Sustanon

Was für ein Steroid ist Sustanon ?  

  • Testosteron (AKA Sustanon 250)
  • Kemiskt namn: 4androsten3en17betaol, 17betahydroxiandrost4en3on
  • Half Life: 15 18 dagar
  • Upptäckningstid: 3 månader
  • Anaboliskt betyg: 100
  • Androgenbetyg: 100

Sustanon historia och översikt

30 mg testosteron propionat
60 mg Testosteronfenylpropionat
60 mg Testosteron Isocaproate
100 mg testosterondekanoat

Dessa testosteronestrar bildar totalt 250 mg testosteron, därav antalet 250 i namnet Sustanon 250. Grunden för att kombinera dessa estrar är i syfte att skapa ett testosteronläkemedel som kan ge patienten fördelarna med både en snabb frisättning av testosteron i blodomloppet tillsammans med en långsammare frisättning för att snabbare uppnå maximala plasmanivåer i blodet och hålla dem kvar. Detta skiljer sig mycket från användningen av en enda testosteronester, såsom testosteron propionat, som en enda produkt som innehåller testosteron propionat och endast testosteron propionat.

Sustanon utvecklades och utvecklades ursprungligen av Organon i början av 1970talet med avsikt att tillhandahålla ett testosteronbaserat läkemedel som skulle ge distinkta fördelar i en medicinsk och klinisk miljö jämfört med användningen av enstaka testosteronestrar. Slutresultatet är att användaren i en medicinsk miljö bara behöver injicera och administrera läkemedlet sällan jämfört med andra former av testosteron.

Sustanon 250 är nästan uteslutande en europeisk och internationell produkt och godkändes aldrig för användning på den nordamerikanska marknaden för receptbelagda läkemedel. En identisk tvilling till Sustanon, Omnadren, var / är en direkt kopia / klon av Sustanon som har sitt ursprung i Polen och såg popularitet och omfattande användning i Östeuropa och Caucusregionen. Omnadren hade till en början en liten skillnad i jämförelse med Sustanon, men inte länge därefter tillverkades med bokstavligen samma ingredienser, förhållanden och specifikationer som Sustanon.

Sustanon’s popularitet bland idrottare och kroppsbyggare är inte vad den en gång var, men denna produkt upplever fortfarande omfattande användning, särskilt bland första gången användare och nybörjare. Anledningen till dess första ökade popularitet berodde på uppfattningen att man med Sustanon fick mer steroid för pengarna som spenderades i jämförelse med andra produkter. Men på lång sikt visade sig denna uppfattning vara falsk, eftersom Sustanon 250 avsiktligt utvecklades för medicinska och kliniska tillämpningar, inte friidrott. Det är optimalt för de som upplever medicinska tillstånd som kräver användning av testosteron och ger en mycket mer bekväm och bekväm administration.

De föreskrivna Sustanon behöver bara ta hand om administration kanske en gång var tredje till fyra veckor. Idrottare och kroppsbyggare kräver helt olika administrationsrutiner, och därför i det stora tingen av saker skulle blodplasmanivåerna av testosteron toppa på ungefär samma nivåer under samma tidsperiod som någon annan enkel testosteronprodukt skulle. I syfte att förbättra prestanda och kroppsbyggnad tenderar Sustanon bara knappt att uppfylla minimikrav och förväntningar till något högre pris och mer invecklat och komplex doserings och planeringsschema på grund av den komplicerade karaktären av de kombinerade testosteronestrarna i produkten.

Sustanon

Sustanon

I sin kärna är Sustanon en grundläggande testosteronprodukt, inte alls annorlunda än testosteron själv. Testosteron anses vara far till alla anabola steroider, med grundläggande väsentliga muskelbyggande förmågor, såsom affinitet för androgenreceptorn för att främja receptorberoende vägar involverade i fettförlust och muskeltillväxt. Testosteron påverkar också muskeltillväxt utanför områden som vanligtvis är muskeltillväxtspecifika, såsom främjande av glykogensyntes

 

Sustanon Biverkningar

Potentiella Sustanon biverkningar inkluderar alla de som är typiska för Testosteron själv, eftersom Sustanon trots allt är en direkt testosteronprodukt.

Det första området som oroar sig är östrogena biverkningar på grund av att testosteron är en aromatiserbar anabole steroid. Det uttrycker affinitet för aromataszymet, som ansvarar för aromatisering (eller omvandling) av testosteron till östrogen. Östrogena biverkningar inkluderar vattenretention och uppblåsthet, förhöjda blodtryck (som ett resultat av vattentillståndet), ökad möjlig fettretention / förstärkning och gynekomasti. Dessa är naturligtvis alla dos och känslighetsberoende, och högre doser av Sustanon ökar frekvensen och svårighetsgraden av dessa Sustanon biverkningar. För att mildra dessa Sustanon biverkningar kommer användning av en aromatashämmare och / eller en östrogenblockerare, såsom SERM som Nolvadex (Tamoxifen Citrate), att vara nödvändig. Ytterligare forskning om skillnaderna mellan aromatashämmare (AI) och SERM (selektiva östrogen receptor modulatorer) bör forskas av användaren för att fullt ut förstå skillnaderna.

Androgena biverkningar är också ett problem, eftersom testosteron lätt kommer att minska till Dihydrotestosteron (DHT) i olika vävnader i hela kroppen. Detta skapar en övergripande ökning av androgena biverkningar, eftersom DHT är en mycket starkare androgen än Testosteron själv är. Även om testosteron själv har måttlig androgen styrka ligger problemet i DHT, som är en mycket kraftigare androgen. Androgena biverkningar inkluderar: ökad sebumsekretion (fet hud), ökade anfall av akne (kopplat till ökad sebumsekretion), kropps och ansiktshårtillväxt, och den ökade risken för att utlösa håravfall hos män (MPB) hos individer som har den genetiska egenskapen krävs för att villkoret ska manifestera sig. Dessa Sustanon biverkningar kan mildras genom användning av 5alfareduktashämmare och topiska DHTantagonister, såsom Nizoral.

Virilisering (maskulinisering) biverkningar är en stor fråga med starka androgener som Testosteron, och det är därför det inte rekommenderas att användas för casual kvinnliga användare. Virilisering inkluderar biverkningar som kropps och ansiktshårtillväxt, fördjupning av rösten, klitorisförlust och menstruationsregelbundenhet.

Hepatotoxicitet och leverproblem är inte ett problem med användningen av Sustanon 250 eller någon injicerbar testosteronprodukt.

Testosteron har påvisbara negativa effekter på det kardiovaskulära systemet, särskilt på den negativa förändringen av kolesterolprofiler. Testosteronanvändning ensamt främjar en låg till måttlig reduktion av HDL (”bra” kolesterol), men studier har visat ännu värre förändringar när det kombineras med användning av aromatashämmare, vilket orsakar en ytterligare ökning av LDL (”dåligt” kolesterol) och till och med större minskningar i HDL.

Att vara en anabola steroider, Testosteron kommer att inleda störningar, undertryckning och avstängning av endogen testosteron produktion, särskilt vid kroppsbyggande doser.

Sustanon Kur och användningsområden

Avsikten med Sustanon 250 är att, som en helhet, tillhandahålla en initial ökning i blodplasmanivåer av testosteron inom 24 48 timmar efter administrering. Efter detta bör blodnivåerna förbli förhöjda under en period av 21 dagar som ett resultat av de större testosteronestrarna som finns i blandningen. Idén här, som tidigare nämnts, var att använda Sustanon nästan uteslutande i behandlingen av testosteronersättningsterapi. Detta bör hållas i åtanke när någon är villig att köra Sustanon Kur. Den första indikationen på att Sustanon’s halveringstidsegenskaper borde ge är det faktum att Sustanon Kur måste köras under mycket längre perioder som ett resultat, vanligtvis 10 14 veckor. Till och med 10 veckors Sustanon Kur betraktas som i den korta änden.

Sustanon Kur involverar ofta användning av Sustanonendast, särskilt när det gäller första gången och nybörjare. Sustanon är en testosteronprodukt och kan också användas som basförening i en cykel som innehåller andra produkter. NybörjeKur kan också innehålla minst en annan förening, vanligtvis med avsikt att öka massa och styrka, och bulking. Ett exempel här är Sustanon 250 som används under 12 veckor, med Dianabol (Methandrostenolone) som en kickstartingförening under de första 4 6 veckorna av cykeln. Nandrolone Decanoate (Deca Duarbolin) är också vanligtvis kombinerat med Sustanon Kur och tenderar att kombinera särskilt bra med det på grund av dess längre halveringstid och är lämpligt i längre kur längder på 12 veckor eller längre.

Sustanon doseringar och administration

Ursprungligen utformad och avsedd för klinisk och medicinsk användning, speciellt i testosteron ersättningsbehandling (TRT), medicinska doser av Sustanon i genomsnitt vid 250 mg administrering var tredje vecka och justeras normalt efter individuella behov efter det läkaren anser nödvändigt.

Organon Sustanon 250 mg / ml ampere

I idrotts och kroppsbyggande cirklar börjar de flesta nybörjardoser av Sustanon med cirka 300 500 mg per vecka. Normalt finns det inget behov av att öka Sustanondoser utöver detta intervall, särskilt när de används med andra föreningar. Mellananvändare vågar ofta riket 500 750 mg per vecka, ofta när Sustanon används ensam. Mellananvändare förblir ofta fortfarande inom 500 mg veckoprisen när de använder andra föreningar med det. Avancerade användare är kända för att stiga så högt som 750 1000 mg per vecka, men återigen är detta vanligtvis bara när Sustanon används ensamt och inte med andra anabola steroider.

Ett annat vanligt alternativ är användningen av TRTdoser av Sustanon för att endast tillhandahålla en basnivå av hormonet för att underlätta viktiga biologiska funktioner medan andra starkare föreningar betonas för att främja anabola effekter. I detta fall kommer användarna ofta att använda Sustanon på 100 250 mg per vecka och förlita sig på andra föreningar i högre doser för att uppleva fördelar med prestanda och kroppsbyggnad.

Sustanon 250 rekommenderas inte för kvinnor på grund av dess starka androgena karaktär, och kvinnor rekommenderas därför att undersöka någon annanstans i mindre potenta androgener som kan användas för prestanda och förbättrad kroppsbyggnad.

Hur man köper Sustanon

Sustanon är lika vanligt som alla andra testosteronprodukter på marknaden och är tillgängliga via olika källor från internetkällor, webbplatser och epostordersystem till personliga ’gymhandlare’. Även om priserna kan variera anses Sustanon vara en billig produkt att köpa. Läkemedelsklass Sustanon 250 som tillverkas av stora läkemedelsföretag är lätt tillgängliga, även om det finns finska och förfalskningar. Generisk läkemedelsklass Sustanonprodukt är också allmänt tillgänglig från olika tillverkare, och underground lab (UGL) produkter är ännu mer omfattande på den anabola steroidmarknaden.

Sustanonprodukt i farmaceutisk kvalitet i intervallet 6 20 USD för en enda 1 ml ampull som innehåller 250 mg, beroende på källtyp. Underjordiska labbklass Sustanon kan hittas för ännu billigare (till bekostnad av kvalitetsvariationer), vanligtvis i intervallet $ 50 $ 100 på den låga änden, och uppåt $ 140 $ 160 för en 10 ml injektionsflaska som innehåller 250 mg / ml produkt. Dessa priser är mycket beroende av labbprodukten och källan i fråga.

Sustanon Referenser:

  1. https://www.drugs.com/international/testosterone.html
  2. https://www.accessdata.fda.gov/scripts/cder/daf/
  3. https://books.google.com.tr/books?id=tsjrCAAAQBAJ&pg=PA270&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
  4. https://www.drugs.com/international/testosterone.html