Omnadren

Översikt och historia om Omnadren

Testosteronpropionat (30 mg)
Testosteronfenylpropionat (60 mg)
Testosteron Isocaproate (60 mg)
Testosteronkaproat (100 mg)

Därför jämförs ofta Omnadren ofta med Sustanon, som innehåller alla ovannämnda testosteronestrar, med undantag av Testosteron Caproate, som helt enkelt ersätts med Testosteron Decanoate (i Sustanon). Skillnaden mellan Caproate och Decanoate är att den förstnämnda är en kortare ester, och därför en kortare verkande variant av testosteron som uppvisar en kortare halveringstid. Några av de allra första Omnadrenprodukterna, som inte känner till många idrottare och kroppsbyggare, innehöll faktiskt Testosteron Isohexanoate och Testosterone Hexanoate listade som de två sista varianterna i blandningen (istället för de två senaste listade ovan). Dessa var dock inte olika testosteronestervarianter de är bara olika namn på samma två sista varianterna (Isocaporate och Caporate).

Polfa upphörde tillverkningen av Omnadren 1994, men efter omorganisation kort efter samma år ärvde Polfa sitt nya namn, Jelfa. Det främsta skälet till en sådan omstrukturering och byte av namn berodde på att det fanns olika andra företag som använde “Polfa” i deras namn. Så medan Polfa upphörde tillverkningen av Omnadren 1994 fortsatte Jelfa att tillverka den i huvudsak förändrades ingen situation förutom förändring av företagsnamn och logotyp. Omnadren tillverkas fortfarande idag i Polen, och det är mycket vanligt att se denna produkt på andra marknader i samma region i många andra länder i Östeuropa och Caucusregionen.

Det finns emellertid en överraskande skillnad idag: varje enda injektionsflaska med Omnadren som tillverkas idag innehåller faktiskt exakt samma blandning av testosteronesterade varianter som Sustanon. Detta betyder att Omnadren i princip bara är en klon av Sustanon idag. Alla de gamla förberedelserna finns ingenstans i världen idag. Detta innebär att den nuvarande beredningen av Omnadren från och med detta skrift idag (2013) innehåller följande testosteronblandning:

Testosteronpropionat (30 mg)
Testosteronfenylpropionat (60 mg)
Testosteron Isocaproate (60 mg)
Testosterondekanoat (100 mg)

Kemiska egenskaper hos Omnadren

Omnadren, som tidigare nämnts, är en exakt blandning av fyra olika typer av förestrade testosteronvarianter. Var och en av dessa testosteronvarianter är molekyler av testosteron med estrar som är kemiskt bundna till dem vid 17thTestosteronstrukturen kol. Dessa estrar var tidigare: propionat, fenylpropionat, isokaproat och kaproat under den gamla formuleringen. Idag är de följande: Propionat, fenylpropionat, Isocaproate och Decanoate.

Tillsatsen av dessa estrar bromsar hastigheten för frisättning av testosteron i blodomloppet, vilket resulterar i ökad halveringstid för de olika förestrade formerna av testosteron. Till exempel har testosteron själv utan någon ester kopplat till den en halveringstid på cirka 2 4 timmar. När propionatestern är kopplad till den, till exempel för att skapa testosteronpropionat, förlängs testosteronens halveringstid till 4,5 dagar, vilket ger en långsammare frisättning och aktivitet av hormonet. En gång i kroppen arbetar enzymer för att klyva av och ta bort den bifogade estern från testosteronmolekylen, varav slutresultatet är rent testosteronfritt för att göra sitt jobb i kroppen. Processen med att enzymer tar bort estern är det som är ansvarig för de olika halveringstiderna och frisättningstiderna för de olika förestrade varianterna.

Omnadren själv med alla testosteronvarianter i sin helhet är utformad för att ge en initial snabb topp av blodplasmatestosteronnivåer inom ungefär 24 48 timmar efter administrering. Efter denna process ska blodplasmanivåerna av testosteron förbli förhöjda under en 21dagarsperiod på grund av de längre förestrade testosteronvarianterna i blandningen. Målet och idén bakom utvecklingen och marknadsföringen av Omnadren var att främst behandla testosteronbristliga män och med de unika frisättningshastigheterna för Omnadren, är detta nästan uteslutande vad produkten var designad, avsedd och används för.

Omnadren Biverkningar

Omradren orsakar samma slags biverkningar som andra testosteronföreningar gör. i allmänhet tolererar vuxna män som är friska Omradren mycket bra. Medan denna anabola steroid tillverkas i ett laboratorium är det ändå testosteron och kroppen känner inte igen skillnaden mellan syntetiskt och naturligt testosteron. I terapeutiska miljöer, för låg testosteronbehandling, kan biverkningar uppstå, men oddsen för att de händer är ganska sällsynta, eftersom patienterna får testosteron som de saknade, snarare än att upprätta testosteron över normala nivåer.

Omnadren Jelfa 250 mg / ml Amp

Med terapi för att förbättra atletisk prestanda kan Omnadrenbiverkningar vara mer synliga. Men de är vanligtvis ganska enkla att kontrollera. I allmänhet tolererar män ganska högre nivåer än testosteron än standard. Det finns också smarta steg att följa som hjälper de som använder Omnadren för prestandamässiga syften att minimera eller undvika biverkningar. Låt oss nu prata om möjliga biverkningar av Omradren …

1.) Östrogen

Denna anabola steroid är östrogen på ett måttligt sätt. Detta beror på att det har kapacitet att aromatisera. Aromitisering sker när testosteron omvandlas till östrogen. När östrogennivåerna ökar, kan biverkningar manifestera. Det huvudsakliga östrogena symptom kopplat till användning av Omradren är gynekomasti (överskott av bröstvävnad hos män). Vattenretention kan också vara ett problem. När vattenretention finns kan blodtrycket bli högt.

För att minimera eller eliminera de östrogena biverkningarna av denna anabola steroid tar många Omradrenanvändare antiöstrogener. Det finns ett par populära val och de är SERM: er (selektiva östrogenreceptormodulatorer) och AI: er (aromatasinhibitorer). Några av de mest kända och pålitliga SERM: er Clomiphene Citrate (Clomid) och Tamoxifen Citrate (Nolvadex). Populära exempel på Ais är Letrozole (Femara) och Anastrozole (Arimidex). Aromatashämmare är vanligtvis de mest effektiva valen eftersom de hämmar aromatiseringsprocessen och också lägre nivåer av östrogen i serum. Det finns dock en nackdel med AI: er. De kan påverka kolesterolnivån negativt och denna biverkning kan förvärras av användning av testosteron som är exogent. Att hantera kolesterol är inte omöjligt. Det är någonting att tänka på innan du börjar med terapi med Omnadren.

För många män erbjuder SERM skydd mot biverkningar av kolesterol. Hur väl SERM skyddar män från kolesterolfrågor kopplade till Omradren beror verkligen på deras doser av den anabola steroiden, tillsammans med hur de reagerar på steroiden. SERM har en tendens att påverka kolesterolnivån positivt. Om det är möjligt för dig att uppnå dina mål med en SERM, snarare än en AI, kanske du vill hålla fast vid en SERM. Prova först och se hur det går.

Många män behöver AI: er. Särskilt om män tar doser av testosteron som är suprafysiologiska, kan de behöva AI. SERM fungerar kanske inte så bra.

2.) Androgen

Denna anabola steroid kan också utlösa biverkningar som är androgena. Sådana biverkningar kan inkludera håravfall som är snabbare, aknehudtillstånd och tillväxt av kroppshår. Med håravfallssymtomet måste män i allmänhet vara genetiskt benägna att manliga skalningar ska bli påverkade. Sådana biverkningar kan hända eftersom hormonet, testosteron, reduceras till DHT (dihydrotestosteron), eftersom det interagerar med enzymet, 5alfareduktas.

Biverkningar är till stor del beroende av predispositioner som är genetiska. Vissa män kommer att vara ok, men andra kanske vill tänka på att använda Finasteride, som är en hämmare av 5alfareduktas. Att använda en hämmare kanske inte stoppar androgena biverkningar helt. Men det bör hjälpa ganska mycket.

Kvinnor som använder Omnadren kan uppleva symptom på virilisering. Detta händer på grund av de androgena egenskaperna hos Omnadren. Exempel på möjliga viriliseringssymptom inkluderar röst ackordfördjupning och utvidgning av klitoris. Kvinnor behöver testosteron, som män gör. Men de behöver inte nästan lika mycket. Vissa kvinnor behöver terapi för låg testosteron. När de gör det väljs inte Omnadren för behandling. För prestationsändamål tycker de flesta kvinnor att andra anabola steroider ger bra resultat utan samma risk för biverkningar. Omraden har en relativt hög klassificering för virilisering.

3.) Kardiovaskulär

Vi berörde risken för kolesterolbiverkningar tidigare. Användning av Omradren kan påverka kolesterolnivån negativt. I synnerhet kan det undertrycka halterna av HDLkolesterol. Vid användning längs en AI kan denna biverkning vara mer uttalad. Med detta i åtanke rekommenderar vi att du omfamnar en livsstil som är kolesterolfri medan du injicerar Omraden. För att kompensera kolesterolbiverkningen av detta exogena testosteron bör du följa en hälsosam diet och som innehåller gott om Omegafettsyror. Du bör också få massor av träning som är kardiovaskulär.

Även om det är möjligt att uppleva negativa biverkningar kopplade till Omraden medan du följer en hälsosam livsstil, är chansen god att en hälsosam livsstil räcker för att motverka dessa biverkningar. Men om du har underliggande hälsoproblem kan du ha högre risk för denna typ av biverkningar.

4.) Testosteron Suppression

När en person använder ett testosteronhormon av vilken typ som helst, såsom Omandren, kommer steroiden att undertrycka den naturliga produktionen av testosteron. Om en person är en låg testosteronsjukdom, kommer den möjliga biverkningen inte att beröra. Denna typ av person gör inte ändå tillräckligt med hormonet. För en person som producerar tillräckligt med testosteron naturligt kommer typisk naturlig produktion av hormonet att inträffa igen efter behandling med Omnadren, så länge personen inte har använt steroiden i mycket höga doser på lång sikt.

I grund och botten, när en person slutar använda en exogen testosteronsteroid, kommer han eller hon inte att kunna producera testosteron naturligt efteråt, förrän kroppen återhämtar sig. Detta är anledningen till att många väljer att följa (PCT) Post Kur Therapy som påskyndar återhämtningstakten. Medan PCT inte kommer att få en person tillbaka till det normala, kommer det att minska den tid som krävs för att återhämta sig. Det kommer också att göra det möjligt för personen att få tillgång till tillräckligt med testosteron för optimal kroppsfunktion, eftersom naturliga testosteronproduktionsnivåer börjar stiga.

5.) Hepatotoxicitet

Denna steroid är inte hepatotoxisk. Detta innebär att det inte kommer att utlösa belastning eller skada på ett leverorgan.

Omnadren Administrering och användning

För terapeutisk användning (för att behandla lågt testosteron) förskrivs denna anabola steroid typiskt i en dos av tvåhundra och femtio milligram för en enda injektion, var tredje till fyra veckor. För prestationsförbättrande syften är doseringen högre och mer frekvent. När den används för att minimera undertrycket av testosteron som utlöses av användningen av andra typer av steroider som är anabola, tvåhundra och femtio milligram Omnadren var sjunde till tio dagar är det en normal rekommendation. För att få tillgång till äkta anabola fördelar kommer de flesta män att injicera fem hundra milligram i veckan, vilket är indelat i ett par doser, varav en injiceras varje vecka.

Sju hundra femtio till tusen milligram per vecka av denna steroid är en ganska vanlig dos för dig som vill ha prestationsfördelar. Dessa doser är dock höga, och det betyder att risken för negativa biverkningar ökar! Men män kan vidta åtgärder för att minska risken. I allmänhet är femhundra milligram Omradren per vecka mer än tillräckligt för de flesta killar.

Oavsett dosering får många män fördelar med att dela upp sina doser i mindre doser som injiceras varannan dag. Denna doseringsinställning och schema hjälper dem att hålla sina blodnivåer stabila och säkerställer också att de kan stanna på sina toppar hela tiden. Vissa män upplever att de får färre dopp i testosteron när de följer denna dosinställning och schema. Om de injiceras enligt ett mindre frekvent schema kan de uppleva dopp i testosteron, eftersom fenylpropionatestrarna och kort / litet propionat i steroiden kan orsaka dessa dopp.

Köp Omnadren, tillgänglighet och laglighet

Denna anabola steroid är inte tillgänglig på läkemedelsmarknaden i USA. Dess tillgänglighet inom läkemedelsmarknaden är att Europa är ganska begränsat. Det finns i UGL: er (underjordiska laboratorier) som bär steroiden. Vissa UGL: er kan erbjuda en testosteronblandning som innehåller den ursprungliga, äldre formen av Omradren. Den ursprungliga, legala versionen av Omradren har emellertid inte varit tillgänglig på några legala läkemedelsmarknader på länge.

Många måste få äkta Omradren genom webbaserade leverantörer. Detta är ofta en risk, eftersom många laboratorier som marknadsför steroider online inte är högkvalitativa laboratorier. Det är viktigt att undersöka en källa noggrant innan du beställer Omradren online. Många leverantörer bär inte den anabola steroiden. Ett alternativ som är lättare att hitta är Sustaron 250. Om du beställer den får du en steroid med samma blandning av testosteron.

Det är enkelt att köpa denna steroid på nätet. De flesta människor kan inte hitta det på något annat sätt. Det är också ganska prisvärd jämfört med andra testosteronföreningar. Även om det vanligtvis är mer överkomligt än Sustanon 250, medan det är dyrare än testosteron av den enskilda estertypen (inklusive Testosteron Cypionate, Testosteron Propionate eller Testosterone Enanthiate), är det inte särskilt dyrt i allmänhet. Om du väljer att köpa Omradren via webben, bör du kunna köpa så mycket av det du vill.

Tänk på att du kan bli lurad. Du kan skicka pengar och inte få något. Du kan få en produkt som är underdoserad eller en som är förorenad med bakterier. Vi kan inte överbelasta vikten av att vara försiktig innan vi beställer. Gör lite forskning och lära dig allt du kan om potentiella leverantörer.

Omradren är ett klass IIIkontrollerat ämne i Amerika, vilket innebär att du kommer att bryta lagen om du beställer online eller köper den genom en lokal steroidhandlare. Steroidkontrolllagen, som kom till 1990, tillsammans med steroidkontrolllagen från 2004, satte Omradren i den olagliga kategorin. Om du är bustad för att ha beställt denna steroid, kan du behöva betala stora böter eller spendera tid i fängelse. Andra länder har olika påföljder.

Detta är en stor anabola steroider. Även om det inte är bättre än andra former av testosteron, ger denna kombination av fyra estrar en rad fördelar för terapeutiska ändamål och prestanda.

Omnadren kemisk information:

Testosteron (AKA Omnadren 250)
Kemiskt namn: 4androsten3en17betaol, 17betahydroxiandrost4en3on
Molekylvikt
: 288.42 g/mol
Formel:
C19H28O2
Original Tillverkare:
Polfa
Half Life:
15 18 dagar
Upptäckningstid:
3 månader
Anaboliskt betyg:
100 Androgenbetyg: 100

Omnadren Referenser:

Produktdatablad: Sustanon 250. 31 augusti 2001. Pharmaco (NZ) LTD Auckland Nya Zeeland