Tillväxthormon – (HGH) – Terapi – Genomsnittlig månadskostnad för HGH

Många företag som producerar livsmedelstillsatser säger det Tillväxthormon – (HGH) injektioner är säkra. Dessa injektioner kan verkligen förbättra ditt livskvalitet. HGHTerapi kommer att öka din muskelton och uthållighet, minska mängden fett i kroppen, förbättra din hud och hår, förbättra ditt humör etc. Låter bra, eller hur? Var ung, ljus och atletisk!

Mänsklig tillväxthormon (Tillväxthormon – HGH eller somatotropin ) produceras av den främre hypofysen. Detta hormon spelar en viktig roll i vår ämnesomsättning: det hjälper till att minska mängden fett i kroppen och stimulerar också våra leverceller att frigöra vissa molekyler som kallas somatomediner (dessa ämnen påverkar alla kroppssystem). Således är några av Tillväxthormon funktionerna listade nedan:

  • Tillväxthormon  främjar muskeltillväxt .
  • Tillväxthormon terapi förbättrar ämnesomsättningen och återställer vår kropp.
  • Det gör vårt skelett starkare.
  • Tillväxthormon förbättrar vår hjärna och hjärthälsa.

Produktionen av mänskligt tillväxthormon blir långsammare med åldern. Det konstateras att nivån på Tillväxthormon – HGH-produktion minskar med 50% vart tionde år. Tillsammans med det kan man uppleva ett antal oönskade symtom, som vanligtvis är förknippade med åldringsprocessen: fettavsättningar, muskelförluster, nedsatt minne, låg uthållighet, benbräcklighet, etc.

Tillväxthormon och åldrande

Det är ett välkänt faktum att Tillväxthormon-produktionen minskar med åldern. Hos människor faller den genomsnittliga dagliga hormonproduktionen med 15% under perioden mellan 20 och 310 års livstid och nästan hälften vid 60 års ålder. Vi producerar faktiskt cirka 500 mcg Tillväxthormon dagligen vid 20 års ålder, 200 mcg vid 40 år och endast 25 mcg vid 70 år. Det vill säga, efter att ha fyllt 60 år, lider ungefär hälften av befolkningen av partiell tillväxthormonbrist.

Denna process är direkt relaterad till svullnad och rynkor: man kan se dessa åldersrelaterade förändringar i spegeln. De av oss som har en reducerad mängd Tillväxthormon  av naturen blir gamla på ett mycket snabbare och mer synligt sätt än de som upprätthåller en högre nivå av Tillväxthormon på grund av sport eller ytterligare terapi. Denna process påminner om situationen som observerades vid klimakteriet och kallas somatopaus.

Så varför har vi mindre Tillväxthormon med åldern? Svaret återstår att hitta. Studier har visat att våra celler fortfarande kan producera lika mycket tillväxthormon som i tonåren (med adekvat stimulering).

Vissa forskare tror att problemet är förknippat med somatostatin. Det visade sig att det intensivt kan blockera utsöndringen av tillväxthormon. Det vill säga problemet är inte bara i låg mängd Tillväxthormon i våra vävnader, utan också i det faktum att dessa vävnader inte ens kan interagera med hormonet. De senaste studierna visar att en sådan nedgång varken är ersättningsbar eller permanent. Det vill säga den åldersrelaterade nedgången i produktion av Tillväxthormon  kan vändas. Även om Tillväxthormon – HGH-aktiviteten minskar med åldern eller receptorer blir mindre mottagliga för tillväxthormon kan du kämpa för att övervinna allt detta genom att prova Tillväxthormon – HGH-ersättningsterapi.

Positiva effekter av Tillväxthormon -Terapi

Tillväxthormon arbetar med alla system i vår organisme både direkt och indirekt (genom IGF-1). Tillväxthormon hjälper vår kropp, vävnader och organ att växa i storlek. Det kan till och med regenerera skadad hjärnvävnad.

Tillväxthormon – HGH-terapi minskar risken för dödlighet från hjärt-kärlsjukdomar, förbättrar njurfunktionen och termoregulering, förbättrar energiförbrukningen, förhindrar åderförkalkning, förbättrar benmineralens densitet, förhindrar fetma etc. Dessutom hjälper det att förbättra ditt psykologiska välbefinnande.

Effekten av  HGH-terapi är inte så dramatisk som hos vissa andra hormoner. Ändå kan ett kraftigt fall i Tillväxthormon – HGH-nivåer påskynda din åldrande. Således hjälper Tillväxthormon – terapi att hålla våra celler friska (så långt som möjligt). Enligt de senaste studierna kan Tillväxthormon  och IGF-1 göra vad antioxidanter inte kan göra.

Tillväxthormon  initierar transport av aminosyror till cellerna och hjälper därmed till att bota skadade vävnader och DNA. Detta hormon behandlar faktiskt den främsta orsaken till åldrande.

Genomsnittlig Tillväxthormon – HGH månadskostnad

Tillväxthormon-kostnaderna är mycket höga i USA. Det mest populära varumärket är Norditropin. Se bildbälgen för alla märkeskostnader:

Tillväxthormon  kostar under $ 800 per månad – Norditropin 10MG blå penna. Vi kan erbjuda ett bra alternativ till de höga Tillväxthormon – HGH-kostnaderna. Undvik de skandalösa kostnaderna för Tillväxthormon – HGH med vår Tillväxthormon  Vi erbjuder utmärkt beställningstjänst och vi behöver inte Tillväxthormon – HGH-recept som amerikanska Tillväxthormon -kliniker och vårt Tillväxthormon -pris är minst 60% eller mer billigare.
Numera kostar patienter som tar injektioner av mänskligt tillväxthormon från $ 20 000 till $ 30 000 per år på en officiell hormonersättningsklinik. Om du väljer vår butik kan du spara upp till $ 25 000 per år.

Tillväxthormon – HGH och hjärtsjukdomar

Hjärtsjukdomar är den främsta orsaken till dödlighet i USA. Olika studier runt om i världen visar att Tillväxthormon – HGH-terapi kan förebygga de farligaste hjärtsjukdomarna.

De patienter som lider av HGH-brist eller akromegali är mer benägna att dö av hjärtsjukdomar. När vår kropp har rätt mängd tillväxthormon är dess positiva effekt verkligen magisk.

Tillväxthormon – HGH-terapi minskar hypertoni i perifera kärl och bränner djupa lager av fett i buken. För det andra hjälper det att sänka det diastoliska blodtrycket med cirka 10% utan att påverka det systoliska trycket. Det vill säga, Tillväxthormon – HGH kan förbättra den allmänna hälsan hos personer med hjärtsjukdomar.

Tillväxthormon – HGH och viktminskning

Vissa livsmedel kan leda till överdriven vikt när vi blir äldre. Tillväxthormon – HGH som produceras av hypofysen i människokroppen reduceras med 60% under 40 års ålder. Olika tecken på låga Tillväxthormon – HGH-nivåer inkluderar förlust av muskelton, ökat kroppsfett, dålig sömnkvalitet, förlust av energi och uthållighet, minskad sexuell energi .

En av de viktigaste rollerna med HGH i vår kropp är viktkontroll. Det fungerar genom att öka mängden IGF-1 som utsöndras av den mänskliga levern. I sin tur tvingar den vår kropp att bränna fett. I princip hjälper Tillväxthormon – HGH din kropp att använda energi från fettlagrar, vilket leder till betydande viktminskning. Det hjälper vår kropp att generera nya muskelceller, förbättra ämnesomsättningen och gå ner i vikt utan träning.

De viktigaste ämnena som främjar utsöndring av tillväxthormon är arginin, ornitin, tryptofan, glycin och tyrosin. De fungerar mer effektivt tillsammans med vitamin B6, zink, kalcium, magnesium, kalium och vitamin C. Genom att lägga till dessa aminosyror och vitaminer i kosten kan du återställa normal Tillväxthormon produktion.

tillväxthormon

tillväxthormon

Ornitin och arginin är ett av de mest populära aminosyratillskotten, främst för att de kan hjälpa dig att förbättra kroppens form och gå ner i vikt medan du sover (det vill säga när Tillväxthormon – HGH utsöndras). Vissa hormoner uppmuntrar kroppen att samla fett; medan människans tillväxthormon hjälper dig att komma i form.

HGH terapi används aldrig ensam. En mycket noggrann utvärdering av din hormonstatus är nödvändig för att förskriva läkemedlet. Endast i detta fall ger Tillväxthormon – HGH-terapi inte biverkningar. Systemet kan också väljas individuellt beroende på din hormonstatus, ålder och livsstil.

Tillväxthormon – HGH och livslängd

Kan Tillväxthormon  öka vår förväntade livslängd? Säker! Tillväxthormon – HGH-terapi verkar ge dig ytterligare tjugo år i livet för att starta ett nytt företag, skriva en bok, resa runt om i världen, lära dig att rida osv. Med Tillväxthormon – terapi har du ingen anledning att betrakta dig själv för gammal för en ny satsning.

HGH-terapi minskar sannolikheten för för tidig död av vissa sjukdomar. Med andra ord, det ökar helt enkelt dina chanser att fira din 150-årsdag. Det har visats att Tillväxthormon-injektioner båda bekämpar sjukdomar genom att minska riskfaktorerna och öka den genomsnittliga livslängden.

Ingen tvekan om det Tillväxthormon har en djupgående effekt på vår åldrande och livslängd. De människor som behandlas med tillväxthormon kommer att ha en bättre livskvalitet. De kommer inte bara att se yngre ut, utan också ha ett yngre immunsystem. Således visar många experiment att en av de viktiga faktorerna för att öka livslängden är Tillväxthormon – terapi.

Referenser

  1. https://web.archive.org/web/20110903125813/
  2. http://www.fsis.usda.gov/fact_sheets/chicken
  3. https://www.uspoultry.org/faq/faq.cfm_from_farm_to_table/index.asp
  4. http://www.chicken.org.au/media-releases/
  5. https://science.sciencemag.org/content/125/3253/884