Masteron Kur

Det har tidigare nämnts att de två huvudfunktionerna hos Masteron är följande:

1. Masteron ger en estetisk förbättringseffekt (främst en visuellt tilltalande effekt snarare än av styrka, prestanda och storlek). Masteron är ansvarig för detta genom sina åtgärder som en aromatashämmare och ett slags antiöstrogen, som tjänar till att minska eventuell subkutan vattenretention som kan dölja synen på muskelmassa under. Resultatet är vad som ofta kallas en ”härdande” eller ”mejslande” effekt på kroppen. Faktum är att detta är den mekanism som Masteron uppvisar denna ”härdande” effekt. Det måste emellertid noteras att för att denna effekt ska upplevas i sin helhet måste en låg kroppsfettprocent hållas av användaren, annars kommer Masterons effekt hos en person som har en kroppsfettprocent högre än en viss mängd vara värdelös .

2. Masteron förstärker effekterna (i viss utsträckning) av andra anabola steroider som det staplas med i alla olika Masteron Kur s. Det har tidigare nämnts att Masteron har en måttlig anabole styrka klassificering, vilket gör det bara någonsin så lite starkare än Testosteron, och i vissa fall kan vara svagare. Masterons höjdpunkt ligger i dess förmåga att hjälpa till och förstärka aktiviteten och effekterna av andra föreningar som staplas med den. I huvudsak tillåter det de andra staplade anabola steroiderna tillsammans med den att uppvisa bättre effekter. Detta sker inte bara genom dess antiöstrogen och antiaromataseffekter, utan också genom dess förmåga att förhindra att en mätbar mängd SHBG (Sex Hormone Binding Globulin) binder till andra anabola steroider och gör dem inaktiva. Detta är ett kännetecken som delas i varierande grad mellan alla DHTderivativa föreningar (Winstrol, Anavar, Primobolan, etc.).

Därför används Masteron bäst staplade tillsammans med andra föreningar i alla Masteron Kur. Det är bara på detta sätt att använda Masteron med framgång i en bulking eller magert masscykel, av vilken det normalt skulle uppvisa subpareffekter om det körs som en primär anabol steroid i sådana Kur (till användarens besvikelse) . De perfekta Masteron Kurna råkar emellertid vara förkonkurrens och skärande Kur där fettförlust och den visuella klarheten och definitionen av muskulatur är av största vikt och det främsta målet.

Nybörjare Masteron Kur

Detta är i huvudsak ett grundläggande nybörjarexempel på en Masteroncykel där Enanthatevarianten av Masteron används. Enanthatevarianten av Masteron i detta specifika fall väljs för bekvämlighetsaspekten som ofta efterfrågas av nybörjare av anabola steroider. Enanthatevarianten tillåter sällsynta injektionsscheman och kombineras perfekt med Enanthatevarianten av Testosteron. Testosteron används i detta fall inom bodybuildingintervallet 300 500 mg per vecka (upp till användarens önskemål på grund av att individens upplevelse med Testosteron bör ge användaren möjlighet att förstå vilka testosterondoser som är lämpliga). Den allmänna idén med Masteron Kur som denna är att ge en introduktion till Masteron och dess effekter.

På grund av den aromatasinhiberande effekten av Masteron, borde det i hög grad vara onödigt för användaren att använda en extra aromatasinhibitor för att hantera eventuell aromatisering av testosteron i detta fall. Det är emellertid viktigt att förstå att Masteron inte är lika stark av en aromatashämmare som de starka tillhörande aromatashämmare såsom Aromasin, Arimidex eller Letrozol. Om doserna av aromatiserbara föreningar i en bunt blir för stora, kommer Masterons aromatasinhiberande effekt inte att kunna uppfylla kraven på aromatashämning i ett sådant fall. Många individer har rapporterat utveckling av gynekomasti under en cykel där Masteron användes tillsammans med aromatiserbara föreningar som Dianabol och Testosteron.

Intermediär Masteron Kur

Intermediär Masteron Kur Exempel (10 veckors total cykeltid)
Veckor 1 10:
Testosteronpropionat vid 100 mg / vecka (25 mg varannan dag)
Masteron (Drostanolone Propionate) vid 400 mg / vecka (100 mg varannan dag)
Veckor 1 8:
Anavar på 50 70 mg / dag

Detta är en mellanliggande Masteroncykel som är en mager massa eller skärande centrerad cykel, utformad för att ”härda” fysiken så mycket som möjligt och samtidigt ge antingen fettförlust eller mager massförstärkning med minimal fettökning och noll vattenhållning (förutsatt att individens diet är justeras för att underlätta något av dessa önskade mål. Testosteron förflyttas till en stödposition vid en TRTdos (testosteronersättningsterapi) på 100 mg per vecka.

Testosteron i denna cykel är endast närvarande för att upprätthålla normala och korrekta fysiologiska funktioner som styrs av testosteron i frånvaro av naturlig endogen produktion av testosteron på grund av användningen av anabola steroider i denna cykel. Användning av testosteron i en så låg dos bör också avskaffa eventuell mängd aromatisering utan behov av en aromatashämmare. I denna cykel skulle Masteron ytterligare underlätta detta genom att agera användningen av Masteron och Anavar som de primära föreningarna kommer att tjäna till att ge en mager ha rd fysik i antingen kaloriunderskottet i en skärcykel, eller tillsatsen av mager massa i en mager masscykel utan tillsatt vattenvikt eller fettretention / förstärkning.

Masteron Kur

Masteron Kur

Avancerad Masteron Kur

Avancerat Masteron Kur Exempel (10 veckors total cykeltid)
Veckor 1 10:
Testosteronpropionat vid 100 mg / vecka (25 mg varannan dag)
Masteron (Drostanolone Propionate) vid 400 mg / vecka (100 mg varannan dag)
Trenbolonacetat vid 400 mg / vecka (100 mg varannan dag)

Detta är den mest kraftfulla av Kur som är utformade för att härda kroppen för en tävlings eller skärningsfas samtidigt som den ger ut tillräckligt med anabola styrka för att underlätta tillsats av magert massa eller till och med en full bulk. Allt har förblivit detsamma som den mellanliggande Masteroncykeln som listas ovan, med undantag av tillsatsen av Trenbolone. Det har länge sedan ansetts att kombinationen av Testosteron, Trenbolone och Masteron är en bunt som ger några av de mest anmärkningsvärda och dramatiska kroppsförändringarna (förutsatt att användarens näring och träning anpassas för att gynna sådana resultat). Trenbolone i sig är extremt kraftfullt och kan inte konvertera till östrogen. I kombination med Masteron i en sådan cykel, och när kost och träning är oklanderligt, bör majoriteten av individerna kunna uppnå en tävlingsvärd fysik.

Masteron Kur Referenser

  1. https://bpspubs.onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1038/bjp.2008.165
  2. https://books.google.com.tr/books?id=5GpcTQD_L2oC&pg=PA377&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
  3. https://books.google.com.tr/books?id=tsjrCAAAQBAJ&pg=PA106&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false