Methyltestosterone

Metyltestosteron historia och översikt

Detta finns i vissa syntetiska former, men i själva verket var det verkligen den första riktiga, råa formen av testosteron, det androgena hormonet som produceras endogent inuti den manliga kroppen. Den första typen av denna steroid var bara hormonet i sig utan en ester fäst, med andra ord mycket lik Testosteronsuspension, allmänt känd i bodybuilding cirklar som Test Susp. 1937 skulle testosteron propionat, annars känt som Test Prop, gå live och gå in på den fria marknaden tillsammans med dess ovannämnda kusin. Test Prop var unikt eftersom det var det första testosteronet med en bifogad ester. För de som inte vet är en ester i huvudsak en bindning av kol och väteatomer som är bundna till en molekyl, i detta fall en testosteronmolekyl. Estraren arbetar för att bromsa upp steroidens absorption genom att göra den mindre vattenlöslig, vilket resulterar i en mycket kraftigare effekt och försenar frisättningen av steroiden på användaren.

Så testosteron propionat blev den första esterbindade testformen som kommer att produceras kommersiellt, vilket gör det till ett mycket lukrativt och populärt föremål att få tag på. Som sagt, Methyltestosterone blev fortfarande ett mycket populärt och effektivt sätt att injicera test, men i dag används det främst inom medicinska och hormonersättningsområden mer än något annat, vad gäller syften.

Medan Metandren av Ciba framgångsrikt formulerades är den inte längre tillgänglig på marknaden, åtminstone i äkta mening. Om du någonsin skulle stöta på en formulering av det, är det troligt bunk, en slangbeteckning för bedrägliga steroider. Idag måste du nöja dig med generiska formuleringar eller kompositerna gjorda av underjordiska laboratorier (UGL). Från den moderna tiden finns det bara ett laboratorium som gör metyltest i läkemedelskvalitet som Ciba, och det råkar vara metyltestosteronet som gjorts av Teston i Grekland.

Metyltestosteron är ingenstans så populär som det en gång var, men i vissa delar av planeten är det fortfarande en livskraftig steroid. Paradoxalt nog är metyltest i USA ofta inte tillgängligt för recept. Men samtidigt finns det massor av det som sitter i leverans. Det används ofta för att behandla lågtest hos män, och det används också för att hantera ett liknande sällsynt tillstånd som kallas andropause, där kroppen slutar producera naturligt testosteron hos män. Det används också för att behandla kryptorchidism, och det har använts för att behandla bröstcancer, överdrivet grad av amning efter graviditet och till och med benskörhet. Metyltestosteron har till och med använts för att hantera kvinnor som lider av klimakteriet genom att förbättra en försvagad libido, och i modern tid förblir det en bra behandling för dem som lider av effekterna av klimakteriet. De flesta kvinnor kommer då att få ordinerade alternativa formuleringar av testosteron, men kom ihåg att metyltestosteron fortfarande är ett alternativ. Bortsett från den orala formuleringen har det förekommit populära blandningar av test och progesteronkrämer eller transdermala geler som överför hormonet på det sättet. Bortsett från det, men subkutana tabletter som Testopels och konkurrenter är också populära sätt att ta in hormonet.

Eftersom det är gamla skolan antar de flesta att det måste vara det ursprungliga, bästa sättet att ta testosteron. I själva verket går väldigt få människor i dag avsiktligt ur vägen för att ta metyltestosteron. För en är den mycket östrogen, mer än andra testformer. Detta innebär att biverkningarna det orsakar helt enkelt inte är värda att hantera i konventionell mening. Bortsett från det, men det är också mycket, mycket hepatoxiskt. Detta innebär att den kan riskera din lever på grund av toxiciteten. Detta är en bieffekt som är praktiskt taget osynlig i andra former av test, men eftersom den tas oralt och är ganska gammal i sin formulering, har den den unika kvaliteten att vara hepatoxisk. Med tanke på dessa biverkningar och problem finns det helt enkelt fler alternativ för idrottare eller andra att överväga innan man nöjer sig med Methyltestosteron. Detta är också orsaker till att traditionell medicin nästan aldrig använder metyltestosteron.

Egenskaper och kvaliteter av metyltestosteron

Metyltestosteron är ett rent derivat av hormonet testosteron, men det som gör det annorlunda är det faktum att det finns en tillsatt metylgrupp ovanpå för att säkerställa att den kan tas in och absorberas via oral intagsmetod. Metylgruppen som läggs till molekylen är det som säkerställer att testosteronet kan överleva matsmältningsprocessen och den mekaniska nedbrytningsprocessen i kroppen. Gruppen kopplas till den 17: e kolpositionen, och det är denna positionering som gör att metyltestosteron får sitt namn som en C17aa androgen steroid. Det liknar alla andra former av testosteron eftersom det har en mycket hög anabolisk och androgen klassningsparning på 100 i respektive kategori. Det bör också noteras att eftersom det är en extra förändring av C17aaregionen kommer det att bli mycket mindre uttalad anabolisk aktivitet som kan märkas och förstås av både en användare som känner effekterna från första hand, och också den medicinska professionella som teoretiskt skulle rekommendera användningen av föreningen i första hand.

När det gäller funktion är Methyltest bra för att bara tillhandahålla test som kroppen behöver på grund av oförmåga att producera eller något liknande. Det är inte biotillgängligt och det är mycket östrogent, så igen betyder det att det inte är ett föredraget sätt att komplettera testosteron. Trots några av dessa negativa effekter som gör att det rekommenderas dåligt för prestationer eller atletiska ansträngningar finns det ett unikt undantag som endast finns i metyltestosteron jämfört med andra estrar och testosteronföreningar.

Om vi bedömde det bara utifrån att vara ett testosteronhormon, är Methyltest bra eftersom det är en syntetisk modell av den ursprungliga manliga androgenen som vi alla känner och älskar. Det är emellertid syntetiskt, och på grund av detta kan vissa anta att kroppen inte skulle kunna låta den binda till receptorplatserna. Detta är falskt. Sanningen är, trots att den är tillverkad av laboratoriet, kan kroppen inte berätta, och den kommer framgångsrikt att binda till androgenreceptorerna som om det var din kropps egna endogent producerade testosteron. Även om vi tänker på det är som en ren manlig förening, är sanningen att kvinnor kan vara lågtest också, och de är ofta i behov av det under mycket kritiska hormonförändringar i deras livslängd. Detta är verkligen sant när klimakteriet träffar eftersom normal hormonproduktion tenderar att minska för nästan alla kvinnor. Men när man jämför testkraven hos män och kvinnor, behöver män över tio gånger mer testosteron än vad kvinnor behöver, så jämförelsen är inte ens när det gäller individuell efterfrågan, men naturligtvis, som med alla saker, finns det sällsynta undantag.

Eftersom metyltestosteron verkligen är testosteron i sin nakna benform, kommer det att kunna utföra lika effektivt som den ursprungliga formuleringen av testosteron. Detta betyder att om du är någon som är mycket bekymrad över hur du presterar sexuellt eller fysiskt, kan det vara av stort intresse för dig att ha en fungerande, hög nivå av metyltestosterontillskott. Bortsett från de uppenbara fysiska kraven är det viktigt att komplettera med testosteron enbart från en kognitiv eller mental grund. Om du är låg i något av dessa områden, behöver du mer av det omedelbart. Även om det är bra att veta om metyltestosteron, är det också en bra idé att undersöka andra testprofiler som Testosteron Cypionate, Testosterone Enthate, Testosterone Propionate, eller till och med den ovannämnda testsuspensionen.

Effekter av metyltestosteron

När det gäller effekterna av metyltestosteron är det viktigt att förstå att den primära katalysatorn bakom detta är mättnadsprocenten av androgenen i blodomloppet. Det är här det börjar för de flesta föreningar, men med Methyltest är det särskilt potent. När du kraftigt ökar hur mycket av det som finns i ditt system kommer du att märka mycket snabbt hur effektivt det är. Anledningar till att använda metyltest kan vara relaterade till att hantera låga nivåer förorsakade av ett yttre tillstånd. Du kanske också måste behandla ett annat problem helt, så att testökningen skulle behövas. Oavsett varför du vill använda det, kommer de omedelbara effekterna du kommer att märka att öka sexlysten (libido) samt känslorna av motivation och energi som återgår till det normala. Dessa saker tenderar att sjunka med lägre testnivåer, men om du känner dem igen efter att du har startat Methyltest, är det ditt svar på varför du definitivt bör försöka komplettera det. Dessa ovan nämnda effekter är i synnerhet varför människor som lider av klimakteriet eller andropaus verkligen kommer att njuta av att använda det, och utan tvekan, människor som faller in i dessa problemkategorier bör vara de viktigaste individerna som bör tänka på att använda det i första hand.

Bortsett från den grundläggande medicinska användningen av Methyltest, finns det verkligen ingen anledning att använda det om du är orolig för att förbättra dina prestandafunktioner. Varför, kanske du frågar? För som vi nämnde tidigare är det bara för giftigt. Med de flesta metylerade föreningar, även om de lätt kan intas, betyder metylerad tillsats att det är mycket giftigt. Det här är helt enkelt en ingen väg för någon som ser allvarligt med prestandaförbättringar, så om du tror att du kan få det gjort på detta sätt måste du verkligen tänka om din strategi för din förbättringsplan. Bortsett från produktens toxicitet är det också märkbart mer östrogen, så snarare än att behöva använda den här föreningen kan en användare lätt hitta ett lämpligt alternativ till Methyltest medan han märker samma exakta fördelar, sans downsides. Du måste också använda en mycket hög dos av den under en lång tid, så med tanke på att det har dessa problem i kombination med en relativ svaghet, är det helt enkelt inte den föredragna typen av test du bör tänka på att använda.

När det gäller idrottsprestanda skulle en idrottsman inte se mycket på förbättringen, men när det gäller ren massbyggnad, det är där en idrottsman kan ha ett rimligt argument för att tänka på att använda metyltestosteron. Dessutom är den androgena effekten av Methyltest särskilt potent. Du märker genast hur kraftfull den ökade aggressionen, fokusen och andra liknande drag är för sportprestanda, så om du har en blyg kille och du ger honom metyltest, kommer han att bli en ”mördare” över natten. Detta är ovärderligt i en sportprestationsmiljö, eftersom många kampsporter är oerhört beroende av en tävlings mentalitet och aggressivitet. Genom att komplettera med ett ämne som enormt kan öka aggression eller fokus, är det en legitim fördel som en idrottsman vill ha. Det är också bra för styrkorsidrottare eller starkare, eftersom många av deras övningar kräver fokus, aggression och intensitet för att prestera på högsta nivå. Det bör emellertid noteras med en friskrivning att de ovannämnda effekterna inte på något sätt gör någon till en bokstavlig ”mördare”. När vi använder ordet ”mördare” använder vi det i en retorisk mening för att betona den samhälleliga förståelse som i konkurrensmiljöer, exekvering är avgörande för framgång. Om du har någon som inte kan eller är oförmögen (eller till och med ovillig) att köra, kommer den inte att tjäna dem väl i den miljön. Detta betyder inte att föreningen hjärntvättar en bra person till att göra något bra eller kommer att förvärra en dålig person från att vara dålig, men det betyder bara att personlighetsegenskapen i ett område kommer att höjas eller ”markeras” baserat på användningen av denna förening . Snarare än att säga aggression är dålig i ett vakuum, är sanningen, det viktiga är vad vi gör med den nya konstaterade aggressionen. Om vi använder det för gott, då bra för oss. Men om vi använder det för besvärliga ändamål, har vi bara oss själva att skylla på och ingen annan. Det är därför vi verkligen ger denna sammansättning ett Aplus för dess mentala fördelar, och det är definitivt mycket målmedvetet för de som vill komma in i en konkurrenskraftig miljö och verkligen maximera sin totala produktion på lång sikt. Men eftersom det är så östrogent finns det mycket bättre alternativ om du verkligen ville förbättra din inställning i en konkurrenskraftig miljö.

Det bör åter betonas för extra försiktighet, om du är någon som är benägen att aggression eller våldsamma utbrott på egen hand, är detta inte något du borde ta. Detta kommer bara att förbättra och verkligen utplåna de negativa beteenden. Men om du är en sund individ som kan utöva självkontroll och kan hantera kraften i ökad aggression, kommer du definitivt att dra nytta av att komplettera med denna förening.

Biverkningar av metyltestosteron

Även om testosteron är en mycket låg biverkningsförening för de flesta män som kommer att ta det, med denna förening i synnerhet, bör det noteras att det finns några irriterande biverkningar som gör det lite tuffare att rekommendera jämfört med andra slag testosteron.

Östrogena biverkningar

När det gäller de östrogena biverkningarna kan du förvänta dig att se en stor risk för uppblåsthet i denna form av test. Som med de flesta testformer kommer det att aromatisera, vilket innebär att när det binder till aromatasreceptorerna, kommer det att leda till möjliga biverkningar som gynekomasti (tillväxt av bröstvävnad) samt uppblåsthet och ökad känslomässig varians. Med metyltestosteron i synnerhet konverterar den till metylestradiol på grund av den metylerade formen, och detta innebär att effekterna av aromatiseringen är mycket mer uttalade. Med andra ord, var försiktig med detta och se till att du har en aromatashämmare eller SERM till hands för att bekämpa dessa negativa effekter. Var också uppmärksam på dina kolesterolnivåer och om de går ur hand, behöver du en AI till hands för att försöka få ditt system mättat och tillbaka till normala nivåer igen. Kom ihåg att alla testformer har samma möjlighet att orsaka dessa problem, men de är mer troligt med Methyltest, särskilt på grund av den metylerade bildningen i molekylen.

Androgena biverkningar

Som med de flesta testformer är de androgena biverkningarna också närvarande. Detta innebär att när testet konverteras till DHT kan du se tecken på akne eller skallighet, men kom ihåg att om du redan var benägen att håravfall manligt, kommer det bara att påskynda den naturliga hastighet som det borde ha inträffat. Precis som med de östrogena biverkningarna kommer de androgena biverkningarna som nämnts tidigare att bli mer uttalade på grund av styrkan hos denna förening. Du kan ta en 5alfareduktashämmare som Finasteride för att stoppa skallighet, men det finns ingen garanti för att den kan stoppa den i sin helhet.

Metyltestosteron biverkningar för kvinnor

Och dessa androgena effekter bör verkligen skrämma kvinnor från att ens tänka på att använda föreningen om det inte är i super låga doser med övervakning av en läkare. Det finns ingen anledning att använda detta läkemedel (som kvinna) för prestationsändamål eftersom chansen för virilisering helt enkelt är för hög för att verkligen rekommendera. Viriliseringssymptom som klitoris hypertrofi, djup röst, hårväxt, obalanserad östrogennivåer och ökningen av manliga strukturella egenskaper är alla tecken på virilisering och om de dyker upp, bör användningen av läkemedlet omedelbart stoppas.

Kardiovaskulära biverkningar

När det gäller kardiovaskulära effekter, bör det noteras som med de flesta testanvändningar, att det kan vara en ökning av dåligt kolesterol. Det är här att hålla en AI till hands kan hjälpa. Du måste också titta på blodtrycksnivåerna eftersom varje ökning av vattenretention utan tvekan kommer att innebära att du kommer att ha högre nivåer av blodtryck att hantera. Dina HDLnivåer kan se en mild undertryckningsnivå, men det är återigen möjligt att mildra dessa problem genom att manipulera dina östrogennivåer via en AI, som kan användas för att mätta ditt system med bra kolesterol. Om du är någon som upprätthåller en hälsosam kost och livsstil i allmänhet, borde du vara bra när det gäller att minska risken för allvarliga hjärt och kärlsjukdomar, men om du inte gör det har du mindre marginal för fel när det gäller din kardiovaskulära hälsa .

Testosteron suppression Biverkningar

När det gäller påverkan på din endogena testosteron är det möjligt att möta avstängning när du använder ett kraftfullt exogent hormon som metyltestosteron. Detta innebär att du bör ha ett PCTprotokoll till hands. PCT står för behandling efter cykel, och det kräver användning av flera artiklar för att inte bara återställa östrogena nivåer tillbaka till det normala, men det är också en del av var du sparkar igång din endogena hormonproduktion på nätet efter att du upplevt avstängning via en kraftfull exogen förening . Om du är en man med normala testnivåer som lägger till metyltest i ditt liv kommer du förmodligen att behöva PCTefterord. För kvinnor bör ingen PCT behövas, och för män med lågt testosteronlidande behöver de inte heller en PCT.

hepatoxicity

Slutligen är det viktigt att hålla ett öga på föreningens hepatoxiska effekter. Som vi nämnde ad nauseum är detta en mycket mer giftig version av den populära föreningen. På grund av detta måste du vara mycket medveten om att biverkningarna du upplever verkligen kan skada dina organ, och när de är i problem är det mycket svårt att fixa. Dessa är de långsammaste regenererande cellerna i hela kroppen, så se till att du gör leverns hälsa en viktig prioritering. Var noga med att övervaka dina enzymnivåer och hålla alkoholkonsumtionen till ett minimum som en extra försiktighetsåtgärd; detta kommer att säkerställa att du inte lägger någon mer onödig stress på levern.

Dosering och administration av metyltestosteron

Vid dosering av metyltestosteron är det mycket potent. Om du försöker hämta lite aggression och sportprestanda från det, håll dig till en dos på 4050 mg under högst 8 veckor.

I en terapeutisk miljö är 1040 mg helt bra för att se de flesta fördelarna. För det mesta kommer startdoserna att vara högre och när tiden går kommer de att avta tills de är på 10 mg nivå.

För kvinnor som använder metyltestosteron bör doserna vara extremt låga. Högst 2,5 mg, och till och med det kan driva det för många kvinnor. Ofta, om kvinnor förskrivs eller väljer att använda metyltest, ges de också östrogentabletter att stapla med testosteronet av sig själv.

Metyltestosteron tillgänglighet

På grund av dess popularitet inom terapeutiska miljöer finns det ofta på läkemedelsmarknaden. Mycket sällan hittar du den som säljs på den svarta marknaden eller av UGL: er, men varnas: en hel del falska steroider som säljs som Anadrol, Dianabol eller Winstrol är egentligen bara metyltestosteron, men om du är intresserad av dina steroider kan du se ett impostorparti av metyltest från en mil bort.

Köp metyltestosteron online

För att få det måste du få ett manus från en läkare. Men om du försöker köpa det säljs det sällan av UGL: s eller säljare på svartmarknaden. Kom ihåg att det är olagligt att köpa steroider enligt lagen om kontrollerade ämnen och lagen om steroider från 1990 och förbättrad lagstiftning i början av 2000talet.

Se till att hitta alternativa källor om du verkligen är intresserad av denna sammansättning.

Slutsats

Sammantaget är detta en mycket potent förening för dess terapeutiska fördelar såväl som den förbättrade mentala skärpan, skärpan och aggressionen. Men dess östrogena och hepatoxiska effekter gör metyltestosteron lite längre ner i listan när det gäller föredragna former av testosteron. Om du vill ha en bra form av testosteron finns det mycket mer att välja på än metyltestosteron.

Metyltestosteronbilder:

Metyltestosteron Aburaihan Iran

Metyltestosteron GENESIS 25 mg Cap

Metyltestosteron Impax 10 mg Caps

Metyltestosteron kemisk information:

  • [17ametyl4androsten3on, 17bol]
  • Molekylvikt: 302.4558
  • Formel: C20 H30O2
  • Smältpunkt: 162167
  • Tillverkare: De flesta större farmaceutiska företag
  • Effektiv dos: (män) 25100 mg / dag; (Kvinnor) N / A
  • Aktivt liv: 68 timmar
  • Detektionstid: 46 veckor
  • Anabola / androgena förhållanden (intervall): 94130 / 115150