Hur mycket muskler kommer jag att få från tillväxthormon?

augusti 11, 2020 Av Av admin

Tillväxthormon eller somatropin är ett unikt ämne som alltid är en välkommen gäst i kroppsbyggande. Naturligt endogent GR ansvarar för alla processer i kroppen – muskler, hud, hår … Men vissa av oss kanske inte har tillräckligt med tillväxthormonnivåer för att muskelmassan ska växa snabbt och effektivt. I dessa situationer räddas vissa preparat (syntetisk tillväxthormon).

Det finns många ändringar av tillväxthormon. Vad kan de göra?

 • Injicerbar tillväxthormonpreparat har en anabol effekt (främjar muskeltillväxt);
 • De hjälper till att bränna fett;
 • Unga människor kan öka bentillväxten, stärka leder och ligament;
 • Tillväxthormonpreparat påskyndar sårläkning, stärker immuniteten;
 • Dessa läkemedel hjälper till att föryngra och öka energinivån.

Tillväxthormonpreparat har en positiv effekt på idrottsman. Först har dessa läkemedel en stark anabolisk effekt, vilket främjar intensiv syntes av proteiner och resulterar i muskelhypertrofi och muskelhyperplasi. Denna effekt är oerhört intressant. Detta är förmodligen det främsta skälet till att syntetiskt somatropin kallas det kraftfullaste anabola hormonet.

För det andra har tillväxthormoninjektioner en stark effekt på fettförbränningsprocessen. Läkemedlet hjälper till att förvandla fett till energi. Och till sist stärker tillväxthormon vår bindväv, senor, ben och brosk. Injicerbart tillväxthormon skyddar våra ledband och leder från skador. Detta är förmodligen en av de viktigaste effekterna som observerats hos vissa idrottare.

Så låt oss sammanfatta resultaten av tillväxthormonterapi:

 • Tillväxthormoninjektioner stimulerar kraftfulla anabola processer och förhindrar förstörelse av muskelmassa;
 • Läkemedlet hjälper till att bli av med fettlager;
 • Tillväxthormonbehandling orsakar hudföryngring;
 • Tillväxthormoninjektioner stärker vårt immunsystem och ben.

Tillväxthormon för muskelvinst i kroppsbyggande

Tillväxthormon är en absolut favorit bland professionella idrottare. Det finns några väsentliga fördelar med detta läkemedel: dina muskler blir större, nivån av subkutant fett blir tunnare, medan dina bindvävnader (brosk, senor och benstrukturer) blir starkare. Således reduceras frekvensen av skador medan återhämtningen är snabbare. Dessutom är tillväxthormonterapi nästan det enda sättet att orsaka hyperplasi av muskelfibrer hos vissa idrottare.

Syntetisk somatropin hjälper dina muskler att växa mer definierade utan att orsaka allvarliga eller farliga biverkningar. Således påverkar tillväxthormon inte styrkan och har inte androgen effekt. Dessutom bryter somatotropin inte funktionen hos hypotalamisk-hypofys-testikelaxeln. Det har visat sig att en månadskurs med tillväxthormon ger en mycket hög kvalitetsökning i muskelmassa. I vissa fall kanske den totala kroppsvikten inte förändras på grund av förlust av fettavlagringar.

Det bör noteras att syntetiskt somatropin har en helt annan verkningsmekanism än anabola steroider. Således kan idrottare uppnå de mest kvalitativa resultaten genom att använda tillväxthormon med vissa steroider med hög androgen aktivitet (metan, testosteron, trenbolon). Naturligtvis bör steroider ingå i komplexet på grund av deras kraftfulla anabola egenskaper. De ökar hypertrofi av muskelceller, vilket kommer att leda till hyperplasi under påverkan av Tillväxthormoninjektioner .

Tillväxthormon ungefärliga doser:

 • Veckodosen är 0,6 IE / kg kroppsvikt. Således bör professionella idrottare använda 60 IE varje vecka. I detta fall är dosen uppdelad i 3 injektioner på 20 IE per vecka.
 • Du kan också välja subkutana injektioner som ska användas dagligen (4-8 IE per dag)

Det visade sig att terapi med tillväxthormon starkt beror på doseringen. Många idrottare delar upp sin dagliga dos i 2-3 små subkutana injektioner av 2 IE. Regelbunden introduktion av små doser anses vara mer effektiv, eftersom vår lever svarar bättre på frekventa och små doser. Injektionsområdet bör ständigt förändras för att undvika lokal lipotrofi (förstörelse av fettvävnad). Således är effektiva doser av tillväxthormon 4-8 IE per dag.

Tillväxthormon och muskelbyggande program. Tillväxthormon och insulin

Kanske är den främsta bonusen för Growth Hormone-kursen för att få muskelmassa ett minimalt fenomen (som till exempel med anabola steroider). Alla resultat är fantastiska. Dina muskler kan till och med växa längre utan någon injektion.

Syntetisk tillväxthormon påverkar inte testosteronnivån i kroppen. De grundläggande kurserna för att få muskelmassa inkluderar tillväxthormon och steroider. I detta fall kan resultaten förbättras med 30-60%. Men i denna situation kan idrottare drabbas av biverkningar, inklusive en kraftig nedgång i testosteronnivåerna.

Du kan kombinera tillväxthormon med insulin för att förbättra resultaten utan risk. Tillväxthormon kan orsaka hyperglykemi (dvs. höga blodsockernivåer), och insulin kan sänka sockernivån. Således ökar vi automatiskt koncentrationen av tillväxthormon. Denna kombination stimulerar ny muskeltillväxt med 10-30% i genomsnitt. Det rekommenderas att använda insulin i alla fall med långa kurser med tillväxthormon (för att skydda din bukspottkörtel).

Tillväxthormon under skärningsfasen

Tillväxthormonkurser är helt enkelt unika: de kan stimulera fettförbränningsprocessen utan förlust av muskelmassa. Det är de ögonblick som kan tyckas omöjliga för oss. Men modern vetenskap och farmakologi kan göra dem till verklighet. I genomsnitt kan idrottare minska andelen fett med 5-7% under kursen. Effekten kan förstärkas om du också tar tyroxin. GH kan hämma aktiviteten i sköldkörteln. Som ett resultat producerar kroppen inte tillräckligt med tyroxin, vilket är oerhört viktigt för lipolys.

tillväxthormon-köp-6

Tillväxthormon för kvinnor

Det är fortfarande dåligt förstått hur denna komponent fungerar för flickor och kvinnor (för sportändamål). Tillväxthormon används dock framgångsrikt för föryngringsändamål. Kvinnor använder lägre doser. Därför är risken för biverkningar minimal. Således bör de kvinnor som vill testa tillväxthormonkomplex använda en dos 1,5-2 gånger lägre än standarddosering.

I vilka fall kan tillväxthormon ha en svag positiv effekt på muskeltillväxt?

På vår tillväxthormonbehandling kan vår kropp behöva fler nivåer av sköldkörtelhormon, insulin, kortikosteroider, gonadotropiner, östrogener, etc. Av denna anledning är solokursen med tillväxthormon inte särskilt effektiv. Dessutom ger administrering av tillväxthormon i otillräcklig dosering inte den önskade effekten också.

Somatotropin kan visa sina fenomenala anabola egenskaper endast med steroider, sköldkörtelhormon och insulin. Endast i detta fall kan vår lever producera den optimala mängden somatomediner. Denna anabola formel kan förbättras genom samtidig administrering av vissa ämnen med antikataboliska egenskaper.

Tillväxthormonterapi rekommenderas inte i fasen av förberedelserna för tävlingar (när du är på en kalorifattig diet). Under denna fas minskar kroppen produktionen av insulin och vissa sköldkörtelhormoner. Detta är ganska svårt att förstå, men det är nödvändigt att veta några viktiga fakta för att uppnå maximal effekt från somatotropin.

Så tillväxthormon är verkligen ett potent läkemedel för tillväxt av muskelmassa. Men denna process påverkas av ett antal förhållanden för att uppnå ett imponerande resultat. Det handlar om ditt livsschema, som borde vara helt förknippat med rätt näring, träning och regelbundna injektioner. Det bör noteras att endast professionella idrottare med tillräckligt lång erfarenhet av att använda andra dopingmedel kan använda tillväxthormoninjektioner korrekt och effektivt. Till exempel bör en vanlig person som vill bygga större armar inte tänka på tillväxthormonterapi: han kan få vad han vill med andra läkemedel. Ändå, om du väljer rätt schema för träningar, har du chansen att få mycket större resultat. Så om dina planer för att öka muskelmassan är så ambitiösa måste du komma ihåg att stora doser av tillväxthormon, som verkligen kan stimulera muskeltillväxt, bör användas tillsammans med andra hormoner.

Referenser

 1. https://web.archive.org/web/20060328121242/
 2. http://www.brandweek.com/bw/news/spotlight/article_display.jsp?vnu_content_id=1002199768
 3. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/gene/2689
 4. http://www.chicken.org.au/media-releases/
 5. https://science.sciencemag.org/content/125/3253/884