Sustanon 250 Kur

Det kan inte upprepas tillräckligt att Sustanon 250 är en testosteronprodukt, eftersom många människor är under missförståndet att det på något sätt inte är och därför bör behandlas annorlunda. Sustanon 250 bör betraktas med samma inställning som någon annan form av testosteron, och Sustanon 250 Kur bör inte vara annorlunda. Testosteron är en extremt mångsidig anabole steroid, som, som tidigare nämnts, kan köras ensam på egen hand ett attribut som nästan ingen annan anabola steroider har och den har stor mångsidighet och flexibilitet när det gäller vad den kan användas till, och hur det kan användas i en Kur.

Även om det kan vara en ganska stark och kraftig anabola steroidkörning på egen hand, är Sustanon 250 vanligtvis staplat med andra anabola steroider i en Kur. Även om testosteron kan (och borde) staplas med någon anabole steroid, finns det några vanliga anabola steroider som det brukar användas med. Dessa är (i följd av användnings popularitet): Dianabol, Nandrolone Decanoate (AKA Deca Durabolin), Boldenone Undecylenate (AKA Equipoise), Winstrol och Primobolan. De vanligaste Sustanon 250 Kurna som involverar två andra staplade föreningar är den mest kända och populära stapeln Testosteron / Deca Durabolin / Dianabol. I det här fallet där vi handlar om Sustanon 250 kan Kuren skrivas om som: Sustanon / Nandrolone / Dianabol. Kom ihåg att Sustanon 250 helt enkelt är en testosteronprodukt.

Denna speciella bunt med Sustanon / Deca Durabolin / Dianabol är bokstavligen den mest populära anabola steroidbunken i världen och i hela historien, och denna bunt var ursprungligen designad och banbrytande av den gyllene era kroppsbyggarna på 1960 och 1970talet. Arnold Schwarzenegger och hans kroppsbyggare sades alla att ha använt denna Kur, och ända sedan starten har det blivit den mest använda KurKuren, och lika av alla tre nivåer av användare (nybörjare, mellanprodukter och avancerade). Det är naturligtvis främst en Kur som är avsedd för bulking och styrka förstärkning, och det är därför den också är så tilltalande för de flesta användartyper av någon erfarenhetsbakgrund.

Sustanon 250 Kur som är avsedda för fettförlust eller skärning är verkligen möjliga, och kan faktiskt köras i mycket lägre doser, eftersom syftet med anabola steroider som används under fettförlustperioder helt enkelt är att förhindra förlust av muskelmassa under en kaloriunderskott. Även om det är viktigt för alla potentiella användare att komma ihåg att under skärning och fettförlustKur kommer en aromatiserbar produkt som Sustanon 250 att orsaka uppblåsthet och vattenretention två saker som i allmänhet är oönskade av de flesta som deltar i fettförlustKur. Om aromatisering och stigande östrogennivåer är oönskade i en sådan situation är därför användning av en aromatashämmare nödvändig för att förhindra omvandling av testosteron till östrogen. De flesta kroppsbyggare och idrottare vill vanligtvis förbli mager och hårda utan den mjuka utseendet på den kroppsbyggnad som vattentätningen ger.

En sista anmärkning till råd om Sustanon 250 Kur är att eftersom majoriteten av testosteronestrarna i Sustanonblandningen är av en långesterad natur måste alla Sustanon 250 Kur köras längre, inom intervallet 10 12 veckor . Detta beror på de längre estrarna som påverkar läkemedlets halveringstid och frisättningshastighet för att gynna långsammare ökning av blodplasmanivån, vilket resulterar i en längre period som krävs för att optimala blodplasmanivåer ska uppnås.

Nybörjar Sustanon 250 Kur

En grundläggande Sustanon 250Kur, denna Kur anses också vara en första gången för alla nybörjare till anabola steroider i allmänhet. Alla första Kur för bara nybörjare till anabola steroider i världen bör alltid använda någon form av testosteron. Enbart testosteronKur ger användaren en säker förening (testosteron) som människokroppen redan är van vid naturligt, eftersom alla människor redan producerar testosteron endogent. Detta gör att användaren kan mäta sitt svar på den mest grundläggande anabola steroiden, Testosteron. Det är från denna mätprocess som individer kan bedöma sitt potentiella svar på andra anabola steroider, eftersom chansen är stor att om man svarar hemskt på en grundläggande testosteron kur, så kommer det troligtvis att vara en större chans att individen svarar ännu värre på de flesta andra föreningar som är väsentligen modifierade analoger av testosteron. I denna Kur används Sustanon 250 som testosteronprodukt i fråga, och denna Kur bör typiskt köras som en bulking och styrka som ökar Kurn.

Mellanliggande Sustanon 250 Kur

Mellanliggande Sustanon 250 Kurexempel (12 veckors total Kurtid)
Veckor 1 12:
Sustanon 250 vid 500 mg / vecka
Nandrolone Decanoate (AKA Deca Durabolin) vid 400 mg / vecka
Veckor 1 4:
Dianabol vid 25 mg / dag

Denna mellanliggande Sustanon 250Kur introducerar den populära och mycket berömda testosteron / Deca / Dianabol Kuren som förklarades tidigare. En gång rekommenderades det en gång att denna bunt passade också för nybörjare, men logiken skulle diktera att detta inte är sant. Som förklarats ovan i exemplet på nybörjarKurna, är enskilda testosteronKur bara de perfekta nybörjarKurna. Problemet med att nybörjare i första gången är staplar med flera föreningar ligger i det faktum att det är en ganska potentiellt farlig praxis. En hypotetisk nybörjare som aldrig har använt anabola steroider eller aldrig kört en Kur tidigare skulle inte veta vad de kan förvänta sig vid användning.

Det är uppenbart att om en bunt med flera olika föreningar körs under en första Kur och individen reagerar mycket dåligt, finns det inga möjliga medel för denna individ att räkna ut vilken anabol steroid som är ansvarig för den dåliga reaktionen om tre anabola steroider staplas på en gång. Detta skulle möjligen bli livshotande om nämnda reaktion skulle vara en mycket allvarlig livshotande reaktion (till exempel en allergisk reaktion, till exempel). Den mellanliggande stapeln som presenteras här är mycket idealisk för all ut bulking och styrka.

Advanced Sustanon 250 Kur

Advanced Sustanon 250 Kur Exempel (12 veckors total Kurtid)
Veckor 1 12:
Sustanon 250 vid 100 mg / vecka
Trenbolone Enanthate vid 600 mg / vecka

Denna avancerade Sustanon 250 Kur visar hur Testosteron (i detta fall som Sustanon 250) kan användas som en stödjande förening endast för att bibehålla normal fysiologisk funktion av Testosteron i frånvaro av det som ett resultat av endogent testosteron suppression från Kurn. Sustanon 250 sänks som ett resultat till en TRTdos på 100 mg per vecka medan Trenbolone Enanthate fungerar som den primära anabola föreningen vid en högre dos på 600 mg varje vecka.

Sustanon 250 Kur

Sustanon 250 Kur

Trenbolone är en anabola steroider som endast beaktas för erfarna intermediära och avancerade anabola steroidanvändare, och är anledningen till att den ingår i detta Kurexempel. TRTdosen av testosteron bör också begränsa aromatiseringen mycket, vilket resulterar i östrogenkontroll utan användning av en aromatashämmare. Denna Kur bör inte uppvisa vattenretention, uppblåsthet, gynekomasti eller östrogenrelaterade biverkningar som ett resultat av TRTdosen av Sustanon 250, och det faktum att Trenbolone är en förening som inte aromatiserar till östrogen alls. På grund av den kraftfulla naturen hos Trenbolone kan denna Kur fungera som en bulkningsKur, en tunn massKur eller till och med som en skärKur.

Referenser

  1. https://books.google.com.tr/books?id=0vXTBwAAQBAJ&pg=PA641&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
  2. https://books.google.com.tr/books?id=5GpcTQD_L2oC&pg=PA1002&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
  3. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1509286/