Är tillväxthormonsprutor, tillväxthormonpiller och fläckar verkliga?

augusti 10, 2020 Av Av admin

Somatropin eller tillväxthormon genereras aktivt i människokroppen upp till 25 år. Detta ämne gör våra ben starkare och hjälper till att bygga muskler under fysisk träning. Naturlig tillväxthormon produceras både på natten och under fysisk träning. När vi blir äldre minskas tillväxthormonnivåerna markant. Om tillväxthormonnivåerna sjunker över tid, kan din läkare rekommendera dig att köpa tillväxthormon på apoteket.

Per idag har nästan alla som är engagerade i sport chansen att köpa tillväxthormon. Det är dock ganska svårt att vara säker på att läkemedlet inte är ett falskt. Därför är det bra att veta hur man fastställer tillväxthormonens kvalitet i praktiken.

Modern tillväxthormon produceras ENDAST i injektioner. Du kan också hitta Tillväxthormonpiller, lappar eller sprayer , men dessa läkemedel stimulerar bara produktionen av ditt naturliga tillväxthormon. Således, Tillväxthormoninjektioner kan rekommenderas av din läkare och endast för terapeutiska syften.

Olika former av tillväxthormon

Du kan också hitta Tillväxthormon i form av spray . Detta är dock inget annat än enkel livsmedelstillsats, som bör användas 1 gång per dag i 30 minuter före måltiderna. Du bör skaka flaskan före användning, spraya i munnen och svälja sedan. Det rekommenderas för personer över 50 och utformat för att förhindra åldrande, kroniska degenerativa sjukdomar, viktökning, låg sexuell lust, sömnstörningar, etc.

Detta läkemedel hjälper till att hantera insulinresistens, dvs sänker nivån av socker och insulin i blodet. Tillväxthormonspray hjälper till vid behandling av olika hjärt-kärlsjukdomar (inkl. kongestiv hjärtsvikt och kardiomyopati), samt sjukdomar i matsmältningssystemet. När det gäller biverkningar kan vätskeansamling, andnöd, smärta i lederna, huvudvärk och trötthet uppstå vid en överdos.

Den så kallade tillväxthormonsprayen ska förvaras på en torr, sval, plats. Det betyder att detta inte är en riktig medicin: tillväxthormoninjektioner är bra bara om du förvarar dem i kylen. Tillväxthormoninjektion förvaras i kylen vid en temperatur av högst 8 ° C. Om du håller läkemedlet vid rumstemperatur kommer det att vara mindre effektivt.

Real Growth Hormone är endast tillgängligt som en subkutan injektion. Det antas att naturligt hormon endast produceras i injicerbar form. Det späds med ett speciellt lösningsmedel. Så här får ämnet omedelbart i blodet. Men idag kan du köpa Tillväxthormonpiller i nästan vilket apotek som helst. Det antas att de är mer praktiska att använda. Men ändå används de bara som milda kosttillskott.

Tillväxthormonpiller används ibland för att bygga muskler. Dosen bestäms av en specialist. Hittills produceras tillväxthormonpiller av kinesiska tillverkare, såväl som farmaceuter i Israel, Korea, Iran och vissa europeiska länder. Ändå kan de inte kallas tillväxthormoner.

Fortfarande är läkare tveksamma om denna form av somatropin . De tror att piller smälts i magen långt innan de börjar arbeta. Därför, injicerbar tillväxthormon är mycket effektivare än piller, sprayer eller lappar. Du kan köp tillväxthormon på ett apotek.

Tillväxthormon sprayer och piller: negativa effekter

Tillväxthormonpiller, lappar och sprayer används för att stimulera koncentrationen av tillväxthormon, men bara under en kort tid. Därför är effektiviteten hos dessa läkemedel för muskelmassa eller fettförbränning tveksam: det är osannolikt att du kommer att känna några fördelar.

Det finns ett annat problem med Tillväxthormonstimulatorer : doserna är mycket små. Dessutom: Tillväxthormon i form av spray absorberas mycket dåligt : även med full absorption skulle det ta cirka 1000 puffar för att få en dos motsvarande en riktig tillväxthormoninjektion! Studier bekräftar att du måste konsumera tillväxthormontillskott i mycket stora mängder för att öka koncentrationen av tillväxthormon även för en kortvarig effekt.

Det bör också beaktas att även certifierade hormonläkemedel kan orsaka ett antal biverkningar. Så en person som tar tillväxthormonpiller kan ha huvudvärk och illamående. Dessa reaktioner kan bli så mycket värre om du använder mediciner av dålig kvalitet. Vissa patienter kan uppleva hypotyreos och diabetes mellitus med en långvarig överdos av droger med tillväxthormon.

Det finns många falska mediciner för tillfället. Ändå bör alla som bestämde sig för att prova tillväxthormon förstå att även om omedelbara biverkningar inte observeras, betyder detta inte att du inte kommer att drabbas av biverkningar i framtiden.

Naturligtvis får du inte glömma att experiment med hormoner kan resultera i irreversibla konsekvenser för kroppen. Därför är det nödvändigt att använda någon form av tillväxthormon endast efter samråd med en läkare.

Varför behöver du köpa verklig tillväxthormon på vårt apotek?

Idag kan du se många annonser som säljer Tillväxthormon i form av piller, sprayer eller till och med lappar . Det är värt att notera att dessa former är helt värdelösa! Många tillverkare beskriver mirakeleffekterna av Tillväxthormontillskott , men de har inget att göra med de läkemedel som injiceras. Till exempel uppger de flesta läkare det Tillväxthormonpiller smälts snabbare i magen än de har någon effekt på kroppen. Effekten är troligtvis minimal.

Alla vet att injicerbara läkemedel kommer omedelbart i blodet. Så vad kan man förvänta sig av piller eller sprayer? De människor som vill förbättra sin kropp är redo att köpa tillväxthormon överallt. Men studier visar att mer än 70% av tillväxthormonprodukter är förfalskade. I själva verket ger de ingen effekt, eftersom de innehåller små mängder somatropin. I allmänhet får du ingen positiv effekt.

Men om du bestämmer dig för att experimentera och köpa tillväxthormon, ta hänsyn till följande saker:

  • Tro inte på uttalanden om hälsofördelarna med tillväxthormontillskott. Faktum är att de flesta piller eller sprayer gör ingenting alls.
  • Håll dig borta från läkemedel som inte har hela sammansättningen av de aktiva ingredienserna skrivna på förpackningen.
  • Var uppmärksam på vissa stimulanser, såsom koffein eller guarana, som ofta används som ingredienser. Olika tillväxthormontillskott innehåller ibland stimulanser för att lura dig och skapa en falsk känsla av effektivitet.
  • Du bör noggrant granska informationen om tillverkaren eller distributören.

Dessutom bör verkliga läkemedel för tillväxthormon förvaras korrekt: borta från solljus och vid låga temperaturer. Därför är det bäst att köpa dem på vår online tillväxthormonapotek . Du kan köpa certifierade läkemedel som bara fungerar som du vill. Lågkvalitativa eller falska läkemedel leder ofta till negativa biverkningar. Ta hand om din hälsa!

Referenser

  1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC297368/
  2. https://journals.physiology.org/doi/abs/10.1152/ajplegacy.1975.229.2.409
  3. http://www.brandweek.com/bw/news/spotlight/article_display.jsp?vnu_content_id=1002199768
  4. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/gene/2689
  5. https://academic.oup.com/mbe/article/19/7/1083/1068585