Vilket är det bästa humana tillväxthormonet

I den moderna världen har forskare upptäckt tekniken för konstgjord syntes av HGH. Det används för medicinska ändamål – till exempel vid behandling av aids eller hos små barn med tillväxtproblem. Dessutom är somatropin effektiv vid behandling av ett antal störningar i nervsystemet.

Vissa idrottare använder också aktivt HGH-injektioner för att öka muskelmassan. Ändå bör beslutet att använda syntetiskt hormon tas med försiktighet – glöm inte faran för biverkningar och hälsorisker.

Notera: Det är INTE MÖJLIGT att ta HGH som ett komplement i form av piller, spray eller klistermärke! Piller, sprayer och lappar är marknadsföringsbedrägerier används av tilläggsmärkena. GH-molekylen är för bräcklig för att överleva rumstemperaturer eller kraftig skakning. Molekylen är också för stor för att passera genom huden. Om du läser det finstilta hittar du vanligtvis en anteckning om att det inte finns något faktiskt tillväxthormon utan snarare ”tillväxthormonpromotor” som är tänkt att göra att din kropp producerar mer av sin egen GH.

För närvarande översvämmas läkemedelsmarknaden bokstavligen med läkemedel som innehåller rekombinant somatropin (humant tillväxthormon). Ändå anses kvaliteten på HGH vara ett viktigt problem. Så låt oss fokusera på de mest högkvalitativa produkterna.

Så vilken är den bästa HGH?

Många kroppsbyggare som snabbt vill bygga muskelmassa och minska fettlagret är intresserade av vilket HGH-märke att välja, liksom hur man väljer det mest effektiva läkemedlet bland en mängd olika farmakologiska produkter.

HGH-märken av hög kvalitet:

 • Jintropin (hög renhet, 191 aminosyra, producerad av GeneScience Pharmaceuticals Co., Ltd , Kina)
 • Ansomone (hög renhet, 191 aminosyra, producerad av Anhui Anke Biotechnology (Group) Co., Ltd , Kina)
 • Serostim (hög renhet, 191 aminosyra, producerad av Merck Serono , Tyskland)
 • Humatrope (hög renhet, 191 aminosyra, producerad av Eli Lilly och företag , USA)
 • Genotropin (hög renhet, 191 aminosyra, producerad av Pfizer Inc. , USA)
 • Saizen (hög renhet, 191 aminosyra, producerad av Merck Serono , Tyskland)
 • Norditropin (hög renhet, 191 aminosyra, producerad av Novo Nordisk , Danmark)
 • Omnitrope (hög renhet, 191 aminosyra, producerad av Novartis ,schweiz)
 • Biotropin (hög renhet, 191 aminosyra, producerad av Lifetech Labs , Kina)
 • Nutropin (hög renhet, 191 aminosyra, producerad av Genentech , USA)

HGH-varumärken av medelkvalitet:

 • Hygetropin (medium renhet, 191 aminosyra, producerad av Hygene BioPharm , Kina)
 • Tev-Tropin (medium renhet, 191 aminosyra, producerad av Teva Pharmaceuticals , USA)
 • Zomacton (medium renhet, 191 aminosyra, producerad av Ferring Pharmaceuticals Pty Ltd , Australien)

HGH-märken av låg kvalitet:

 • Kigtropin (ommärkt generisk av tvivelaktiga bevis, olika recensioner från batch till batch)
 • Riptropin (ommärkt generisk av tvivelaktiga bevis, olika recensioner från batch till batch)
 • Taitropin (ommärkt generisk av tvivelaktiga bevis, olika recensioner från batch till batch)

Det bör noteras att namnen på vissa läkemedel som innehåller somatropin är nästan okända för många kroppsbyggare. Anledningen är att det är ganska svårt att köpa originella HGH-injektioner även på apoteket.

Tyvärr är cirka 75% av de läkemedel som säljs idag inte originalprodukter. Ibland är de helt enkelt värdelösa och ibland mycket hälsoskadliga. Därför bör de som beslutade att använda HGH-injektioner vara mycket försiktiga och försiktiga. Endast de tillverkare som har en licens har rätt att officiellt sälja HGH i apoteken. Samtidigt, när du köper detta läkemedel på nätet, är chansen att få en förfalskning definitivt högre. Naturligtvis betyder detta inte att alla hormoner som inte är licensierade är falska produkter. Men endast en licensierad produkt från en pålitlig leverantör ger önskad effekt.

Om du vill köpa de bästa HGH-produkterna bör du först uppmärksamma de licensierade läkemedel som Ansomone, Jintropin, Genotropin etc. Enligt proffs har dessa produkter en tillräckligt hög standard för effektivitet och säkerhet.

Ansomone och Jintropin är humana tillväxthormonpreparat som tillverkas i Kina. De är ganska populära. Dessutom är detta ett bra alternativ till dyrare formuleringar av somatropin som tillverkas i Amerika och Europa (Humatrope, Norditropin, Saizen, Nutropin). Jintropin och Ansomone är de enda giltiga läkemedlen som innehåller somatropin, som har godkänts av FDA. Eftersom båda dessa läkemedel är godkända för försäljning på apotek och sjukhus i Kina, finns det inget behov att prata om någon betydande överlägsenhet av Jintropin över Ansomone.

Jintropin gör att du snabbt kan bygga muskelmassa, öka styrkan och bränna överflödigt fett. Läkemedlet ska tas minst 2 månader för att se resultatet. Det kan användas för att snabbt bränna bort överflödigt fett utan allvarliga ansträngningar. Dessutom möjliggör Jintropin avsevärt förbättring av hjärtat och blodkärlets aktivitet. Dessutom kan du bromsa åldringsprocessen och snabbt få muskelmassa.

Vilket är det bästa humana tillväxthormonet

Vilket är det bästa humana tillväxthormonet

Detta HGH-varumärke har en ledande position bland andra certifierade produkter på grund av avsaknad av allvarliga biverkningar. Dessutom har den ett särskilt skydd för förpackningarna, så det är praktiskt taget omöjligt att köpa läkemedel som är förfalskade. Den största nackdelen med denna produkt är dess höga pris.

Ansomone är en populär HGH-produkt av anständig kvalitet. Läkemedlet används i både medicinsk industri och inom idrottsnäring (som kosttillskott). Indikationer om ansomone: tillväxthämning hos barn på grund av otillräcklig sekretion av tillväxthormon, kronisk njursvikt (nedsatt njurfunktion) under den prepubertala perioden, bekräftat medfødt eller förvärvat tillväxthormonbrist hos vuxna (som en substitutionsbehandling).

När det används regelbundet ökar läkemedlet uthållighet, bränner fett, minskar kolesterol och förbättrar patientens allmänna tillstånd. En annan fördel är det tredubbla skyddet av paketet. Det är nödvändigt att använda detta läkemedel i höga doser (gör små pauser mellan kurserna).

Hur hittar du HGH-kosttillskott av hög kvalitet?

Människans tillväxthormon är ett biologiskt aktivt ämne som inte kan syntetiseras utan att genomgå en fullständig teknologisk cykel. För närvarande finns det 3 sätt att producera detta hormon:

 • Från döda kroppens hypofysen (denna metod är förbjuden på grund av förekomsten av ett stort antal biverkningar);
 • Syntetisk väg;
 • Rekombinant hormon (från modifierade celler).

Hittills är cirka 75% av de sålda läkemedlen kloner eller imiteringar. Det vill säga, till och med somatropin kan vara av dålig kvalitet. Den viktigaste indikatorn som bestämmer kvaliteten på hgh är proteingrening. Otillräcklig rening kan avsevärt försvaga effekten som läkemedlet producerar.

En viktigare faktor är procentandelen vatten (det bör inte överstiga 3%), liksom den direkta mängden aktiv ingrediens. Tyvärr övar vissa tillverkare att endast på internationella enheter (4 IE, 8 IE, 10 IE, etc.) på etiketten ange, det är 1,5-2 gånger högre än de verkliga beloppen.

Om du vill köpa en riktigt högkvalitativ produkt bör du välja beprövade tillverkare. Pålitliga, själv respekterande varumärken använder speciella program för att skydda sina produkter (holografiska klistermärken, säkerhetsetiketter, heta stämplingshologram, unika identifikationsnummer etc.).

Slutligen, för att skydda dig mot falska produkter, köp bara HGH-produkter på apotek eller pålitliga källor.

Vilket är det bästa humana tillväxthormonet Referenser

 1. https://www.vanityfair.com/style/2012/03/human-grown-hormone-hollywood-201203
 2. https://www.bloomberg.com/politics?pid=newsarchive&sid=awlswGxIiU5c&refer=home
 3. https://grg51.typepad.com/steroid_nation/2008/03/review-from-sta.html
 4. https://www.fda.gov/ICECI/EnforcementActions/WarningLetters/ucm215918.htm