Trenbolone Köpa


Trenbolone är en av de vanligaste och mest populära anabola steroiderna bland idrottare och kroppsbyggare, även om det inte kommer nära mängden popularitet som till exempel Dianabol, Nandrolone eller Winstrol. Men den enkla tillgången till råa Trenbolonematerial tillåter olika laboratorier och till och med enskilda användare själva gör det lätt att få tillgång till att enkelt få fram och producera denna förening. Tillgängligheten för individer som vill köpa Trenbolone är oerhört stor, med marknaden full av olika märken och källor genom vilken varje potentiell användare kan köpa Trenbolone från.

Tänk på att Trenbolones enda godkända (och primära) användning är ett veterinärmedicinskt läkemedel som används i nötkreatur för att förbättra fodereffektiviteten och magert köttproduktion. Trenbolone är inte godkänt för mänskligt bruk under några villkor, och det är därför att det inte finns några farmaceutiska eller humana Trenbolone produkter på marknaden.

Vid ett tillfälle för två eller tre decennier sedan från tidpunkten för skrivandet av denna profil fanns det en viss Trenboloneprodukt av farmaceutisk kvalitet, känd som Parabolan, som sedan länge har upphört. Därför bör varje individ som vill köpa Trenbolone förstå att de enda Trenbolone produkterna som är i omlopp och som finns vid tidpunkten för detta skrivande antingen är veterinärprodukter eller produkter som tillverkas av underground labs (UGL).

Det bör göras känt att olika underjordiska laboratorie Trenbolone produkter kan innehålla stora mängder östrogen i dem med Trenbolone inuti. Alla användare bör vara medvetna om detta problem, eftersom det finns många olika implantatpelletsmärken och vissa av dem är kända för att innehålla östrogen i dem utöver Trenbolone.

Vissa underjordiska laboratorier har av flera skäl misslyckats med att utvinna östrogen från lösningen i tillverknings och bryggprocessen. Den inneboende risken här är att många Trenbolone användare riskerar att injicera extra östrogen i sina kroppar (tillsammans med Trenbolone), vilket resulterar i uttalade estrogeniska biverkningar av ett okänt (eller felaktigt) ursprung för användaren.

Farmaceutisk klass Tren mot underjordiska laboratorier

Det finns praktiskt taget inget läkemedel av Trenbolone på marknaden för användare att köpa Trenbolone produkter. Tyvärr leder detta till ingen möjlig diskussion eller täckning av någon medicinsk kvalitet Trenbolone. Som ett resultat lämnar detta en marknad översvämmad nästan 100% med underjordiska laboratorietillverkade Trenbolone produkter. Användare som vill köpa Trenbolone kommer vanligtvis att upptäcka att Trenbolone Acetate är den mest populära och mest använda Trenbolone beredningen, och vanligtvis tillverkas för att ge vanligtvis standardkoncentrationer på 100 mg / ml och 75 mg / ml. Typiska koncentrationer kommer aldrig att ses högre än 100 mg / ml av acetatvarianten, och 75 mg / ml är faktiskt ännu vanligare än 100 mg / ml beredningarna.

Typisk prissättning av Trenbolone

Personer som shoppar runt för att köpa Trenbolone kommer vanligtvis att gå in på källor på webbplatsen som vanligtvis kommer att sälja Trenbolone Acetate produkter i prisintervallet $ 60 $ 100 per 10 ml injektionsflaska. Priset varierar inom detta intervall baserat på vilken typ av källa som köpts från, och den högre änden av prisintervallet kommer vanligtvis att ses med källor på webbplatsen som inte begränsar köpare till minsta ordergränser. Kurspriserna för ”person” eller ”gym på golvet” faller normalt i samma prisklasse, men ofta kan tiderna bli ännu lägre, i intervallet 60 $ och ofta högst 75 $ per 10 ml injektions flaska.

Trenbolone Köpa

Trenbolone Köpa

Trenbolone Enanthate är den långesterade beredningen av Trenbolone, och är troligen den näst populäraste Trenbolonevarianten som används av anabola steroider. Försäljare av webbplatser av samma typ som anges ovan hittar Trenbolone Enanthate till cirka 90 130 USD per 10 ml injektionsflaska. Trenbolone Enanthatepreparat finns ofta i koncentrationer av 200 mg / ml och så högt som 250 mg / ml. och högre koncentrationer är vanligtvis preparat som är mycket sällsynta eller utvecklats av ett unikt underjordiskt laboratorium. ”Personliga” eller ”gymgolv” källpriser för Trenbolone Enanthate tenderar att följa samma priser som erbjuds av internetanabola steroidförsäljare som beskrivs ovan, bara de tenderar att sväva runt det lägre intervallet.

 

Personer som vill köpa Trenbolone Enanthate kommer vanligtvis att märka skillnaden i priset per 10 ml injektionsflaska som tydligt högre jämfört med 10 ml injektionsflaskor med Trenbolone Acetate. Detta beror på de högre mg / mlkoncentrationerna av Enanthatebe redningarna i jämförelse med Acetatet, där Trenbolone Enanthate användare faktiskt får mer totalt milligram per injektionsflaska. Men när alla detaljer läggs jämnt ut i perspektivet av hur mycket Trenbolone en individ skulle kräva i en total kur, kommer priserna nästan alltid att vara desamma för båda estervarianterna i slutändan.

Förfalskade operationer med avseende på Trenbolone är inte kända för att vara en mycket stor fråga, även om den fortfarande existerar, och individer bör vara medvetna om detta. Råa Trenbolone tillverkande ingredienser i form av Finaplixpellets är lätt tillgängliga på den fria marknaden för omvandling och produktion till användbara injicerbara preparat. Detta ger mycket litet utrymme för bedragare och förfalskare att sätta in falska Trenbolone produkter i cirkulation på marknaden. Den största metoden som finns för potentiella köpare är att få en pålitlig källa som lagrar och säljer underjordiskt laboratorie till verkad Tren, som borde vara känd som lika pålitlig och ansedd.

Slutligen är den enda veterinära Trenbolone produkten som är värd att nämna är Trenol 50, tillverkad av WDV Pharmaceuticals i olika asiatiska länder. Trenbolone doseras till 50 mg / ml i 6 ml flerdosflaskor. Tyvärr kommer individer som vill köpa Trenbolone i denna form hårt pressade att hitta den i Nordamerika. Detta gör Trenol 50 mycket sällsynt i den nordamerikanska regionen och är inte väl känd. Tyvärr tycker mycket få anabola steroider och källor att det antingen är omöjligt att lagra denna produkt, eller att det inte ens är värt tid eller ansträngning att göra det.

Trenbolone Köpa Referenser

  1. https://en.wikipedia.org/wiki/PubMed#PubMed_identifier
  2. https://books.google.com.tr/books?id=BCw1OUlrT-QC&pg=PA88&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
  3. https://www.fda.gov/regulatoryinformation/legislation/ucm148726.htm