RAD 140 (Testolon) Kur

Vad används RAD 140 också (Testolone) för?

En av de bästa sakerna som jag upptäckte om RAD 140 (Testolone) är att det faktiskt inte är en SARM, men den har samma egenskaper som en SARM. Både RAD140 och SARMs blir extremt populära bland kroppsbyggare, men båda är från olika familjer av prestandaförbättrare.

SARM: erna påverkar receptorerna som får signalerna från Androgener, så vi kan säga att SARM: er är selektiva androgenmodulatorer och fungerar endast på specifika organ. RAD 140 (Testolone) aktiverar PPAR-delta svansar och förbättrar uthållighetens kraft. RAD 140 (Testolone) kan också förbättra muskelfibrer för att förbättra fysisk prestanda. PPAR-aktivatorer förbättrar nervcellerna och hjälper oss att uppnå bästa resultat.

Forskare har bevisat att RAD 140 (Testolone) skapar de bästa resultaten i fettförbränning. Dessutom ökar det också fettförbränningsnivån. Många använder den för att öka energin i kroppen.

Många tyckte att RAD 140 (Testolone) var ganska effektivt för att kontrollera överdriven viktökning. Enligt forskningen minskar RAD 140 (Testolone) också symtomen på metaboliska störningar, minskar insulinnivåer, leverfetter och blodfett, cirka 10% till 30%.

Dessutom används det för att öka uthålligheten och leder till ökad fysisk energi och aktivitet. Det används också för att öka uthållighet och styrka. Så genom att använda RAD 140 (Testolone) kan du öka din muskelmassa och till och med öka din totala fysiska uthållighet och energinivå.

Vilka är effekterna av en RAD 140 (Testolone) Kur?

Den goda nyheten är att du behöver inte gå igenom en postKurterapi (PCT) efter avslutad RAD140-Kur. RAD 140 är ganska säkert att använda och är inte östrogen. Denna förening ger de bästa resultaten om du använder den minst 8 veckor till en 12-veckors Kur. För män kan de använda 20 mg till 30 mg på en dag vilket är tillräckligt för dem. Med den 12 veckors Kur hittar du de bästa resultaten, särskilt när det gäller att öka energin och uthålligheten, förbättrar uthålligheten, öka de höga nivåerna av testosteronmuskeltillväxt och total prestanda och energinivåer. Efter 12 veckor kan du minska dosen till 15 mg.

Hur påverkar RAD 140 (Testolone) -Kur din kropp?

RAD 140 är en av de mest betydande föreningarna som används i kroppsbyggande. De flesta av idrottare använder RAD 140 (Testolone) för att förstärka deras totala prestanda och maximera din styrka och kraft. Liksom de flesta av SARMS har RAD 140 hög affinitet för androgenreceptor. Det har också stimulerande effekt på kroppen som är ganska identisk med de anabola steroiderna. Det har ingen effekt på prostatakörteln hos män eller det orsakar inte heller androgena symtom för kvinnorna. Sammantaget ökar RAD 140 uthållighet och uthållighet hos kroppen. RAD 140 (Testolone) har också bevis för att ha positiva effekter på att gå ner i vikt utan för mycket ansträngning. *

Fördelarna med RAD140 Kur

Det finns många fördelar med att använda RAD140 (Testolone) Kur. Det kan öka fysisk styrka och hjälpa till att motstå de många allvarliga sjukdomarna.

 • Förbättrad kardiovaskulär prestanda

RAD 140 (Testolone) kan öka din uthållighet och kardiovaskulära prestanda. Det kan öka din inre styrka att kämpa mot sjukdomarna. Under dina konditionsträningar kommer det att vara till stor hjälp och du kan göra dina övningar utan några hinder och smidigt. Du kan dra nytta av din Kur.

 • Öka fettförlusten

Med förbättrad prestanda och uthållighet kan du bränna dina extra kalorier. Så detta är det bästa tillskottet för att förbättra din ämnesomsättning. Användningen av RAD 140 kan hjälpa dig att använda dina lagrade fetter för mer styrka och du kan påskynda framstegen i din fettförlust.

 • Bevara muskelmassa

Om du känner kaloriunderskottet i kroppen kan det också tappa muskelvävnaderna. RAD 140 (Testolone) Cykel kan hjälpa till att hålla muskelvävnader som reducerande. Om aktiveringen av PPAR delta smälter den inte bara fetter utan stimulerar också muskelfibrerna.

 • Effekterna på leverceller

Våra blodsockernivåer minskar när levern växlar från glukos till fettsyror. Som vi vet är livet källan till att lagra, släppa eller bränna fett. RAD 140 spelar en viktig roll för levern. Dessutom förhindrar det också icke-alkoholhaltiga leverskador, celldöd och insulinresistens.

Potentiella biverkningar (på kort, lång sikt, män / kvinnor)

När vi diskuterar fördelarna hittar vi också några biverkningar med hjälp avRAD 140 (Testolone). Även om biverkningarna är så övervakade att du tydligen inte kan bedöma, men ändå finns det biverkningar som vi hittade efter bra forskning.

 • En av de farligaste biverkningarna som människor fann användningen av RAD 140 (Testolone) är hotet om cancer. Detta är det främsta skälet till vilket RAD 140 (Testolone) förbjöds av de flesta läkemedel som godkänner, särskilt för idrottare.
 • Vi hörde alla några skräckhistorier om biverkningar som kommer med anabola steroidernas territorium.
 • Överdriven användning av RAD 140 Kur kan skada levern, kärl och förstöra reproduktionsorganen. Alla vi försöker bo långt borta från det. Så vi uppmärksammade en magisk p-piller som garanterar de mest effektiva resultaten och häpnadsväckande att lära sig om dessa biverkningar eftersom de är mycket farliga för människors hälsa.
 • Under vår forskning hittade vi många recensioner om dess biverkningar och några negativa recensioner också, men de är inte så farliga om du använder den specifika mängden RAD 140 (Testolone). Friska människor som använder RAD 140 Cykel med korrekt dosering hade inga biverkningar. Men ändå finns det vissa bekymmer som folket finner.
 • RAD 140 kan också vara farligt under graviditetsperioden. Så gravida kvinnor måste undvika användning av RAD 140 (Testolone) för att undvika komplikationer, särskilt för ett nytt barn.
RAD 140 (Testolon) Kur

RAD 140 (Testolon) Kur

Hur mycket kostar en RAD 140 Kur?

När vi ser priserna på RAD 140 (Testolone) finns det olika prisklasser beroende på styrka och märkeskvalitet.

Den låga dosen är tillgänglig mellan 70 och 80 $. Men några få varumärken korsar till och med priserna från 100 till 140 $. Du måste kontrollera varumärket och styrka för varje dos som normalt finns på marknaden i 20 mg till 30 mg.

Du måste också förstå användningen av varje dos enligt krav, konsultera läkaren bättre.

Användningen av minst fyra veckor är bäst för att öka uthålligheten och den totala muskeluthålligheten. Det kan öka din 68% körtid, 70% köravstånd och 50% av din mitokondriell tillväxt.

RAD 140 Cykeldosering?

Utan tvekan är RAD 140 (Testolone) -Kur extra kraftfull och användbar vid låga doser från 20 mg till 30 mg dagligen. Till att börja med bör du börja med en låg dosering eftersom du inte vet hur kraftfullt detta är och vilka resultat som skulle bli i de tidiga stadierna. Så det är bäst att börja med endast en låg dos av denna förening.

Början med 20 mg till 30 mg dosering, men ändå kommer du att känna de effektiva resultaten i din kropp både i uthållighet och uthållighet. Eftersom denna förening är mycket effektiv, rekommenderas det inte att gå bättre än 20 mg i linje med dagen.

De åtta veckorna du använder denna förening räcker för att du kan få ett effektivt resultat beroende på dina behov. Användaren kan använda den under längre tid men kommer inte att vara mycket effektiv. Eftersom RAD 140 (Testolone) Kurförening är effektiv med en start från 10 timmar till 24 timmar, kan du använda dosen två gånger om dagen. Du kan använda en dos på morgonen som en på kvällen.

RAD 140 (Testolon) Kur Referenser

 1. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18772237/
 2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4018048/
 3. https://pubs.acs.org/doi/10.1021/ml1002508
 4. https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0960076007002713?via%3Dihub
 5. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18164613/