Testosteron Propionate Kur

Testosteron i sig är den mest flexibla och mångsidiga anabola steroiden när det gäller olika användningsområden, och testosteron propionate kur kan användas för alla önskade ändamål eller valfritt mål. Testosteron är den enda anabola steroiden som har förmågan att säkert och effektivt köra solitärt på egen hand. Detta är en funktion som mycket få, om några, andra anabola steroider har. testosteron propionat kan köras ensamt solitärt men det staplas också ofta med andra olika anabola steroider i testosteron propionate kur eftersom testosteron är kompatibelt med bokstavligen varje annan typ av anabola steroider. Som med alla olika typer av förestrade anabola steroider staplas testosteron propionat bäst tillsammans med anabola steroider som har en liknande kort halveringstid (som Nandrolone Phenylpropionate, Stanozolol, Trenbolone Acetate, etc.).

Samtidigt har testosteron propionate en halveringstid på 4,5 dagar vilket kräver injektioner varannan dag, vilket kanske inte smälter lika smidigt med långa estererade anabola steroider som kräver mindre frekventa injektioner. En vanlig fråga bland den anabola steroiden som använder community är huruvida korta estererade anabola steroider som testosteron propionat kan staplas med en lång esterad anabole steroid som Nandrolone Decanoate (Deca Durabolin) eller Boldenone Undecylenate (Equipoise). Svaret är ja, men kan ge mer besvärliga administrerings och doseringsscheman, eftersom testosteron propionat kräver injektioner varannan dag medan de två ovannämnda anesteriska steroiderna med lång ester endast kräver två gånger per vecka injektioner.

Eftersom testosteron propionat är en långsammare frigörande anabole steroider med en kortare halveringstid på 4,5, har det möjligheten att låta användare köra korta testosteron propionate kur i intervallet 8 10 veckor (och ibland så korta som 6 veckor). Detta beror på den kortare tiden som krävs för att uppnå optimala plasmakoncentrationer i blodet för att uppnås på grund av snabbare frisättning. Därför inträffar kickin perioden på ett tidigare datum (ungefär 24 veckor in i kur för de flesta användare) än de långsträckta långsamma frisläppande anabola steroiderna (4 6 veckor till en kur för de flesta människor).

Många ställer frågan om kortare Kur är mer fördelaktiga eller inte. Svaret är att de är, eftersom längre anabola steroidKur utgör frågan om allvarligare HPTA (Hypothalamic Pituitary Testicular Axis) undertryckning och stängning, vilket resulterar i en mycket svårare återhämtningsperiod under veckorna efter kur. Huvuddelen av tiden med kortare Kur ”HPTA” säger inte i lekmän så snabbt de exogena hormonerna. Det är därför många kommer att njuta av kortare Kur, till exempel 8 veckors Kur individen kommer att kunna komma snabbt på kur, göra sina vinster snabbt och gå av kur och in i PCT (Post Kur Therapy) innan kroppen börjar genomgå allvarliga HPTAundertryck eller stäng av. Naturligtvis har varje individ sin egen unika känslighet för HPTAavstängning (vissa stängs av långsammare än andra, vissa snabbare än andra, och andra stänger inte alls). Men som en allmän idé som delas av många som gillar testosteron propionate kur i synnerhet är att kortare Kur är bättre av dessa skäl.

Nybörjar Testosteron Propionate Kur

Exempel på nybörjarTestosteron Propionate Kur (10 veckors total kurtid)
Veckor 1 10:
testosteron propionat vid 75 125 mg varannan dag (300 500 mg / vecka)

Det måste noteras för läsaren, som möjligen kan vara en nybörjare, att stapling av anabola steroider aldrig bör utföras under den allra första kur, och att de första få nybörjarsKurna bör endast vara testosteron. Ytterligare användning av andra föreningar i en första gången kan ofta bli farligt för en nybörjare som till stor del är okänd med världen av anabola steroider och kan reagera negativt på en eller flera staplade föreningar. Eftersom flera föreningar används kommer den olyckliga individen vara osäker på vilken förening som är skyldigheten till dessa negativa reaktioner och biverkningar. En sådan situation kan också visa sig dödlig när det gäller allergiska reaktioner. Det är därför nybörjare alltid bör börja med grunderna innan stapling av föreningar.

Mellan Testosteron Propionate Kur

Mellanprovning av Testosteron Propionate Kur (10 veckors total kurtid)
Veckor 1 10:
testosteron propionat vid 75 125 mg varannan dag (300 500 mg / vecka)
Nandrolone Decanoate (Deca Durabolin) vid 400 mg / vecka
Veckor 1 4:
Dianabol vid 25 mg / dag

Ett perfekt exempel på en kur där en individ kommer att använda en kortverkande anabola steroider, såsom testosteron propionat, med en lång estererad långverkande anabola steroider som Nandrolone Decanoate (Deca Durabolin). I specifik detalj skulle en individ typiskt aministera testosteron propionat varannan dag, medan Deca Durabolin administreras två gånger i veckan jämnt isär (till exempel måndag och torsdag).

En individ som engagerar sig i denna typ av testosteron propionate kur skulle schemalägga och tidpunkten för Nandrolone Decanoateinjektioner för att sammanfalla med de olika Testosteron Propionateinjektionerna. Detta för att säga att till exempel om testosteron propionats injektionsschema landar på följande dagar tisdag, torsdag, lördag, måndag, onsdag då skulle Nandrolone Decanoate administreras på tisdag och måndag i det administrationsschemat.

Testosteron Propionate Kur

Testosteron Propionate Kur

Avancerad Testosteron Propionate Kur

Avancerat exempel på Testosteron Propionate Kur (8 veckors total kurtid)
Veckor 1 8:
testosteron propionat vid 25 mg varannan dag (100 mg / vecka)
Tren Acetat vid 100 mg varannan dag (400 mg / vecka)

Ett mycket typiskt och väsentligt exempel på avancerade testosteron propionate kur, denna specifika kur är påvisbar för användning av testosteron propionat som en stödjande förening som används vid TRTdoser enbart för att upprätthålla normal fysiologisk funktion i frånvaro av normal fungerande endogen testosteron produktion ( det undertrycks som ett resultat av användning av anabola steroider). Därför har testosteron propionat reducerats till den typiska TRTdosen på 100 mg varje vecka.

Denna normala fysiologiska testosterondos möjliggör östrogennivåkontroll under hela kur utan krav på en aromatas hämmare. Detta beror på att hastigheten för aromatisering av testosteron till östrogen i doser närmare det normala fysiologiska intervallet minskas kraftigt.

Som ett resultat fungerar Trenbolone Acetate nu som den primära anabola föreningen (alias ”arbetshäst”) som kommer att fungera för att tillhandahålla muskeltillväxt under hela kur. Trenbolone är strikt en anabol steroid på avancerad nivå, olämplig för nybörjare av alla slag. I denna kur används Acetatvarianten av Trenbolone helt enkelt på grund av dess sömlösa kompatibilitet med Testosteron Propionate. Detta beror på att propionat och acetatestrarna, som tidigare nämnts tidigt i detta avsnitt av profilen, båda har nästan identiska halveringstider (3 dagar för Trenbolone Acetate och 4,5 dagar för Testosteron Propionate).

Detta ger därför en enkel bekvämlighet för användaren såväl som jämnare injektions och administration frekvenser. Det faktum att testosteron används i tillräckligt låga doser för att undvika aromatisering, i kombination med det faktum att Trenbolones oförmåga att konvertera till östrogen i vilken dos som helst bör leda till total eliminering av eventuell vattenhållning, uppblåsthet, gynekomasti eller eventuella biverkningar i samband med detta. med östrogen. Det är viktigt att notera att denna kur i synnerhet är tillräckligt stark för att kunna användas som bulkningskur, mager masskur eller skärningskur allt utan den uppblåsta potentialen för vattenhållning eller andra östrogena biverkningar.

Referenser

  1. https://books.google.com.tr/books?id=K-IrAQAAMAAJ&redir_esc=y
  2. https://books.google.com.tr/books?id=tsjrCAAAQBAJ&pg=PA270&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
  3. https://www.drugs.com/international/testosterone.html
  4. https://www.accessdata.fda.gov/scripts/cder/daf/