Superdrol Köpa

Med så många olika alternativ som finns tillgängliga på marknaden idag när det gäller tillskott av kroppsbyggande, är det mycket svårare att hitta den perfekta lösningen som hjälper dig att omvandla din kropp att hjälpa dig att packa på pund efter kilo magert muskelmassa utan problem det ska vara.

Kombinera det med det faktum att anabola steroider och anabola steroidliknande kroppsbyggnadstillskott är så svåra att få tag på om du inte är villig att dyka in på den svarta marknaden och det är lätt att se varför så många människor i fitnessvärlden verkligen kämpade med uppnå de resultat de drömmer om med hjälp av allt som modern kemi och forskning har att erbjuda.

För att lära dig lite mer om allt som Superdrol har att erbjuda och för att avgöra om det är den perfekta lösningen för dig framöver, kolla in all information som vi kan dela med dig i denna snabbguide.

Superdrol Historia och översikt

Gör inga misstag med det Superdrol är 100% och anabole steroider, även om det är ett av de mest verkligt unika anabola steroidalternativen ute av många olika skäl.

Tillverkad av ett företag som kallas Anabolic Extreme, placerades aldrig denna steroid på listan över kontrollerade ämnen i USA. Superdrol träffade marknaden 2005 (och transporterades av nästan varje större tilläggsföretag och fitnesscenter) och har haft en enorm mängd framgång i att hjälpa seriösa idrottare att förvandla sin byteshandel mycket snabbare än de någonsin skulle ha trott möjligt tidigare.

Tyvärr, på grund av mycket tryck från FDA, var Superdrol planerat att avbrytas i slutet av 2012. Användningen av diskmedel stoppades 2008 i väntan på omklassificeringen av Superdrol och när mitten av 2012 rullade runt denna steroid placerades också på listan över kontrollerade ämnen och gavs en schema IIIklassificering.

Företag har försökt hitta sätt att dra nytta av de viktigaste aktiva ingredienserna i Superdrol och andra formuleringar för att ge marknaden samma typ av resultat. Vissa har haft lite framgång, men ingen av dem har lyckats fullständigt replikera formeln som gjorde Superdrol till en så transcendent lösning i de anabola steroiderna och kroppsbyggande samhällen.

Idag börjar dock Superdrol se en återupplivning, även om den är nästan 100% tillverkad utomlands. Det finns lite risk och att köpa den i USA av många olika skäl, och även om du inte behöver gå den 100% svarta marknaden för att få tag på Superdrol kommer det definitivt inte att vara lika lätt när du köpte det direkt som du kan ha tillbaka 2005 och 2006.

Superdrol kemiska egenskaper

Den verkliga “ryggraden” ingrediensen i formuleringen för Superdrol är verkligen den aktiva steroiden alla hormoner metyldrostanolon, en DHThärledd anabole steroid som bär extra metylgrupper i kolet till position som hjälper dig att ha en mycket förbättrad anabolisk kraft när den införs i blodomloppet .

Det är därför Superdrol var en sådan spelbytare i sterktvärlden utanför disk, varför den var så aggressivt riktad av FDA, och varför fortsätter att ha en schema IIIklassificering i USA idag.

När det gäller den övergripande strukturen för Superdrol har den emellertid en anabolisk klassificering av 400 (en av de högsta anabola värderingarna av någon steroid som finns idag) medan den har en androgen klassificering på bara 20 ett antal som anses chockerande milt för en sådan kraftfull och kraftfull muskelbyggande lösning.

Detta hjälper Superdrol att vara så oerhört anmärkningsvärt när det gäller de muskeluppbyggnadsresultat som möjligt efter att du har använt Superdrol utan att orsaka den typ av farliga och potentiellt livsförändrade biverkningar som andra kraftfulla steroider oundvikligen medför till bordet.

På ytan finns det verkligen inget som slutar vara så anmärkningsvärt när du pratade om Superdrol.

Jämfört med andra steroider av denna sort verkar Superdrol vara relativt mild och ineffektiv, men när du först gräver lite djupare i allt som den här anabola steroiden erbjuder och när du verkligen förstår vetenskapen och kemin i detta tillägg är det omedelbart uppenbart att detta är en allvarligt effektiv lösning för idrottare och kroppsbyggare som vill förbättra sina resultat utan att skada deras hälsa och välbefinnande.

Proteinsyntes och kväveretention förbättras över hela linjen tack vare denna anabola steroid. Muskulära celler kommer att kunna bygga proteiner mycket snabbare vilket gör att musklerna kan repareras och växa med blixtnedslag som hastighet, och det extra kväve som celler kan hålla saker till Superdrol kommer att gå långt mot att producera den perfekta miljön för skapande av ny muskelvävnad.

Allt detta resulterar i en kraftfullt stark anabola steroider och i anabol atmosfär som gör det möjligt för kroppsbyggare och idrottare att skapa mager muskelmassa på mycket kortare tid även om de för närvarande är i ett kaloribegränsat tillstånd. Kroppsbyggare som vill förbättra sin muskulatur under skärning innan en tävling är kända för att använda Superdrol ganska mycket, eftersom de vet att de kan begränsa sitt kaloriintag betydligt utan att verkligen köra resultatet av denna anabola steroid samtidigt. Det finns inte många andra steroider där ute som kan erbjuda denna typ av fördel.

Antalet röda blodkroppar i din kropp kommer att förbättras avsevärt när du också utnyttjar denna anabola steroid. Dessa röda blodkroppar är ansvariga för att skicka syre i hela kroppen, och när du ökar ditt röda blodkroppar kan du inte bara bättre syrgasera dina muskler utan du kan också förbättra ditt immunsystem och ett antal andra kritiska kroppsliga kroppar system.

I slutet av dagen är Superdrol en kraftfull och beprövad anabole steroid och det är lätt att se varför så många väljer att dra nytta av allt som de kan ta med sig till bordet.

Superdroldoseringar och administration

Du måste ta hänsyn till dina egna resultat, dina egna mål och din egen biokemi innan du bestämmer dig för en individuell dosering för Superdrol, men de flesta män börjar med mellan 10 och 20 mg per dag i cirka 6 till 8 veckor, sminkar med dessa doser efter det för att verkligen ringa in rätt tillvägagångssätt framåt.

Superdrol kan användas med andra kroppsbyggnadstillskott i en “Kur”, men du måste se till att du använder rätt produkter vid rätt tidpunkt och att de inte kommer att avbryta varandra eller höja potentialen för farliga biverkningar innan du dyker rätt in.

Superdrol tillgänglighet

När det gäller tillgängligheten av Superdrol är det lite svårare att få tag på denna anabola steroid än någonsin tidigare och du kommer definitivt inte att kunna få det direkt som du brukade i dåtid. Den svarta marknaden är ett ställe att källa till denna steroid, även om du också kan hitta onlineresurser som också kommer att sälja dig legitim Superdrol.

Superdrol Informaiton:

  • 2a, 17adimetyl5aandrost3on17bo
  • 2a, 17adimetyletiocholan3on17bol
  • Molekylvikt: 318
  • Formel: C21H34O2
  • Tillverkare: Syntex och UGL
  • Effektiv dos (män): 12 tabletter per dag (1020 mg dagligen)
  • Effektiv dos (kvinnor): rekommenderas inte
  • Halveringstid: cirka 8 timmar
  • Detekteringstid: Inte känt
  • Anabola / androgena förhållanden: 400/20