Turinabol Kur

Turinabol är i själva verket en förening som bäst utnyttjas (staplas) tillsammans med andra föreningar i Kur. Det har en särskilt synergistisk effekt med Testosteron eller andra liknande androgener som tenderar att ge efter för hämningarna av SHBG. SHBG (Sex Hormone Binding Globulin) är ett protein som binder till testosteron och gör det tillfälligt inaktivt, i själva verket ’handbojor’ testosteron.

Resultatet är det hormon som det binder till (i detta fall Testosteron) som bara flyter runt i cirkulation och inte kan utföra sitt jobb (gratis kontra bundet testosteron). Det har visat sig att Turinabol effektivt binder till SHBG, vilket gör att större mängder gratis testosteron kan cirkulera kroppen som ger sina muskelbyggande effekter. Detta betyder att även om Turinabol kan vara kostsamt med tanke på dess anabola: androgena förhållande, kan den lätt användas vid en låg dos i Turinabol Kur tillsammans med andra föreningar för att låta dessa andra föreningar agera mer effektivt i kroppen snarare än att bli bundna av SHBG och gjort värdelös som ett resultat.

Annars brukar Turinabol Kur vara mestadels före tävling och fettförlust / skär Kur, varigenom idén bara är att bevara muskelmassa under perioder med kaloribegränsning. Turinabol Kur som bulking eller mass förstärknings Kur används sällan på grund av den mycket svaga anabola naturen hos Turinabol, och med förekomsten av föreningar som är bättre lämpade för bulking och massförstärkning (samt är billigare än Turinabol att starta). Orala Turinabol Kur tenderar därför att tjäna en bättre nisch som en pretävling och skärande anabola steroider, såväl som en stödjande förening under vilken kur som helst för att tillåta de andra anabola steroiderna som den staplas med för att fungera mer effektivt i kroppen ( dvs att hålla SHBG från att binda till de andra använda föreningarna).

Nybörjare Turinabol kur

Exempel på nybörjare Turinabol Kur (12 veckors total kurtid)
Veckor 1 12:
Testosterone Enanthate vid 300 500 mg / vecka
Veckor 1 8:
Turinabol vid 30 mg / dag

Mellanliggande Turinabol kur

Exempel på exempelvis Turinabolkur (12 veckors total kurtid)
Veckor 1 12:
Testosteron Cypionate vid 100 mg / vecka
Deca Durabolin (Nandrolone Decanoate) vid 400 mg / vecka
Veckor 1 8:
Turinabol vid 60 mg / dag

Denna Turinabolkur introducerar en högre Turinabol dos för att tillåta fler anabola effekter från den utöver de andra använda föreningarna. De andra två använda föreningarna, Testosteron Cypionate och Deca, är båda långesterade anabola steroider som kräver stora kurlängder. Majoriteten av användarna som använder Deca och Testosteron Cypionate börjar normalt inte uppleva dramatiska effekter förrän veckorna 4 eller 5, under vilken tid Turinabol bör ge några konstanta och stadiga vinster.

De vinster som upplevdes under denna Turinabolkur bör vara nästan all mager massa utan mycket, om någon, vattenretention alls. Testosteron används i en TRTdos (Testosteron Replacement Therapy) på 100 mg per vecka för att upprätthålla normala fysiologiska nivåer av testosteron, inte för att göra vinster. De tillhandahållna vinsterna kommer att vara resultatet av användningen av Deca och Turinabol, båda föreningar som är mycket välkända för sin förmåga att tillhandahålla mager kvalitetsstyrka och storleks förstärkningar som inte är dramatiska, men istället nästan helt mager muskel utan fettökning / retention eller vattenretention. De långsamma och stadiga vinster som ges under denna 12 veckors kur borde naturligtvis vara mer benägna att förbli på användaren (förutsatt att PCT, träning och näring genomförs korrekt) än andra Kur där massvinsten är dramatisk men full av vatten.

Avancerad Turinabol Kur

Advanced Turinabol Kur Exempel (8 veckors total kurtid)
Veckor 1 8:
testosteron propionat vid 100 mg / vecka (25 mg varannan dag)
Trenbolone Acetate vid 400 mg / vecka (100 mg varannan dag)
Turinabol på 80 mg / dag

Avancerade Turinabol Kur som denna nuvarande Turinabol som används i den övre högre änden av dosområdet (80 mg / dag) inom en allomfattande 8veckors kur där varje förening startas samtidigt och stoppas samtidigt. Testosteron i dess korta esterformat av testosteron propionat används vid en TRTdos på 100 mg / vecka för att bibehålla normala fysiologiska nivåer av testosteron under en tid där endogent testosteron kommer att undertrycks och / eller stängas av från användning av andra föreningar.

Arbetshästens anabola steroider som ska ge kvalitetsmusklerna och styrkan är de andra två föreningarna bortsett från testosteron: Trenbolone och Turinabol. Både Trenbolone och Turinabol kan inte aromatisera till östrogen, och med testosteron som används vid en TRTdos på 100 mg / vecka, bör det finnas mycket liten eller ingen östrogen omvandling under denna kur, och därför inga risker alls för östrogena biverkningar. Resultatet av en kur som denna är en snabb och hårt träffande mager mass kur utan uppblåsthet eller vattenhållning som också kan användas för fettförlust eller förkonkurrens. Dessa typer av Turinabol Kur är mycket flexibla och kan användas för flera mål, applikationer och önskningar.

Farmakokinetiken för Oral Turinabol hos människor. Pharmazie. 1991 september; 46 (9): 6504. Tysk.

Turinabol Kur

Turinabol Kur

Referenser

  1. https://academic.oup.com/clinchem/article/43/7/1262/5640958
  2. https://www.allthingsgym.com/retests-olympic-doping-samples/
  3. https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/4 Chlorodehydromethyltestosteron