Nandrolon Fenylpropionat (NPP)

Det första du borde veta är att den anabola steroiden har många samma egenskaper som föreningen, Nandrolone Decanoate (Deca). Egentligen marknadsfördes Nandrolone Phenylpropionate först, under 50talet. Det såldes kommersiellt under varumärket Durabolin.

Företaget som tillverkade och sålde Durabolin kallades Organon. Senare skulle Organan skapa en andra formel, Nandrolone Decanoate, som var märkt som Deca Durabolin.

Nandrolone Phenylpropionate (NPP) History

Denna anabola steroid har en liten esterbas och den är kort känd som NPP. Det har aldrig uppnått samma popularitet som Decanoate, som har en stor esterbas. Detta beror främst på att Deconoateformeln var lättare att köpa. Det såldes på fler platser. Men i dag producerar underjordiska laboratorier Nandrolone Phenylpropionate och detta ökar dess popularitet. Det används oftare eftersom det är lättare att komma åt.

Det tillverkas i underjordiska laboratorier eftersom det inte är lagligt i Amerika och många andra delar av världen. Det är faktiskt svårt att hitta NPP, även om det är enklare än tidigare. Denna steroid är laglig när den föreskrivs för ett medicinskt tillstånd. Men de flesta som vill ha det letar efter det eftersom de vill ha bättre resultat av kroppsbyggande. En läkare kommer inte att förskriva det av detta skäl.

Varför använda Nandrolone Phenylpropionate?

Denna anabola steroid erbjuder en mängd prestandafördelar och terapeutiska fördelar. Bortsett från testosteron, är hormonet känt som Nandrolone den anabola steroiden som är mest föreskriven av läkare. Emellertid är Decanoateformeln den vanligaste föreskrivna formen av Nandrolone (snarare än Nandrolone Phenylproprionate).

I allmänhet tolererar personer som använder Nandrolone det mycket bra. Det betyder inte att det inte finns någon risk för biverkningar. Det är en anabol steroid och alla har risken för biverkningar.

Egenskaper hos Nandrolone Phenylpropionate (NPP)

Låt oss nu titta på egenskaperna hos denna anabola steroid. När det gäller dess vetenskapliga struktur är det en anabol androgen steroid av typen 19nestestosteron. När klassificeringen 19nor gäller, betyder det att en strukturell förändring av testosteronhormon har ägt rum i nittonde position. Förändringen är att hormonets kolatom har eliminerats i position 19.

När denna förändring görs till testosteron skapas Nandrolone. När en kort ester som heter Phenylpropionate läggs till den ändrade formeln (som är Nandrolone) skapas Nandrolone Phenylpropionate.

När det gäller hur Nandrolone Phenylpropionate fungerar är det precis samma som Nandrolone Decanoate. Var och en är tillverkad av samma hormon som det andra. Men med NPP (Nandrolone Phenylpropionate) är halveringstiden kortare och skuren av Nandrolone är större efter injektion.

I grund och botten, om du är intresserad av att hålla dina blodnivåer stabila, måste du injicera NPP mer än du behöver injicera Nandrolone Decanoate.

När det gäller hur NPP jämförs med testosteron är det mer anabola, men inte så mycket. För att sätta det i perspektiv har testosteron en rating på 125, medan testosteron har en rating på 100. Det är mycket mindre androgen än testosteron, med en gradering på 37. Testoesteronhastigheter 100. Minskade androgena egenskaper beror på att Nandrolone reducerar till DHN istället för att reducera till DHT. Av denna anledning är NPP lättare för män att tolerera i höga doser, jämfört med testosteron. DHN står för dihydronandrolon och DHT står för dihydrotestosteron.

Förutom att den är mindre androgen, är NPP inte lika estogent. NPP aromatiserar testosteron åtta procent mindre än testosteron gör.

Nandrolon Fenylpropionat (NPP)

Nandrolon Fenylpropionat (NPP)

Du bör också veta att Nandrolone Phenylpropionate har naturen, progestin, som påverkar dess biverkningar.

NPP har många av de goda egenskaperna hos andra anabola. Men det går vidare genom att överträffa andra steroider i termer av vad den kan göra för människokroppen. För att förklara vill vi dela information om de bästa egenskaperna hos NPP.

Nandrolon Phenylpropionate (NPP) Positiva egenskaper

Om du vill ha mer produktion av IGF1, som är ”insulinliknande tillväxtfaktor), kommer NPP att leverera. IGF1 är ett kraftfullt hormon som är anabola och det hjälper människokroppen att återhämta sig från träningen. Detta viktiga hormon spelar en roll på en mängd celler.

NPP kommer också att hämma glukokortikoider. Glukokortikoider är kortisolstresshormoner som spelar en viktig roll i hur vi känner oss och i hur friska vi är. Men det är inte bra när våra nivåer av glukokortikoider är för höga, eftersom det kan leda till fettökning och muskelförlust. När vi får mycket fysisk ansträngning är det mer troligt att vi har högre nivåer av stresshormoner. Hormonet, Nandrolone, kan minska stresshormonproduktionen.

En annan fördel med NPP är att det kommer att öka kvarhållandet av kväve. Vår muskelvävnad består av sexton procent kväve. När retentionen minskar går vi in i ett tillstånd som är kataboliskt. Ju mer vi håller, desto mer anabola är våra kroppar.

Nandrolone Phenylpropionate kommer också att öka syntesen av protein. Proteinsyntes är den takt i vilken celler bygger proteiner. Proteiner är byggstenar för muskelvävnad.

Dessutom kommer Nandrolone att öka vårt antal av röda blodkroppar. Dessa celler levererar syre till våra blodströmmar. När produktionen av röda blodkroppar ökar ökar vår muskulära uthållighet och vi återhämtar oss med lätthet.

En annan positiv aspekt av NPP är att det kommer att öka syntesen av kollagen och halten av benmineraler. Om du vill ha starkare brosk och ben, liksom kapaciteten att återhämta sig från problem med ben och brosk, kommer denna anabola steroid sannolikt att vara till hjälp. I synnerhet kommer den förbättrade kollagenproduktionen och benmineralproduktionen som utlöses av NPP att göra en god gemensam hälsa lättare att uppnå.

NPP används också för att behandla en mängd medicinska tillstånd. Patienter med HIV och cancer kan ha nytta av att injicera det, liksom patienter med trötthet och muskelsvinnande sjukdomar. De som är anemiska kan också dra nytta. Andra exempel på tillstånd som kan behandlas med Nandrolone Phenylpropioniate inkluderar bröstcancer, anemi, hypofysdvärg, allvarliga brännskador, sår, mentala utvecklingsproblem (hos barn) och osteoporos.

Även om det ger fördelar för många olika typer av patienter, är det i Amerika vanligtvis förskrivet till människor som lider av anemi, AIDS eller HIV. Det är ganska framgångsrikt när det gäller att förbättra patientens resultat. I andra delar av världen kan det förskrivas andra typer av sjukdomar, förutom de som det används för att behandla i USA. Det finns vissa fall av att det används för att bromsa åldringsprocessen.

Effekter av Nandrolon Phenylpropionate (NPP)

Vi har nu granskat några av de viktigaste egenskaperna hos denna anabola steroid. Vi känner till dess viktiga egenskaper och funktioner. Nu vill vi dela information om hur NPP hjälper prestationsidrottare. De flesta som är intresserade av NPP passar denna kategori!

Under lågsäsongen kommer en prestationsidrottare vanligtvis att gå in i en bulkingcykel och NPP är en effektiv steroid för denna fas. Den är utformad för att öka storlek och muskler. Om du vill ha en massbyggare som många kroppsbyggare litar på, kommer du att upptäcka att den här levererar. Även om det är ganska snabbverkande kommer tillväxten inte att ske snabbt. Tillväxten sker dock på ett stadigt sätt.

Tänk på att du måste konsumera tillräckligt med kalorier för att växa effektivt. Detta innebär att du äter fler kalorier än du bränner av. Om du äter ordentligt får du maximal nytta av NPP. Prestationsidrottsmän kan också finna att deras kroppar är smalare eftersom detta hormon påskyndar deras metabolism. Även återhämtning från träning och skador blir lättare när du lägger Nandrolone Phenylpropionate till din bulking fas rutin.

Detta hormon är också ett populärt val för skärKur. Men det är mer känt som en bulking steroid än en skärande en! När du använder det för att klippa kommer det att förhindra att du tappar mager muskelmassa. Tyvärr, när vi börjar smala ner under skärande faser, riskerar vi att förlora dyrbar muskelvävnad såväl som fett. Denna steroid skyddar muskelvävnaden som kroppsbyggare arbetar så hårt för att hålla.

Om du vill ha utmärkt lindring och återhämtning i led, kan NPP vara rätt för dig. Många kroppsbyggare använder den i mindre doser för att få tillgång till denna fördel. Steroiden maskerar inte symtom. Istället ger det verklig lättnad. Styrkvinster kan också hända med denna steroid. Men det är vanligtvis inte valt av detta skäl.

Låt oss prata om nackdelen. Med steroider finns det alltid en nackdel. Som vi nämnde tidigare är denna steroid en som de flesta människor tolererar bra. Men du måste känna till riskerna …

Nandrolon Phenylpropionate (NPP) Biverkningar

Denna steroid orsakar biverkningar hos vissa användare. Men det är definitivt inte en av steroiderna som är känd för sina otäcka biverkningar. Om du vill undvika eller hantera biverkningar från NPP, måste du förstå hur steroiden fungerar. Vi har erbjudit detaljerad information ovan. Hos de flesta män är det möjligt att undvika alla biverkningar av denna anabola steroid. Här är de vanligaste biverkningarna associerade med NPP:

  • Östrogen: Eftersom denna steroid är östrogen, kan den utlösa utveckling av manlig bröstvävnad, uppblåsthet och högre blodtryck. För att undvika dessa biverkningar kanske män vill använda Aromatashämmare.
  • Androgen: Risken för androgena biverkningar är lägre, men inte obefintlig. Exempel på androgena biverkningar inkluderar akne och håravfall (håravfall hos män). Hos kvinnor är virilisering en möjlighet. Om kvinnor märker viriliseringsproblem, bör de sluta ta NPP omedelbart. Till exempel kan en kvinna upptäcka att hennes klitoris blir större, att hennes röst fördjupas och så vidare. Det är viktigt att stoppa injektionen av denna steroid omedelbart om dessa problem börjar visa sig.
  • Kvinnliga biverkningar: När en kvinna slutar använda NPP direkt, är chanserna för att viriliseringssymtomen vänds stora. Om hon fortsätter att använda steroiden, trots symptom på virilisering, är det möjligt att symtomen inte kommer att vända.
  • Kolesterol: Denna steroid kan påverka goda kolesterolnivåer negativt.
  • Testosteroninhibition: Detta hormon kommer att hämma produktionen av naturligt testosteron. Män som använder steroiden bör göra det när de använder exogent testosteron.

NPPdoseringar och administration

För bästa resultat och för att minimera risken för biverkningar rekommenderas femtio till hundra milligram (50100 mg) NPP per dag. Denna injicerbara steroid kan användas dagligen eller tre gånger per vecka. Avancerade kroppsbyggare kan använda större doser, till exempel 400800 mg per vecka. Dess föreslagna NPP bör användas med en form av injicerbar testosteron eftersom ”deca dick” kan vara uppenbart när testosteron är helt undertryckt till hypogondala nivåer.

För kvinnor bör 50100 mg per vecka vara tillräckliga och begränsa mängden negativa biverkningar.

Nandrolone Phenylpropionate (NPP) Legalitet

I Amerika är NPP inte lagligt om det inte föreskrivs av en licensierad läkare av medicinska skäl. De som vill ha NPP tenderar att vända sig till underjordiska laboratorier. Så inte, det är inte lagligt att köpa denna anabola steroider i USA. Faktum är att världsutbudet i allmänhet är lite begränsat. Det är faktiskt lättare att hitta Nandrolone Decanoate. I allmänhet tycker de som köper från underjordiska laboratorier att Nandrolone Decanoate kostar mer.

köpa Nandrolone Phenylpropionate (NPP) Online

Folk köper också NPP online. Ja, det är inte lagligt i Amerika, men de köper det ändå. Det anses faktiskt vara ett kontrollerat ämne (schema III) i USA.

Vi är säkra på att du är orolig för att bryta lagen. Av denna anledning uppmuntrar vi dig att söka lagliga steroidalternativ. Många av dem är fantastiska och erbjuder exceptionella steroidliknande fördelar utan steroidens nackdel.

Juridiska steroidalternativ är speciellt formulerade för att ge användare liknande fördelar som NPP och andra anabola steroider. De legala steroidalternativen har kommit långt och de flesta orsakar få eller inga biverkningar. De är lagliga att köpa online, de är vanligtvis prisvärda och de är utformade för att hjälpa kroppsbyggare att uppnå sina utbildningsmål året runt.

Nu när du har insidan av Nandrolone Phenylpropionate kommer du att kunna fatta ett klokt och informerat beslut om det är rätt för dig eller inte. Enligt vår mening är det en av de säkrare, mer tolererade steroiderna. Det är dock inte lagligt att sälja på för många platser och detta är en betydande nackdel.

Denna populära anabola steroid är utformad för att hjälpa kroppsbyggare som bulkar eller skär, och är endast tillgänglig på recept och kommer sannolikt alltid att vara det. Om du vill ha samma fördelar som NPP, utan nackdelarna, är det klokt att hitta ett lagligt steroidalternativ som är utformat för att härma fördelarna och egenskaperna hos Nandrolone Phenylpropionate.

Referenser

  1. https://academic.oup.com/jcem/article/99/7/2592/2538164
  2. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24684468/
  3. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2439524/
  4. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/16112947/
  5. https://bjui-journals.onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1111/j.1464-410X.2011.10131.x