Testosterone Enanthate Pris

Typisk prissättning av Testosterone Enanthate

Prissättningen av alla anabola steroider slutligen faller under tre kategorier av leverantörer eller källor:

“Personliga”, “personliga kända” eller “gymgolv” källor
Källor på internetwebbplatser som begränsar köpare till ett minimibeställningsbelopp
Källor på internetwebbplatser som inte begränsar köpare till lägsta orderbelopp och tillåter istället små beställningar med en flaska

Priserna varierar inte mycket mellan de två första listade källtyperna, men alla individer som försöker köpa Testosterone Enanthate på internet kommer alltid att notera de distinkta prisskillnaderna mellan webbplatser som sätter minsta ordergränser jämfört med de som inte gör det.

Webbplatser som inte fastställer minsta ordergränser tillåter individer att köpa Testosterone Enanthate i mycket små mängder (beställningar av enstaka flaskor etc.), och eftersom leverantören tenderar att göra små försäljningar i motsats till stora kvantitetsförsäljningar uppblåser priserna ofta för att utgöra för de logistiska kostnaderna för små beställningar.

Typisk prissättning av Testosterone Enanthate från källor som inte sätter minsta beställningsgränser kommer i allmänhet att hitta läkemedelskvalitetspriser inom området $ 18 $ 21 för ett enda 1 ml injektionsflaska som innehåller 250 mg / ml (vanligtvis ett exempel på glasampuleprodukter av farmaceutisk kvalitet). Underjordisk produkt från samma typ av källa sträcker sig från $ 100 $ 130 för en enda 10 ml injektionsflaska som innehåller 250 mg / ml.

Källor som fastställer minsta ordergränser såväl som personliga källor kan hittas som säljer farmaceutiskt Testosterone Enanthate för ungefär $ 13 $ 15 för ett enda 1 ml injektionsflaska som innehåller 250 mg / ml (återigen, ett typiskt exempel på farmaceutisk glasampullprodukter). Underjordisk produkt från samma typ av källa landar i intervallet $ 60 $ 90 för en enda 10 ml injektionsflaska som innehåller 250 mg / ml.

Testosterone Enanthate Pris

Testosterone Enanthate Pris

Testosterone Enanthate Pris Referenser

  1. https://books.google.com.tr/books?id=MkrAPaQ4wJkC&pg=PA315&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
  2. https://books.google.com.tr/books?id=mEgckDNkonUC&pg=PA442&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
  3. https://www.accessdata.fda.gov/drugsatfda_docs/label/2007/009165s031lbl.pdf