Turinabol Pris

Typisk prissättning

Turinabolprodukter som tidigare nämnts kommer helt och hållet att vara av underjordisk labkvalitet / kvalitet, och därför är det de enda Turinabolprodukterna som för närvarande finns på marknaden som transporteras av leverantörer och källor. Anabola steroider priser landar slutligen under tre kategorier av leverantörer / källor:

”Personliga”, ”personliga kända” eller ”gymgolv” källor
Källor på internetwebbplatser som begränsar köpare till ett minimibeställningsbelopp
Källor på internetwebbplatser som inte begränsar köpare till lägsta orderbelopp och tillåter istället små beställningar med en flaska

De första två käll / leverantörstyperna som listas har mycket liten variation i prissättning, men alla individer som försöker köpa Tbol på internet kommer alltid att ta ett betydande meddelande om de distinkta prisskillnaderna mellan webbplatser som sätter minsta ordergränser jämfört med de som inte gör det. . Webbplatser som inte sätter minsta beställningsgränser tillåter individer att köp Turinabol i mycket små mängder (beställningar av enstaka flaskor osv.), och eftersom säljaren tenderar att göra små försäljningar i motsats till stora kvantitetsförsäljningar, uppblås ofta priserna för att kompensera för de logistiska kostnaderna för små beställningar. Källor / leverantörer som begränsar köpare till lägsta ordergränser sätter vanligtvis en minimigräns på mellan $ 200 $ 400 för en produkt innan en beställning kan behandlas.

Turinabol Pris

Turinabol Pris

Detta tillåter källor för ”minsta beställningsgräns” för att motivera lägre priser per artikel på grund av de större försäljningsbeloppen.

Typisk prissättning av Turinabol som härstammar från källor som inte sätter minsta ordergränser kommer i allmänhet att hitta underjordiska produkter från $ 0,90 $ 1,25 per tablett som innehåller 10 mg / tablett.

Källor som sätter minsta ordergränser såväl som personliga källor kan hittas som säljer underjordiska Turinabol i intervallet $ 0,50 $ 1 per tablett som innehåller 10 mg / tablett.

Turinabol Pris Referenser

  1. https://www.youtube.com/watch?v=IyskvLuJngo&t=7s
  2. https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/4 Chlorodehydromethyltestosteron