Saizen Köpa

Saizen till salu – Köp äkta Saizen HGH Online

Saizen Köpa – Saizen är ett syntetiskt somatotropiskt hormon, som är identiskt med det naturliga tillväxthormonet. Detta somatotropiska hormon stimulerar bentillväxt. Det aktiverar biosyntesen av kollagen och kondroitinsulfat och ökar utsöndringen av hydroxyprolin. Dessutom reglerar Saizen proteinmetabolismen och stimulerar också muskelceller och sköldkörtelceller. Detta läkemedel minskar dessutom kolesterolnivån i blodet och främjar snabbare återhämtning efter skador. Dessutom kan detta läkemedel stimulera tillväxten av de flesta inre organ, samt förbättra vissa funktioner i centrala nervsystemet. [läs mer = ”Läs mer…” mindre = ”Läs mindre”]

Saizen arbetar i två huvudriktningar:

 • Anabola – läkemedlet stimulerar muskeltillväxt;
 • Antikataboliskt – läkemedlet förhindrar förstörelse av muskelvävnad (inklusive åldersrelaterad atrofi).

Dessutom stimulerar syntetiskt tillväxthormon syntesen och regleringen av protein. Som ett resultat minskar Saizen bildandet av fettupplag, aktiverar muskeltillväxt, förbättrar din benhälsa, stöder immunfunktion och hjälper till att föryngra huden.

Vilka är de viktigaste indikationerna?

Saizen indikeras i följande situationer:

 • Tillväxtfördröjning på grund av brist på tillväxthormon;
 • Turnersyndrom;
 • Tillväxtfördröjning hos barn som provoceras av njursvikt;
 • Tillväxtfördröjning hos barn med diagnostiserad intrauterin tillväxtfördröjning.

Dessutom används Saizen vid brist på tillväxthormon hos vuxna.

Saizen för idrottare

Saizen är ett slags konstgjort skapat tillväxthormon. Egentligen liknar den den naturliga analogen. När det gäller sport anses detta hormon vara nästan oumbärligt.

Följande fördelar med Saizen är kända:

 • Saizen främjar muskelvinst;
 • Det förhindrar död av muskelceller;
 • Detta läkemedel förstör fettceller;
 • Hgh stärker tillväxten av ben och gör ditt skelettsystem starkare;
 • Saizen hjälper till att öka ditt immunsystem och föryngra huden.

Saizen-terapi hjälper till att skapa alla nödvändiga förutsättningar för att bygga muskelmassa. Detta hormon bränner fett, stimulerar tillväxten av muskler och bindväv. Hormonet har en stark anabola effekt: det förbättrar proteinsyntesen, vilket leder till en ökning av muskelcellernas storlek.

Det andra plus med syntetiskt tillväxthormon är att det förbättrar fettförbränningen avsevärt. Det gör att din kropp använder mer fett för att få energi, vilket gör att du kan konsumera fler kalorier. Det tredje tillväxten av tillväxthormon är att det stärker dina vävnader, ligament och brosk. Detta är det främsta skälet till att Saizen-terapi är så populär bland kraftidrottare, lyftare och viktlyftare.

Vilka är de viktigaste kontraindikationerna?

Vissa Saizen-kontraindikationer inkluderar:

 • Malign neoplasma;
 • Amning;
 • Graviditet;
 • Överkänslighet mot somatropin.

Med försiktighet: diabetes, intrakraniell hypertoni, hypotyreos.

Saizen kan minska glukostoleransen. Därför bör detta läkemedel användas med försiktighet hos patienter med diabetes mellitus.

Graviditet och amning

För närvarande finns det inte tillräcklig information om tillväxthormonets säkerhet under graviditeten. Därför rekommenderas det inte att använda Saizen under denna period. Amning ska avbrytas om det är nödvändigt att använda Saizen under denna period.

Vad ska du veta om Saizen dosregim?

Det är viktigt att använda läkemedlet under övervakning av din läkare. Doseringsschemat bestäms av läkaren – det beror på patientens vikt.

Saizen ska användas subkutant med insulinsprutor. En enda dos är 0,5-1,5 mcg (dosekvivalenter för den naturliga tillväxthormonnivån). Intramuskulära injektioner är mindre effektiva.

Bakteriostatisk vatten eller saltlösning kan användas för injektion. Få dina ingredienser till rumstemperatur innan du blandar. Skaka inte injektionsflaskan. Rör inte. Vrid försiktigt injektionsflaskan.

Kursens varaktighet är från 6 veckor till flera månader.

Den vanliga dosen för barn med tillväxthämning framkallas av brist på tillväxthormonproduktion: 0,025-0,035 mg / kg / dag.

När det gäller Turners syndrom förskrivs medicinen vanligtvis i en dos av 0,045 till 0,05 mg / kg / dag.

Tillväxtfördröjning hos barn med intrauterin tillväxtfördröjning: 1 mg / m2 per dag eller 0,035 mg / kg per dag subkutant. Terapin stoppas när patientens tillväxt når värden som motsvarar de som fastställts för denna kategori.

Vuxna: Saizen används subkutant i en dos av 0,15 till 0,3 mg / dag. Den rekommenderade slutliga dosen överskrider vanligtvis inte 1 mg per dag. I allmänhet är små doser effektiva. Patienter kan öka dosen endast under övervakning av en läkare. Dosen bör minskas hos äldre patienter.

saizen-köpa

saizen-köpa

Saizen: hur man förbereder sig och injicerar ordentligt

Lösningen framställs med bakteriostatiskt vatten. Den beredda lösningen för subkutan injektion ska vara klar och fri från synliga partiklar. Den beredda lösningen för injektioner får inte innehålla synliga partiklar.

Patienter bör få detaljerade instruktioner om hur man utför proceduren korrekt. Du bör läsa noggrant instruktionerna för användning av Saizen eller kontakta en läkare, sjuksköterska eller farmaceuter.

Förbered lösningen på en ren yta. Tvätta händerna med tvål och vatten.

Saizen-injektioner bör göras i olika delar av kroppen. Injicera inte om området är omgivet av rodnad, svullnad och smärta. Alla symtom ska rapporteras till din läkare.

Vad ska du göra om en dos missas?

Patienterna ska informera läkaren om en dos missas eller om en överdriven mängd administreras. En ökad dos kommer att leda till en förändring av glukosnivån (patienter kan uppleva yrsel). Om du tar höga doser under en viss tid, kommer detta att orsaka överdriven tillväxt av ben (främst benen på händerna, fötter och käken).

Vilka är biverkningarna?

Saizen orsakar ibland rodnad, ömhet, svullnad i vävnaderna och klåda. Vanliga biverkningar kan dessutom inkludera intrakraniell hypertoni, huvudvärk, illamående, kräkningar. Dessutom observeras perifert ödem, myalgi, parestesi, ömhet i lederna. I vissa fall kan patienter drabbas av svaghet, trötthet, gynekomasti, progressiv skolios, allergiska reaktioner.

Vad ska du veta om överdos av Saizen?

Överdostsymtom: Det finns inga rapporter om akuta överdossymtom. Men en dos som överskrider den rekommenderade kan leda till hypoglykemi. Långvarig överdos kan leda till tecken och symtom som är karakteristiska för överskott av tillväxthormon – aktiv tillväxt av benvävnad, hypotyreos, låga kortisolnivåer etc.

Behandling av överdos: tillbakadragande av läkemedel, symptomatisk behandling.

Saizen specialinstruktioner

Saizen-terapi bör påbörjas efter preliminär undersökning och under obligatorisk övervakning. Din läkare måste ha många års erfarenhet av behandling av patienter med tillväxthormonbrist.

Om du använder Saizen subkutant under en lång tid kan det leda till skador på huden. Därför är det viktigt att byta injektionsstället.

Fundoskopi bör utföras om svår huvudvärk, synskada, illamående eller kräkningar inträffar under behandlingsperioden (för att upptäcka svullnad i synsnerven). I detta fall bör behandlingen med Saizen avbrytas.

Patienter över 60 år som behandlas med Saizen bör övervakas noggrant. Erfarenheten med Saizen hos äldre patienter är fortfarande otillräcklig.

Läkemedel som är oförenliga med Saizen är inte kända. Samtidig applicering av GCS rekommenderas inte. Läkemedlets effektivitet kan också påverkas av samtidig behandling med andra hormoner (till exempel gonadotropin, anabola steroider, östrogener och sköldkörtelhormoner). [/läsa]

Saizen Köpa Referenser

 1. http://www.fsis.usda.gov/fact_sheets/chicken
 2. https://www.uspoultry.org/faq/faq.cfm_from_farm_to_table/index.asp
 3. http://www.chicken.org.au/media-releases/https://science.sciencemag.org/content/125/3253/884