Tillväxthormon (HGH) för kvinnor

HGH för kvinnor: Fördelar, dosering, hur man påbörjar HGH-terapi

Hormoner i vår kropp påverkar vårt utseende, liksom vårt allmänna hälsotillstånd och välbefinnande. Dessutom: vår övervikt beror direkt på HGH-nivåer.

Tillväxthormon (somatotropin) produceras regelbundet i hypofysen: dess utsöndring sker var tredje timme, särskilt 1-2 timmar efter att du somnat. Basnivån för somatotropin (mindre än 5 ng / ml) är högre under tidig barndom och ungdom. Den normala nivån av HGH för män och kvinnor i medelåldern är mindre än 18 ng / ml.

HGH för idealisk kroppsvikt för kvinnor

Tillväxthormon i en kvinnlig kropp hjälper till att bygga muskelmassa och bränna subkutant fett. Dessutom stärker det våra ben och immunitet samt främjar hudföryngring. När HGH används för viktminskning ändrar fettvävnad i de mest problematiska zonerna (i buken och midjan) och minskar kroppsvikt. Det beror på en så underbar funktion att somatotropin används i stor utsträckning av kvinnor för att minska andelen fett i deras kroppar.

När HGH används för viktminskning, visar HGH anständiga fettförbränningsegenskaper på grund av följande effekter:

 • stimulering av proteinsyntes;
 • stimulering av kolhydratmetabolismen;
 • metabolisk acceleration;
 • kraftfullt anabola svar;
 • det hjälper till att bekämpa och bromsa avsättningen av subkutant fett;
 • det hjälper till att reglera fettsyrametabolismen.

Om du vill gå ner i vikt och bli av med fett, måste våra celler ta upp mer fett. Detta är tillväxthormonets huvudroll i en kvinnlig kropp. HGH hjälper till att förhindra bildning av fettsyror och fettavlagringar. Det fungerar tillsammans med membranen i fettceller för att tvinga dem att börja konsumera fettsyror. Som ett resultat främjar HGH lipolysprocessen, vilket leder till en minskning av antalet fettceller.

Således är somatotropins huvudroll för kvinnor överskott av viktminskning. Avsättning av fett sker under påverkan av tillväxthormon.

Andra fördelar med HGH för kvinnor

Dessutom sker andra positiva förändringar i en kvinnlig kropp när tillväxthormonet ökar:

 • HGH hjälper till att förbättra alla vävnadstyper;
 • detta hormon kan göra det kvinnliga immunsystemet starkt;
 • det aktiverar sårläkning och återhämtningsprocesser;
 • det stoppar åldersrelaterad muskelatrofi;
 • HGH-terapi hos kvinnor främjar muskeltillväxt;
 • HGH kan öka libido hos kvinnor.

Tillväxthormon kan verkligen förbättra ditt hudtillstånd. Den främsta orsaken till åldertecken är minskad kollagenproduktion och elastinproduktion. De ljusaste tecken på åldrande är rynkor, torr hud, förlust av fukt, hängande hud. HGH-terapi hjälper till att påskynda den naturliga produktionen av dessa ämnen, samt stärka dina ansiktsmuskler. HGH för kvinnor hjälper inte bara att eliminera rynkor utan också föryngra hudens utseende och återställa vitaliteten. Det vill säga kroppen föryngras, stimulerar förnyelsen av hud och inre organ, hårsäckar och så vidare. Som ett resultat är HGH viktigt för de som vill stoppa åldringsprocesserna och främja cellföryngring.

Somatotropin hjälper också till att ackumulera natrium i kroppen. Därför blir din hud hydratiserad och tjockare.

Om en kvinnlig kropp är låg på HGH kan du bli deprimerad. Hormonersättningsterapi hjälper dig att undvika dessa symtom. Det har visat sig att en liten mängd tillväxthormon har en gynnsam effekt på nervsystemet. Först av allt bidrar HGH till neurons överlevnad när de påverkas av negativa faktorer. Dessutom hjälper det att öka nervvävnadens resistens mot stress.

Hur man startar HGH-terapi för kvinnor

Det finns två sätt att öka koncentrationen av somatotropin i blodet: du kan prova droger eller naturläkemedel. De bästa läkemedlen som innehåller somatotropin är Jintropin, Ansomone, Hygetropin, Nutropin. De kommer att hjälpa till att minska överskottet fett, främja snabb muskeltillväxt, bromsa åldringsprocessen, aktivera produktionen av kollagen, förbättra mentala förmågor etc. Alla är effektiva för att bli av med subkutant fett och viktminskning. Du kommer att få positiva resultat efter flera injektioner.

HGH-terapi för kvinnor är inte förknippat med allvarliga biverkningar. I jämförelse med steroider eller andra syntetiska läkemedel förändrar somatotropin inte den naturliga produktionen av könshormoner.

Enligt studier är det snabbaste sättet för HGH att komma in i den kvinnliga kroppen genom subkutana injektioner.

Hur förbereder jag en injektion? Använd en insulinspruta för att blanda pulvret och lösningsmedlet. Skaka därefter försiktigt injektionsflaskan tills pulvret är helt upplöst. Det rekommenderas inte att skaka det kraftigt. Läkemedlet kan förvaras i kylskåpet under 10 till 14 dagar, mellan 2 ºC och 8 ºC (i detta fall kommer mängden aktiv ingrediens att reduceras något). Det rekommenderas dock inte att förvara HGH-injektioner i mer än två dagar.

Syntetisk somatotropin ska användas subkutant, en gång om dagen, helst på kvällen. Kvinnor väljer vanligtvis fettveck på armar, mage och skinkor. Områdena för HGH-injektioner bör periodvis ändras för att förhindra lipoatrofi.

Rätt dos beräknas för varje patient separat, baserat på din kroppsvikt. Det är strängt förbjudet att använda HGH-injektioner utan att först rådgöra med din läkare. Efter en läkarundersökning kommer din läkare att beräkna läkemedlets dosering, samt rekommendera behandlingsperiodens längd. Först av allt är det nödvändigt att bestämma mängden naturligt hormon som produceras i kroppen. Det är nödvändigt att avsluta hela behandlingsförloppet för att uppnå goda resultat. Som praxis visar kommer kortvarig användning av HGH-injektioner inte att ge någon synlig terapeutisk effekt.

Som regel bör kvinnor använda 1 IE per dag. Mängden läkemedel kan ökas något, men försök inte mer än 3 IE per dag. Hur som helst är dosen alltid baserad på din kroppsvikt.

Om du vill få maximalt resultat från HGH måste du följa dessa rekommendationer strikt:

 • Det är bättre att injicera på tom mage. Efter det är det också lämpligt att vänta 40-50 minuter innan måltiderna för att låta den aktiva substansen upplösas och göra proceduren så effektiv som möjligt.
 • Försök att observera tidsintervallet mellan injektioner. För att göra detta kan du föra en dagbok eller installera en påminnelseapp på din telefon.
 • Om en dos av läkemedlet missades av någon anledning, borde det inte vara en dubbel dos nästa gång. Du bör använda den vanliga mängden HGH.

Gynnsamma effekter observeras hos kvinnor som tar HGH i 3-6 månader. Som med andra hormoner kan du inte bara ta drogen och vänta på mirakel: du måste leda en hälsosam livsstil, äta hälsosamt, motionera etc.

tillväxthormon

tillväxthormon

Tillväxthormon Referenser

 1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2657499/
 2. https://bjsm.bmj.com/content/40/suppl_1/i35
 3. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/gene/2688
 4. https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1111/j.1365-2265.2006.02676.x
 5. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1463553/