Var kan man köpa verklig injicerbar tillväxthormon utan att bli lurad?

augusti 10, 2020 Av Av admin

Du kan köpa olika typer av läkemedel som innehåller rekombinant eller syntetiskt somatotropin (Growth Hormone) i lokala apotekskedjor. Idrottare använder dessa läkemedel för att bränna överflödigt fett, öka muskelvolymen, minska smärta i lederna etc.

Om du behöver högkvalitativ och licensierad Tillväxthormon , då borde det inte vara några frågor – du kan köpa verklig tillväxthormon från vår webbplats, eftersom vi köper den direkt från tillverkare.

Bland tillväxthormonläkemedel för män och kvinnor produceras de flesta i Kina. Den mest högkvalitativa tillväxthormonen upptar mer än 70% av marknaden för somatropin i Kina. Det finns ett skyddande klistermärke som innehåller specialregistreringsnummer på paketet (se till att tillverkarens webbplats finns). Detta hjälper dig att ta reda på om tillväxthormoninjektioner är verkliga eller falska. Generellt sett är verkliga legala läkemedel utrustade med vissa skyddselement som minskar risken för förfalskningar (förpackningar av högsta kvalitet, skyddshologram, registreringsnummer, etc.). Dessutom är dessa läkemedel relativt dyra.

Du kan också hitta tillväxthormonläkemedel som produceras av andra tillverkare. Följande rekommendationer är viktiga om du vill få ett riktigt bra läkemedel:

  • Ett högkvalitativt originalväxthormonläkemedel kommer alltid med ett lösningsmedel (saltlösning).
  • Förpackningen är motståndskraftig mot sol och fukt.
  • Alla etiketter och klistermärken är ordnade ordentligt.
  • Det finns en speciell verifieringskod för produkten.

Hur testar jag om din tillväxthormon är verklig?

Det är ganska lätt att identifiera verklig tillväxthormon bland förfalskningar. Det finns vanligtvis ett skyddande klistermärke med ett unikt nummer för läkemedelsverifiering. Således kommer du att ta reda på om detta läkemedel är lagligt (eller om det är ett falskt).

Det verkliga injicerbara tillväxthormonpriset är också en fråga av stor betydelse. Det anses vara ett dyrt läkemedel: du kan hitta några anständiga märken för $ 3 per IE eller till och med för 10-20 $ per IE från de största läkemedelsföretagen. Priset bryter alla regler man kan tänka på och ännu mer – från $ 65 till 95 för 4 IE. Kostnaden baseras främst på önskan att sälja tillväxthormonläkemedel till rika patienter som har råd med den typen av behandling för föryngringsändamål, som nu blir allt populärare bland Hollywood-stjärnor.

Även om tillväxthormon produceras av många kända tillverkare från Frankrike, Belgien, Schweiz, Danmark och Sverige, är kinesiskt tillväxthormon den mest populära produkten vad gäller försäljning. Det är ganska förståeligt: priset är den viktigaste faktorn för en vanlig person som påverkar önskan att köpa somatropin. Fransk tillväxthormon är dyrare än populära generiska produkter som produceras i Kina. Därför ägnas liten uppmärksamhet åt kvaliteten på den kinesiska tillväxthormonen. Att använda billig kinesisk tillväxthormon av dålig kvalitet kan ändå orsaka en mängd sjukdomar.

Sanningen om kinesiska tillväxthormonprodukter

Först av allt är det nödvändigt att veta det Tillväxthormonmärken som produceras i Kina kan också vara av hög kvalitet. Deras kvalitet är lika med kvaliteten på läkemedel som produceras i västländer.

Tillväxthormon består faktiskt av 191 aminosyror. Därför, om denna information indikeras av tillverkaren, är det ingen skillnad om tillväxthormon produceras i Kina eller inte.

Injicerbar tillväxthormon som produceras i USA eller Europa är generellt dyrare än samma läkemedel som produceras i Kina. Skillnaden i kostnad är ganska betydande. Ändå är produktionsprocessen absolut identisk.

Anledningen till att Kina används synonymt för produkter av låg kvalitet är distributionen av billigare förfalskningar som är mindre hållbara och bara ser ut som kloner. Ändå har det ingen koppling till produktionen av somatotropin: tillverkningsprocessen är mycket komplicerad och väldigt dyr, vilket innebär att tredje klassens laboratorier helt enkelt inte har pengar för att producera verklig tillväxthormon.

Användbara tips för dig som vill köpa verklig tillväxthormon

Först och främst undvika de så kallade naturliga tillväxthormonprodukter som innehåller 192 aminosyror, som i själva verket inte är något annat än imitationer.

Om du vill få verklig tillväxthormon är den viktigaste rekommendationen att aldrig köpa den från den svarta marknaden. Det är bättre att hitta ett bra apotek för att undvika att köpa falska. Endast där ger de er nödvändiga certifikat. Därför kommer du att vara säker på att din tillväxthormon verkligen fungerar.

Vissa bedragare kan också sälja dig förorenad tillväxthormon . I det här fallet får du en allergisk reaktion inom injektionsområdet. Detta orsakas ofta av produkter som innehåller 192 aminosyror.

Var extremt försiktig när du köper tillväxthormon och försök att välja certifierade produkter. Det finns en fantastisk möjlighet att hålla kostnaderna nere när du köper verklig tillväxthormon: prata med din vän eller partner från gymmet och köpa flera paket på ett ställe. Se till att priset kommer att vara lägre än när du köper ett enda paket.

Var uppmärksam på det faktiska att verkliga Tillväxthormon finns inte i form av spray, piller eller lappar . Tillväxthormonprodukter är mycket känsliga för skakningar, sol, fukt etc. När deformeras kan de förlora sina potentiella hälsofördelar. Således bör verklig injicerbar tillväxthormon inte förvaras vid rumstemperatur.

Var medveten om det faktum att lagligt Tillväxthormon kan inte vara billig . Om du tycker att priset är extremt litet ökar risken för att köpa falska dramatiskt. Detta läkemedel visar inte någon positiv effekt tidigast.

Var kan man köpa verklig tillväxthormon?

Det är ganska svårt att köpa riktigt injicerbar tillväxthormon , särskilt om du inte är skicklig på medicin. De flesta av de produkter som finns tillgängliga på marknaden betraktas som förfalskningar: den verkliga mängden tillväxthormon är mycket mindre än den som anges i paketet. I själva verket är det ganska svårt att syntetisera tillväxthormon.

Juridiska tillverkare är mycket försiktiga med sina produkter. De övervakar ständigt tillväxthormonens kvalitet. Officiella producenter deltar i offentliga anbud och säljer sina produkter till sjukhus. Hur som helst, de vill vara ledande leverantörer. Så alla kan beställa läkemedlet direkt från tillverkaren.

Verklig injicerbar tillväxthormon finns på vår webbplats, på apotek eller från legala läkemedelsfabriker. Juridiska tillväxthormoninjektioner måste certifieras. Välj därför de apotek som är redo att förse dig med nödvändiga dokument. Var dessutom uppmärksam på priset: det ska vara relativt högt. Därför, om du hittar injicerbar tillväxthormon det är mycket billigare än andra analoger, det är bättre att undvika att köpa det här läkemedlet. När allt kommer omkring kommer billig tillväxthormon inte att ge positiva resultat.

Referenser

  1. https://link.springer.com/article/10.1023%2FA%3A1020949507265
  2. https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1111/j.1365-2265.2006.02676.x
  3. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1463553/
  4. https://www.fda.gov/ICECI/EnforcementActions/WarningLetters/ucm215918.htm
  5. https://web.archive.org/web/20110903125813/