol (känd som kol alfa) atom. Denna modifiering är vad som är känt för att vara ansvarigt för den svaga ökningen av anabolstyrkan jämfört med Testosteron. Denna metylgrupptillägg ökar den anabola styrkan genom att ge Masteron en ökad motståndskraft mot att metaboliseras till inaktiva metaboliter av enzymet 3hydroxysteroid dehydrogenas.

masteron-kopa-5

Detta enzym finns i stora mängder i muskelvävnad, och är enzymet som tjänar till att metabolisera alla DHT som kommer in muskelvävnad i två inaktiva metaboliter: 3Alpha Androstanediol och 3Beta Androstanediol som är ickeanabola vad som helst i muskelvävnad . Detta är därför anledningen till att DHT inte är anabola i muskelvävnad alls, och många kemister och biologer tror att om enzymet 3hydroxysteroiddehydrogenas inte existerade i muskelvävnad, att DHT faktiskt skulle vara ett mycket kraftfullt och kraftfullt anabola steroid.

I vilket fall som helst eliminerar Masterons metylgruppstillägg till alpha carbon 2 effektivt dess förmåga att metaboliseras av detta enzym.

masteron-kopa-1

Det finns två olika varianter av Masteron: Drostanolone Propionate och Drostanolone Enanthate. Den mest populära varianten är propionatvarianten, följt i popularitet av Enanthatevarianten. Förklaringen här kommer att användas Drostanolone Propionat som exempel. Specifikt är ”propionat” propansyra, men när den är bunden till Masteron hänvisas det korrekt till i kemi som en esterbindning (eller esterbindning). Propansyra är bunden till 17beta hydroxylgruppen på den kemiska strukturen Drostanolone (Masteron). Tillsatsen av denna ester modifierar hormonets halveringstid och frisättningshastighet, vilket ger en mycket längre förlängd frisättning och halveringstid än om hormonet inte förestrats.

masteron-kopa-6

Det främsta skälet till förstärkning av dess halveringstid och frisättningshastighet beror på att när Drostanolone Propionate kommer in i blodomloppet kommer enzymer i kroppen att bryta bindningen mellan estern och hormonet, vilket tar varierande mängder tid (den tid det tar för bindningar som ska brytas beror på storleken på estern ju längre och större den är, desto längre tid tar den). Slutresultatet är att estern avlägsnas från hormonet av enzymer, och det som återstår är ren Masteron (eller någon anabola steroid som tidigare förestrats) som nu är gratis att göra sitt arbete i kroppen. Denna process med enzymer som spjälkar estern från testosteronmolekylen är det som är ansvarig för de långsammare frisättningshastigheterna och förlängda halveringstider.

Som ett resultat har Drostanolone Propionate en halveringstid på 2,5 dagar och Drostanolone Enanthate har en halveringstid på 10 dagar. Förestring gör ingenting för att ändra hormonets effekter och egenskaper bortsett från att öka hormonets frisättningshastigheter och halveringstider.

Masteron Köpa

Masteron Köpa

Egenskaper hos Masteron

Eftersom Masteron är ett DHTderivat, behåller det några av samma egenskaper som dess moderhormon, varav en är dess oförmåga att interagera med aromataszymet. Aromatasenzym är det enzym som är ansvarigt för omvandlingen av androgener till östrogen, av vilket Masteron är oåterkallelig för denna process. Därför kommer Masteron inte att uppvisa några estrogena biverkningar i någon dos, vilket gör Masteron fullständigt ogiltigt av följande risker: vattenretention och uppblåsthet, förhöjd blodtryck (som ett resultat av vattenretention), möjlig fettökning / retention och gynekomasti. Personer som använder Masteron kommer bara att uppleva smal massvinst utan tillsats av vattenvikt, vilket annars skulle tjäna till att skapa en mycket puffig, mjuk och uppblåst kroppsbyggnad. Det är därför en anabola steroider som föredras av majoriteten av kroppsbyggare och idrottare som en ”skärande” förening som anses vara mycket användbar för Kur före tävlingen och fettförlust och skärningsfaser.

På grund av dess låga till måttliga anabola styrka, anses Masteron inte vara en mycket bra massatillsats eller bulkingförening, och faktiskt många erfarna anabola steroider användare föreslår att på grund av dess högre pris och dess måttliga anabola styrka, är det bara av verklig värde för konkurrenskraftiga kroppsbyggare som vill uppnå en mycket härdad och ”mejlad” blick till kroppen när den är på scenen i en show. När Masteron har staplats med andra speciella föreningar har det visat sig ge en ”rippad” fysik till ännu större del. Dessa ”härdande” egenskaper hos Masteron uppvisar emellertid inte sig hos användaren om han eller hon har en tillräckligt låg kroppsfettprocent för att kunna låta dessa härdningseffekter bli synliga. Detta leder till nästa stora egenskap av Masteron.

Masteron har visat sig vara en måttlig aromatashämmare, och har eventuellt verkat för att blockera östrogen på receptorplatser i bröstvävnad. Detta är anledningen till Masterons ursprungliga och primära användning som ett avancerat läkemedel för bröstcancerbehandling. Detta är också anledningen till att Masteron har förklarats av många erfarna användare som har en ”härdande” och ”mejslande” effekt på kroppen när kroppen är mycket mager (under 10% kroppsfett). Masteron arbetar för att hämma aromatasenzym, och eliminerar därmed förmågan för östrogen att bildas från aromatiserbara anabola steroider genom processen för aromatisering. I grund och botten minskar detta effektivt vattenhållningen eftersom östrogennivåerna fortsätter att minska från allt fler inaktiverade aromatasenzymer.

Masteron Biverkningar

Masteron betraktas av bodybuilding community som en av de ”milda” anabola steroiderna när det gäller biverkningar. Detta beror till stor del på det faktum att Masteron är ett DHTderivat. Efter att ha tagits från DHT har den därför alla samma (eller liknande) attribut och funktioner som DHT gör. Detta inkluderar oförmågan att interagera med aromataszymet och därför vara helt ogiltigt från eventuella östrogenrelaterade biverkningar.

Som tidigare nämnts är Masteron helt ogiltigt ostrogena biverkningar på grund av att det är ett DHTderivat. Inte bara undviker den helt aromatisering (omvandling till östrogen), bevis tyder på att den också uppträder som en mild aromatashämmare. Biverkningar som resulterar av östrogenuppbyggnad (såsom vattenretention, uppblåsthet, fettretention och förstärkning och utveckling av gynekomasti) undviks eller reduceras helt med användning av Masteron.

Även om Masteron har en svagare androgen styrka än Testosteron själv, är androgena biverkningar fortfarande möjliga med denna förening, särskilt bland dem som kan vara särskilt känsliga. Masteronbiverkningar som inkluderar androgena biverkningar inkluderar: en ökning av fet hud (som ett resultat av ökad talgproduktion / utsöndring), ökad ansiktshår och kroppshårtillväxt, samt den ökade risken för att trigga MPB (Male Pattern Baldness) i de som är genetiskt känsliga eller disponerade för det. Virilisering (utvecklingen av manliga egenskaper hos kvinnor) är också en risk vid kvinnlig användning, även om dess användning hos kvinnliga bröstcancerpatienter bör vittna om dess acceptabla natur som en kvinnlig användning.

Masteronbiverkningar inkluderar särskilt större negativa effekter på kolesterol och det kardiovaskulära systemet än vissa andra föreningar. Detta beror till stor del på Masterons antiöstrogena förmågor i kroppen. Dess förmåga att minska serumnivåerna av östrogen resulterar i mätbara minskningar av HDL (”bra”) kolesterol och ökar LDL (”dåligt”) kolesterol.

Masteron uppvisar ingen hepatotoxicitet (levertoxicitet), men som alla anabola steroider bidrar det till undertryckning / avstängning av HPTA, vilket reducerar den endogena produktionen av testosteron.

Masteron Kur och användning

Masteron Kur tenderar att vara ganska begränsade i sin dynamik och tillämpning. Detta beror på att föreningens natur är ogynnsam för bulking, styrka förstärkning och liknande. Tyvärr finns det som ett skär eller fettförlustmedel mycket bättre anabola steroider som finns till förfogande för individen än Masteron. Därför involverar de enda speciella Masteron Kurna som kroppsbyggare brukar använda företävling och skärning / fettförlustKur. Även i skur eller fettförlustKur är Masteron vanligtvis inte en nyckelrollförening.

Cykellängden för Masteron Kur ligger vanligtvis i intervallet 8 10 veckor, mest på grund av dess kortesterester. Vissa kroppsbyggare kommer att välja att använda Masteron endast inom de sista 2 4 veckorna av en cykel som leder upp till en show eller en fotoshoot, bara för att dra fördel av dess förmåga till förbättring av fysik. Detta ser generellt ut som en cykel som utförts under 10 veckor, med föreningar som Testosteronpropionat, Trenbolonacetat och Anavar. Mot den 6 eller 8 veckors markeringen av nämnda cykel skulle Masteron inkluderas i blandningen (tillsammans med kanske en borttagning av en av de andra föreningarna), och köras till slutet av 10thvecka.

För mer traditionella Masteron Kur skulle dess användning som fettförlust / skärande förening innebära en konsekvent användning under en 8 10 veckors period tillsammans med föreningar av liknande karaktär, såsom injicerbar Winstrol, Testosteron Propionat, och kanske Trenbolon Acetate eller den orala varianten av Winstrol.

Masteron Dosages and Administration

Inom den medicinska arenan användes Masteron för behandling av kvinnliga bröstcancerpatienter. Mot detta syfte skulle receptbelagda regler för Masterondoseringar kräva 100 mg tre gånger per vecka, för en total summa av 300 mg / vecka. Varaktigheten av denna behandling rekommenderades att vara minst 8 veckor. Med 8 12veckors märket skulle läkaren ge en bedömning av patienten och deras framsteg, och baserat på framstegen och prognosen kan Masteron användas på obestämd tid vid behandlingen av cancer. Det är värt att notera att 300 mg / vecka, i efterhand, är alldeles för mycket för kvinnlig användning och till och med antogs något av den medicinska anläggningen på grund av att observationen av virilisering blev en vanlig fråga bland patienter. Kvinnliga idrottare och kroppsbyggare skulle finna 50 100 mg per vecka en säker och acceptabel dosering.

För idrotts och kroppsbyggnadsändamål för manliga användare är doserna Masteron inom intervallet 200 400 mg per vecka, och den nedre delen av detta intervall (200 mg) används vanligtvis för förberedelser och Kur före tävlingen. På grund av specialiseringen av att Masteron är en estetisk fysikförbättrande sammansättning, tenderar intermediära och till och med avancerade användare att inte våga sig högre än 400 mg / veckan. Det måste komma ihåg att Masteron är en svag förening när det gäller tillsats av styrka, massa och muskler, och det finns effektivare (och billigare) föreningar för detta ändamål.

Hur man köper Masteron och laglighet

Masteron är inte lika populär som många andra anabola steroider, och skulle anses vara lågmoderat i popularitet på marknaden. Det är emellertid en häftklammer i varje käll / säljarens inventering av produkter till salu. De som vill köpa Masteron kommer att upptäcka att det också är ganska den dyra anabola steroiden och är inte på något sätt en billig förening, inte ens som en underjordisk produkt. Farmaceutisk klass Masteron är extremt sällsynt och nästan obefintlig på marknaden och lämnar nästan alla Masteronprodukter tillgängliga för försäljning som underground lab (UGL) produkter.

Den enda Masteronprodukt som farmaceutiskt består fortfarande är känd som Dromostan, tillverkad av Xelox Company från Mayanmar. Denna produkt är emellertid varken Drostanolonpropionat eller Enanthate. Istället är det Drostanolonebas, en oesterad variant av Drostanolone. För de flesta idrottare och kroppsbyggare är detta i princip en värdelös produkt. Även om det fortfarande kan användas om det förvärvas, skulle bristen på en ester resultera i att Drostanolons halveringstid är extremt kort och därför kräver injektioner möjligen minst en gång per dag och så många som flera gånger per dag.

Beroende på källa kommer Masteron av underjordiskt ursprung i allmänhet att variera från $ 170 $ 230 för en 10 ml injektionsflaska som är i en koncentration av 100 mg / ml. Vissa billigare källor kan ha Masteron tillgängligt (i samma 10 ml 100 mg / ml format) i intervallet $ 80 $ 120. Återigen är det alla strikt underjordiska produkter, eftersom Masteron i farmaceutisk kvalitet är ganska obefintlig på den anabola steroidmarknaden.

Masteron Referenser:

  1. http://www.inchem.org/documents/pims/pharm/pim901.htm
  2. https://books.google.com.tr/books?id=0vXTBwAAQBAJ&pg=PA652&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
  3. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2439524/