Terry Crews och steroids

augusti 13, 2020 Av Av admin

Terrence Alan Crews (född 30 juli 1968) är en amerikansk skådespelare, komiker, aktivist, konstnär, bodybuilder och tidigare professional fotboll spelare. Besättningar spelade Julius Rock på UPN / CW komediserie Alla hatar Chris . Han var värd för den amerikanska versionen av spelet Vem vill bli en miljonär och spelade huvudrollen i SLÅ VAD reality-serien Familjbesättningarna . Han dök upp i filmer som Fredag efter nästa (2002), Vita tjejer (2004), Idiocracy (2006), Blandad (2014) ochExpendables serier . Sedan 2013 har han spelat NYPD Löjtnant Terry Jeffords i sitcom Brooklyn Nine-Nine . Han började vara värd Amerika har talang år 2019, efter hans engagemang i samma roll för programmets spin-off-serie, America’s Got Talent: The Champions .

Besättningar spelade som en defensivt slut och baklinjespelare i National Football League (NFL), för Los Angeles Rams , San Diego laddare , och Washington Redskins , liksom i World League of American Football (WLAF) med Rhinen eld , och college fotboll på Western Michigan University .

Crews, en offentlig förespråkare för kvinnors rättigheter och aktivist mot sexism, har delat historier om det missbruk som hans familj uthärde på händerna på sin våldsamma far. Han ingick i gruppen människor som heterTid Årets person 2017 för att gå offentligt med berättelser om sexuella övergrepp .

 

tidigt liv och utbildning

Crews föddes den 30 juli 1968i Flint, Michigan , son till Patricia och Terry Crews.Han växte upp i ett strikt kristen hushåll i Flint och uppföddes främst av sin mor. Hans far var alkoholist och missbrukade sin mor.Besättningar fick en flöjt från sin stora moster och tog lektioner i åtta år.

Efter att ha tjänat sitt gymnasiet från Flint sydväst , fick han en Chrysler -sponsored konst stipendium vid Interlochen Center for the Arts i Interlochen, Michigan , som följdes av ett Art Excellence-stipendium och ett fullständigt atletisk stipendium för fotboll på Western Michigan University i Kalamazoo, Michigan . Som en defensivt slut för WMU Broncos, tjänade Crews All-Conference utmärkelser och vann 1988 Mellanamerikansk konferens Mästerskap.

Amerikansk fotbollskarriär

Besättningen utarbetades av Los Angeles Rams i den 11: e omgången av 1991 NFL utkast .Hans karriär inkluderade stints med Rams (6 matcher), San Diego laddare (10 spel), Washington Redskins (16 spel) och Philadelphia Eagles (inga spel). Han spelade också för Rhinen eld under 1995 WLAF-säsongen .Crews upprepade gånger från spelplaner kompletterade ofta sina fotbollsinkomster genom att få porträttuppdrag från lagkamrater.

Skådespelarkarriär

Efter att ha gått i pension från NFL 1997 flyttade Crews till Änglarna att bedriva en skådespelarkarriär. Han hade haft en långvarig ambition att arbeta i filmbranschen, men fram till dess hade han inga planer på att fortsätta agera och ville helt enkelt vara involverad på något sätt. Ett år tidigare hade han skrivit och samproducerat den oberoende spelfilmenYoung Boys Incorporated. En egenfinansierad produktion filmad i Detroit med ett antimarkmeddelandemeddelande tog filmen sina egna iakttagelser, såväl som hans vänner och familj. Trots att han beskrev den som en ”hemsk” film, krediterar han erfarenheten av att få honom intresserad av filmbranschen.

1999 testade Crews för en roll som karaktärsidrottare (känd som krigare) i den syndikerade spelutställningen Battle Dome , som blev hans första skådespelare. Han spelade T-Money under två säsonger fram till dess att den upphörde 2001. Auditionsprocessen och möjligheten att uppträda framför en publik fick honom att inse att han ville fortsätta agera som en karriär. Men han misslyckades med att landa ett annat fungerande jobb under de följande två åren.

Utseende i reklam, som Old Spice , filmer och musikvideor följde snart. Hans breakout-roll kom in Fredag efter nästa med huvudroller-vände-skådespelare Isbit , för vilka Crews tidigare hade arbetat som säkerhet.Han har aldrig tagit skådespelskurser, men istället frågade han sig själv vad publiken ville ha och han tror att detta i slutändan gav honom framgång. Han tror nu att skådespel är vad han föddes för att göra och vill inte ha någon annan karriär, trots arbetets fysiskt krävande karaktär.

Baserat på hans prestanda i Vita tjejer (2004), Adam Sandler ändrade en roll iDen längsta gården(2005) för att ge det till Crews, som hade provat för en annan roll i filmen. Hans roll som Julius Rock , fadern på UPN / CW sitcom på Alla hatar Chris , gav Crews ett bredare offentligt erkännande, och serien sändes under fyra säsonger från 2005 till 2009. Sedan dess har Crews haft huvudroller som make och pappa Nick Kingston-Persons TBS komediserie Är vi där än? , som sändes under tre säsonger från 2010, och som NYPD Sergeant (och börjar säsong 7, löjtnant) Terry Jeffords i Räv / NBC ensemble sitcom Brooklyn Nine-Nine , som hade premiär 2013

Crews har framträtt huvudsakligen i komiska roller, som president Camacho i Idiocracy , men han hittade senare framgång i actionroller som började med sin del som Hale Caesar iExpendables serier , som såg honom göra sitt första uppträdande i en filmuppföljare. Trots att han har lyckats upprätthålla en atletisk kroppsbyggnad i sin karriär som skådespelare har Crews undvikit att vara rollspel som en muskelbunden actionhjälte och har uppnått kritisk framgång genom att utnyttja kontrasten i sin utarbetade karaktärkomedie med sin fysik, som sträcker sig till och med att hånar stereotypen för den gymnastikobsatta kroppsbyggaren. Denna kontrast har också lett till långvarigt arbete som en del av olika humoristiska Gammal krydda Reklamfilmer.

Han har lånat ut sin röst till animationer som Amerikansk pappa! ochDet regnar köttbullar 2. Han fann att han tyckte om arbetet och sökte mer om det och fann tillfredsställelse med hur det bär hans anda in i animationen. Från 2010 till 2011 spelade Crews i sin egen reality-serie på SLÅ VAD , Familjbesättningarna . Det gick i två säsonger. Från 2014 till 2015 var han värd för det syndikerade spelet Vem vill bli en miljonär . Han har också varit den amerikanska värden för Netflix ’s Ultimate Beastmaster .

Crews citerar de många likheterna mellan skådespelare och professionell fotboll, inklusive strukturen och förväntningarna, som hjälper hans övergång mellan de två karriärerna. Han krediterar Reginald Hubbard med att lära honom i sin tidiga karriär inom filmbranschen.

I juni 2017 blev han gjuten i Science fiction komedi film Ledsen för att bota dig . Filmen släpptes i teatrar den 6 juli 2018. Även under 2018 framträdde han som Dårhus i superhjältefilmen Deadpool 2 . Besättningar gjorde uppträdanden i musikvideorna för ”Pressure” och ”Algorithm” av det brittiska rockbandet Musa .[citation behövs]

Besättningar spelade också i videon för Brittany Howard 2019 låten ”Stay High” där han läpp synkroniserar sangen.

Konstnärligt arbete

Illustration och porträtt

Crews första jobb i underhållningsbranschen var som rättssalen skiss konstnär i Flint, Michigan . Han fick ett konststipendium från högskolan innan ett atletiskt stipendium.Han arbetade senare som rättssalskissartist för WJRT . Under sin fotbollskarriär kompletterade Crews sina inkomster genom att skapa porträtt av medspelare. Ibland var det den primära inkomsten som hans familj var beroende av, vilket vanligtvis tog 5 000 dollar för en tvåmånadersprovision. Hans arbete inkluderade en serie NFL-licenserade litografier.Han tror att hans fantasifulla sida har överfört sig till sitt skådespel.

Design

Crews är en av grundarna av designföretaget Amen & Amen, med modedesignern Nana Boateng.Deras första kollektion var en uppsättning av möbler och lampor designade av Ini Archibong.

Privatliv

Besättningen gifte sig med Rebecca King den 29 juli 1989.De har fem barn och ett barnbarn.Han är en hängiven kristen.

2014 släppte Crews sin självbiografi,Mandom: Hur man kan vara en bättre man eller bara leva med en.I boken detaljerade Crews sin långvariga pornografiberoende , som allvarligt hade påverkat hans äktenskap och hans liv, men som han vann över 2009 och 2010 efter att ha gått in rehabilitering . Sedan dess har han tagit en aktiv roll i att tala om tillståndet och dess inverkan.

Sexuella övergrepp

Den 10 oktober 2017, i kölvattnet av många Hollywood-skådespelerskor som går offentligt med deras berättelser om sexuell trakasserier och övergrepp av filmproducent Harvey Weinstein , Crews avslöjade att en manlig Hollywood-verkställande hade famlat honom på en fest 2016 men han rapporterade inte händelsen av rädsla för hämnd.Det avslöjades senare att den ”höga verkställande direktören” var Adam Venit, chef för filmavdelningen för talangföretaget William Morris Endeavour (WME).

För hans del när han kom fram med anklagelserna om sexuella övergrepp utsågs Crews till en av ” Silence Breakers ” från Årets tidsperson utmärkelsen 2017.WME drog enligt en undersökning enligt slutsatsen att händelsen isolerades. Venit avlägsnades och återvände till jobbet efter en månaders avbrott. Som svar uttalade Crews: ”Någon fick ett pass”.Besättningarna lämnade in en stämning mot Venit och WME för sexuella övergrepp.Vissa vittnen uppgav att Venit hade blivit berusad, avfärdat famlingen som ”hästspel” och be om ursäkt till Crews dagen efter. WME svarade på rättegången och hävdade att deras reaktion på Crews påståenden var ”både snabba och allvarliga”.I mars 2018 beslutade åklagare att inte lämna in några anklagelser mot Venit. Stadens advokatbyrå meddelade att stadgan om begränsningar för att åtala Venit hade löpt ut, eftersom händelsen var i februari 2016 och besättningarna hade inte rapporterat den förrän i november 2017.

Referens :

https://en.wikipedia.org/wiki/Terry_Crews